Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Nézem én minden nap, de igazából nincs miről írni...
Ebbe a köridős dologba is bele kéne kezdeni. Kéne egy lefixált verda, fix tuninggal, mondjuk 3 pálya, aztán mindenki írhatná, hogy éppen mennyi a legjobb ideje. Következő hétre 3 új pálya, új autóval...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Én szoktam vele játszani.

-
Gulyopapa
addikt
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Játssz vele, ne elmélkedj

-
Csapoati
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Teljesen jó így. Felőlem kezdhetünk amúgy Spa-val is, csak nem tudom a buszmegállónál mennyire veszi komolyan a gép a vágást - még sosem próbáltam.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Persze hát bizonyos határidő lenne, nem mindenki tud éjjel nappal a gép előtt ülni.

Kocsit fixáljuk. Ha valaki javít a köridőn akkor egy újabb postal teheti ezt meg.
Tunig fokozatot irni, +Akár ha DRAG Tuning van, azt is kikell majd emelni.
De az ötletem az lenne hogy egyenlőre senki se használja a Drag tuningot, és kocsikiválasztáskor lefixálnám h full tuningal hány ló a kocsi.
Persze a kocsit lehet finomhangolni....futómű,váltó,spoiler beállítás.
Valamit kihagytam?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Jöhet, de legyen rá egy kis idő, mert hétvégén is sok a programom.
DLC-s gyorsulást inkább ne, de azon kívül bármit. Viszont szerintem jó lenne az előre lefixált kocsi. -
ViiiiktorOC
senior tag
Sziasztok.
Nincs kedve valakinek egy kis versenyre?
Én elsősorban körpályán időfutamra gondoltam, de lehet gyorsulási idő is ha DLC aktív.
Akinek van kedve játszani, az toljon egy időeredményt egy pályáról, és persze a tuning állapotát is írja le.
Üdv.:
ViiiiktorOC -
Csapoati
nagyúr
válasz
homeless09
üzenetére
ITT nézd meg a PTMu modot, de billentyűzettel sok jóra ne számíts. Ez a játék szerintem egyértelműen kormányra lett kitalálva - mondom ezt úgy, hogy én is billel kezdtem el és katasztrófa volt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
homeless09
üzenetére
Vannak jó kis Handling modok is, ha gondolod linkelhetek párat. Én mondjuk csak egyet próbáltam, de az alap fizikával is elvagyok (kormánnyal).
-
homeless09
őstag
sikerült itt olvasgatni az irányítással kapcsolatban,hogy az xml fájlt kell módosítani.így azért jóval játszhatóbb a játék.
-
homeless09
őstag
szerintem nem lenne rossz a játék.
DE:
Modern D-C kategória nevetségesen egyszerű,ehhez képest Modern B nél megszorongatják a tökeidet az ellenfelek,Modern Aról és a GT kategóriákról nem is beszélve.a gyors autók egyszerűen irányíthatatlanok,úsznak a pályán,nem lehet finoman korrigálni.szűk pályáknál agyhalál az egész.driftet egy az egybe kihagytam,mert játszhatatlan.
az én konfigom E8200@3,2Ghz,2x2Gb 1066mhz ddr2 ram,és egy hd4870 512mb.nekem se megy túl fényesen a játék.nem akad,de mintha belassulna,röcögve menne.szerk.:hozzá se tettem hogy az ellenfelek képtelenek úgy megelőzni,hogy ne kennének fel a falra,vagy löknének ki a sóderágyba...
-
Gulyopapa
addikt
válasz
hardtechno92
üzenetére
Nekem 9800 GX2 ( dualcore ) van és E8400 ( 3,8 GHz ) és szépen fut de nem maxon ...
-
Tesi
tag
válasz
hardtechno92
üzenetére
DX is a legfrissebb van feltelepítve?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
hardtechno92
üzenetére
A cpu lehet neki kevés.
-
BMWFan
senior tag
-
Tesi
tag
válasz
hardtechno92
üzenetére
Abszulút nem használja az Nvidia karit. De amikor elkezdtem játszani a gammával még nem volt Nvidia kari.
-
Tesi
tag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
A játék telepítésénél is feltesz egy psyhix drivert,de az régebbi. Szedd le az Nvidia oldaláról a legújjabbat, töröld a régit rakd fel az újat,és kész. És persze a legfrissebb Ati driver is kell. Neked csak egy HD5670-es karim van de simán megy full medium beállításon.
-
Tesi
tag
válasz
hardtechno92
üzenetére
nem kezeli,de a játék igényli. Próbáld csak ki.
-
Tesi
tag
válasz
hardtechno92
üzenetére
Szia. Nekem is ati karim van és nem akad. A legfrissebb ati driver és psyhix driver segít a dolgon.
-
hardtechno92
tag
Sziasztok! Biztosan van a topicban a problémámhoz megoldás, de mire végigolvasnám a hsz-eket 1 hét is eltelne. A lényeg, hogy nagyon bejön a játék, és 48% ig el is jutottam. De már annyira gyorsak versenyek, hogy nem tudom megcsinálni őket, mivel akad a játék, graf beállítástól függetlenül. A vga-m HD 4850 és a procc X2 250. Létezik már valami ati fix vagy valami, kerestem, de nem találtam? Valaki tudna segíteni, hogy játszható legyen a játék? Mert ilyen játékra vágytam már kiskocka korom óta, most itt van és csak mert ATi-m van és nem bika procim nem tudok játszani.

