Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Érdekes hogy kijött a patch, de senki nem nagyon írt tapasztalatokat
Úgyhogy egy kis összefoglaló azokról a dolgokról amiket én tapasztaltam:- a játék sokkal jobban fut Ati kártyával. 10%-os növelést igértek, szerintem kb be is jött.
- nem implementálták az ígért cpu rásegítéses fejlettebb AA-t (köv. patchre igérik), de nekem az a benyomásom, hogy valamit csak fejlesztettek rajta. Amikor feltettem a gamet anno olyan recés volt, hogy le kellett vennem a felbontás 720p-re, hogy kicsit elmosódottabb legyen az egész. Most gond nélkül tolom 1680-ban, és 1920-ban is, nem érzem recésnek (lehet hogy megszoktam és placebo, de szerintem nem). Ja és a sebességnövekedés miatt is jó már nagyobb felbontásban játszani.
- idióta hibákat javítottak, pl én patch óta nem tapasztaltam a kormány bug-ot, ahol a kormány mozog de a kezek nem. Javították az online töltőképernyő fagyásokat is (ha valaki az uccsó asszem 10 másodpercben lépett be, nem töltött be a futam míg a delikvens ki nem lépett). Ez már ritkábban van, de azért még előfordul.
- elvileg javították az az orbitális bugot, hogy a Modern A Invitational versenyen (McLaren a nordschlaife-n) mindig leég a motor, és befejezhetetlen a verseny, ha a full sebzés be van kapcsolva. Ezt még nem teszteltem, de frankó mert patch előtt rengetegszer neki futottam, és összesen egyszer sikerült befejezni a versenyt
(ez majdnem akkora epic fail volt, mint a Shift1-ben a verseny, ahol a Corvette egyszerűen nem indult el).
- elvileg javították az input lag problémáját a különféle beviteli eszközökön, pl kormányokon és kontrollereken. Nekem x360 kompatibilis logitech van, és jobbnak érzem. Lehet ez is placebo, meg előtte sem volt gáz, de szerintem jobb lett az irányítás.Most így hirtelen ennyi jut eszembe. A multiplayer ütközés javítások a köv peccsben várhatóak, ha az meglesz én már kb elégedett leszek a játékkal elég rendesen. Amúgy gondolom sokakat nem érint, mert akinek eredetiben van meg az dobozosat vett, de az első peccs körül is elég sok bénázás ment, mert aki Steam-en vagy EA download-ban vette meg a játékot, azoknak nem működött a patch
(a shift2u.exe verziószámánál lehet csekkolni hogy felment-e).
Új hozzászólás Aktív témák

- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Úgyhogy egy kis összefoglaló azokról a dolgokról amiket én tapasztaltam: