- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a PC-s Shift 2-t szerintetek el lehet adni használtan?
Konkrétan arra gondolok, hogy az EA valamilyen regisztrációs baromsággal nem tette lehetetlenné az eladást, ha az ember egyszer már beregisztrálta? Tud erről valaki valamit?
Köszi előre is. -
NeoExDeath
aktív tag
Én asszem az Autolog miatt játszok keveset
A Shift1-et simán végigtoltam, a Shift2-t még csak B-ig, Legends-et meg A-t kóstolgatom néha. Régen Autolog nélkül pont elég volt nyerni a gép ellen, lehetett pörgetni a játékot. Ez most is megy, de az Autolog-on jó helyezést elérni már sokkal nagyobb kihívás, és csomó időt vesz el. Amúgy jó feature.Online meg nem játszanak elegen. Mondjuk a mostani patch előtt elég tré volt a fizika.
-
NeoExDeath
aktív tag
Nem tudjátok, hogy hozzá lehet jutni-e valahogy a Zonda HP Edition-os autóhoz? Elvileg azt akkor kapja meg az ember hogyha a NFS HP fel van telepítve a gépére, de nekem nincs, viszont a kocsi jó lenne.
Multiban próbáltam ki (az ellenfélnek megvolt és mindenki azzal tolta), elképesztő kocsi, olyan tapadása és leszorító ereje van mint talán semmilyen más kocsinak a gameben (legalábbis pár kör alapján ez jött le), és még irtó erős is.
-
NeoExDeath
aktív tag
Igen, jön nemsokára. Egyébként egy vicc amit ezzel a game-el művelnek

A 2. peccs már majdnem kijött, azonban rajongói kérésre belefejlesztettek egy két komolyabb újdonságot: MLAA, és Ultra Hard AI nehézségi fokozat. Ezek miatt az EA visszadobta a patch-et, hogy hetekig tart kitesztelni, ezeket szépen szedjék ki belőle. Aztán ha kiszedték még az EA is leteszteli...
-
NeoExDeath
aktív tag
Felraktam a legújabb Ati Catalyst-et, és belefutottam abba a hibába amiről már olvastam, de nálam nem jött elő eddig. Konkrétan a "sötét cockpit" jelenségre gondolok, miszerint ha belsőnézetből játszunk rohadt sötét van. Erre tudja valaki a megoldást?
köszi -
NeoExDeath
aktív tag
Már nagyon várom a 2. peccset, ami elvileg esedékes a közeljövőben. Valahogy addig nincs akkora ingerenciám a játékra
(bár azért tegnap este is toltam, kb 22 ig hátha feljön valaki)Lenne egy kérdésem: Ha valaki a Car Lot-ban megvesz egy autót, ami bekerül a garázsába, azt a típusú kocsit meg lehet venni mégegyszer, úgy hogy a régi is megmaradjon? Mert felajánlja, csak nem mertem kipróbálni. Szóval pl. lehet valakinek 2 darab Gallardo-ja vagy ilyesmi?
-
NeoExDeath
aktív tag
Jó volt a tegnapi game

-
NeoExDeath
aktív tag
Legközelebb ne ad-hoc jelleggel legyen, hanem minimális szervezéssel (pl. időpont), és akkor biztos többen játszanának.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Engem is érdekelne, lehetne szervezni valamit

