- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
Nem tudom billel/kontrollerrel nem próbáltam.
Elite vezetési módban kormánnyal SimBin-es játékokhoz képest könnyű/gagyi az irányítás (nehéz leblokkolni a kerekeket, rossz visszaváltásnál nem szállsz el, stb).Arcade játékokhoz nem kellene hasonlítani a Shift 2-t, persze attól, hogy szimulátorként harangozták be jó ez félszimnek is. Ha teli gázzal akarsz faltól falig száguldozni, arra ott az NFS HP

-
Bill0121
csendes tag
Megnézném én azt, hogy kontrollerrel vagy bill-el valaki hogy tud ezzel úgy menni hogy nem csúszkál az autó fara! Kormánnyal is nehezen, de ha ezt kormánnyal lehet csak rendesen játszani akkor tegyék hozzá a játékhoz tartozékként! A GRID, Dirt2, F1 2010 is nehéz játékok, de kormány nélkül is tökéletesen irányíthatóak, és lehet precízen vezetni az autókat ami azért ad egy élményt! Az állandó csúszkálás viszont baromi idegesítő!
-
Bill0121
csendes tag
válasz
romero28
üzenetére
Hát igen! Gyorsabb autókkal ugye az ellenfél is gyorsabb autóval van, és míg te a kanyarokban dríftelve, kézifékkel iszonyú gépészkedéssel tudod a tempóját tartani, addig ő szépen kavar az íven betapadva! Hát ez nem túl ferr, akkor csúszkáljon ő is mint állat! Nekem itt elegem is lett belőlle!
-
Bill0121
csendes tag
U2, MW, Carbon ezek hangulatos autós kalandjátékok voltak, én szerettem velük játszani, nagyon hiányzik a palettáról ez a fajta stílus!
Sokan lefikázták őket, hogy 150km/h-val beveszel egy éles kanyart, meg nincs törés de arra nem gondolt senki szerintem hogy egyszer ez a fíling teljesen elfog tűnni, mert eltűnt! Kár! -
Bill0121
csendes tag
Valami ügyes programozó, csinálhatna olyan patch-et ami a codmasters-es irányítást és fizikát örököltetné ezzel a játékkal! Akkor nagy game lenne! De így ez a játék egy viccc!!!!
Az EA-nál lehet gyerekek dolgoznak akik még nem vezettek autót! Vagy gyerekeknek készítették a shift-et, elrettentésnek!
Aki megcsinálná a patchet, tuti az EA leszerződtetné! Sőt! -
NeoExDeath
aktív tag
S. mad studios:
"Quick update on multi-player:
So, our online team have been listening and have now implemented tighter cornering prediction and more accurate collision against a wider range of latencies experienced online. These improvements will make it into a future patch. "
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
olyannal találkoztatok már, hogy nem indul a játék? Vagyis elindul de nincs kép, hang az megy. Megjelenik egy fekete kocka a monitor bal sarkában és annyi.
Haverom gépén van ez. AMD X2 4800+,X1950Pro,1GB DDR2 800. XP SP3, Cata 10.2
Shift 1 megy, Pro Street, DiRT 2 is. De ez meg a HP sem indul. Ott hibaüzenet fogad. (Nálam mind2 játék hibátlanul fut.) -
bokrosolajos
őstag
Legends DLC viszont ígéretesnek tűnik, főleg, hogy korabeli pályák, és új karrier mód csatlakozik hozzá
Kedvenc érám, de nem tudom a GTL mellett labdába tud-e rúgni
-
bokrosolajos
őstag
OFF
GT5: Ezt csak most találtam,de teljesen kiakasztott ...Nagyon sokan dicsérik ezt a játékot, de így elnézve a fizikája nagy nulla. A kocsi úgy követi az aszfaltot, mintha Flymo légpárnás fűnyíró lenne. Semmi futómű, rugók, lengéscsillapítás zéró, ha az egyik oldala felszalad egy kerékvetőre,megdől a kasztni, mintha egy matchboxot küldenénk az ajtó küszöbnek
Aztán mi ez a nagy füstölés a kanyarban? Ferrari mérnökeit azonnal rúgnák ki, a sperr difis csoda járgány ezt művelné... A másik, hogy ha kifelejtették a sperrt, akkor meg miért a kanyar külső oldalon van a gumi füst? Hiszen a belső oldali keréknek a forgási sebessége a nagyobb, azért füstölnek el, mert szétpörgeti a jármű - de mint mondtam ez is csak akkor, ha nincs benne sperr. Szóval totális káosz.De még a grafikája is évtizeddel le van maradva
Na, ezek után hasonlítsa valaki akár csak a Shift2-höz, pláne Shifthez.
ON -
bognar110
őstag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Ez tuti veri a kispolszkit

-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Külföldi fórumon már más is írta hogy tapasztalt ilyet. Az még nem egyértelmű, hogy mi idézi elő, pl ha az ember hostol, vagy csak csatlakozik. Akinek van ilyen tapasztalata ossza meg pls.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Itt egy videó : [link] Captain Slow elmondasa alapjan a gumik 50percig birjak mig az üzemanyag 20perc utan kiszárad
(Persze csak ha ilyen orlyási tempóval vezetjük) Akkor aszhem meg van a válasz miért nem hasznaljak semmilyen autó sportban xD -
NeoExDeath
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nem hiszem, hogy a Veyron mint ritkaság, különlegesség, és nem utolsósorban piszok drága ára és fenntartása miatt a versenysportra nagyon alkalmas lenne. Bár ki tudja.
Az általam felvetett dologra senki nem reagál?
-
bognar110
őstag
Azért érdekes, fullos bmw e30 gyorsabb mint egy fullos pagani. xddd Asszem 260 ig.
-
Dantenero72
aktív tag
Miért nem találok Bugattis videókat a neten? Marmint valós Bugattit? Ezt az autót nem hasznaljak semmilyen autósportban? Vagy ez csak a gazdagok játékszere?
-
speedavid
csendes tag
Drift Gameplay: [link]
-
nemeth989
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet haverokat invelni online versenyekre, hogy csatlakozzanak hozzám, vagy én tudjak hozzájuk csatlakozni? Ha lehet akkor ez hogyan működik?
-
NeoExDeath
aktív tag
Van egy durva megfigyelésem, most realizáltam de eddig is sejtettem. Ugye online játékban használhatjuk a saját autóinkat. Ugyanúgy néznek ki, meg ilyesmi. De!!! Szerintem online játékban nem érvényesek a tuning beállításaink, a kocsik a gyári értékekkel mennek. Mondok két példát, Van egy Lancia Delta Integrale-m, jó kis kocsi, gyárilag annyi baja van hogy alacsony a végsebessége, kb 180 km/h -nál vége. Ezt átállítottam a sebességfokozatok finomhangolásával, kb 200 valamennyi lett a vége.
Aztán, van egy 8C-m. Single playerben a végsebessége simán 300 körül van. Online ugyanez a kocsi, ugyanazon a pályán nem megy többet 250 nél. Nagyon durva. Ezt meg tudjátok ti is erősíteni?
-
Gebriel
veterán
Sziasztok!
Valaki összefoglalná a játék + és - jellemzőit?
Ha többen is azt megköszönném.
Milyen változás van az egyhez képest?Van ilyen jó mint amilyen itt a szalag cím?
-
kisza25
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
én is billel játszom és szerintem is jobb lett az irányíthatóság, mint az 1-ben, a grafika gagyibb, de a játék jobb, csak bizonyos részeknél nagyon leesik az fps-em és olyankor nagyon rossz lesz az irányíthatóság, én most félreraktam a játékot, szerdán jön meg a HD5850-em, majd akkor újra előveszem
remélem azzal már nem lesz fps problémám 
-
zilazil
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Nyugodtan tuningold fullosra az autód, máshogy nem fogod tudni elkapni.
-
DerStauner
senior tag
Ha egy autót úgy upgradelek, hogy D retro kategóriából A lesz, akkor azzal nem mehetek D retro futamokon?
Konkrétan: amikor a D retro futamok végén egy versenyző autójáért (toyota team edition) kell versenyezni, lehetetlen legyőzni őt. kb 10 másodperccel nyeri a futamot előttem. Mintha nem is retro D-s autója lenne. Tipp valakinek?
-
Csabee.
nagyúr
Biztosan jól rajtolsz
Amúgy ilyen a játék single playerben szinte mindig te rajtolsz a legjobban! -
DerStauner
senior tag
szerintem sokkal jobban irányíthatóbb, mint az első részben. Nem mindig pörög ki, nem "pattog" az autó nagy sebességnél, sokkal élvezhetőbb.
Amit viszont nem értek, hogy startnál miért lő ki olyan gyorsan az autó? Pl indulok a 6. helyről, és még hard-on is legyorsulom mindet az első kanyar előtt. Pedig mindig alap autóval megyek.
Viszont a driftet otthagytam a fenébe.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
DerStauner
üzenetére
Vagy csak te vagy túl jó!! Billentyűzettel szép teljesítmény, ugyanis sokan játszhatatlannak ítélik a játékot billentyűzettel..
-
DerStauner
senior tag
ebben a játékban szerintem elrontották a nehézségi fokozatot. Hard-on játszom billentyűzettel, és 3-4 másodperccel nyerek. Többnyire már az első kanyar előtt sikerül az élre törni, és ha nem hibázok, ott is maradok.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
üzenetére
Igazándiból, nem kötelező maximum sebességgel bevenni, az egyes kanyaroknál a megadott ívtől térjél el minimálisan, tehát kerékvetőkre nem kell rámenni, és elfogja fogadni, én minden kört, minden kanyart kipipáltam. Bár részemről deleteltem a játékot miután végig vittem

-
törölt tag
Istenem, mekkora szar hogy a jatekban vannak olyan ivek, amiket nem lehet bevenni ugy, hogy kipipalja (hiaba mesz jol). Nagy szar ez a jatek, 110 track-et perfektre kivittem, talan joggal mondhatom hogy inkorrekt... Nordschleife 35/37 es azt a ket maradekot nem birom kivinni!

-
NeoExDeath
aktív tag
Az előző hozzászólásomban említett váltás problémát sikerült megoldani
Annyi, hogy a motorfejlesztések közül a Camshaft fejlesztést nem tettem bele a 8C-be (az ECU fejlesztést pedig igen, nem tudom ez belejátszik-e). Ezek után megszűnt a váltás probléma. -
Apc0102
csendes tag
Egy játéknál sem csinált még ilyet
-
Apc0102
csendes tag
Igen mindent jol csináltam szerintem.3x ujraraktam a játékot, le is töltöttem egyet és az is ugyanazt csinálja mint az eredeti
-
Apc0102
csendes tag
Frisittem mindent de igyis ugyanolyan sajnos
-
Apc0102
csendes tag
Ja és számomra érdekes h nem mindegyik versenynél csinálja.
-
Apc0102
csendes tag
Valaki segitsen mert szeretnék máár játszani vele

-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Csak egy tipp, úgy is működik a manuális váltás, ha az automata van beállítva
beállítasz egy gombot a felváltáshoz, a visszaváltást a gép elintézi 
-
Apc0102
csendes tag
Helo mindenkinek.olyan problémám van, hogy ha elkezdek játszani akor az autok és az ég fehér szinű lesz
Valakinek vmi tipp hogy lehetne kezdeni ezzel valamit? -
dokar
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
már más fórumokon is megy ez a téma. egyelőre mod-ban lehet gondolkozni.
-
NeoExDeath
aktív tag
Kontrollerrel játszok, azzal valamivel bonyolultabb váltogatni. Amúgy tudom hogy jobb időket lehet menni úgy
De itt simán az a gond hogy későn vált a pilóta, nem tudom bug-e.Egyébként tudja valaki, hogy milyen extrát ad a játék, ha fel van telepítve a gépre a shift 1, vagy valamelyik újabb nfs game? Elvileg ad valamit.
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Kormánnyal játszol? Meg kell szokni, de sokkal jobb ha te váltassz sebességet nem a gép, mert gyakran vált feleslegesen és a motorfékkel is tudsz játszani. Próbáld ki és látni fogod az időkön is!
-
NeoExDeath
aktív tag
Engem is érdekelne ez a téma. Vettem egy 8C-t, 1499 pontosra tuningoltam, jól megy, viszont valamiért mindig úgy vált el, hogy a fordulatszám mérő 1-2 másodpercig már a piros tartományban küszköd (és persze a kocsi is megtorpan). Nem értem miért nem vált el előbb a pilóta. Ha manuálisan elváltok akkor ok de nem erre akarok figyelni.
Tuning nélkül nem csinált ilyet. Valamelyik motortuning cucc okozza ezt? Inkább levenném ha igen. A Tune menüben való állítgatás nem hiszem hogy segítene ezen. Más kocsinál még nem tapasztaltam ilyet.
-
-
Veyron GTX-re alakítva mit művel.
1600 lóerő nem semmi és irányítható is oda verem őket simán.
-
heihachi
addikt
válasz
bokrosolajos
üzenetére
A 8:34-et mennyire tuningolt golffal mented?
-
dokar
addikt
a lotus automata váltója nagyon rossz, főleg az exige-nek. beforgatja 9000-be, már nincs benne erő itt. manuálisan ha 8500-nél elváltom akkor egy adott egyenes szakaszra nézve végsebességre 280 km/h jött össze, míg auto váltóval csak 260. hol lehet a váltási zónákat átírni? tune-ban nem találtam.
-
bokrosolajos
őstag
Egy kis Nürburgringi eredmény+video az Alfa Giulietta QV-vel és VWQ GTI-vel

