Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kéne egy kis help ismét. A Windows-os deaktíválás nem volt elegendő, a srác aki megvette a játékot, nem tud feljelentkezni az EA logba, mert azt írja neki a gép, hogy regezve van már a serial. Tud valaki megoldást mondani, hogy tudom kiaktiválni onnan is magam?
-
válasz
Csapoati
üzenetére
Nem nagyon igazodok ezen ki:
Windows Vista/Windows 7
Click on the Windows button on the Windows Taskbar.
Select All Programs.
Click on Games.
Click on Games Explorer.
Right-click on the Shift 2 Unleashed icon.
Click on Shift 2 Unleashed - Deauthorize this machine.Már a click on games-en elakadtam, nincs games könyvtáram :XD
Segítene valaki szegény tudatlannak? -
válasz
Csapoati
üzenetére
Bejött, azaz va ami nem:
Drift, maga a játékmenet, lóvém se nagyon van játékon belül, modokkal meg nem akarok szórakozni, többet kéne foglalkozni vele az az igazság, meg valahogy hiába tuningolom a verdákat, alig tudom tartani az iramot. Valahogy nagyn ki van nélezve az egész játék, és keményen meg kell szokni, nem lehet "elszórakozni vele". F1 2010-be eléggé kezdek belemélyedni, már ha a heti 2 alkalomra lehet azt mondani, és ősszel jön a 2011, szóval... -
Srácok, úgy néz ki abbahagyom a Shift 2-t. Eladnám a dobozos játékom. Viszont aktíváltam. Hol lehet visszavonni az aktíválást?
Esetleg ha valakit érdekel PÜ. 3000.- (postát állom). -
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Na azt hiszem újra kezdem az egészet, nem nagy kunszt, 12%-nál voltam, lassan megérkezik az eredeti, remélem jó lesz a kulcs és nem használták fel, aztán 2 naponta fenn leszek éjfélig ha lesztek!!!

Online-ba hogy lehet a kocsikat választani? Függ attól hogy a játékban miket értem el? -
Shift 2 rajongók, segítsetek nekem egy kicsit légyszi:
Játszogattam, közben rájöttem hogy a kocsikat venni-eladni kell (gondolom a játék elején), mert nem tudok versenybe menni, ha nem a megfelelő autóm van. Eddig azt gondoltam hogy mindig fullra nyomom a kocsik fejlesztéseit. Ezzel az a baj hogy ahogy én fejlesztem, úgy fejlődik az ellen is
. Viszont minden lóvém beleöltem egy kocsiba most meg nem tudom eladni, vezetni (még kormánnyal is) képtelenség, lóvém meg semmi. Kezdjem újra az egészet?
Hogy van ennek a játéknak a menete? -
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Skacok, üzletelek egy új Shift 2-re, de nem tudják tutira hogy a kód fel lett-e használva. Ezt hogy lehetne ellenőrizni?
Ha valaki egyszer regisztrál egy kódot Steam-en vagy az EA oldalon akkor utána már nem lehet még egyszer? -
Eladó a Logitech Momo-m. Megkímélt állapotú, semmi gond nincs vele, nagyobbat, és újat vennék helyette, úgyhogy beszámítani nem tudok semmit, ha valakit édekel --> PÜ
-
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Ok-ok megnézem. 1280*1024-ben a régi Samu 931C-vel nem volt ilyen ablakos dolgom. Csak monitor csere és felbontás után. Azt hiszem a kormányban is turkálnom kell, és marha nehéznek tűnik a game, a nehézségi szintet is lehet állítani? Lehet hogy Full Hard-on van nekem :S
-
válasz
NeoExDeath
üzenetére
A játék Opcióban?
-
Szasztok!
Tud valaki segíteni?
Monitort cseréltem, átraktam a felbontást a játékban 1920*1080-ra, (Dell U2311H, HD5770 Vapor X-el), és az ablak úgy jelenik meg mint egy windows ablak. Felül ott a csík, jobb felül meg a 3 gomb (X, lerak, méret). Nem tudja valki miért nem full-ban van a képernyőn?
Játék ettől még megy, csak zavar.Másik, hogy a drifttel nem tudok mit kezdeni, az agybaj kerülget, Logi Momo kormányom van, és nem megy a drift sehogy. Első kormányom, most kezdtem :S
Új hozzászólás Aktív témák

- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, akkor már csak vevő kell rá.
. Viszont minden lóvém beleöltem egy kocsiba most meg nem tudom eladni, vezetni (még kormánnyal is) képtelenség, lóvém meg semmi. Kezdjem újra az egészet?
DDD