Egyébként lehet privát lobby-t is nyitni, oda csak invitáció útján lehet bekerülni, szóval ha 2 ember akar játszani akkor arra ez az ideális, mert nem lehet lecsúszni róla. 3 és több embernél már ez is problémás, mert ha a 3. nem tud belépni cirka másfél perc alatt akkor lemarad a lobbyról.
-
NeoExDeath
aktív tag
Érdekes hogy kijött a patch, de senki nem nagyon írt tapasztalatokat
Úgyhogy egy kis összefoglaló azokról a dolgokról amiket én tapasztaltam:- a játék sokkal jobban fut Ati kártyával. 10%-os növelést igértek, szerintem kb be is jött.
- nem implementálták az ígért cpu rásegítéses fejlettebb AA-t (köv. patchre igérik), de nekem az a benyomásom, hogy valamit csak fejlesztettek rajta. Amikor feltettem a gamet anno olyan recés volt, hogy le kellett vennem a felbontás 720p-re, hogy kicsit elmosódottabb legyen az egész. Most gond nélkül tolom 1680-ban, és 1920-ban is, nem érzem recésnek (lehet hogy megszoktam és placebo, de szerintem nem). Ja és a sebességnövekedés miatt is jó már nagyobb felbontásban játszani.
- idióta hibákat javítottak, pl én patch óta nem tapasztaltam a kormány bug-ot, ahol a kormány mozog de a kezek nem. Javították az online töltőképernyő fagyásokat is (ha valaki az uccsó asszem 10 másodpercben lépett be, nem töltött be a futam míg a delikvens ki nem lépett). Ez már ritkábban van, de azért még előfordul.
- elvileg javították az az orbitális bugot, hogy a Modern A Invitational versenyen (McLaren a nordschlaife-n) mindig leég a motor, és befejezhetetlen a verseny, ha a full sebzés be van kapcsolva. Ezt még nem teszteltem, de frankó mert patch előtt rengetegszer neki futottam, és összesen egyszer sikerült befejezni a versenyt
(ez majdnem akkora epic fail volt, mint a Shift1-ben a verseny, ahol a Corvette egyszerűen nem indult el).
- elvileg javították az input lag problémáját a különféle beviteli eszközökön, pl kormányokon és kontrollereken. Nekem x360 kompatibilis logitech van, és jobbnak érzem. Lehet ez is placebo, meg előtte sem volt gáz, de szerintem jobb lett az irányítás.Most így hirtelen ennyi jut eszembe. A multiplayer ütközés javítások a köv peccsben várhatóak, ha az meglesz én már kb elégedett leszek a játékkal elég rendesen. Amúgy gondolom sokakat nem érint, mert akinek eredetiben van meg az dobozosat vett, de az első peccs körül is elég sok bénázás ment, mert aki Steam-en vagy EA download-ban vette meg a játékot, azoknak nem működött a patch
(a shift2u.exe verziószámánál lehet csekkolni hogy felment-e). -
NeoExDeath
aktív tag
S. mad studios:
"Quick update on multi-player:
So, our online team have been listening and have now implemented tighter cornering prediction and more accurate collision against a wider range of latencies experienced online. These improvements will make it into a future patch. "
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Külföldi fórumon már más is írta hogy tapasztalt ilyet. Az még nem egyértelmű, hogy mi idézi elő, pl ha az ember hostol, vagy csak csatlakozik. Akinek van ilyen tapasztalata ossza meg pls.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
Nem hiszem, hogy a Veyron mint ritkaság, különlegesség, és nem utolsósorban piszok drága ára és fenntartása miatt a versenysportra nagyon alkalmas lenne. Bár ki tudja.
Az általam felvetett dologra senki nem reagál?
-
NeoExDeath
aktív tag
Van egy durva megfigyelésem, most realizáltam de eddig is sejtettem. Ugye online játékban használhatjuk a saját autóinkat. Ugyanúgy néznek ki, meg ilyesmi. De!!! Szerintem online játékban nem érvényesek a tuning beállításaink, a kocsik a gyári értékekkel mennek. Mondok két példát, Van egy Lancia Delta Integrale-m, jó kis kocsi, gyárilag annyi baja van hogy alacsony a végsebessége, kb 180 km/h -nál vége. Ezt átállítottam a sebességfokozatok finomhangolásával, kb 200 valamennyi lett a vége.
Aztán, van egy 8C-m. Single playerben a végsebessége simán 300 körül van. Online ugyanez a kocsi, ugyanazon a pályán nem megy többet 250 nél. Nagyon durva. Ezt meg tudjátok ti is erősíteni?
-
NeoExDeath
aktív tag
Az előző hozzászólásomban említett váltás problémát sikerült megoldani
Annyi, hogy a motorfejlesztések közül a Camshaft fejlesztést nem tettem bele a 8C-be (az ECU fejlesztést pedig igen, nem tudom ez belejátszik-e). Ezek után megszűnt a váltás probléma. -
NeoExDeath
aktív tag
Kontrollerrel játszok, azzal valamivel bonyolultabb váltogatni. Amúgy tudom hogy jobb időket lehet menni úgy
De itt simán az a gond hogy későn vált a pilóta, nem tudom bug-e.Egyébként tudja valaki, hogy milyen extrát ad a játék, ha fel van telepítve a gépre a shift 1, vagy valamelyik újabb nfs game? Elvileg ad valamit.
-
NeoExDeath
aktív tag
Engem is érdekelne ez a téma. Vettem egy 8C-t, 1499 pontosra tuningoltam, jól megy, viszont valamiért mindig úgy vált el, hogy a fordulatszám mérő 1-2 másodpercig már a piros tartományban küszköd (és persze a kocsi is megtorpan). Nem értem miért nem vált el előbb a pilóta. Ha manuálisan elváltok akkor ok de nem erre akarok figyelni.
Tuning nélkül nem csinált ilyet. Valamelyik motortuning cucc okozza ezt? Inkább levenném ha igen. A Tune menüben való állítgatás nem hiszem hogy segítene ezen. Más kocsinál még nem tapasztaltam ilyet.
-
NeoExDeath
aktív tag
Ian Bell, a S.Mad Studios fejlesztői főnöke két fontos infót osztott meg. Egyrészt tudnak a multiplayer alatt tapasztalható gázos fizikáról. Állítólag dolgoznak a javításon. (mondjuk az első patch-ben, ami hamarosan várható nem lesz benne valszeg).
Másrészt, ha valaki olyan eszement hibát talál ami teszteléskor tuti előbukott volna, akkor az EA-t lehet szidni kőkeményen. Az SMS-nek 1 embere van arra hogy kicsit tesztelgesse a gamet, az EA 100-at tart erre kb, és úgy működik a fejlesztés, hogyha kész egy release, átküldik az EA-nak, aki eldöntheti mennyire teszteli ki, akár kiadás előtt. Na ez az amit valszeg nem nagyon tettek meg. Ezért maradhattak olyan bugok benne, mint a kormány bug (amikor csak a kormány mozog, a kezek nem).
-
NeoExDeath
aktív tag
Hamár hibák, kiváncsi lennék valamire. Nálatok mennyire gyakori, hogy belső nézetből a kormány forog, de a pilóta keze meg sem mozdul (vagy nincs) ?
Nálam mondjuk 10-ből legalább 3-4 szer előfordul, leginkább akkor ha verseny közben nyomok egy restartot. Ettől azért vagyok kiakadva, mert olyan szinten ordas bug, és olyan gyakran jelentkezik, hogy egyszerűen nem hiszem el hogy egy kiadás előtti tesztnél ne bukna ki. Komolyan, olyan ez a játék sok szempontból mintha ki sem próbálta volna senki kiadás előtt (vagy félkészen adták ki).
-
NeoExDeath
aktív tag
Kísérleteztél vagy olvastad valahol? Amúgy nem rossz, a kormányzást kicsit "darabosnak" érzem, de nem rossz, nyertem vele futamokat
Amúgy a kormányzáson kívül a többit állítgatni érdemes szerintetek? Én analóg kontrollerrel pl gázreakcióban meg ilyesmiben nem éreztem nagy különbséget. (a jobb analóg nálam a gáz/fék). -
NeoExDeath
aktív tag
Kontrolleres irányításhoz valakinek van valamilyen bevált beállítása? Steering deadzone, sensivity, stb.
-
NeoExDeath
aktív tag
Én az AI-tól nem tapasztaltam eddig olyan agresszivitást, ami kiverte volna a biztosítékot. Pl. sosem csinál olyan dolgot ami "gec*ség"-nek minősül. Pl egy egyenes szakaszban nem koccol neked hátulról csak mert megteheti. Online ezzel szemben kb bármi lehet. Tegnap este egyik pályán full egyenes széles szakaszon mentünk ketten. Simán elmehetett volna mellettem, de inkább full sebességgel nekem jön hátulról. Sajnos erre a fizikai motor még rátesz. (amúgy nem éri meg ütközni mert te is megpördülsz). Ha online vagyok majd igyekszem én nyitni a szobát, és akkor tudok moderálni

-
NeoExDeath
aktív tag
Ami még kicsit gáz, az online rész kidolgozatlansága.
1. A lobby-ban nincs chat! Az első részben volt (nem szoktam ilyet mondani, de: konzolport). A lobbyban gyakorlatilag csak nézegethetjük egymás nevét, se köszönni nem lehet, se rászólni egy agresszív versenyzőre hogy ne lökdösődjön. Ja de lehet beszélni mikrofonnal, kösz.
2. Nincsenek szavazási funkciók. Az első részben sem volt, de sztem nem lett volna bonyolult rakni bele. Pl Vote Kick player. Ha nem én nyitom a szobát, semmi lehetőségem valakit kidobatni a szobából, mert mondjuk 3 szor lökött ki előző körben szándékosan (tegnap este ez volt). Mivel nincs chat még a szobagazdának sem tudok szólni, akinek amúgy lenne joga.
3. Ez egy plusz pont lesz
a szobagazdának végre van joga kidobni a lökdösődőket a szobából (első részben nem volt).
4. Ja és: online mintha más lenne a fizika, legalábbis single-ben nem szoktam ennyiszer megpördülni. -
NeoExDeath
aktív tag
NeoExDeath néven vagyok a játékban is, akinek megvan origban vegyen fel pls.
-
NeoExDeath
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=Zx3yYptScpw

Online versenyeken rengeteg ilyet látni. Az életben a motorcsónak versenyekre jellemző az ilyen levegőbe emelkedő, ott pörgő balettozó gépek

-
NeoExDeath
aktív tag
A fizika a game-ben egyre jobban kiakaszt, leginkább online versenyeken. Tegnapi szitu:
Megyünk tök egyenesen ketten, én hátul, próbálok előzni, másik próbál blokkolni. Tényleg szinte tök egyenesen megyünk, kicsit nekikoccolok a hátuljának. Eredmény: ő egyenesen kisodródik a pályáról, én rögtön megpördülök 360 fokban, és a gumifalig kisodródok. Egy sima kis koccolástól. Elképesztő komolyan, ezt hogy gondoltál a készítők? Az online versenyek kb úgy néznek ki, hogy senki véletlenül se érjen senki senkihez, mert rögtön tömegkarabol lesz, mindenki kicsúszik, aki meg az első helyről indult (mivel ebből mind kimarad) esélyes hogy nyer. Arról ne is beszéljünk, hogy a sima kisodródások nagyon gyakran végződnek ilyen a kocsi a levegőbe emelkedik, látványosan megpördül stb. esetbe, ami ha veled történik külső nézetből személheted. Néha az az érzésem, hogy a game szándékosan minden rohadt kicsúszásnál egy ilyen szitut akar előidézni azért ilyen tré a fizika. -
NeoExDeath
aktív tag
Elképesztő hány helyről találkoztam már ezzel az FPS-es linkkel. Nekem 4870 1GB-al semmi extrát nem hoz. Annyi hogy teljesen kikapcsolja az élsimítást, így jó hogy van vagy +20 fps. Azt írja a leírás, hogy kövessük amit ír, és nem lesz semmi recés. Hát ez nem tudom kinél jött be, nálam nem. Ez a varázslás a CC-ben meg nem tudom mire jó, pl az AA beállításokkal, amit aztán ki is kapcsol

Ezt a Handling Minimod ot lehet használni online játékban? Nem tiltanak ki miatta az autologból vagy ilyesmi? A fizikán változtat valamit? (pl nem pörögnek ki annyira a kocsik).
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Játszál online
Shift1 ben nekem kb ugyanannyi játékidőt adott mint a single. -
NeoExDeath
aktív tag
Bocs de ez a Shift1-ben sem különbözött ettől nagyon. Ott is egy idő után meg kellett húzni a tuninghatárt, különben a kocsi nem fért be a saját csoportjába (ott asszem 4-es szintik ment az első csoport multiban). Jó azt elismerem, hogy egy ford focust nem lehetett bugatti szintig tuningolni

Ha max unlimited verseny volt, aki győzni akart általában Murcielago-val ment. Mehetett volna mással is, csak akkor a többi murcis legyőzi
Tényleg jobb lenne kisebb skálát rakni csoportokhoz. -
NeoExDeath
aktív tag
Toltam tegnap elég sokat online. Van egy érdekes megfigyelésem, az autók valami hihetetlen könnyen pördülnek meg a tengelyük között. Valószínűleg single playerben is hasonlóan van, csak ott talán ritkábbak az összeakadások. Azt vettem észre, hogyha a kocsim elejéhez, hátuljához akár kicsit is hozzáér valaki, már pördülök meg. Mintha nem is lenne súlya az autónak. A versenytársaknál ugyanezt látom, egy vehemensebb rajt után mintha valami szürreális autó-balett előadást látnék, mindenhol egyhelyben pörgő kocsik vannak

A shift1-ben nem ilyen volt. Most ez valamilyen beállítás kérdése (én a legtöbb rásegítést kikapcsoltam), vagy egyszerűen ilyen a játék fizikája? És ez mennyire élethű? (mert lehet hogy az életben is pont ilyen, nem tudom
). -
NeoExDeath
aktív tag
Légyszi ha valaki tudomást szerez arról, hogy bármilyen patch-et kiadtak a játékhoz, vagy frissítést / update-et Ati kártyákhoz, az írja be ide ide
thx -
NeoExDeath
aktív tag
Azt a ... Na azon az nVidia-s screenshoton néz ki úgy a játék ahogy ki kéne. Állati pipa vagyok, egész nap ezzel szórakoztam. Az EA meg a fejlesztő csapat bekaphatja, hogy megint az ATI-sok szívnak (bár a játék alapból mindkét kártyával ugyanolyan recés, csak ezekszerint nVidia-val meg lehet valahogy oldani... mind1 azért kapják be
).Egyébként nem igaz, Ati CC-ből rá lehet erőltetni az élsimítást a játékra, egész nap ezzel szórakoztam. Csak annyi a baj, hogy 8x-os box-al pont ugyanazt kapod mint a beépített High on (=fos), wide-narrow tent felejtős, inkább egy blur effektet eredményez, Edge-el meg durva grafikai hibák jönnek elő, legalábbis nálam.
Nagyon remélem hogy az Ati nagyon hamar kiad valami javítást, peccset vagy valamit, mert ez így felháborító. Az előző kommentekre reagálva, egy bizonyos szint felett nekem is jó a grafika, pl ennek a game-nek tökéletes lenne kb számomra, de a recéket nem nagyon tudom elviselni, ebben a game ben pedig kb minden recés. Állatira felb*sz, hogy a készítők úgy adták ki a játékot, hogy opció sincs rece nélkül játszani, amikor a Shift-ben minden gond nélkül ment.
-
NeoExDeath
aktív tag
Én ma kezdtem "rendesen" játszani a játékkal, kb az első kategória végén vagyok lassan.
Egy gyors kérdésem van, valaki nem tud valami jó megoldást az AA problémára? Csak mert egyszerűen borzalom, High-on is tiszta recés minden (leginkább az árnyékok). Külföldi fórumokat is olvasgatok ezügyben, sokan panaszkodnak erre, ha találok valamit szólok.
-
NeoExDeath
aktív tag
ATI kártyásoknak:
http://www.overclock.net/ati/979202-shift-2-performance-fixes.html#post12952722
Még nem teszteltem, állítólag jó...

