Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
A változatosság kedvéért a 20. kör kezdetén fagyott ki. Csak ezen a futamon szarakszik. Úgy látszik nem engedi befejezni. Megpróbálok egy másik drájvert. Milyen patch a legújabb ehhez, én csak 1.01-et találok pc-re. Ha valaki tud újabbat, adjon már egy linket is.
-
proci985
MODERÁTOR
és hogy miért idegesítő az AI, és ez miért pont a Nordschleifén probléma:
- szűk a pálya: gyakorlatilag London, Monaco, az ausztrál hegy és Tokyo mellett a legszűkebb
- nagyon gyors: a Döttinger Höhe a játék leggyorsabb pontja, de még legalább három helyen 300 fölé lehet menni megfelelő autóval
- gyakorlatilag a program által megadott ideális ív nem sitmmel: túlzottan lazára veszi a sebességet, pl Fuchsröhrén végig piroson szoktam végighajtani. amit ír, az szép meg jó, de alapvetően Nordschleifén jó köridőhöz pár kanyarban powerslideolni kell.
- ami ha az ai lelöki a hátsó spoilert az első kanyarban, nem fog menni -
proci985
MODERÁTOR
ventiket próbáld erősebbre állítani, az lehet segít.
endurancenál nálam is eltűntek a csíok, nagyon nem leht velük mit kezdeni sajnos. fagyás nem volt.
más: ha pontosan lehet tudni, hogy a Nordschleife északi részén az AI az első kanyarban tömegbalesetet csinál, akkor minek erőltetik? (shift1ben is ez volt, most is hatvanadszorra jött össze) meg az éjszakai verseny is... hülyén vannak a fékpontok, ha az ember követi az ívet, akkor meg nagyon 7 perc alá semmivel nem lehet menni.
megint más: perfect launchnál a veyron beragad. tövignyomott gáznál indul jól. feneseérti.
-
Pipó
őstag
Üdv! Tapasztalt már valaki olyat, hogy az úton felfutó zöld-sárga-piros csík eltűnik? Nekem a 12-es versenysorozat "endurance", amerika road (ha jól emlékszem ez a pálya neve) 20 körös versenynél csak időnként van felvezető csík, és 7-8. kör környékén kifagy a játék. Már harmadszor járok így egymás után. Ez ismert bug, vagy csak nálam fordul elő?
-
proci985
MODERÁTOR
huhú, 6:19:89 Nordschleifén nappal, vihí! sikerült bemennem végre 6:30 alá. Bugatti Veyron Works @ Stock. video még nincs, endurance boss nappali futamán az utolsó körben jött össze.
második futam viszont éjszakai lesz. na az a bugattival érdekes lesz, lámpával se látni kb semmit 300 fölött, óvatosan hajtva viszont le fognak hagyni. lehet lassabb autó kellett volna.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
....(#1491) Sirandrish
jahogy?!
... akkor semmi ilyesmi. jó lesz neki a kis ócska 1,5k-s gamepad is. semmi 7-8k. hiába megéri vagy sem.... 
edit:
OFF -
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha annyiért találnál többet akkor értesíts mert annyiért vennék még egyet

Enyém 8K-volt..szerencsémre egyik havernak volt driver hozzá így nekem elég volt az olcsóbbat venni
-
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ne haragudj, de ezen olyat mosolyogtam.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
aha... neki nagyon nem kell megerőltetnie magát.
pl van egy 12 éves kiscsaj, QL-ben állandóan öcsémmel duelezik. írogatnak egymásnak stb. én meg szenvedek, hogy egyáltalán legyen valami bmi köszönés is akár ...(#1488) Sirandrish
naigen. igaz
este kérdeztem tőle, azt mondja nem lenne neki gáz, ha olyat használna... h. ha találok 2-3k-ért viszonylag jót, akkor megeshet... -
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát azt amit a többi joy-al is csak b*szakodás nélkül

