- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
VALAKI HELP!!!
Miért nem ismeri föl a Genius kormányt????? -
MrBrooks
tag
Nektek PC-seknek az a szerencsétek, hogy van lehetőség a grafikai finomhangolásra (nyilván egy bizonyos szintig). De pl. 360-on borzasztóan néz ki AA nélkül. Sajnálom nagyon a dolgot. Játszottam vele 4 napot, pályáról pályára vártam, hogy megszeressem de nem sikerült. Remélem EA összeszedi magát legközelebb. Azt meg nem is értem, hogy GT, IGN, hogy adhat olyan magas pontszámokat? Vagy ez csak marketing?

-
rocket
nagyúr
Kiprobaltam amit talaltam ez egyik forumban, atirni nehany dolgot a graphicsconfig.xml fileban, 2 es a 3 jeloli a High opciokat, atlehet irni majdnem mindet 5-re es akkor _HIGH_ lesz a menuben

Kepminosegben nem javult semmi, sot a fu eltunt
Jok ezek az allitolagos modok, csak aki kitalalta nem nezi meg ernek-e egyatalan valamit, csak leirjak mint valami megvaltot

-
rocket
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
A kepek szerint mukodnek az AA beallitasok.
Osszefogalva regebbi szerias kartyakon rece nelkul futna, de nincs mar megfelelo teljesitmenyuk, a legujabb szerian meg nem mukodnek (pontosabban a teljesitmeny csokkenes megvan, csak a kepen nem hozza amit kene neki) az AA opciok CCC-bol, pedig lenne teljesitmeny.Sose gondoltam volna evekkel ezelott amikor az AA-bol teljesitmenyben hasznalhato opcio lett, hogy 2011-ben azon kell szenvedni, hogy lehet majd AA-t raeroltetni egy jatekra.
Az EA fele AA opcio meg egy vicc, az is inkabb csak a teljesitmenyt csokkenti, mint hogy csinalna valamit.Szuper jo az elet a PC jatekok haza tajan.
-
Ha CCC-ben minden high quality, és játékon belül minden max, akkor nálam ilyen:
Az más kérdés, hogy a 10 FPS-t nem éri így el, szóval játszhatatlan

De egyébként az engem jobban zavar, mint a grafika, hogy sokszor fogja magát, és elfelejti a vezérlőbeállításokat. Nincs műszerfal világítás, így legtöbbször nappal sem látni belőle semmit, és hasonló apróságok..
-
Sonja
nagyúr
Esetleg meg lehetne próbálni a Radeon Pro progival játszogatni!
-
rocket
nagyúr
CCC-ben allitgattam az AA opciokat, teljesitmeny csokkenes megvan, de kepminosegben semmi extra, nagyon minimalis elteresek vannak a racsozatokon.
Ingame AA HIGH + CCC Adaptive MSAA:

Ingame AA HIGH + CCC 4x Edge-Detect:

Egy kis emlekezes a recementes idokre a Shift1-bol, sokkal nagyobb teljesitmennyel, majdnem 17 honappal ezelott:

EA mondjon le, tenyleg az lett a celjuk tonkre tegyek a PC-s jatekpiacot.
-
megint én
őstag
Hali emberek!
Nekem van valami Genius kormányom, de valamiért nem tudom beállítani... HELP

