Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Nekem nem steames, de úgyis játékon belül mennek az online dolgok. Én EA Download Managerben aktiváltam a kódomat (bolti dobozos játék, 4 ezerért jutottam hozzá hardveraprón
), ami az accountomhoz kötődik. Tehát ha Windows reinstall lesz, vagy ilyesmi, elég bejelentkeznem, és ott lesz a játékok között.
Szóval gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Steam, csak kevésbé fejlett ez a keretprogram. Ha letöltöd onnan, szerintem ugyanez a menet, biztos le lehet kapni a komplett programot a kód fejében bármikor. Arra kell figyelni, hogy egy-egy reinstallnál nem árt visszavonni a kód aktiválását, mert ha jól emlékszem, csak 3-szor lehet aktiválni - ha visszavonod mindig, akkor persze akárhányszor. 
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ami az accountomhoz kötődik. Tehát ha Windows reinstall lesz, vagy ilyesmi, elég bejelentkeznem, és ott lesz a játékok között.
Szóval gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Steam, csak kevésbé fejlett ez a keretprogram. Ha letöltöd onnan, szerintem ugyanez a menet, biztos le lehet kapni a komplett programot a kód fejében bármikor. Arra kell figyelni, hogy egy-egy reinstallnál nem árt visszavonni a kód aktiválását, mert ha jól emlékszem, csak 3-szor lehet aktiválni - ha visszavonod mindig, akkor persze akárhányszor.