-
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Foglalkozzon a lányokkal is azért.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem tudom, mit tudna kezdeni vele. 14 éves a srác, és PS2 only volt eddigi élete...
-
Sirandrish
legenda
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
A két analog tök ugyan olyan.
Sokkal kényelmesebb (szerintem) mint az egymás mellett lévő analogok. -
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem konkrétan az érdekel, hogy az eltolt (nem egymás melletti analóg kar) analóg karok mennyire másak, mint mondjuk a Saitek-nél. Ha ez nem jön be, akkor nem érdemes rászánnom a zsetont, mert eddig nagyon jól ment vele a vezetés. Kipróbálni sajnos nem tudom, ez aggaszt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mikor még nem voltak elterjedve annyira az analogos irányítók, volt pár ilyen "antimárkás" cuccom...meg ugye volt 2 analogos controllerem is.
Most meg a 360..hát..ég és föld.
Nem azt mondom hogy cseréld le de ha esetleg besz*rna akkor inkább te is szánj rá egy kicsit több pénzt...hidd el megéri
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
no igen, egyi dőben én is használtam ilyeneket, csak ugyebár átalakítóval. és valóban. egy idő után megadta magát az analóg kar...most egy Trust Predator-om van, remélem nem fogja magát megadni az analóg.... merem remélni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem javaslom...nekem nagyon nem vált be.
Konkrétan kb 4-6óra game után elkezdett húzni balra.
És amíg jó volt sem volt túl nagy öröm vele játszani..
Inkább vegyél neki X360 joyt használtan..úgy elég jó árban van -
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
ilyesmit gondoltam öcsémnek, úgy is PS2 joyhoz van szokva...
-
Sirandrish
legenda
válasz
proci985
üzenetére
Tudtommal a PS3 joy nem megy bele PC-be..a box joya USB-s szóval semmi gond nincs vele.
Annyi van hogy ha PC-hez akarod használni akkor vagy wireless kell de ahhoz kell egy vevő egység is vagy ha vezetékest veszel akkor olyat kell szerezni amihez van driver CD.
Felrakod és soha többé nincs vele gond.
Öh mivel USB-s lehet az se fontos..én azért felraktam
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
hm, csak a box controller a jó, vagy ps3 is megfelelhet?
gondolkodok egy joyon a pchez... mégiscsak jó lenne néha fotelból tolni. vagy wireless box controller is jó lehet, akár pl a shitfhez is?
-
Sirandrish
legenda
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
-
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Saitek milyen típusú volt? Mert nekem most olyan van, és cserén gondolkozom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Konkrétan ez már a 3. joyom.
Volt előtte egy Logitech is sajna azt már nem tudom milyen meg egy Saitech is.
Szerintem semmihez sem hasonlítható...volt már szerencsém minden konzolhoz az N64től kezdve de ilyen kényelmes controllert még nem láttam.
Plusz ugye minden játék automatan felismeri és konfigolja..
Simán megéri az árát
Ha konkrét kérdésed lenne akkor ne fogd vissza magad

-
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is kérnék egy kis helpet tőled: milyen az Xbox 360 joy? Volt már előtte másfajta is neked? Ha igen, akkor ahhoz képest milyen? -kíváncsi vagyok-

-
Sirandrish
legenda
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Okés..akkor beszerzem a gamet aztán jelentkezem..remélem megoldódik a gondom

