Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NeoExDeath

aktív tag

Érdekes hogy kijött a patch, de senki nem nagyon írt tapasztalatokat :) Úgyhogy egy kis összefoglaló azokról a dolgokról amiket én tapasztaltam:

- a játék sokkal jobban fut Ati kártyával. 10%-os növelést igértek, szerintem kb be is jött.
    - nem implementálták az ígért cpu rásegítéses fejlettebb AA-t (köv. patchre igérik), de nekem az a benyomásom, hogy valamit csak fejlesztettek rajta. Amikor feltettem a gamet anno olyan recés volt, hogy le kellett vennem a felbontás 720p-re, hogy kicsit elmosódottabb legyen az egész. Most gond nélkül tolom 1680-ban, és 1920-ban is, nem érzem recésnek (lehet hogy megszoktam és placebo, de szerintem nem). Ja és a sebességnövekedés miatt is jó már nagyobb felbontásban játszani.
    - idióta hibákat javítottak, pl én patch óta nem tapasztaltam a kormány bug-ot, ahol a kormány mozog de a kezek nem. Javították az online töltőképernyő fagyásokat is (ha valaki az uccsó asszem 10 másodpercben lépett be, nem töltött be a futam míg a delikvens ki nem lépett). Ez már ritkábban van, de azért még előfordul.
    - elvileg javították az az orbitális bugot, hogy a Modern A Invitational versenyen (McLaren a nordschlaife-n) mindig leég a motor, és befejezhetetlen a verseny, ha a full sebzés be van kapcsolva. Ezt még nem teszteltem, de frankó mert patch előtt rengetegszer neki futottam, és összesen egyszer sikerült befejezni a versenyt :) (ez majdnem akkora epic fail volt, mint a Shift1-ben a verseny, ahol a Corvette egyszerűen nem indult el).
    - elvileg javították az input lag problémáját a különféle beviteli eszközökön, pl kormányokon és kontrollereken. Nekem x360 kompatibilis logitech van, és jobbnak érzem. Lehet ez is placebo, meg előtte sem volt gáz, de szerintem jobb lett az irányítás.

Most így hirtelen ennyi jut eszembe. A multiplayer ütközés javítások a köv peccsben várhatóak, ha az meglesz én már kb elégedett leszek a játékkal elég rendesen. Amúgy gondolom sokakat nem érint, mert akinek eredetiben van meg az dobozosat vett, de az első peccs körül is elég sok bénázás ment, mert aki Steam-en vagy EA download-ban vette meg a játékot, azoknak nem működött a patch :) (a shift2u.exe verziószámánál lehet csekkolni hogy felment-e).

Új hozzászólás Aktív témák