Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Ha láttam volna hogy online vagy, ad-hoc módon jól meginvitáltalak volna

-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Akkor nem marad le senki ha az opcióknál beállítod, hogy minimum három ember legyen. Csak akkor kezd visszaszámolni ha megvan a minimum létszám.
Én is benne vagyok egy kis házi bajnokságba. -
zilazil
őstag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Heló!
Sztem én küldtemneked az invite-t Azt hiszem, hogy időbe pont nem jöttünk össze nálam már pont lejárt a lobby. Elvileg a friend list-ben rám kattintassz, és join. Most jöttem rá, hogy tudok invitálni. Unrankedre kell állítani a meccset, és elérhető az invite gomb, + ki lehet tenni azt aki nem fair.
-
zilazil
őstag
a logi driveren bellül kell játszani kicsit. Edit - specific game settings - use special game settings.... Na én ott mindig egy pipát kiveszek onnan, vagy éppen be ha nincs bepipálva

Online a jól beállított kormányom egyszercsak gondol egyet és kiszabja a kezemből a kormányt + a 460 fok helyett beállít 50-et. Ekkor én félreáll, alt+tab pipa aztán usgyi a többiek után...
Ezzel azért kezdhetnének már valamit, na meg a fagyásokkal. Most is fagyás után irogatok.
-
zilazil
őstag
Valami olyat olvastam, hogy át kell nevezni az eredeti exe-t AFR-FriendlyD3D.exe-re akkor működik. Én nem próbáltam.
Vegyesek a tapasztalataim. A vezetés érezhetően jobb lett, de még most is előfordul hogy a kormányszög akár verseny közben is hirtelen megváltozik és a addig megszokott 460 fok helyett csak kb 100 lesz. Online versenynél még mindig előfordul, hogy csak tölt és tölt... és semmi se történik. Aztán ha sikerül betöltenie akkor is megvan még az a hiba, hogy előzésnél mintha erőtér venne körül, nem érek hozzá a másik autóhoz, mégis mintha megkoccoltam volna, kisodródik.
Szóval hibák még vannak, de így is az egyik legjobb autós játék amivel eddig játszottam! -
zilazil
őstag
Kijött a patch, kiváncsi vagyok mi változott.
Nekem is bejön a játék, nazz22 néven vagyok, vegyél fel barátnak laminal77
-
zilazil
őstag
válasz
DerStauner
üzenetére
Nyugodtan tuningold fullosra az autód, máshogy nem fogod tudni elkapni.
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Csak egy tipp, úgy is működik a manuális váltás, ha az automata van beállítva
beállítasz egy gombot a felváltáshoz, a visszaváltást a gép elintézi 
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Kormánnyal játszol? Meg kell szokni, de sokkal jobb ha te váltassz sebességet nem a gép, mert gyakran vált feleslegesen és a motorfékkel is tudsz játszani. Próbáld ki és látni fogod az időkön is!
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Láttam, beszélgettél vele. Pozitív, hogy megbeszélik a játékosokkal a hibákat - javítandó dolgokat!
-
zilazil
őstag
Xenon le a kalappal
Senki ne merje azt írni, hogy nem lehet billentyűzettel játszani 
Alpental 37:089 -
zilazil
őstag
Tegnap endurance verseny Spa-ban, a 18-ik körben megpöccint hátulról az AI letérek picit a pályáról, erre kiírja, hogy az eredményem enm kerül fel a speedwall-ra mert levágtam szerinte. De ráadásul kanyar után az egyenesbe történt ahol levágás szóba se kerülhet. Azt hittem lefejelem a monitort
Road AmerIca Brno és Suzuka már megvan 
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
nazz22 névvel vagyok.
-
zilazil
őstag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Kerestelek, de nem tudlak felvenni, azt mondja nincs ilyen ID.
Mondjuk gyanúsan kevés név közül tudok keresni. Ha valaki tud, segítsen, hogy ilyenkor mi a teendő.(#743) Erdei88
Én azt a Corollát egy tuningolt RX-7-tel vertem meg nagy nehezen. -
zilazil
őstag
Igen, az agresszív AI-t úgy kell felfogni, hogy felkészít az online gladiátorviadalokra. Kevés kivételtől eltekintve bunkó módon versenyeznek az emberek. Hozzájuk képest az AI csapat elsőbálozó szűzkislányok
Nekem nem fájdalom a jobbtól kikapni, de az ha megyünk fej fej mellett és 10-ből 9 rámhúzza a kormányt, az elég gáz.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Senki ne merje azt írni, hogy nem lehet billentyűzettel játszani
Road AmerIca Brno és Suzuka már megvan