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
fura... nekem nem tűnt fel a dolog, viszont billről az elején mentem két kört, aztán inkább elővettem a kormányt. billről a shifthez hasonlóan ez sem igazán irányítható.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
szeva
én egy olcsó kis Trust Predatort nyúzok, és szintén nincs késésem. ha kell, tudok majd mutatni egy beállítást, hátha azzal (is) jutsz valamire...
-
Sirandrish
legenda
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Nah így lehet adok neki még egy esélyt.
Köszönöm a helpet
-
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elvileg ennek a megoldására szolgál. Egy backupot csinálsz, aztán ha nem jó visszamásolod az eredeti fájlokat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem billről sem laggolt, pedig usbsen tolom. kormánynak egy ősi Saitek 220at használok, azzal sincs lag.
-
Sirandrish
legenda
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Te használod? Vagy valaki innen?
Valami tapasztalat jól jönne hogy működik-e.. -
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van ilyen hogy Mini Handling Mod. Töltsd le, hátha segít.
-
Sirandrish
legenda
Srácok. Volna egy kérdésem.
Nem is olyan rég sikerült kipróbálnom ezt a gamet de billen olyan szintű késése volt hogy nekem az már a játszhatatlan kategória.
Most vettem egy x360as Joyt.
A kérdésem az lenne hogy azzal is lenne késés? Esetleg Patchben ezt javították már vagy direkt ilyen a cucc? -
grunge
addikt
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Mondd mivel és hol. Amugy nem vittem még végig...
-
grunge
addikt
Hosszú idő óta ez az eslő NFS sorozat ahol van vezetési élmény és szivesen ülök le elé. Steamen akciósan megvette mind a kettő részt, majd én is bepróbálkozom egy idővel ha végeztem az első résszel

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
ja, játék 37nek nézi, de párat egybevesz.
igazából a works vége valahol 440nél van gyári beállításokkal, és olyan 350-370ig lehet feljutni a leghosszabb egyenesben. tehát rövidebb fokozatok+nagyobb leszorító szerintem menne.
automata vs manuális... na igen, viszont a Bugatti annyira gyorsan forogja le a fokozatokat, hogy nem vagyok benne biztos, hogy gyorsabb lennék. emiatt is nem akartam piszkálni pl a gyújtást és a nyomatékgörbét, már így is eszméletlenül megy.
" szerintem túlságosan stabil."
viszont a hossza miatt a Nürburgringen számít a kezelhetőség, szóval nem lehet idegbajosra állítani azzal a felkiáltással, hogy 2 percet és 10-14 kanyart még így is menni fog, max párszor restartolok.hm, 6:20 szerintem gyári beállításokkal is menne. tud exportálni videot a progi?
-
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Egy kicsivel több van, mint 37 kanyar, de nem is ez a lényeges.

Azt hittem, hogy a játék iránt nagyobb az érdeklődés amúgy, mikor megláttam, hogy ily kevés hozzászólás van a topikban, kicsit csodálkoztam.
Visszatérve, én a leszorítóerőt variálnám, a váltási fokozatokat pedig úgy állítanám be, hogy a végső fokozatok nagyobb végsebességet eredményezzek, az alsókat pedig a kanyargós részekre állítanám be. A váltásnál megfigyeltem, hogy az automata váltás nem szépen teszi a dolgát sokszor, így kormánnyal próbálkoznék a manuális váltással. Legalább egy párszor, kisebb pályákon, hátha bejön.
A lengéscsillapítással is inkább arra mennék, hogy gyorsabb legyen az autó kanyarokban, szerintem túlságosan stabil.
Ha 6:20 alá leszorítod az időt, kérlek tegyél fel egy videót ide! -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
pályát már valamennyire ismerem (37 kanyar az azért 37 kanyar), viszont magát az autót még kevésbé
.alapvetően eddig annyi a tapasztalat, hogy a hetedik/nyolcadik(?)at nem forogja le, szóval a váltó áttételezésén biztos lehetne állítani. ugyanígy az aerodinamikán.
a súlypontja jónak tűnik, nagyon ültetni a Nordschleifén meg nem szabad, mert fennakad az autó a Karousselben. illetve még Shift1ben a Murcielago Workssel állítgattam elég sokat, ott sikerült belőni egy setupot, amivel 250 fölött is stabil volt az autó, viszont az a setup meg 130 alatt a lassabb kanyarokban volt életveszélyes. kormányáttételezés rendben van
kérdés még a motorvezérlés, de olyan 330 fölött már így is picit idegesen viselkedett. az kb három helyen jöhet elő a pályán, amiből egy hely tartósabb, szóval ez igazából annyira nem nagy baj.
segítségek mögött nekem az a gondolatom is benne van, hogy GTR Evolutionban anélkül pár autó (Köenigsegg CCX) még ismerős G25ével is kb vezethetetlen volt. olyan 550 ló fölött nekem már picit erősek az autók, bár a Bugatti kb olyan, mint egy jóságos vaddisznó, röfög, hörög, kilő, megáll, és még irányt is tud változtatni. ja és magától nem akarja meglátogatni a homokágyat, ami az Audi R8 Workssal összehasonlítva pl hatalmas pozitívum.
az egyetlen bajom vele, hogy széles és hosszú, Monte Carlo (aka Riviera)/a hegyi pálya egy Lancia/S7el lényegesen egyszerűbb.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
sima, egyedül vagyok a pályán, nappal. ASR/ABR/Traction Control van (gyakorlatilag amennyit én akarok keresztbe menni, azt ezekkel is lehet), automata váltó, egyébként kormányról más segítségek nélkül.
a Bugatti Works upgradevel, de semmit nem állítottam a gyári állapothoz képest. és azért annyira nem voltam gyors, szerintem még bőven lenne hova javulni.
-
proci985
MODERÁTOR
na, első próba nordschleifén Bugatti Veyron Workssel, sikerült mennem egy 6:34es időt. van hova fejlődni, de az első rész Murcielago Workséhez képet egész egyszerű vezetni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
nekem az egyik kedvencem
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).más, pár kérdés:
- DLChez felrakom az origint, regelek, és boldog vagyok? pcn játszom
- mik a legjobb autók, mi a shift1 Nissan GTR works helyi megfelelője sebesség/kezelhetőség terén?
- online érdemes próbálkozni vele? -
- = Zk = -
félisten
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
ezeket mind elismerem.. de akkor is rühellem

