Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ilyenkor kell hagyni... és sztem tudja mindenki, h köze nincs a szimulátorokhoz, az élethez, de jatékon belül attól még lehet jót menni ! Körülbelül ez volt az én, és a te hozzászólásodra kommentelő mondanivalójának, lényege. De akkor ezzel az erővel a PC-n autózásnak nincs értelme, mert köze nincs a valós erőbehatásokhoz pl amik érnek
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ez így jó (márakinek). Én azért örülök, ha lehetőségem van robbanómotor hajtotta egységeket kipróbálni, nem is akármilyeneket. A játék, meg olyan amilyen... ettől függetlenül időrekordok mindenhol vannak, és jó azokat hajkurászni
Remélem sokan vannak ezzel így. Ahelyett, hogy egymást tépnék. Félre ne értsd, csak gondolatmenet volt. Nem szoktam én veszekedni...csak anno 3870x2 topikban amikor ömlött a h*lyeség egyesekből.