- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila0
őstag
válasz
Anonymus23 #126509 üzenetére
Igen, va paneles ahogy az összes régebbi samsung is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Anonymus23 #124151 üzenetére
Elméletileg (és szerintem gyakorlatilag is) kellene lennie stereo hangnak, mert a millió forint felettibe kerülő! Q8 tévém nem tudja a DTS hangot, viszont az UHD 8500 Blu ray lejátszó meg igen, sőt az szinte mindent tud, de ebben az esetben sima stereo hang megszólal a tévémen, de...
Ezt a blu ray lejátszóm alapján tudom mondani/írni. Halvány fogalmam sincs, hogy azzal a lejátszóval egy DTS-t nem ismerő tévé ugyanígy "eljár-e".
Igazából, jól seggbe kellene b...tni a samsung-ot, amiért ilyen ócska (le)húzásokat tesz a vásárlók ellen, DTS elhagyása, Jack megszüntetése. Lassan majd külön elő kell fizetni, hogy a kijelző ne kapcsoljon le 2 óra üzem után?
Manapság szerintem egy 2016-tól gyártott premium árkategóriás tévének (pl 5-600 ezer felettieknek) minden hangformátumot kívülről kellene fújnia a lejátszójának Pro logic-tól kezdve a DTS HD MASTER-ig...vagy X-ig, artmos-ig etc...
Aztán majd a vevő eldönti, hogy vesz-e hozzá olyan erősítőt, ami ezeket dekódolni is tudja. -
PuMbA
titán
válasz
Anonymus23 #124151 üzenetére
"Én úgy gondolom igen, mivel már nem DTS kódolású hangot fog kapni, de meg kell néznem, hogy mit is küld ki a TV-re a lejátszó a hang menüben."
Sztereó PCM-et küld vagy arra kell beállítani, de nézd meg
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Anonymus23 #124149 üzenetére
Nem értem mit nem értesz.
Szóval, tegyük fel van egy filmed, ami csak DTS-ben van hang rajta, ha lejátszod a tévén és az tudja a DTS, ahogy Pumba is ajánlotta a 6102-öt, akkor sima sztereóban hallani fogod, ellenkező esetben kép lesz, de hang nem, mert kiírja, hogy nem támogatott formátum.
Remélem így érthető, vagy már én nem értem, hogy te mit nem értesz. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Anonymus23 #124147 üzenetére
Igen, de csak akkor lesz sima sztereó hangod, ha egyébként a tévéd tudja a DTS-t. Egyébként nem.
Jah fasság az egész...tudom
HBO "csak" 5.1-ben sugároz, de az elég gagyi. Netfilx Dolby Digital Plus-ban adja már a legtöbbet, a legújjabak meg alapból azok (is), itt azért már nagyon is érezhető különbségek vannak térben. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Anonymus23 #124145 üzenetére
Ahogy írták is, addig ott semmi DTS nem lesz, amíg a Tv nem érzékeli, hogy van egy olyan erősítőd, ami tudja az dekódolni is. Vagyis hiába DTS a film, az a tévé gagyi hangszóróján fog megszólalni sima PCM sztereóban.
-
mpo
veterán
válasz
Anonymus23 #124143 üzenetére
Nem akarok belebeszélni, de a hangot mi szólaltatja meg?
Ha a tv-re küldöd a hangot, akkor nem lesz DTS. Ha jól tudom nem is engedi át. -
PuMbA
titán
válasz
Anonymus23 #124141 üzenetére
Akkor nem
A beépített lejátszó egyébként elég jó, van felirat és hangsávváltás és lejátssza az összes 4K HDR-es filmet. Egyedül a beletekerés nem jó.
-
PuMbA
titán
válasz
Anonymus23 #124138 üzenetére
Igen. UE50MU6102, ha kell DTS hangsáv lejátszás filmeknél, egyébként a másik.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #124074 üzenetére
Sziasztok,
Erre tudnátok nekem javaslatot adni?
