- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
aki ebbe a játékba beletette a driftet, mint opciót az copjon hanyatt

számomra lehetetlen küldetés...

-
- = Zk = -
félisten
halihóóó
a Shift 2-t lehet x fire-ön keresztül lanban nyomni, mint anno a Shift 1-et?...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
....(#1491) Sirandrish
jahogy?!
... akkor semmi ilyesmi. jó lesz neki a kis ócska 1,5k-s gamepad is. semmi 7-8k. hiába megéri vagy sem.... 
edit:
OFF -
- = Zk = -
félisten
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
aha... neki nagyon nem kell megerőltetnie magát.
pl van egy 12 éves kiscsaj, QL-ben állandóan öcsémmel duelezik. írogatnak egymásnak stb. én meg szenvedek, hogy egyáltalán legyen valami bmi köszönés is akár ...(#1488) Sirandrish
naigen. igaz
este kérdeztem tőle, azt mondja nem lenne neki gáz, ha olyat használna... h. ha találok 2-3k-ért viszonylag jót, akkor megeshet... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem tudom, mit tudna kezdeni vele. 14 éves a srác, és PS2 only volt eddigi élete...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
no igen, egyi dőben én is használtam ilyeneket, csak ugyebár átalakítóval. és valóban. egy idő után megadta magát az analóg kar...most egy Trust Predator-om van, remélem nem fogja magát megadni az analóg.... merem remélni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
ilyesmit gondoltam öcsémnek, úgy is PS2 joyhoz van szokva...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
szeva
én egy olcsó kis Trust Predatort nyúzok, és szintén nincs késésem. ha kell, tudok majd mutatni egy beállítást, hátha azzal (is) jutsz valamire...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
ezeket mind elismerem.. de akkor is rühellem

(#1449) TheChos3nOne
valamit valamiért
-
- = Zk = -
félisten
Speedhunters DLC-ben hogy/hol lehet átírni a Drag irányítását?

-
- = Zk = -
félisten
de rühellem ezt a Zöld Pokol pályát....

-
- = Zk = -
félisten
akkor megnyugodtam. persze, gyakorolni is kell ,mert érdekes járgány

(#1291) Csapoati
lvl 18 vagyok még csak, valamint az a faccopó Scionos Radó elvitte nem kevés zsetonomat, mire lenyomtam. (ha nem vettem 4 autót, akkor egyet sem). persze, a 4 versenyéből 1 az ami pole poziciós. a többin 2nd voltam...lehet közrejátszik ez a nyomi kontroller is, mert piszkosul félrehúz
-
- = Zk = -
félisten
Spa pipa....
szegény S3 ismét odatette magát
...más: vettem egy Apollo-t. felhúztam, amit lehetett. ugye nem fogom megbánni?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
ma nyomtam le egy újabb 20 körös mókát a picike kis S3-asommal

holnap Brno
... nekifekszem a Porsche-val, amit a Falken adott..
aza a mclaren mp14 vagy mi, az miféle járgány? jó féle egy kis heggesztgetés után? csak mert 1 teljes kört kell kibirnom az 1-2-3 helyen, és megkapom.nagy szerencsémre csak 1*10 futamos drift van az elején a jétéknak, igaz, az autó nem lesz az enyém, na bumm. majd odadom vkinek a mentésemet.
-
- = Zk = -
félisten
hihetetlen, mekkora erő/irányíthatóság lakozik még a kis S3-asomban
....
imádom azt a kocsit
..és a hangja lebilincselő.. imádom, mikor eszeveszetten sípol a fülembe
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
baszki...

3,5 körrel a vége előtt kibaszott, mondván sokat hagytam el a pályát
.. bef.sok 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
mrbig25
üzenetére
noh, siker. lekopogom. a Te beállításaidat cseppet módosítva sikerült maradásra bírnom.
bár, ahogy emlited, megcsináltam egy kalibrálást, nem tudom az segíthetett-é. de a C6.R is kezelhetőbb lett. most valami 20 kibebacott körös futamon dekkolok, GT3-as szériában. Porsche van a seggem alatt, kezelhető, de bakker 20 kör?
.... melyiknek volt ekkora kedve a fejlesztőgárdában?!vicc, de sajnos még 2k-m sincs
....van keresetem, de pont annyi, hogy......pedig jó lenne. kipróbálnám a box-ost is...Pro Street-et/GT 4-et nyomtam PS2-n, és rákattant a kezem a kontrollerre. azóta ezzel nyomulok, ahol lehet. (sajnos a Hot Pursuit 2010-ben nem lehet.
)köszönöm, mégegyszer

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
igen, egyetértek!...
egyelőre leteszem a lantot, hátha tudok szerezni egy másik eféle kontrollert. aggódom, hogy ez a kis nyomi PS2 kontroller defektes.(#1244) mrbig25
szia
sajnos nincs. más nem, felteszem a S1-et, ha az is ilyen nehéz, akkor kontroller. lehet nekem is X360 kontroller kéne, nem pedig PS2...(csakis hosszabb távon)
a képet köszönöm, átnyálazom, és letesztelem.
billzet? hát, az első futam feléig jutottam, majd csitt-csatt és ink nem erőltettem
viszont itt van az én kis érdekességem. erősen vicces
....
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
igen, a Shift 1-et egy fos manta kormánnyal játszottam, és tudtam irányítani. Ford GT-t is.
most perpill egy Dodge Charger R/T-t SEM!
....igaz, most kontrollerrel nyomulok, kormány felejtő. de eléggé bosszantó.
" Egyébként a túlzott segítség is hátráltathat, csak mondom."
node most őszintén, egy PS2 kontrollernél kapcsoljam ki a segítségeket?...ugyan. kátrányos kézzel f.szt verni akkormár inkább. így is, azt szeretném valahogy kiküszöbölni, hogy kigyorsításkor ne dobálja a valagát az autó. finomhangolom, mégis olyan, mintha kapásból padlógázt nyomnék.. persze, ilyen kormány+pedál kombónál nincs, de épp ezért érdekelne pár kontrolleres véleménye. de látom sehol senki
(#1240) adamssss

-
- = Zk = -
félisten
ezen a képen mi a helyes "leolvasás"..Braking/Handling minél magasabb, vagy alacsonyabb?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
leginkább az bosszant, hogy irányíthatatlanná vált a játék.
volt lancerem, IX MR. meg audi RS4, és most bosszankodom a C6.R motoros Z06-tal
... -
- = Zk = -
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
hibás kontrollerrel nem fog menni. magamat copatnám, ha folytatnám. nincs már több tartalék billentyűzetem. egylőre megint off. pedig jó volt nyomulni....

szerk. amúgymeg pont a PC az, ami lecarja, hogy bízol magadba, vagy sem.

ha ő úgydönt, hogy konyec, akkor azon még az ima sem segít.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
úgynézki enyhén félrehúz a kontrollerem, fasza

-
- = Zk = -
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
eléggé elvagyok keseredve

lehet, hogy a kontroller a hibás, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ennyire irányíthatatlan játék ez a Shift 2. igaz, az 1-et kormánnyal játszottam, ezt nem tudom azzal. ennyi.akik kontrollerrel nyomják/nyomták gyűjjenek már ide egy fél pillanatra

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
átépített tuninggal?..
amúgy volt azom is, eladtam, ahogy az Audi RS4 és tsait
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát, nem hozom.

-
- = Zk = -
félisten
ezt a f..opó Radót, a Scionjával hogyan lehet legyúrni?
....nincs autó, amivel ezt legyőzöm
.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
infectedmann
üzenetére
én odaadtam valamelyik fórumtársamnak a mentéseimet, és megkértem, csinálja meg helyettem. ez volt a Shift 1-nél.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
létezik, hogy ezt orvosolta az 1.01-es path?
....feltettem, és még az irányíthatóság is javúlt 
-
- = Zk = -
félisten
öhm... miért van az, hogy ha veszek egy akármilyen autót, felkapom 105%-os tuningra, simán lehagynak, kilöknek stb.
viszont, ha nem tuningolom, akkor meg én verek rájuk kemény másodperceket...
tuning alatt jelen esetben csak azt értem ,amit "upgrade" alatt ért a játék... -
- = Zk = -
félisten
látom nagyon nem pörgünk

no de hátha...
szevasztok, volna valakinek kontroller érzékenységbeállítási képe a számomra?...
PlayStation 2 kontrollerrel nyomnám, de eléggé finomhangolni kéne, mint anno az 1-nél a Manta kormányt. ezt megelőzvén érdekelne vmi beállítás, ha lehetne. köszönöm...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
fasterware
üzenetére
nekem is
...
más nem, előveszem a kormányt. cask hát annak helyet is kell szolgáltatni az asztalon
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
én a japán retronál haltam meg. bár én egy szutyok kontrollerrel [link]nyomom, kénytelen vagyok venni egy PlayStation 2/USB átalakítót, vagy egy komolyabb kontrollert. első pár futam ment, de mostmár meghalok.

a kormányt nem nagyon van kedvem összerakni. meg is halt már eléggé, szal marad a kontroller
... -
- = Zk = -
félisten
respect

végre visszatért az asztali gépembe a vga kártya, és gondoltam 1,5 játékállományát kell kipróbálni, szal...
billről nem tudtam irányitani, a manta kormány a garázsban van valahol, aztán eszembejutott, hogy van egy ócska, de full új usb-s kontrollerem. rákötöttem, belőttem, és voilá
...
mivel nem volt sokáig asztali pc-m, igy GT4-eztem PS2-n.... megszoktam az analóg karos irányitást. jelenleg a HP2010-et és a Shift 2-t nyüstölöm.
mindkettő absz full graffal megy 1920-ban. gyönyörű szép a grafika szvsz...
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mini PC
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...
....
... akkor semmi ilyesmi. jó lesz neki a kis ócska 1,5k-s gamepad is. semmi 7-8k. hiába megéri vagy sem.... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

...