- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
JoceeHunt
üzenetére
options->gameplay
Difficulty (nehézség), nekem: medium
Handling... (vezetői képesség) nekem: Experienced (tapasztalt)
Steering assist (kormányzás segítő) nekem: no
Breaking assist (fékezés segítő) nekem: no
Antilock Breaks (blokkolás gátló) nekem:yes
Fraction control (kipörgésgátló) nekem: high
Stabiliti control nekem: yes -
-
kisza25
félisten
válasz
KING1000
üzenetére
én is billel játszom, most tartok 57%-nál, itt már nehezedik a dolog,
én úgy csinálom, hogy először a futóművet, lengéscsillapítót, gumit tuningolom és csak utána a motort, ez fontos a jó irányíthatóság miatt, próbáld ki
billel a legjobban irányítható autók :corvett(átépítve is), E190merci(átépítve is), acura nsx(átépítve is), lotus, nissan GTR NFS edition, nissan gtr v spec(átépítve is) nem minden autó vezethető rendesen billel
-
kisza25
félisten
egyetértek teljesen, ezek játékok, ha olyan szimulátorok lennének, mint amikkel az F1 tesztel, azok meg se moccannának egy otthoni játékgépen

nem is ez a lényegük ezeknek, hanem a kikapcsolódás, szórakozás, ha valóságot akarsz ülj be az autódba és menj a Hungaroringre gyorsulni
meg milyen autó az amit kontrollerrel, vagy billentyűzettel akarsz valósághűen vezetni
na a játékra visszatérve én bill.-el nyomom és 56%-nál tartok és még mindig tudok nyerni, igaz egyre nehezebben
-
kisza25
félisten
ki játszik még billel?
én 39%nál tartok, eddig szinte mindent sikerült megnyernem, sokkal játszhatóbb, mint az egy volt, főleg a drift része javult sokat, bár a második felét inkább kihagytam billel, már nem az élvezhető kategória volt,
na meg sokat számít, hogy sok fps legyen, mert különben pontatlan az irányítás
- = Zk = -: én meg beruháztam egy HD5850-be elötte egy HD5570-volt, de most sapphire jó árasította, nem bírtam kihagyni
-
kisza25
félisten
válasz
DerStauner
üzenetére
én is billel játszom és szerintem is jobb lett az irányíthatóság, mint az 1-ben, a grafika gagyibb, de a játék jobb, csak bizonyos részeknél nagyon leesik az fps-em és olyankor nagyon rossz lesz az irányíthatóság, én most félreraktam a játékot, szerdán jön meg a HD5850-em, majd akkor újra előveszem
remélem azzal már nem lesz fps problémám 
-
kisza25
félisten
válasz
bokrosolajos
üzenetére
nem mondanám olyan nagy teljesítményűnek a kártyám és minden lowon van és van szélvédő, folyton szétkenődnek rajta a bogarak+minden sz@r
-
kisza25
félisten
válasz
romero28
üzenetére
annyit kell tenned, hogy egy autót feltuningolsz de csak 500 alá és ebbe férjen bele egy 2es nitró, innentől már sima liba,(én az rx7-et toltam fel, de csak 499-ig, minden verseny dobogó billel)
más ez a E190-es merci egy régi kedvenc, nagyon jó gép és péppé lehet vele verni az egész mezőnyt
-
kisza25
félisten
na ez ismét érdekes lett, belső nézet motorháztető látszik:
1920x1080 minden low-on 30-35FPS
1270x768 minden low-on 30-35FPS
proci ~40% kihasználtságon
remélem hamar jön az első javítás
Új hozzászólás Aktív témák

- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

persze be van kapcsolva egy két dolog

remélem azzal már nem lesz fps problémám