- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bill0121
csendes tag
Na futottam párat Spa-ban: GUMPERT apollo -02.06.237
- Murciélago R-SV GT1 -02.17.812Érdekes hogy a Gumpert ennyivel gyorsabb mint a Murciélago r-sv gt1!
Persze érezni is
-
Bill0121
csendes tag
Spa-ban megnézem én is hogy a Gumpert mit tud
Eddig a Gumpert a leggyorsabb autóm. -
Bill0121
csendes tag
Aki billentyűzettel tolja annak szeretnék kicsit segíteni

Az irányítást "keyboard" helyett tegyétek "costum whel"-re azaz testre szabható kormányra!!!!
Aztán állítsátok be úgy a kiosztást mint a billentyűzeten, az érzékenységhez nem kell nyúlni!!!!
És láss csodát lehet irányítani
De azért persze nem az igazi még így sem

-
Bill0121
csendes tag
Ezt a shift 2-őt nem tudom megszeretni mert mindig gyomor ideggel lépek ki belőle

Az első részt kijátszottam a hibái ellenére, de ezt 2.-at esetleg majd kormánnyal ha lesz, mert így billel nem éri meg idegeskedni vele
-
Bill0121
csendes tag
Hát igen, itt van a probléma ezzel a játékkal, hogy nem adnak hozzá kormányt. De szerintem ezt azzal se lehet rendesen irányítani.
Na meg hát nem mindenki szereti egy játék miatt, beépíteni a PC-jét szimulátornak, aztán meg ha megúnta pakoljon el mindent. Amelyik autós game-t nem lehet bill-el irányítani az el van cseszve! Nehogy azért vegyen már az ember kormányt hogy tudjon vele játszani!!!!!!!!!! -
Bill0121
csendes tag
Megnézném én azt, hogy kontrollerrel vagy bill-el valaki hogy tud ezzel úgy menni hogy nem csúszkál az autó fara! Kormánnyal is nehezen, de ha ezt kormánnyal lehet csak rendesen játszani akkor tegyék hozzá a játékhoz tartozékként! A GRID, Dirt2, F1 2010 is nehéz játékok, de kormány nélkül is tökéletesen irányíthatóak, és lehet precízen vezetni az autókat ami azért ad egy élményt! Az állandó csúszkálás viszont baromi idegesítő!
-
Bill0121
csendes tag
válasz
romero28
üzenetére
Hát igen! Gyorsabb autókkal ugye az ellenfél is gyorsabb autóval van, és míg te a kanyarokban dríftelve, kézifékkel iszonyú gépészkedéssel tudod a tempóját tartani, addig ő szépen kavar az íven betapadva! Hát ez nem túl ferr, akkor csúszkáljon ő is mint állat! Nekem itt elegem is lett belőlle!
-
Bill0121
csendes tag
U2, MW, Carbon ezek hangulatos autós kalandjátékok voltak, én szerettem velük játszani, nagyon hiányzik a palettáról ez a fajta stílus!
Sokan lefikázták őket, hogy 150km/h-val beveszel egy éles kanyart, meg nincs törés de arra nem gondolt senki szerintem hogy egyszer ez a fíling teljesen elfog tűnni, mert eltűnt! Kár! -
Bill0121
csendes tag
Valami ügyes programozó, csinálhatna olyan patch-et ami a codmasters-es irányítást és fizikát örököltetné ezzel a játékkal! Akkor nagy game lenne! De így ez a játék egy viccc!!!!
Az EA-nál lehet gyerekek dolgoznak akik még nem vezettek autót! Vagy gyerekeknek készítették a shift-et, elrettentésnek!
Aki megcsinálná a patchet, tuti az EA leszerződtetné! Sőt!
Új hozzászólás Aktív témák

- Spórolós topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7420 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 GB SSD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- HP Elitebook 830 G7, I5-10310U (4 mag 8 szál.), 16 GB RAM, 512 SSD
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest