- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Érdekes hogy kijött a patch, de senki nem nagyon írt tapasztalatokat
Úgyhogy egy kis összefoglaló azokról a dolgokról amiket én tapasztaltam:- a játék sokkal jobban fut Ati kártyával. 10%-os növelést igértek, szerintem kb be is jött.
- nem implementálták az ígért cpu rásegítéses fejlettebb AA-t (köv. patchre igérik), de nekem az a benyomásom, hogy valamit csak fejlesztettek rajta. Amikor feltettem a gamet anno olyan recés volt, hogy le kellett vennem a felbontás 720p-re, hogy kicsit elmosódottabb legyen az egész. Most gond nélkül tolom 1680-ban, és 1920-ban is, nem érzem recésnek (lehet hogy megszoktam és placebo, de szerintem nem). Ja és a sebességnövekedés miatt is jó már nagyobb felbontásban játszani.
- idióta hibákat javítottak, pl én patch óta nem tapasztaltam a kormány bug-ot, ahol a kormány mozog de a kezek nem. Javították az online töltőképernyő fagyásokat is (ha valaki az uccsó asszem 10 másodpercben lépett be, nem töltött be a futam míg a delikvens ki nem lépett). Ez már ritkábban van, de azért még előfordul.
- elvileg javították az az orbitális bugot, hogy a Modern A Invitational versenyen (McLaren a nordschlaife-n) mindig leég a motor, és befejezhetetlen a verseny, ha a full sebzés be van kapcsolva. Ezt még nem teszteltem, de frankó mert patch előtt rengetegszer neki futottam, és összesen egyszer sikerült befejezni a versenyt
(ez majdnem akkora epic fail volt, mint a Shift1-ben a verseny, ahol a Corvette egyszerűen nem indult el).
- elvileg javították az input lag problémáját a különféle beviteli eszközökön, pl kormányokon és kontrollereken. Nekem x360 kompatibilis logitech van, és jobbnak érzem. Lehet ez is placebo, meg előtte sem volt gáz, de szerintem jobb lett az irányítás.Most így hirtelen ennyi jut eszembe. A multiplayer ütközés javítások a köv peccsben várhatóak, ha az meglesz én már kb elégedett leszek a játékkal elég rendesen. Amúgy gondolom sokakat nem érint, mert akinek eredetiben van meg az dobozosat vett, de az első peccs körül is elég sok bénázás ment, mert aki Steam-en vagy EA download-ban vette meg a játékot, azoknak nem működött a patch
(a shift2u.exe verziószámánál lehet csekkolni hogy felment-e).
Új hozzászólás Aktív témák

- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SkyShowtime
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRTA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyhogy egy kis összefoglaló azokról a dolgokról amiket én tapasztaltam: