Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
Sziasztok! Le tudná írni Valaki érthetően,hogy mely programmal és miként kell kicsomagolni a játékot?
Előre is nagyon szépen köszönöm annak aki segít
! -
Redneck
nagyúr
1-2 hónapja multiztam. Az a baj hogy a játék néha random leáll stopped working hibaüzenettel és az EA/külföldi fórumok se tudtak megoldást adni. Mióta felraktam az eredeti physx-et a játék lemezéről azóta nem dobott ki, na de mi lesz ha máshoz újabb kell!? Egyelőre ez is tesztelés alatt áll.
Multiznék én is, van TS és még egy srác csak ő most Gridezik de az túl arcade.
-
dunc
nagyúr
Megy az online rész vagy nem? Mert én nem tudok bejelentkezni , játékon belül jelszóhibát ír ki!
-
dunc
nagyúr
Megy még az online rész,mert én nem tudok bejelentkezni az EA fiókba!

-
flash-
veterán
uraim van egy kis gondom tudnátok segíteni?
eljutottam a retro ig(karrierben a negyedik branch)
Ma indítom a játékot de a karrier a legelső versennyel(ahol a nissannal van a felmérés) kezdödött.megcsináltam ,de pedig azt írja a játék hogy level 7 en vagyok,11%on mégsem tudom megnyitni a 6os brahc et csak az elsőt.
(de azt mutatja pl hogy elsőben 3/3 másodikban 1/1 ) de csak az elsőben tudok versenyezni.
mi történhetett? -
tutuhawer
őstag
én, mint nagyon amatőr, indítok a 900 fokkal, aztán a profilerben ügyködök. Vagy nem ügyködök, aztán alakul. Kicsit bosszant az állandó ki-be lépkedés, kicsit bosszant, hogy a shift2 nem ismeri a logitech profilert se, de azért valamit sikerült alakítanom. Akinek van autója otthon a garázsban, kicsit jobbat tud beállítani, mint én.

-
flash-
veterán
shift 2 höz (PC) van valami ajánlott beállitás irányításra vonatkozóan?
egyéb tippek?
-
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
kevesebb lesz a tapadásod a moddal.
pl így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=o6UD9CTD-Kg Az a lényeg, hogy nem 6 perc alatt megy végig az ember a ringen, hanem mondjuk több. Ha ész nélkül gyúrja a pedált a játékos, ráfázhat. A simesek éppenhogy jobbá akarják tenni méghozzá úgy, hogy online menjen. Amúgy jól teszed, ha utánanézel, elvégre én nem tudok online dolgkoról beszélni, csak ... jár a pofám

szerk. már hirdettem steam-origin-nfs oldal, másik fórumok ...