Egy gyors kérdésem lenne, a lenti 2(+1)-ből melyik a jobb választás?
UE50MU6102
vagy
UE50NU7022 (vagy ennek az 55"-os verziója)Jól sejtem amúgy, hogy a 7-es sorozaton belül ugyanaz a panel van a készülékekben, csak a fícsörök mások a TV-n?
Köszönöm
-
droti25
őstag
válasz
Anonymus23 #67682 üzenetére
köszi
-
Aurig@
őstag
válasz
Anonymus23 #67498 üzenetére
Nincs az a TV, amelyik lejátszója kezelné akár a sima, akár a 3D iso fájlokat. Médialejátszó lesz neked a megfelelő.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Anonymus23 #67496 üzenetére
Szívesen!
Médialejátszó ügyben pedig fáradj át a másik topikba.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Anonymus23 #67494 üzenetére
Röviden, tömören: Nem.
-
Venditor
csendes tag
válasz
Anonymus23 #67481 üzenetére
Viszem is tovább a történetet. Átlag alatti keresettel, részletre nem mindegy, hogy milyen tv-t nézek ennyi pénzért. Borzasztóan zavaró. Ha valamit sikerül intézni, írok.
Üdv!
-
allein
addikt
válasz
Anonymus23 #67443 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod
-
allein
addikt
válasz
Anonymus23 #67441 üzenetére
Ez lesz az
De, nem értem ezt a megoldást a Philips-től
-
Gedeon31
addikt
válasz
Anonymus23 #67426 üzenetére
Szintén továbbra sem arról írsz amiről szó volt.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Anonymus23 #67419 üzenetére
Ember nehéz eset vagy a kutya sem mondta FHD tv van ekkora méretbe
tanulj már meg olvasni és értelmezni, amit a másik ír neked
-
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #67387 üzenetére
eleve a TN panel miatt ez csak a gumi sör, gumi nő kategóriába tartozó gumi tv lehet csak
nálam van 2db is -
Gedeon31
addikt
válasz
Anonymus23 #67402 üzenetére
Olvasnod kellett volna [link]
-
Gedeon31
addikt
válasz
Anonymus23 #67399 üzenetére
Ember hányszor írjam már le neked nem én kérdeztem van e ilyen tv tanulj már meg olvasni.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Anonymus23 #67390 üzenetére
Értenél a tvkhez tudnád pár éve volt 26 méret
Továbbra sem értem ezt miért nekem írtad Azt nem nagyon értem, hogy miért 26" nálad a max
-
BBéci
legenda
válasz
Anonymus23 #67390 üzenetére
Ez jó!
-
Gedeon31
addikt
válasz
Anonymus23 #67387 üzenetére
Régebben csak 24 méretig voltak , mostanában van nagyobb is ,de a régi 26 tvk azok csak sima tvk volta pár éve.
Egy szóval sem mondtam nálam a max a 26.
-
VGYke
addikt
válasz
Anonymus23 #67310 üzenetére
BBéci, Anonymus23 köszönöm!
Csak egy kis off vélemény a sógoromnak szánt B7000 TV-ről... Olyanokat, amiket itt olvasgatok hogy felhősödés, meg a fekete nem igazi fekete, stb. nem igazából vettem észre rajta. Olyanokat sem, hogy USB-ről etetve, nagyaon gyenge avi (pl. 640x352) és überszuper FHD mkv között távolról nézve lenne lényegi különbség (magyarul qrva jól felkonvertálja a tartalmakat, vagy mit csinál, ehez nem értek).