-
Sziasztok!
Kéne egy kis help ismét. A Windows-os deaktíválás nem volt elegendő, a srác aki megvette a játékot, nem tud feljelentkezni az EA logba, mert azt írja neki a gép, hogy regezve van már a serial. Tud valaki megoldást mondani, hogy tudom kiaktiválni onnan is magam?
-
válasz
Csapoati
üzenetére
Nem nagyon igazodok ezen ki:
Windows Vista/Windows 7
Click on the Windows button on the Windows Taskbar.
Select All Programs.
Click on Games.
Click on Games Explorer.
Right-click on the Shift 2 Unleashed icon.
Click on Shift 2 Unleashed - Deauthorize this machine.Már a click on games-en elakadtam, nincs games könyvtáram :XD
Segítene valaki szegény tudatlannak? -
válasz
Csapoati
üzenetére
Bejött, azaz va ami nem:
Drift, maga a játékmenet, lóvém se nagyon van játékon belül, modokkal meg nem akarok szórakozni, többet kéne foglalkozni vele az az igazság, meg valahogy hiába tuningolom a verdákat, alig tudom tartani az iramot. Valahogy nagyn ki van nélezve az egész játék, és keményen meg kell szokni, nem lehet "elszórakozni vele". F1 2010-be eléggé kezdek belemélyedni, már ha a heti 2 alkalomra lehet azt mondani, és ősszel jön a 2011, szóval... -
mrbig25
őstag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
ITT le van írva. Pár katt az egész.
-
Srácok, úgy néz ki abbahagyom a Shift 2-t. Eladnám a dobozos játékom. Viszont aktíváltam. Hol lehet visszavonni az aktíválást?
Esetleg ha valakit érdekel PÜ. 3000.- (postát állom). -
Rexcor
őstag
Az normális hogy a konfigomon akad?
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Én az Origint használva telepítettem, igaz nálam meg valószínűleg az lehetett a gond, hogy telepítés közben futott a játék. Persze figyelmetlenségből. De hibaüzenet nem jött, az Origin meg telepítettnek látja, eltávolításra is hiába kattintok, mert az csak a windows programkezelőt nyitja meg. Ott meg külön a patch nem látszik.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
uszkart
üzenetére
Abszolút nem, a GT3-GT1-nél teljesen más, előtte alig használt pályák jönnek elő. Ezek mind valós versenypályák, pl. Brno, Enna di Pergusa, Silverstone, Donington Park, Brands Hatch, Oschersleben, Mount Panorama (Bathurst), Spa-Francorchamps. Összesen valami 35 pálya van jó sok variációval, szóval szerintem ez minden, csak nem kevés (Gridet, Race 07-et, pl eléggé alázza ilyen téren).
#1348: Originről telepítetted?
#1345: Adatok alapján gyenge, de nagyon jól tapad.
-
Tesi
tag
Sziasztok. Én is feltelepítettem mind 2 DLC-t,de semmi nincs a játékban. Tud valaki erről valamit?
-
Boboka
tag
Valaki küldene egy jó kormánybeállítást ehhez a játékhoz
Kormány: Driving force pro pc-re. Játékon belüli és driver beállítások kellenének.
Előre is köszi. -
uszkart
tag
Hi!
43%-nál tartok a karrierben. Azt szeretném kérdezni, hogy történik is e még valami a játékban, vagy a maradék 57%-ot is ugyanazon a 10 pályán kell, ugyanúgy leversenyezni. Mert már kezd marha unalmas lenni! A drift nem érdekel, mivel 1 métert nem tudok menni normálisan. (néztem pár youtube videot, nem értem, hogy csinálják.)
Köszi! -
Csapoati
nagyúr
Megcsináltam a Legends záró bajnokságát, íme a nyeremény:
Porsche 911 Team Need for Speed
Szép skin szerintem.
Holnap meg nekiesek a Dragnek.
#1342: A Lambo.

-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
zsoltinnó
aktív tag
Most raktam fel a játékot!Kormánnyal próbálom de olyan mint ha egy MTZ traktorral mennék!Rángatni kell a kormányt még egyenesen is!

-
Zozzy
aktív tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Szia!
Hogyan kell használni a DLC-t? Én nem találom nyomát a játékban, pedig telepítés közben nem írt semmi hibát, a játék telepítési mappájában látom mindkét DLC mappát, tehát elvileg rendben kéne lennie.
Ha Car lot-ban leszűkítem a kört pl. a legends kocsikra, akkor jön egy hibaüzenet, hogy ezzel a beállítással egyetlen jármű sem jeleníthető meg...
Valahol aktiválni kéne még esetleg? -
Gulyopapa
addikt
Elképesztők lettek a DLC-k főleg ingyen

A retro pakktól befosok annyira szép és jó
A Shift 2 egy király gém.
Shift 3 vajon mit hoz majd ??? Vannak ötleteim
-
mrbig25
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Drifthez a BMW M3 E92 -t ajánlom. (tuninggal vagy anélkül is megfelelő)
Sokat szenvedtem én is vele, de ezzel az autóval szinte az összeset sikerült elsőre megcsinálni
Endurance versenyeket a Veyron -al csináltam, annyira nem volt nehéz...viszont a Nordschleife az izgi volt, főleg este.
-
mrbig25
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Billentyűzettel is teljesen jól játszható, de akkor be kell kapcsolni a "segítségeket".
Én Xbox360-as kontrollerrel nyomom és az eddig próbált autók közül egyedül az Audi R8 (works upgrade-el) okozott némi kellemetlenséget. A többivel tudok menni, de azzal valahogy még nem jött össze.
Jelenleg a Bugattival próbálkozok, hogy minél tovább csiszoljam a Spa-n elért időmet...pedig érzésre van ettől jobb autó, de mégis ez a leggyorsabb köridő alapján. -
GoZoL
senior tag
Sikerült. Originba keressetek rá, hogy shift 2 dlc és behozza!!
-
GoZoL
senior tag
Fent van gyerekek de mindenáron fizetni kellene az eredetiért ami már megvan. Ha törlöm az alapjátékot akkor meg törlődik a dlc is.
-
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Ezt a DLC-t nem találom az origin storeban, valakinek sikerült letölteni? -
Gulyopapa
addikt
Na kaptam az EA-tól egy plusz aktiválást.
Nagy plusz pont nekik.
Holnap meg jönnek a DLC-k
-
Gulyopapa
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
De én szeretem online is tolni ... aktiválás nélkül cseszhetem ...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Biztos hogy nem, a support szerintem segít. Ha kérik, akkor meg esetleg mellékeled nekik az eredeti kódodat. Ne feledjük, hogy azért nekik is fontos, hogy jól működjön a játék nálad, máskülönben többet nem vásárolsz tőlük.
Más. A Gallardo GT3 egyre jobban a szívemhez nő. Isteni a tapadása RWD-s autóhoz képest, ráadásul a hangja is isteni. Gyorsulni már láttam jobban autót a játékban, de ezt majd orvoslom finomhangolással.
-
-
Gulyopapa
addikt
Az a gond hogy mivel nem tudom aktiválni ( mert lejárt az 5 vagy 3 ) ezért nem engedi inaktiválni a gépen ( mert ami nincs aktiválva az nem lehet deaktiválni )
Megtaláltam amúgy : Deauthorize ... csak nem műxik ...
Írtam az EA terméktámogatásnak, remélem segítenek megoldani ezt a buziságot

-
Gulyopapa
addikt
Hogy a ******* ******* ******* kell csinálni ??????
Előre is köszönöm !!!
EZ A JÁTÉK kizárólag EGGGGGGY gépen volt csak fent !!!!!!!!
Ezért nem értem az egész hajcihőt
-
Csapoati
nagyúr
Ja amúgy jún. 30-án (csütörtök) jönnek a pc-s DLC-k, INGYEN! Tehát a Legends és a Speedhunters pack is.

-
Gulyopapa
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Én ezt nem értem.
Ugyanarra a gépre akarom föltúrni harmaszorra vagy negyedszerre ( win reinstall miatt ) ...Egyébként 2 aktiváció mindig szabadon lehet. ez mit jelent ...
Mikor tolom föl a gémet, aktiválni kell mert nem enged tovább ... vagy ennyire láma vagyok ???
Most akkor mi a megoldás, mert hogy nem veszek új játékot az tuti.
Most fent van a játék de nem tudok vele játszani

-
Csapoati
nagyúr
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Én eredetivel nyomom, igaz neten nem szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Úgy nekem is menne maxed outon.

Mi nem jött be rajta?
, akkor már csak vevő kell rá.