1 MERCEDES SLS AMG (571 CV) 7’40”90
2 BMW M3 COUPÉ (420 CV) 8’14”60
3 MITSUBISHI LANCER 2.0 GSR EVOLUTION (295 CV) 8’26”30
4 RENAULT MÉGANE COUPÉ 2.0T 16 V RS (250 CV) 8’28”10
5 ALFA GIULIETTA QV (235 CV) 8’30”39
6 VOLKSWAGEN GOLF 2.0 GTI (211 CV) 8’34”77
7 LEXUS IS F (423 CV) 8’35”20
8 MAZDA 3 2.3 MPS (260 CV) 8’39”40
9 PORSCHE CAYENNE GTS (405 CV) 8’40”70
10 MERCEDES E SW63 AMG (514 CV) 8’44”10 -
Erdei88
veterán
válasz
eladohardver
üzenetére
Update-elt 11.4es Catalyst plusz 11.3as CAP3 nekem megoldotta.
-
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
A műszereket teszi oda ki ebben a külső nézetben, én az orrnézetet kedvelem, akkor is kiteszi, de akkor középre.Ha megvan ez az autó, akkor ilyen lesz a műszerfalad
-
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Láttam, beszélgettél vele. Pozitív, hogy megbeszélik a játékosokkal a hibákat - javítandó dolgokat!
-
NeoExDeath
aktív tag
Ian Bell, a S.Mad Studios fejlesztői főnöke két fontos infót osztott meg. Egyrészt tudnak a multiplayer alatt tapasztalható gázos fizikáról. Állítólag dolgoznak a javításon. (mondjuk az első patch-ben, ami hamarosan várható nem lesz benne valszeg).
Másrészt, ha valaki olyan eszement hibát talál ami teszteléskor tuti előbukott volna, akkor az EA-t lehet szidni kőkeményen. Az SMS-nek 1 embere van arra hogy kicsit tesztelgesse a gamet, az EA 100-at tart erre kb, és úgy működik a fejlesztés, hogyha kész egy release, átküldik az EA-nak, aki eldöntheti mennyire teszteli ki, akár kiadás előtt. Na ez az amit valszeg nem nagyon tettek meg. Ezért maradhattak olyan bugok benne, mint a kormány bug (amikor csak a kormány mozog, a kezek nem).
-
válasz
eladohardver
üzenetére
Ez nem is rossz, hogy csináltál ilyen autót? Nekem is kell villogós.

-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
Mégis van textúra hiba... csak ez nem a feketedés...

-
rocket
nagyúr
válasz
DerStauner
üzenetére
Car Lot-ban lehet uj autokat venni.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
DerStauner
üzenetére
Cat a lot menüpontban..
-
DerStauner
senior tag
most kezdtem el a c kategóriás versenyeket. előtte megnyertem egy lotus-t. hogyan tudok más autót vásárolni? a garázsban nincs ilyen menülehetőség.
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
nagyszerű megszünt a textúra hiba... viszont ugyanúgy mind2 gpu 99% terhelésen van max 30 fps... Illetve Suzuka Circuit East Course éjszakai pályán 17 fps.
Szokásos EA minőség a játék
Legalábbis ATI CF nél mindíg vmi gáz van EA Játékaival... -
szepsy
senior tag
Most már tényleg elakarom adni a kocsim de nem tudom.
Nyertem egy Mazda RX8 -at, ezt el lehet adni?
Meg vettem a legelején egy golf gti-t, full tuning van rajta, works kit is.
De mióta rátettem a works kitet, mindenen lakat van, hogy lehet feloldani, ezért nem tudom eladni? -
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Hát, az biztos, hogy órákba telt, mire beállítottam magamnak a kormányt, itteni különböző segítségekkel, de én is minden segítség nélkül mentem (az összes kikapcsolva), persze jó pár körbe beletelt, mire elértem ezt az időt, és az 1:21.0xx már simán megy folyamatosan, megszoktam az autót, nagyon jó verda, szeretem