-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Értem én értem, de hiába van egy jó mod ha nem versenyezhetek vele a többiekkel vagy csak tört verziósokkal. Én kontrollerrel tolom és a játék hibái ellenére elég rendesen el tudom p*csázni a gépet Hardon. Így is tudok sínautózni, pláne durva lenne ha még több tapadást kapnék
Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem
Utánakérdezek mi a helyzet ezzel a nogripracinges cuccal.Szerk:
Én még semmilyen online EA játékban nem csaltam, sőt singleben is csak az NFS 1-2-3-4 időkben. Ott viszont voltak rejtett dolgok amikhez kód kellett
Aki csal az nyomorék, de ezért még nem nevettek ki sehol 
Tört verzióval lehet több csaló van mivel nem fizettek, nincs hozzájuk és accountjukhoz kötve...Szerk:
Hirdesd meg a PS3 kódod és add el. Vegyél belőle Shift2-t és gyere te is. Ha már van 4 ember az elég jó! -
tutuhawer
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Az EA termékekben aki nem csal, azt megvetik, kiközösítik, kinevetik stb. Itt kb a fájlban számokat írtak át, hogy valóságosabb legyen. Több ezren töltötték le a szimulátorosok egyik legnagyobb modder oldaláról a nogripracingről. A kezdetek óta folyamatosan frissítették, foltozgatták a modot. Nekem sose volt meg eredetiben a játék PC-re. Van viszont véletlenül megvásárolt PS3-as Shift2-m!!! Elcserélném a kódomat PC-s Shift2 kódra, hogy mehessek online.
-
tutuhawer
őstag
Ajánlott a gumifizikát, a kormánybeállításokat és még sok egyéb balfaszságot egyben módosító mod a lengyel szimulátorosoktól http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=36868 Ebben a fórumban már régen szó volt róla, a másik fórumban is, de érdekes: egy nfs fan site, se magyar, se nemzetközi nem moddolta a játékot, hogy élvezhetőbb legyen... Élvezhetőbb lesz pedig, nagyon ajánlott a kormányosoknak letölteni a cuccot. (a drifthez nem értek, nem tudom, jobb lesz-e tőle)
-
Redneck
nagyúr
válasz
batai15
üzenetére
Rakd fel a legfrissebbet és szedd le hozzá a DLC-ket Originről vagy külön akár. Vannak jó kis plusz versenyek és verdák valamint pár új pálya. Belépek és megnézem a konfigot.
Szerk:
Multiban gurulhatnánk majd egyet. Van még egy srác ő járt fel ide régebben, más játékból ismerem, lehet ő is jönne. -
batai15
félisten
válasz
Redneck
üzenetére
Ha már meg vettem akkor használjam is. Esetleg valami beállitást nem tudol adni? Mert hardon nagyon nehéz a játék, csuszkál a verda minden. De lehet csak szokni kell a kereket.kicsit vissza olvasva látom más is szív. Akkor nem kormány miatt. Ezeket az unof patcheket felteszem akkor.
-
batai15
félisten
Kormánnyal tolom,de a drift játszhatatlan. Elindulok máris pörög körbe . Mit tegyek? Köszi!
-
Redneck
nagyúr
Megoldódott a probléma. 1080p@50hz és 50 fps-re fixálva a játékot (MSI AB) minden képkocka megvan és ott ahol lennie kell. Nincs vertikális elcsúszás, minden maxon v-sync on úgy fut ahogy kitalálták. Akinek 60 hz-en elcsúszik a kép, ajánlom ezt a módszert. Lehet megnézem úgy is.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon szeretem a Shift2-t. Xbox controllerrel nyomom és nagyon faszául be tudtam lőni az irányítást. Talán ha 300 körül megyek még lehetne kicsit kezesebb de egyáltalán nem olyan mint amilyennek írták sokan. Még csak 60% van kész de elég jó eredményeket mentem, ahhoz képest hogy csak pár hetente veszem elő
Tegnap kipróbáltam a multit de a második futam felénél a "Shift2.exe has stopped working" feliratot kaptam :S Írtam az EA-nek mert nem tudom mitől lehet. Minden más jól fut a gépemen, nincs bad OC, vírus vagy spyware/malware.
1080p-ben tolom maxon 33 fps-re fixálva.Ha megoldódik a problémám, van kedve valakinek multizni? Értelmes, nem kilökdösős multira gondolok

-
V60
aktív tag
Sziasztok!
A futamok alatt van zene? Mert Max-ra van állítva a menüben de csak a futamok közben zenét hallani.
Vagy valahol még bekell állítani?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola

-
tutuhawer
őstag
hááááát, én hirtelen ajánlani tudom a nogripracing fórumát angolul, hátha:
http://www.nogripracing.com/forum/forumdisplay.php?f=148
Sokat foglalkoztak a játékkal, talán találsz billre valami segítséget. Első körben én azt mondom, tedd fel az unofficial community patchet ami sok problémát megold önmagában. Ezzel barátibb lesz az irányítás, jobban beállítod, első körben ez jutott eszembe.+++ Szeretném a véletlenül megvásárolt PS3-as kódomat PC-s kódra cserélni, mert le vagyok égve és nem tudom megvenni még 1X eredetiben a Shift2-t, de szervezkedni meg játszani nagyon szeretnék online. Segítsetek, légyszi, mert a steam-origin féle cserélős témában se tudtam megoldani.
-
flash-
veterán
shift2höz van valami ajánlott beállítás billentyűzet használatának esetén?
egyéb ajánlott gameplay beállítás? -
tutuhawer
őstag
Szevasztok. A PS3-as verziót vettem meg véletlenül, és ha van valakinek még nem aktivált PC-s kódja, szívesen elcserélném. Az steam-origin féle csere-bere topikban nem tudtam cserélni, talán itt van érdeklődő köztetek. Egyelőre offline-ban kell menni, de egy idő után nem kihívás, és pár videót csinálni jó dolog, de az se az igazi

Előre is köszi -
dre75
tag
Sajnos nem talaltam pedig megvan mind2
-
dre75
tag
Sziasztok!
Tudtok nekem abban segíteni hogy a Nevada drift mapot hogy tudom unlockolni?
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. A grafikát hogy tudom állítani? Mert maxra rakta,és brutálisan szaggat -.- Options-ba meg semmi sincs...
-
Gyuszi83
tag
Sziasztok. Nem tudjátok esetleg, hogy ha kibontom ( fsbext progival ) a shift 2-ből a motorhangokat ( FSB fájlok ), azt mivel lehet normálisan elindítani ? Eddig a Goldwave-el próbálkoztam, de az recsegősen játsza le a hangfájlt. Más meg le se játsza amivel eddig próbáltam. Konvertáló progik meg fel se ismerik a fájlt, hiába wav fájlnak látja a windows.
A nogripracing.com-on találgattam róla leírást, de nagyon gyenge az angol nyelvtudásom.
Ha esetleg valaki tudna segíteni az írhatna.Köszi
Üdv
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a multi része megy e még (gondolom igen) a játéknak, esetleg az első résznek? Csak mert amazon-on 7.49 $ pack-ban.(#1656) - = Zk = -
A drift-et kormánnyal szinte képtelenség megcsinálni, tedd félre és billentyűvel gyerekjáték, de igaz ugyanez a Dirt3-ra is.
Megjegyzem nekem teljesen jól sikerült annak idején beállítani a kormányt minimál erőre is (ha esetleg felteszem,
majd leírom hogy) igaz csak egy MOMO-m van. -
- = Zk = -
félisten
aki ebbe a játékba beletette a driftet, mint opciót az copjon hanyatt

számomra lehetetlen küldetés...

-
vlevi
nagyúr
Én mostanában nézegettem rá. Hát, szintén a Race07-hez hasonlítom, és tényleg elég tré az irányítás. Hiába van G25 kormányom, nem az igazi.
Sőt, én most olyannal szívok, hogy bármit állítok a játékon belül FFB értéknek, csak néhány effekt erejét veszi le, a kormányerőt nem. Az marad kábé 100%-on, marha nehéz tekerni, ráadásul kanyarból kijövet is erőből kell tekerni, hogy egyenesbe álljon, mert magától csak nagyon lassan fordul vissza a kormány egyenesbe. -
Gyuszi83
tag
Sziasztok. Elég jó lett a Shift 2 a PTMu 1.74-es gumifizikával.
Egy kis segítség kellene a játék unpack-hoz. Win 7 64-bit van a gépemen és próbáltam kicsomagolni a játékot egy progival amit innen szedtem le. Ki is csomagolta, de indításnál fekete képernyő és lefagy.
Valaki tudna nekem adni hozzá normális progit és elmagyarázná nekem pontosan, hogy kell ?
Köszi.
Üdv. -
grunge
addikt
Próbálgattam a Thrustmaster RGT-vel a játékot de valahogy nem jó az irányitás. Nem lehet egyenesen menni, folyamatosan jobbra-balra kacsázik minden. Lényegtelen ha teligázzal vagy fél gázzal hajtok, valahogy nem tudok precizen irányitani mint pl a Race 07-ben. Esetleg használja valaki az RGT-t rajtam kivül? Ha igen bármi javaslatot elfogadok kormánysetup témában. Szeretnék evvel a gámával nyomulni, de jelenleg valahogy nem kerek..
-
HaZsolt
őstag
Hol találom a játék mentéseit?
-
tipriso
csendes tag
Sziasztok. Valaki segitsen légszi.
shift 2 -ö eredeti.. bejelentkezve origin + ea + autolog aktiv
Kérdésem , hogy a réklibe tudok belépni az autologba ????
opcioknál ott van a beállitása az online menüben de ott nem lehet belépni barátokat kezelni eredményeket lesni..
Valaki segitsen légyszi.
Elöre is köszi
igy nem sok értelmét látom az eredeti játéknak jah és online tudok játcani csak haverral akartam és egyszerüen nem látuk egymást sehogy. -
törölt tag
Üdv!
Valaki leírna egy normális kormány beállítást egy Logitech Driving Force EX-hez?

( játékon belüli setupra gondolok )
Köszöntem!
-
Zolcsy82
csendes tag
Megoldottam!
1. Alapjáték feltelepítése
2.1.01 patch
3.DLC-k feltelepítéseHa mindent jól csináltál akkor a shift.exe 1.02-es verzió lesz
Így már nem dob ki!
-
HaZsolt
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Zsír. Pontosan hány DLC van hozzá?
-
Zolcsy82
csendes tag
Srácok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy.:
Ha Online akarok az Autolog ban mászkálni akkor kilép a game!
Offline nem dob ki , de ez milyen már ??? -
HaZsolt
őstag
90%-nál járok és találkoztam Walter Csabával
. Eléggé meglepődtem, hogy benne van a játékban. -
HaZsolt
őstag
Valahogy hozzá lehet adni az Originhez a játékot? Dobozos, de jó lenne ha originen is látnám a játékaim között

-
chungee
addikt
Hellósztok!
Megvettem Amazon-on a játékot. Ahogy rámegyek Karrier módra bejön 3 mp-ig a töltőképernyő és kidob "shift2u.exe leáll"-lal

Gépem: HD4850 512MB, E6550 C2D, 4GB DDR2 RAM, Asus P5K-E
-
- = Zk = -
félisten
halihóóó
a Shift 2-t lehet x fire-ön keresztül lanban nyomni, mint anno a Shift 1-et?...
-
polonic
félisten
Ha megváltoztattam az ea jelszavamat, akkor hogy tudom újra beadni a játékban az autolognak?
Mert a játék csak azt írja ki, hogy hibás, amikor jelentkezne be. De nem találom azt a lehetőséget, hogy kijavítsam. Csak leokézni engedi, amikor ezt kiírja.
-
madd dogg
senior tag
válasz
Regirck
üzenetére
Én használtam eredeti előtt warezt, pont azért vettem meg végül, mert a warez verzióban nem jelennek meg a dlc-k, sőt, a patch sem működik rendesen. Nem vicc, nekem eredetivel bepatchelve szebbek a fények és az árnyékok, magasabb az fps szám. Mert nem babrálták meg. Meg mert működik minden javítás a patch-ből.

-
Nektek elindítja az összes versenyt? Mer nekem már vagy a 3.-at csak tölti a mapot és semmi nem történik.

-
válasz
Regirck
üzenetére
Tehát akkor nem? Mer akkor az a baj. Eredetivel megy tökéletesen, warez verzióval meg te is tudod hogy nem foglalkozunk mivel tiltott a fórumon arról nem beszélve hogyan segítsünk ha nekünk eredeti van és működik pont ezért vesszük meg hogy ne kelljen szórakozni mindenféle crack meg dlc töltögetéssel.
Ha eredetid van akkor meg originbe csinálj egy javítást és nézd meg hogy a dlc is bent van-e a shift 2 mellett.
-
Regirck
senior tag
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
feltettem a játékot majd feltettem a DLC packot és nem tudom hol lehet benne elindítani mondjuk egy Drag versenyt? Sehol sem találom... -
bognar110
őstag
Nagyon megy a kis 190E evo2

-
grunge
addikt
Használja valaki az Audi R8-at? Kimaxoltam, de a beállitásokkal nem jutok dűlőre. Quick tuningot alkalmaztam, levettem asteering sensit és megemeltem a Leszorítóerőt. Ezáltal 100 körül foylamat iszoynat tulkormányzott az auto, mintha pont forditva hatna az egész..amugy több kocsinál is eljátszottam efféle modositásokat, ott midnen ugy ment ahogy vártam. Eseleg van valakinek ehhez "jó" pályabeállitása?
-
madd dogg
senior tag
Autolog is megfelel. Zoshii néven vagyok regelve.
-
törölt tag
válasz
madd dogg
üzenetére
Én most vettem meg oringin-en 5 euro-ba kerül röhejes, battlefield 3 2 euro én nem tudom mi van ezekkel az ea játékokkal, miért fordultak el az emberek ennyire az általuk kiadott játékoktól. A cod modern warfare 3 játszani szoktam steam-en annyian vagyunk néha összeomlik a szerver pedig kb 6 pálya van összesen multiba, élvezem nagyon de szerintem az EA játékok is vannak ilyen jók. Ha gondolod néha játszhatunk vegyél fel ismerősnek oringin.
-
törölt tag
válasz
horvathd
üzenetére
Üdv!
Szoktál játszani, most vettem meg a játékot oringin-en de nem tolonganak az emberek itt se vagy én csinálok valamit rosszul? Online-browse és akkor ott vannak a játékban lévő emberek igaz? Meg azt szeretném megkérdezni saját megépített autókkal, hogy lehet majd menni multiba, a solo karriert kell csinálni, és akkor ott megépíted a kocsit, és azt viszed a multiba?
-
bognar110
őstag
[link] waoooo

-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a PC-s Shift 2-t szerintetek el lehet adni használtan?
Konkrétan arra gondolok, hogy az EA valamilyen regisztrációs baromsággal nem tette lehetetlenné az eladást, ha az ember egyszer már beregisztrálta? Tud erről valaki valamit?
Köszi előre is. -
grunge
addikt
Steamen nincs senki sem rajtam kivül?

-
bognar110
őstag
Akkor aki akar tolni Origin: Bognar1 Autolog: Bognar1

Új hozzászólás Aktív témák

- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!

Kormánnyal tudom hogy nem egy élmény de mivel nincs USB-s kormányom csak régi soros ezért kiestem 

majd leírom hogy) igaz csak egy MOMO-m van.