(#1449) TheChos3nOne
valamit valamiért
-
Chosen
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Minimodot felraktam hozzá, már sokkal-sokkal jobb lett a játék és az FFB is, viszont random kifagy

-
MATT KERRICH
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem a legtechnikásabb pálya az egészben. Nehéz az összes kanyart megjegyezni, sokáig tart megtanulni és pont ettől egy nagy kihívás az egész. Az autó beállításait pont ezen okokból kifolyólag nem könnyű belőni. Én ettől nem rühellem...

-
Chosen
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Feltettem, de nem nagyon változott az FFB. Annyi, hogy azóta már legalább mindig van -valamennyi-.
-
Chosen
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az Shift 1 patchelése után már elővigyázatos voltam, ott totálkáros lett a játék a patchtől, így most nem raktam fel, itt tényleg javít is?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
G27-tel játszom a játékkal, nagyon tetszik, csak egy gondom van vele, hogy az FFB totál idiótán működik.
Egyszer van, egyszer nincs, néha inverz, és nem ritkán egyenesben is ránt jobbra vagy balra. (szimekben tökéletes az FFB -GTR2, rF-) Lehet ezzel valamit kezdeni? 
-
BeerBier
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ugyanott ahol a többi "irányitását"..
Főmenü,beállítások....stb
-
- = Zk = -
félisten
Speedhunters DLC-ben hogy/hol lehet átírni a Drag irányítását?

-
- = Zk = -
félisten
de rühellem ezt a Zöld Pokol pályát....