Persze ez nem reklám. Odaadom a sógoromnak valamennyiért és veszek egy jóval nagyobbat helyette... Na de a mit vegyek helyette problémán dolgozom folyamatosan.... -
apszi
őstag
válasz
Anonymus23 #66885 üzenetére
A probléma az, hogy a lapostévé korszakkal nem, hogy egyet előreléptek volna a gyártok, hanem inkább csináltak egy nagy büdös hátraarcot! Egyik szart csinálják a másik után. Itthon én is szoktam látni, hogy pl. gyűrött a pólom, amivel szintén nem mindenki foglalkozik akivel szembe mész az utcán, de asszony beszól, hogy "mi van, megint megint ruhában aludtál"? Engem meg ez nem érdekel, ez nem zavar. Lényeg a lényegben, hogy a sok csicsa p*csa ficsör helyett inkább azzal kellene foglalkozni, hogy kompromisszumok nélkül adhasson ki az ember esetleg több százezer forintot, és ne azzal kelljen foglalkoznia, hogy melyik a kisebb trágya, és hogy milyen tartalmakat is fogok nézni, és mennyi ideig nézhetem azt egyhúzamban, és stb stb stb. Na itt az igazi probléma számomra. Természetesen nem megbántani akartam eme hozzászólással bárkit is, csak szerettem volna picit oldani a bennem lappangó feszültséget...asszem ideiglenesen sikerült...mig el nem megyek megint tévét nézni
-
superg
senior tag
válasz
Anonymus23 #66889 üzenetére
Nem vagyunk egyformák ezt mondom én is ,ugyanis nem ugyanazokat nézzük a tévén és így nem jelentkeznek ugyanazok a problémák.Ha valaki nem néz focimeccseket nem kell annyira foglalkoznia a felhőkkel mert filmnézés közben sokkal kevésbé jön elő.Vagy ha filmek közül a sötétebbeket szereti,rohadt idegesítő tud lenni hogy nem tudom hogy a jobb felsőben az egy bevilágítás vagy a filmben van valami világosság.Egy rajzfilmnél vagy Adam Sandler vígjátéknél nincs ilyen probléma.Persze abban igazad van hogy úgy sincs tökéletes tv valamennyi problémával együtt kell élni.
-
superg
senior tag
válasz
Én meg azt nem értem ,miért nem lehet megérteni,hogy bizonyos hibák csak bizonyos tartalmaknál jönnek elő,vegyes taralomnál nem fogy zavarni a felhősödés világos háttérnél.Kétlem hogy a feleséged végignézte a focivébén minden meccset,mert nem véletlen hogy ekkor szaporodtak meg a dirty screen effeketes panaszkodók,vagy a vertical bandinges(ami más)lásd Azurooandrew
-
castiels
addikt
válasz
+1.
-
attamero81
senior tag
válasz
Anonymus23 #66869 üzenetére
Ez már bunda gyanus!!!
-
Gedeon31
addikt
válasz
Anonymus23 #66847 üzenetére
Az csak a Fradinak lenne szívás
-
tPedro_
őstag
válasz
Anonymus23 #66847 üzenetére
Ha nem kotottek volna ki, hogy max 3 golig szol a kedvezmeny.
-
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #66615 üzenetére
digi tányéroshoz is van már? mert jó ideig nem volt még, miközben digikábelen már osztották üfsz-en.
-
superg
senior tag
válasz
Anonymus23 #66432 üzenetére
Szerintem is.
F6500 tul.képp már kifutott inkább már feljebb megy az ára emiatt mint lefele,Ez lesz/van az F6400-al is. -
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #66353 üzenetére
színtévesztő nem azt jelenti, hogy nem látja a színeket.
egyetlen nagy hátránya van...nem kaphat az illető PÁV II-t.
őt keresd ezügyben -
Powerpityu
csendes tag
válasz
Anonymus23 #66358 üzenetére
Természetesen F szériás csak nem tudok írni
Megpróbálkozok a DLNA-val.
Köszi -
Tutu7030
veterán
válasz
Anonymus23 #66336 üzenetére
Ha nem viszi az eddig felvett műsorokat, akkor tuti.
-
nicu71
addikt
válasz
Anonymus23 #66102 üzenetére
én is a héten váltottam c650ről...de én a 6320ra
ugyanigy vagyok én is,,,elég nagy a fejlődés azóta,eddig megvagyok elégedve.Először kissebb sokkot kaptam akkora ez a tv.46 col...Nálatok megy az mtva app? nálam kezdetektől hálózati hibát ir ki,igaz ideiglenesen még csak wifiről kapja a jelet.szovtvert befrissitettem az 1120ra.
-
Flashget
félisten
válasz
Mondok még 1 jó oldalát az F szériának a régebbihez képest.
D6500-ba gyenge hardver volt az itt található streameket nagyon lassan és akadozva hozta be. Most már ahhoz képest nagyon gyorsan és stabilan. -
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #66105 üzenetére
a source gombot nyomd meg akkor nem kapcsolja ki a feketét és látni a felhőket, még ha nem is zavaróan.
ha ott van annyi ikon és rányomva működik, tehát nem fekete a kép akkor rendbe van. -
Flashget
félisten
válasz
Nyugi én is így voltam vele..kezdetben nem találtam kapásból a csatornalista mentése opciót
Azt nézd meg melyik fw van rajta és nyomj rá az emanual gombra vagy smartban 2 db app jelenik meg rányomva szintén. ha bejön akkor ok, ha fekete kép és nem történik semmi (miközben aktív a net kapcsolat) úgy jártál mint én..hívhatod a samsung távjavítást kérve.MP indulásnak 10/3 aztán majd kiderül operettezik még a tv vagy sem
-
apszi
őstag
válasz
Anonymus23 #66028 üzenetére
Bocsánat félrenéztem, én a H6400-nál olvastam több helyen a direkt ledes megkiválgítást.
-
Genesistibi
tag
válasz
Anonymus23 #66031 üzenetére
Akkor elnézésedet kérem!
/privi ment/
-
Genesistibi
tag
válasz
Anonymus23 #66021 üzenetére
Szia!
Nem tudom TE hol nézted ezeket, de a legjobb ársávban is 50k a különbség a 40F6500 és 40H6500 között /ittenhon/.
Én a 40H6400-t választottam és hamarosan meg is rendelem, mert most már 170k-t haza lehet vinni.
A távirányító valami eszméletlen jó /próbáltam euronicsban/, a belső funkciókról egyelőre nem tudok nyilatkozni!
Neked azt kell eldöntened, hogy mennyire fontos a méret /hova lesz, milyen messze/, mennyire fontos a smart rendszer és sebessége /ha nem fontos elég az F is/. Ha ezeket összenézed a választásod lehet:40F6500 - 150k
46F6500 - 210k
40H6500 - 200k [itt] -
Flashget
félisten
válasz
lényeges különbség a négy mag és ha minden igaz pip funkcióhoz szükséges, dupla tuner van benne ami eddig csak a felső kategóriás F7000/8000-hez járt.
illetve ahhoz is jó ez a tulajdonság, hogy ha használod a PVR-t tudsz másik csatornát is nézni nem csak az azonos frekin lévőt.
de a gyártói honlapon erre nem találtam semmi utalást.
DTV Tuner DVB-T / C / S2
ha az volna akkor így írnák:
DTV Tuner 2x DVB-T / C / S2Most rákerestem weboldalakon, de nem egyértelmű, találtam olyan külföldi lapot ahol a névben backlit volt a tech specnél meg edge
-
BBéci
legenda
válasz
Inkább költsd az a pénzt egy nagyobb képátlójú F6500-ra. Nincs sok értelme a cserének, ha méretben nem lépsz feljebb. Talán a garancia.