-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Ezek a beállítások nem kormányhoz, hanem analóg kontroller-hez készültek. De mint írtam még nem próbáltam, csak többen írták hogy faja

-
NeoExDeath
aktív tag
Azoknak akik kontroller-el játszanak, shift-es fórumon olvastam ezeket a beállításokat:
all deadzones at 0
steering sensitivity 15
throttle sensivity 70
brake sensitivity 66
speed sensitivity 90Állítólag jók. A steering sensivity-t 0-val is érdemes kipróbálni. Majd tesztelem én is.
-
NeoExDeath
aktív tag
Na végre nekem is van némi tapasztalatom a játékkal
Mondjuk nem sok. Ahhoz képest, hogy már kedden feltelepítettem, kb 45 percig tartott az EA accountokkal való szöszölés, és az autolog bekapcsolása. Jó kicsit én bénáztam 
Tegnap csak a tesztkört nyomtam le párszor, annál tovább nem mentem. Mindent kimaxoltam, csak az anizo-t vettem 8x-ra, és teljesen jól futott, ma mérek fps-t is. Amúgy egy két árnyék így is kicsit recés, valaki azt írta, ati CC-ből is tolt rá egy kis élsimítást, majd kipróbálom.
Játszik itt valaki analóg kontrollerrel? Konkrétan valamilyen Logitech termékkel? Nekem Rumblepad2-m van, és eléggé beidegelt, hogy a játék nem támogatja natívan, míg az első támogatta. Tud olyat, hogy Custom Controller, be is állítottam. Tudtam a kocsit irányítani, de pl menüben navigálni nem. Ami viszont gáz, hogy nincs rezgés. Illetve baromi furcsa, mert amikor elindult a verseny, valami kis rezgés volt, aztán teljesen megszűnt.
Tolja valaki Logitech Fxxx szériés irányítóval, vagy xbox360-al? A rezgés rendben van?
-
NeoExDeath
aktív tag
Az első részben is úgy volt, hogy a gyári kocsikkal gyakorlatilag esélytelen volt pl. online nyerni. Én ezt imádtam egyébként, hogy az ember valamilyen szinten rá van kényszerítve, hogy tuningolja, és hangolja a kocsikat. Ebből az következik, hogy online egyszerűen nincs két ugyanolyan kocsi, bármi tudott meglepetést okozni. Nekem ez, az autók személyre szabása lett az egyik legmaradandóbb élmény. Volt egy R8-asom, ami egy kicsit lassabb volt mint egy átlagos (alig lassabb), viszont úgy kanyarodott mint senki más, kanyargós pályákon pl Laguna Seca elég sokat tudtam alázni vele. Volt egy Bugatti Veyron-om is, aminek gyárilag az irányítása nagyon gáz. Addig hangoltam, míg végre jól tudott kanyarodni, onnantól kezdve a Nürburgring-es versenyeken mindig azzal mentem, szintén nehezen volt verhető
Meg még van 1-2 ilyen jó kis emlék ezekről a kocsikról (és a többiről), eddig egy játék se adott ennyire személyes autós élményt számomra. Remélem a 2. rész is ilyen lesz, este végre én is kipróbálhatom 
A Gran Turismo 4-ből nekem ez hiányzott nagyon. Igaz hogy rengeteg kocsi van, de a versenyek annyira le vannak korlátozva (pl csak európai, csak japán, csak turbós, csak 4 kerekes, stb...), hogy 1-1 kocsit maximum egy két sorozat erejéig érdemes használni, mert a következőhöz úgyis újabb kocsi kell. Akkor meg már nem volt érdemes rengeteg időt fektetni a kocsi finomhangolásába, inkább csak "erő" tuning kellett, aztán kész.
-
NeoExDeath
aktív tag
-
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
MrBrooks
üzenetére
Szerintem is ideje lenne kicsit visszavenni az arcból. Már legalább 3 user szólt neked udvariasan, nem hiszem hogy nekünk lenne "kapcsolótábla-szintű" lelkivilágunk, inkább neked kellene elgondolkodni. Lehet normálisan eszmét cserélni, ha a véleményed nem egyezik másokéval az is teljesen rendben van, de senki nem kíváncsi arra hogy a mondandód hány százalékát tartod fontosnak, és hogy ezt miért is kell félkövérrel írnod. Ez itt a fórumban nem szokás.
Na off.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Milyen Alfát láttál? Nem tudom milyen alfák vannak a játékban, de elvileg Giuliettát csak a Limited Edition-ben lehet választani.
-
NeoExDeath
aktív tag
Látom sok a virágboltos verzió
Nem baj csak remélem lesz magyar is az online versenyeken.Tegnap este megvettem a játékot. Nagyon meg kell dicsérnem az ipon-t. Kb egy hónapja előrendeltem a játékot, nagyon jó áron adták, kb 200 huf-al olcsóbban mint a "másik" boltban, és itt garantált volt a Shift1 ajándék (a másikban csak a készlet erejéig, a crysis2-höz is azt adták). Na és a lényeg, amikor kézbe kaptam a játékot, akkor vettem észre hogy Limited Edition