-
bognar110
őstag
-
infectedmann
őstag
Az Endurance versenyeket azt hiszem a végére hagyom, mert kikészít ez a Brnoi pálya. Este hazaesek munkából, gondolom letolom a Brnoi versenyt, 4szer kicsit elfékeztem magamat, lementem a pályáról a negyediknél diszkvalifikálva lettem.
Ez mi ez már? Nem írták bele a használati útmutatóba, hogy csak profi versenyzőknek ajánlják, akik nem hibáznak. 
-
norbi0604
aktív tag
a shift 2-höz létezik valami patch vagy update? néha mintha mikrolaggolna 1-2 részen és ez biztos nem a konfig hibája...
-
apollo12
veterán
heló nekem egy olyan gondom lenne hogy belülről játszok, és valamikor a kéz egy helyben van, de a kormány meg forog ez mitől lehet ?
-
Snooker
senior tag
Van olyan patch ami orvosolja azt a hibát, hogy a "kormány nem mozog, csak a kezek" ?
-
BeerBier
senior tag
Nem tudom ki hogy van vele,de piszok nehezek lettek a DLC-ben lévő versenyek...
Vagy csak én vagyok béna?
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Csak egy gyors kérdésem lenne..
Ha letöltöm a Speedhunters DLC-t a mentésem megmarad,vagy felülirja a játékállást? -
apollo12
veterán
na meglettek a dlc jó meg minden, de még mindig az a hiba nálam hogy a kormány forog de a keze nem
ha többször újra kezdem a pályát -
Debilon
addikt
hali!
shift 2 mennyire érzékeny a procira? 2v4 mag? vagy inkább vga kell-e neki?
-
mrbig25
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
1:09:511 - kipörgésgátló low állásban.
Így gyorsabban körbe lehet érni, de nem olyan élvezetes.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
mrbig25
üzenetére
Gratulálok!

Billentyűzettel nyomom én és egyszerűen nem tudom uralni a 2000rest!

Idő
Én nem tudtam ennél jobb kört futni per pillanat!
Minden be volt kapcsolva!
Ideje nekiállni javítani!
Nem ez volt a legjobb kocsiválasztásom!
De jöhetnek a többiek is eredménnyel!
Üdv.:
ViiiiktorOC -
mrbig25
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Mivel még senki sem írt időt, ezért kezdem én
1:10:656
XBox360 Gamepad - menetstabilizáló, kipörgésgátló kikapcsolva
Kikapcsolt segítségekkel ez az S2000 inkább élményautózásra való, mintsem gyors haladásra
-
apollo12
veterán
kölcsön kaptam ismerősömtől a játékot, de nem tudom hol lehet letölteni a DLC hozzá?
úgy tudom ingyenes? -
Gulyopapa
addikt
Meg egy csomó mod pc-re ...
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok!
Másfél hónap kimaradás után, ( elszállt a 9800GTX+-om, ma jön meg az új VGA-m ) újra elkezdem a játékot. Kérdésem az lenne, hogy volt-e valami patch az utóbb időben, az 1.1-en, meg a DLC-ken kívül? Ez a kettő fent van már.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
cellpeti
nagyúr
Hogy lehet benne elmenteni a beállításokat, mert ez is mocskos konzolra van írva

-
ViiiiktorOC
senior tag
Rendbe akkor hát kezdjük el!

Autó: Honda S200 CR
Pálya: Circuit de Catalunya National
Tuning: Max(Drag tuning tilos!)
Autó finomhangolása megengedett!Képekbe jöhet az időeredmény!

Jó játékot kívánok!
Ui: 1638 pontos lett a kocsi.
-
NeoExDeath
aktív tag
Én asszem az Autolog miatt játszok keveset
A Shift1-et simán végigtoltam, a Shift2-t még csak B-ig, Legends-et meg A-t kóstolgatom néha. Régen Autolog nélkül pont elég volt nyerni a gép ellen, lehetett pörgetni a játékot. Ez most is megy, de az Autolog-on jó helyezést elérni már sokkal nagyobb kihívás, és csomó időt vesz el. Amúgy jó feature.Online meg nem játszanak elegen. Mondjuk a mostani patch előtt elég tré volt a fizika.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Ingatlanos topic!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Civilization V
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....
... akkor semmi ilyesmi. jó lesz neki a kis ócska 1,5k-s gamepad is. semmi 7-8k. hiába megéri vagy sem.... 

...
Egyszer van, egyszer nincs, néha inverz, és nem ritkán egyenesben is ránt jobbra vagy balra. (szimekben tökéletes az FFB -GTR2, rF-) Lehet ezzel valamit kezdeni?