(ocsó gagyi kicsi kínai... de az előző shift felismerte ez meg nem hajlandó) -
NeoExDeath
aktív tag
Azt a ... Na azon az nVidia-s screenshoton néz ki úgy a játék ahogy ki kéne. Állati pipa vagyok, egész nap ezzel szórakoztam. Az EA meg a fejlesztő csapat bekaphatja, hogy megint az ATI-sok szívnak (bár a játék alapból mindkét kártyával ugyanolyan recés, csak ezekszerint nVidia-val meg lehet valahogy oldani... mind1 azért kapják be
).Egyébként nem igaz, Ati CC-ből rá lehet erőltetni az élsimítást a játékra, egész nap ezzel szórakoztam. Csak annyi a baj, hogy 8x-os box-al pont ugyanazt kapod mint a beépített High on (=fos), wide-narrow tent felejtős, inkább egy blur effektet eredményez, Edge-el meg durva grafikai hibák jönnek elő, legalábbis nálam.
Nagyon remélem hogy az Ati nagyon hamar kiad valami javítást, peccset vagy valamit, mert ez így felháborító. Az előző kommentekre reagálva, egy bizonyos szint felett nekem is jó a grafika, pl ennek a game-nek tökéletes lenne kb számomra, de a recéket nem nagyon tudom elviselni, ebben a game ben pedig kb minden recés. Állatira felb*sz, hogy a készítők úgy adták ki a játékot, hogy opció sincs rece nélkül játszani, amikor a Shift-ben minden gond nélkül ment.
-
AMD_ok
őstag
Megnéztem a feladatkezelőben, hogy mennyire használja a magokat, és azt a szomorú tényt kell közölnöm, hogy csak 2 magot hajlandó kezelni, és azt is csak 30-40 % között. Én is remélem, hogy jön egy javítás hamarosan, annál is inkább,mert a sima QUICK verseny mód nálam megadta magát, nem működik, csak tölt...tölt...tölt...

-
Sonja
nagyúr
Hányszor fog még ez a kérdés szerepelni?!
1 hsz-be is mehetne lassan! 
11.4-es Catalyst-et tedd fel és jó lesz!

-
kisza25
félisten
na ez ismét érdekes lett, belső nézet motorháztető látszik:
1920x1080 minden low-on 30-35FPS
1270x768 minden low-on 30-35FPS
proci ~40% kihasználtságon
remélem hamar jön az első javítás
-
AthlonXP
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Persze, hogy van olyan játék, amiben a fizika nem változik drifteléskor. De az nem a SHIFT!

Igazábol csak úgy gondolom, hogy ez könnyítés akar lenni, hogy a gémer könnyebben csússzon. Mondjuk én alapból átlépem a drifteket, minden autós játékban ( NFS-ben meg főleg ), mert nem fogok a billzettel kínlódni. Driftelek én néha olyanokat sima verseny közben is, hogy öröm nézni!
Mondjuk az is biztos szerintem, hogy billzettel nem is nagyon lehet végig vinni, mert az első néhány szakasz után, ahol már komolyabb autók vannak, nagyon nehéz kezelni őket segítség mellett is. Én most 9%-nál járok, de úgy, hogy 10 futamból talán 4-5 volt olyan ahol eddig dobogós lehettem. Vannak olyan futamok, ahol már el sem indulhatok, mert az előtte levőn túl "lassú" voltam. Pedig igyekszem jól menni, meg rajtnál is akkorát indulok, hogy szinte sokszor állva hagyom az egész mezőnyt, de aztán a kanyaroknál meg úgy el mennek mellettem, hogy csak na! Ez van, nekem le kell lassulnom, hogy be tudjam venni a kanyarokat, ők meg simán tudnak menni az íveken jóval gyorsabban, én meg "darabosan" tudok kanyarodni a gombok miatt ( 2 végállás on-off ).
Mondjuk ebbe az is benne van, hogy sokszor 20-25 környékére zuhan az FPS, ami nagyon zavaró tud lenni, tovább rontva az egyébként sem túl jó kezelhetőséget.
Valószínüleg majd leveszem a beállításokat mediumra aztán meglátom mi lesz. Majd leszedek egy fullos savegame-t valahonnan, aztán csak autózgatok, mert végigvinni billzettel úgy sem tudnám.
(#367) TannerHUN: Olvastam a tesztedet a játékról. Nekem tetszett és egyetértek azzal amiket írtál benne.
-
Nem ment fel a kép.Mi van akkor ha az autó helyén fehér folt van?

-
heihachi
addikt
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát ha ez könnyítés, akkor megeszem a kalapom, nekem már azt a kezdő 200 pontot sem sikerült összedriftelni, amit az első pályán kellene. Vagyis, hát már annyiszor álltam keresztbe, hogy a játék megsajnált és adott 200 pontot, gondolom látta, hogy örök életemre azon a pályán ragadok, ha nem szán meg. Persze az is tuti, hogy ezt is profi szinten lehet művelni így is, de mondjuk ez egy ügyességi játék így és nem autós.
Amúgy csak zárójelben jegyzem meg, hogy van olyan játék a piacon, ahol a drift és a sima pálya autózás fizikája olyannyira nem különbözik, hogy bármikor, akár egy elindított időfutam alatt is átválthatsz drift módra, ami abból áll, hogy onnantól a drift pontjaidat írja ki felülre és nem az idődet, merthogy mindkettőt minden pillanatban számolja és méri a játék. És így is éppen ugyan olyan látványos driftek vannak abban a játékban is, mint itt.
-
Sziasztok!Felraktam és tessék.Láttatok már ilyet?