-
Csabee.
nagyúr
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Sikerült megcsinálnom, a Driftek kipipálva, de van egy pálya amikor Mclarennel kell menni a 20km-es Nürburgringen, egyszerűen nem lehet megcsinálni mert a mocskos játék kiírja hogy Engine Bowl... pedig, tökéletesen mentem végig, kezd nagyon felidegesíteni... 90%-on állok és ez a pálya kb 10x kiszopatott ezzel a felirattal! Mit kéne tenni ?
Ötlet? -
bokrosolajos
őstag
Kettőt? Én egyet sem!
200°-os kormányszöggel hogy lehet játszani? Nem te vagy az első akinél ezt olvasom. Ehhez még hozzá lehetne tenni, hogy egyébként 900°-os kormánnyal
AMD_ok: jobb vagy mint egy profi. Szerezz egy kis pénzt, és indulj egy igazi bajnokságban

Szerencsétlen ember egy bemutatón, egy nem számára beállított kormány konfigon,alap játékkal, mod és minden segítség nélkül, egy körön a média kedvéért futotta ezt.Valószínű, hogy szimulátorban kijönne a tehetsége, de olyan programban, amit arra terveztek, hogy egy arab tevehajcsár is élvezze a versenyzést, ez elhanyagolható különbség.
Illetve a profik számára hátrány
-
Csabee.
nagyúr
Adjatok már tanácsot légyszíves.. egyszerűen nem tudom 2 drift pályát megcsinálni! Mégis milyen autóval próbálkozzak? Melyik a legjobb Driftelő? 1400a limit és 1000ig jutottam max..
-
nemeth989
senior tag
Én is azzal tolom, kicsit más beállításokkal, a pedáloknál nekem kicsit túl érzékeny volt, kis mozdulatra is már nagyobb fék és gáz erőt használt.
force feedback strength 75%
steering deadzone 0%
steering sensitivity 50%
throttle deadzone 0%
throttle sensitivity 50%
brake deadzone 0%
brake sensitivity 50%
speed sensitivity 60%
steering lock 200Remélem a patchben javítják, hogy belső nézetben van amikor nem mozog a kormánnyal együtt a pilóta keze. Azért ez gáz, hogy nem vették észre a tesztelés alkalmával.
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
megvan új ATI Catalyst Application Profiles-felrak és az kikapcsolja a cf-et...
meg állítólag megoldja az imidzs kwalitit
-
rocket
nagyúr
válasz
eladohardver
üzenetére
CCC-ben a Catalyst A.I. opcional ne legyen kipipalva az "enable surface format optimization" , igy elvileg jo lesz.
Oooops, ezt a hozzaszolast az elozobe kellett volna szerkesztenem, melle ment

-
AMD_ok
őstag
Ebben a videoban a srác (aki autóversenyző), ment egy 1:21:709-es időt. Nekem sikerült egy 1:20:722-t mennem, tesztelés közben (és pár tized még lehet benne). Ki döntötte még meg azt az időt, és mennyivel? Van még hová fejlődni?
-
válasz
DerStauner
üzenetére
Igen, kameranézetet kell váltani. Talán az x billentyűvel.
-
DerStauner
senior tag
hogyan lehet a nyelvet átállítani? egyáltalán át lehet? igen, tudom, hogy nincs benne magyar. de német lehet, hogy van.
és mik a legjobb beállítások billentyűre?
meg amikor kanyarodik, belső nézetben olyan furcsa módon elmozdul a kamera, mintha bedöntené a fejét, vagy mintha a fékerő hatna a sofőrre. ezt ki lehet kapcsolni?
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy a Shift2-ben van kb 1 másodperc késés, a kormány mozgatása és a játékban való érvényre jutása között? Tehát, ha elfordítom a kormányt, vagy lenyomom a pedált, akkor kb 1 másodperc elteltével fordul a képernyőn is a kormány, vagy indul el az autó. Ez azért elég zavaró. Nehéz így vezetni. Billentyűzettel nincs ilyen gond.
A kormány Logitech MOMO RacingKöszi előre is a segítséget!
-
rhonin
senior tag
Igen én ilyen kormánnyal játszom a játékot. Elég húzós volt belőni úgy, hogy jól tudjam használni. Múltkor nagyon eltaláltam a beállítást, de azóta sem tudom olyanra belőni.
Gondolom a játékban lévő beállítások érdekelnek.
force feedback strength 60%
steering deadzone 0%
steering sensitivity 30%
throttle deadzone 0%
throttle sensitivity 35%
brake deadzone 6%
brake sensitivity 30%
speed sensitivity 50%
steering lock 200
Új hozzászólás Aktív témák

Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1600 lóerő nem semmi és irányítható is oda verem őket simán.