Viszont telepítés után kiírta a játék, hogy nem aktiválhatom 3.31 előtt
Úgyhogy én még 1-2 napig csak olvasgatom itt a beszámolókat. -
NeoExDeath
aktív tag
Külső nézetből az első részt, és gondolom ezt sem szabad játszani. Ahogy az egyik cikkben írták, légy a sofőr, ne az autó. Nagyon igaz

Amúgy belső nézetből a többi autó kinézetével semmi gond nincs. Lehet hogy az egész játék nem annyira realisztikus mint egy két szimulátor, de a játékélmény annyira összetett, és erős hogy feledteti az ilyen dolgokat. Nekem legalábbis a fantasztikus hangok, a kidolgozott belső nézet, stb együtt nagyon sok többletélményt adtak.
-
NeoExDeath
aktív tag
Én is iponnál rendeltem, de nekem azt írták hogy ma már átvehető

Én mindenképpen megveszem, ha csak az első rész színvonalát hozza nekem már megéri. Főleg úgy, hogy elvileg az első részt is megkapom mellé. Azt máig sajnálom hogy nincs meg, remélem még vannak akik játszanak vele online

Nekem bejött nagyon az első rész, persze kinek hogy. Nem szabad billentyűzettel játszani egyiket sem, sokan azért utálták, nekem analóg kontrollerrel nagyon nagy feeling volt. A pöpec belső nézet pedig eddig szerintem etalon, ami állítólag még jobb lesz a 2. részben. A hangok fantasztikusak voltak, grafika belső nézetből szintén (külsőből nem annyira de az nem lényeges ennél a játéknál sztem). A törés nem volt túl jó, de mivel nem a detruction derby egyik része annyira nem zavart (a lényeg a versenyzésen van). A fizikával személy szerint nem volt gondom.
Aki már rendelkezik bővebb tapasztalatokkal írhatja, én is írom amint lesz

Kiváncsi vagyok ha ma megveszem, mikortól lehet játszani vele, mert a cd galaxis oldalán valami olyasmit írtak, hogy lehet hogy csak árp. 1-től lehet aktiválni...?

-
NeoExDeath
aktív tag

2011 március 31-én jelenik meg a Need For Speed Shift folytatása, a Shift 2 Unleashed. Nem volt rendes topicja, ezért nyitom meg ezt

Én már előrendeltem a játékot egy ideje, nem szeretnék kimaradni a játék indulásával várható online versenyekből
Kikre lehet még számítani innen? 
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mini PC
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Shift1-et simán végigtoltam, a Shift2-t még csak B-ig, Legends-et meg A-t kóstolgatom néha. Régen Autolog nélkül pont elég volt nyerni a gép ellen, lehetett pörgetni a játékot. Ez most is megy, de az Autolog-on jó helyezést elérni már sokkal nagyobb kihívás, és csomó időt vesz el. Amúgy jó feature.