-
AthlonXP
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Namost én azzal egyetértek amit írsz. Nem is állítom, hogy csúnya lenne a játék, mert végül is nem az. Én nekem csak az a bajom, hogy bár csúnyább, mint az elődje, ennek ellenére a gépigénye indokolatlanul nagy.
Még egyszer mondom, a játék jól néz ki, csak nem szabad az elődjéhez hasonlítani!
Az eltérő fizika meg érthető, ez korábban is elő fordult már. Nyilván azért más drift közben, hogy egyszerűűb legyen vele driftelni, hiszen, ha az autó ugyan úgy tapadna, mint normál körülmények közt, akkor sokkal nehezebb volna driftelni és így pontokat szerezni. Ez egy direkt könnyítés.
Az más kérdés, hogy a valóságban a fizika az autóra nézve mindig ugyan olyan, de hát ez egy játék, így ez a kutyát sem érdekli főleg, hogy ez nem egy vérbeli szimulátor, nem is annak készült.
-
rocket
nagyúr
Intro nelkul induljon a jatek at kell nevezni a Movies konyvtarban a BootFlow_in.bik es a BootFlow_out.bik fileokat, ezek utan vegre nem kell vegig nezni a ~15 masodperces atugorhatatlan logokat

-
heihachi
addikt
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hogy őszinte legyek, engem ez a része a dolognak nem igazán érdekel. Ha a grafika megüt egy szintet, akkor a felett a szint felett engem már nem érdekel a dolog, csak az érdekel, hogy jól fusson. A SHIFT2 eléri ezt a szintet, emellett 30 alá nem nagyon esett eddig be egy öregedő 8800GT meg egy C2D@3200-al, igaz, csak 1280*1024 felbontásban.
Ettől a grafikai dologtól százszor fontosabb dolgok vannak, amik sokkal kisebb figyelmet kapnak. Pl. az, hogy miért van az a játékban, hogy ugyan azzal az autóval elindítva egy time trialt, tapadok a kanyarokban úgy, mintha pillanatragasztón mennék, majd elindítva egy drift versenyt, kb. olyan, mintha olajos halak csúszkálnának taknyon. Két játékmód, két fizikai modell. Vagy olyan apróságok, mint a szellemautó hiánya, vagy éppen a time trialban nem jegyzi meg a korábbi időmet, minden time trial indításnál a personal best nullázódik. De mondhatnám azt is, hogy a setupnál mi az hogy kerékdőlés 20? 20 kisnyúl vagy felnőtt barnamedve? Vagy fok? Vagy éppen az az apró elhanyagolható tény, hogy hullámvasút van a Nürn GP pálya szélén a célegyenesben. Ezek számomra sokkal nagyobb hibák, mint az, hogy hány poligonból áll egy kocsi, vagy hogy tükröződik-e úgy, mint az első részben.
-
AthlonXP
őstag
válasz
heihachi
üzenetére
Szerintem egyértelmű a válasz. Csak meg kell nézni az összehasonlító videókat/képeket a Shift 1/2 esetében és egyből látni, hogy a 2. rész visszafejlődött grafikailag ( meg, ha játszottál az elsővel, akkor azonnal fel fog tűnni az eltérés, amint elindítod a 2.-at ). Csúnyább, de legalább a gépigénye is nagyobb.

Ezzel együtt a játék egyébként jó lenne, nekem tetszik, csak játszhatatlan nálam. -
TannerHUN
aktív tag
Estét mindenkinek!
Írtam a blogomban a játék tesztjéről, ha gondoljátok nézzétek meg.Videok és képek is vannak hozzá.Úgy látom sokaknak bajuk van az AA-val, az irányítással stb.
-
.:Kristian:.
addikt
Kipróbáltam a játékot, Crysis 2 sokkal jobban fut a notimon, sokkal szebb grafikával. Nálam elvágta magát a játék, nagyon. Törlés.
-
AthlonXP
őstag
válasz
atesz999
üzenetére
Oké, értem én, hogy nálad úgy megy, de nálam 1280-ba fentebb írtam, hogy mennyi az FPS. Nem tudom nálad mi van, de nekem az átlag FPS 30 körül van, de sokszor lemegy 20-ra is...
Ezért nem értem, hogy mehet jobban, hisz a géped sincs annyira húzva, és a video ramod is kevesebb, mint az enyém, azok alapján amit írsz, ráadásul te Full HD-ba nyomod. 
Érdekes dolog ez, de hiszek neked, ha neked olyan jól megy, akkor örülök, valszeg nálam van vmi.
Beállítások ugyan azok.A konfigomat meg látod...
E8500-->3,8GHz
Sapphire VaporX HD4870 OC 1GB
2x2GB RAM
x64 Win 7 Ulti... -
rocket
nagyúr
-
v!ct0y
veterán
válasz
Dantenero72
üzenetére
Jól driftelsz

-
heihachi
addikt
válasz
Dantenero72
üzenetére
Ezt te nyomod így a videón?
Engem annyira idegesít hogy nem azt csinálja a képernyőn a kormány, mint amit én csinálok vele
Ha egy ezer éves GTR Evo-ban tökéletesen lag mentesen egy az egyben úgy áll a kormány a képernyőn, mint a valóságban a kezemben, akkor itt miért nem lehet ezt megoldni? 
-
atesz999
tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Az alábbi beállításokkal próbáltam:
Texture-Filtering 8X
V-Sync No
Motion Blur Off
AA Off
Windowed Mode No
Az összes többi beállítás HighAz alábbi pályán próbáltam: Modern D ---> Single Exhibition ----> rögtön az első pálya,valami Shanghai mittomén mi

Amikor beadja a belső nézetet,tehát amikor elkezdi a piros lámpákat mutatni,majd a végén a zöldet,akkor ott 41 FPS van sisakos nézetben 1920*1200-ben. Ugyanezen beállítások mellett ugyanitt 1280*800-ban 45 FPS.
A pálya folyamán,szintén sosakos nézetben 1920-ban 40-50 FPS kötött ingadozik,még akkor is,ha közvetlenül előttem mennek a többiek. 1280-ban olyan 42-54 FPS között van,de volt hogy 60-ra is felugrott,bár csak rövid időre.
A gépem: VGA:Ati 4870 512MB, CPU: E8400,de ez 3,6GHZ-n megy, 2*1GB 800MHZ RAM
WIn7 32bit
Hogy melyik driver van fenn? Azt nem tudom,hol lehet lekérni,de annyi biztos,hogy vagy a 10.12-es,vagy a 11.2-es van fenn. -
Doki16
addikt
válasz
Dantenero72
üzenetére
A főkönyvtárba.
-
Dantenero72
aktív tag
[link] Azt a dinput8.dll-t hova kell masolni?
-
NeoExDeath
aktív tag
Én ma kezdtem "rendesen" játszani a játékkal, kb az első kategória végén vagyok lassan.
Egy gyors kérdésem van, valaki nem tud valami jó megoldást az AA problémára? Csak mert egyszerűen borzalom, High-on is tiszta recés minden (leginkább az árnyékok). Külföldi fórumokat is olvasgatok ezügyben, sokan panaszkodnak erre, ha találok valamit szólok.
-
pzske
aktív tag
Néztem én is frapssal 1 fps a configommal a uj beta driverrel. Ha egyedül vagyok akkor 67-70 ha több kocsi akkor 58-62 minden maxon hd ben.
-
Sonja
nagyúr
No, feltettem az új beta (270.51) driver és kipróbáltam. Gyorsult egy kicsit, ráadásul stabilabb lett az fps!
Igaz, maga az engine egy kalap kaki a játékban, mert így is befigyel 20 fps is éjszaka, 16 autóval.
Pedig egyáltalán nem szép, sőt! 
-
sagesz93
addikt
hi!
valaki nem tudja valahol megtalálhatóak-e a játékban elhangzó zenék? Abban a verzióban kéne ahogy a játékban szól, mert mondjuk a biffy clyro - mountains megvan, de a játékban nagyon durván más és rohadtul jó szerintem...
Játékról: a gépemen szépen fut maxon 1440x900-ban, fps-t nem mérek de nem akad, szaggat, laggol vagy ilyenek. Tetszik, nekem az 1 is tetszett, nem fejlődött valami sokat a játék szerintem. De az éjjeli vezetés fasza lett meg a "sisak kamera".
-
AMD_ok
őstag
Srácok, nálatok megy a quick verseny? Mert nálam megadta magát, ugy tűnik, mikor be akarom tölteni, akkor a loading... feliratnál ledekkol, és onnan sehová
(zene megy alatta, de semmi több nem történik tovább) -
AthlonXP
őstag
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Mappa
addikt
valahonnét meglehetne tudni a zenék előadóit a játéknak?van egy két igen jó mjuzik benne

Szerk.: már megtaláltam

-
Manbal
senior tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
lol, ez most majdnem érzékenyen érintett

-
Igen, de én direkt kipróbáltam, hogy erőltesse rá a játékra, de nem ért semmit a többi meg ahogy írod semmit nem állít mert alapból úgy van.
"enable surface format optimaziton" Ez is be van kapcsolva alapból.

Nálam nagyon kijön ha az AA-t offolom minden tele van recével főleg a távoli dolgokon látszik nagyon, de az autón is.
-
AthlonXP
őstag
válasz
atesz999
üzenetére
Bár a konfigodat nem látni, de azt mondod olyan géped van, mint nekem és full HD-ban van 40-50FPS-ed, WTF?!

Akkor 1280 körül neked mennyi van? Meg nem tudom, te melyik drivert használod, mert én a 11.3-t, ez a legfrisseb a kártyámhoz.
A blur nálam is ki volt kapcsolva, mert utálom, ha elmosódik a cucc, így se látok semmit, hát még úgy.
Na mindegy, most akkor újra fel teszem, aztán meglátjuk mi lesz. -
rocket
nagyúr
Mindent visszallitottam alapra CCC-ben a Catalyst AI kivetelevel, jatekban AA es Motion Blur OFF, Shadow LOW es ugyanolyan szep es gyors mint amit linkeltek feljebb ATi kartyakhoz

Az "enable surface format optimazation" ki es bekapcsolva se csinal semmit a kepminoseg es FPS szempontjabol, ugyhogy az egesz inkabb egy aprilis elsejei trefa, mint valos megoldas

Viszont tenyleg nem csunyabb a jatek AA OFF es Shadow LOW, igy mar a Motion Blur OFF-nal az arnyekok lego darabosodasa se latszik mint HIGH mellett.
-
rocket
nagyúr
Ezzel a beallitassal az nem is lesz, mert application controlledre rakja, de ingame meg off, igy igazabol feleslegesen allitgatta CCC-ben az AA opciokat

Egyebkent igy se tokeletes, ahol fel homaly van palyakon es rasut a nap a kocsira racsosak az arenyekok, kepeken nem latszik csak menet kozben.
Tessellation opciot se ertem minek allitgatta, semmi koze a jatekhoz, csak ugy mint az OpenGL-nek se

Magyarul a "enable surface format optimaziton" opcion kivul semmit nem allitott a CCC-ben , igame meg levette az arnyekokat low-ra. es AA off, ennyi a trukkje

-
Sonja
nagyúr
Készítettem egy rövid kis videót az elérhető kamerákról a játékban!
Kissé elbactam a videót, mert kétszer megy le egymás után, csak a második hang nélkül.

-
atesz999
tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hello!
Kapcsold ki az AA-t teljesen,akkor nyersz min. 10FPS-t. Nekem is ugyanolyan gépem van,mint neked,1920*1200-ban nappali versenyen városban 40-50 FPS,mégha mindenki előttem van,akkor se esik 40 alá. Amint mediumra teszem az AA-t már csak 25-35FPS meg néha beakad.
Egyébként minden más High beállításon használok. Mondjuk nálam még a Motion Blur teljesen ki van kapcsolva,az nem tudom mennyi FPS-t eszik meg. -
AthlonXP
őstag
A fizikával lehet nincs baj, ezt nem tudom megítélni, mert assist nélkül billentyűzettel nagyon nehéz lenne még elindulni is, így ezt hagyjuk. A grafika terén viszont igen is, történt fejlődés, még hozzá igen erőteljes!
Csak az a baj, hogy visszafelé, mert az első rész sokkal szebb volt és emellé az a leg szomorúbb, hogy a gépigénye a grafika romlásával arányosan nőtt, ami egy érdekes dolog, de ez van.
Én le is szedtem a játékot, mert 1024-ben high beállítások mellett van benne kb 30FPS-em erős izgalmi állapotban, ha egyedül vagyok a pályán. Ha többen is vannak előttem egyszerre, akkor kevesebb és ez már így elég zavaró. Az első résszel még 1600*1200-ban is tudtam játszani rendesen, ott is minden felvéve ahogy lehet ( AA az kb középen, most nem tok számot hírtelen ) és sokkal szebb képe volt, mint ennek, még sem laggolt meg ilyenek.
Nagyon remélem, hogy a közeljövőben majd jönnek hozzá patch-ek, amik a teljesítményen javítanak valamit, mert így nem jó..
-
Kipróbáltam én is, nálam az AA-t nagyon nem állította be driverből és minden televolt recékkel, szal inkább vissza raktam a gémbe, amúgy az FPS-t valóban növelte, de ez érthető is.
Én 11.4-et használok lehet az a baj mert 11.3-at írnak. Viszont az árnyékokat nem venni észre, hogy low/high.

-
pzske
aktív tag
Átraktam combined pedálra és így jó lett ! A játékkal kapcsoltban viszont nagyon vegyesek az érzésem. A fizikája jobb lett mint1 é viszont grafikailag és sem látok benne sok fejlődést. Valahol olvastam , hogy az EA szakított a fejlesztő stúdióval szerintem nem biztos , hogy ez baj én azt gondolom , hogy 2 év alatt nem ennyit kellett volna fejlődnie a játéknak.
-
rocket
nagyúr
válasz
NeoExDeath
üzenetére
-
-
bokrosolajos
őstag
pzske én is DFGT-vel tolom és teljes egészében használja mindegyik pedált. Kiválasztottad a profilját? Separated vagy Combined módban használod, és annak megfelelőt választottál-e?
Telemetriát nézted? Mert ha ott amint lenyomod és elindul a zöld csík,akkor az azt jelenti hogy használja a teljes pedálutat
Esetleg még nézd meg a pedál érzékenység mire van a játékban állítva, és hogy minden Assistant kil egyen kapcsolva -
válasz
Dantenero72
üzenetére
Pontosan

-
Manbal
senior tag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
off:
Sztem ha nem tudsz beállítani egy PC-s rendszert akkor inkább használj konzolt mert Nvidiával sem mész sokra ilyen tudással. Nem feltétlen a legfrissebb driver kell a te Gigabyte(elég rossz márka) Radeon 4670esedhez. és ne az Ati/AMD-t szidd a te tudatlanságod miatt!!! -
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Korábban már téma volt 1 Logitech DFGT-vel nyomom és csak a "gázpedál " felét hajlandó használni a program. Korbábban itt írta 1 féle megoldást , de az nem működik. Valakinek valamilyen ötlet ?
-
DigitXT
félisten
Kényelmetlen egy Xbox 360-as vezérlőhöz képest!
Szokás kérdése.
Az Xbox 360-as vezérlőm előtt évekig játszottam
ilyen felépítésű gamepad-ekkel, és semmi bajom nem volt velük, sőt.
(Ellenben pl. az X-en csak kör alakban mozgathatók a karok, ami pl.
azzal jár, hogy ha előrefelé a gázt nyomod,és mondjuk közben azon
a karon jobbra-balra akarsz nézni, azt padlógáz mellett nem tudod...
Ergo nem független a két tengely az analóg karokon, ami kicsit gáz.) -
bokrosolajos
őstag
Sikerült. Leszedtem egy 11-es, de az sem volt jó. Végül CC-ben mindent default-ra állítottam és ez megoldotta

( HD4650 1GB )Viszont így legalább megfigyeltem a következő jelenséget: Ha a Shadow-t
- OFF-ra teszem, olyan a játék, mint egy GTR, semmi effekt, színes mint egy nyolcvanas évekbeli videojáték, brldő nézretben gyurma szerű matt műszerfallal
- LOW-ra téve már kezd egészen Shift-re hasonlítani, megjelenik vele: fű, növényzet, mindezek dinamikus árnyéka, köd, gumifüst, féklámpa ragyogás, dinamikus tükröződés a karosszériánEgy szintbeli különbség, de ettől olyan, mintha két külön játékkal játszana az ember

-
AMD_ok
őstag
válasz
Dantenero72
üzenetére
pontosan ezt kell csinálni, így a legnagyobb a fékhatás, és a lassulás, az F1-ben hamar megtanulnád
(próbáld ki ott) -
AMD_ok
őstag
válasz
bokrosolajos
üzenetére
milyen kártya? oprendszer?
-
v!ct0y
veterán
válasz
bokrosolajos
üzenetére
Régebbi karihoz nem mindig a legfrissebb driver a legjobb.
-
bokrosolajos
őstag
Nem kell valakinek egy ATI kártya???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Agyam kifordul, ez életem első ATIja és mióta megvan, megy a szopás!
Lefrissítettem a legújabb csodás, pár napos driverüket. Eredmény: clone mod max 60Hz. Ok,leszarom. Shift 2 max felbontása 1280x720 pedig a desktop 1440x900-on megy ... Kisebb fokú görcsölés után ez is megoldva. Erre mi történik? Az összes színes kocsi a garázsomban, ami nincs full fóliázva, összefosódik!, Elég ha a színkeverőn egyet lépek, akkor már jó. Ok, lesz@rom, megcsináltam mindet, jó volt.Kiléptem, utána megint összefosódott minden... Kész.Ilyet minek adnak ki?? Ááááá

Visszaállítási pont persze hogy csak a SH2 előtti napról van ... Most nem tudom mit csináljak??? Fenébe, nincs clone módom sem, nem tudom TV-n nézni, legszívesebben felgyújtanám az ATI központjával együtt -
nemeth989
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy csak nálam nem mozog néha belső nézetben a pilóta keze?
Mert van amikor mozog, van mikor meg néha csak a kormány mozdul. -
creedszl
senior tag
válasz
Dantenero72
üzenetére
én szeretem ha olyan részletekre is odafigyelnek mint a belső nézetnél a kormány fordításnál a kérfej mozgására...mert a legtöbb autós játékban gyakorlatilag mozdulatlan a kézfej és mintha kiakasztaná a sofőr a vállát nagyobb kanyarokban.shift 2-ben helyezkedik a kéz a tekerés közben...
-
válasz
Dantenero72
üzenetére
Még finoman fogalmaztál. Úgy billegett az a Lotus, mint egy lajtoskocsi..
Fékezésnél okosan kell, ahogy lassulsz, engedd vissza a féket, és akkor nem fog satuzni

-
Sonja
nagyúr
Ezt még véletlenül se. Kényelmetlen egy Xbox 360-as vezérlőhöz képest! Tudom, mert volt ilyenem is.
Igen, olyan kell, amit az Xboxhoz is adnak. Ha vezeték nélküli kell PC-hez, az egy kissé drágább és külön for Windows változatot kell venned, amihez adják a vevőt is, pl. innen! 
-
NeoExDeath
aktív tag
ATI kártyásoknak:
http://www.overclock.net/ati/979202-shift-2-performance-fixes.html#post12952722
Még nem teszteltem, állítólag jó...

-
AMD_ok
őstag
Egy kolléga így oldotta meg, a PS3 totyikból, ócsóér'
Egyébként én nyomtam kontrollerrel a Forza3-at sokáig, míg volt boxom, de közel nem adta azt az élményt, mint a kormánnyal a GT5 PS3-on, és persze a többi autós game PC-n (de persze te tudod, neked mi a legjobb, nem akarok ám nagyon beleszólni)
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz, maga az engine egy kalap kaki a játékban, mert így is befigyel 20 fps is éjszaka, 16 autóval. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)