-
apszi
őstag
válasz
Most nem akarnék oltári nagy baromságot írni, így azért nézz utána te is, de én úgy tudom, hogy a H szériások nem él, hanem hátsó (direct) led megvilágításuak már, ami elvileg egységesebb képernyő megvilágítást kéne adjon. És más már a tapi távirányítója is. Én MM-ben kíváncsiságból kipróbáltam és meglepően jól működik
-
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #33775 üzenetére
Az a gondom csak amit leírtam..miután már összelettek hangolva és mondjuk 10x használod a szemüveget és megy a 3D film bekapcsolod 1mp-ig nyomod a gombot és már üzemel a szemüveg. Nekem ki sem ír semmit csak a TV ha 3D-re vált.
D6500 -
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #33716 üzenetére
A szemüveget minden alkalommal be kell kapcsolni, és addig nyomni a gombot, amíg ki nem írja a TV, hogy eszköz csatlakoztatva.
Miután a párosítás megtörtént elég csak 1-2mp-ig nyomni a szemüveget bekapcsolásnál csak elötte el kell indítani a 3D filmet. Viszont kikapcsolni meg a 3D film alatt kell pl. mikor a készítők nevei futnak már...különben hamar lemerül az a 200Ft-os elem -
Fishor
senior tag
válasz
"A 3 féle mód közül meg azt válaszd ki a film formátumának megfelelőt. jobb/bal vagy alsó/felső."
Igen ezt megtaláltam. Melyiket szokás használni, mert az első volt eddig ami nem volt szemrontó, de nem tudom, hogy egy igazán jó 3d filmnél melyik érvényesül igazán? Meg azon is agyaltam, hogy a 3d filmeknél egyáltalán be kell nyomni a 3d-t mert az gondolom alapból is szemüveg nélkül elmosódva adja a képet, bár gondolom csak be kell, mert ugyanakkor a szemüveg meg csak a tvbel kommunikálva működik. Szóval a 3 mód közül melyik a jó normális 3d film esetén? Most megpróbálok 7 gigás 3d filmet nézni usbről (mkv) bár még nem tudom hogy támogatja e egyáltalán.
-
Fishor
senior tag
válasz
Hát az a kézikönyv aztán mindenre való csak olvasni nem érdemes. Semmi hasznos információt nem közöl. De tényleg a 3d részről egy betű sincs. A szemüveg leírásában legalább leírták hogy hogy kell párosítani, de a tv leírása egy rakás tűzrevaló.
Üdv: Fishor
-
nightshadow
veterán
válasz
A másik meg, el kellene olvasni a kézikönyvet, ha már sok fát kivágtak miatta, hogy kinyomtassák
Már csak e-manual van, a nyomtatott csak a set-up-hoz tartozó pár oldalt tartalmazza.
-
BBéci
legenda
válasz
Anonymus23 #33350 üzenetére
A világ jelenlegi legjobb tévéje a VT50 50 colos változata mától 479990 forintért kapható. Keresztbe, hosszába lenyeli, agyonveri, lealázza az ES8000-t. Nem lehet őket egy napon emlegetni.
Amikor tavaly melegváltással cserélték nálam a VT30-at D8000-re, feleségem meglátta a képét és megkérdezte: mi ez a szar? Úgy éljek, ez így történt.
Ed Parker fórumtársunk ugyanezt a cserét hajtotta végre, csak fordítva, azóta boldog, elégedett ember.(#33351) Flashget
Egy 50 colos esetében legfeljebb 80-100 W, egy izzólámpányi a különbség. Akinek ennyit nem ér meg a jobb képminőség, az lakjon barlangban és világítson fáklyával, mécsessel.
Ráadásul ez kalibrált tévékre vonatkozik, ha felcsavarják az LCD fényerejét (rengetegen megteszik) akkor csak 40-50 W lesz a difi. -
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #33350 üzenetére
plazmák fogyasztása még mindig a gyenge pont...
"ami nem fogyaszt az nem is megy" by Zeus Carver alias Samuel L. Jackson -
Flashget
félisten
válasz
Anonymus23 #33337 üzenetére
Dehogy költök rá csak néztem mik vannak náluk
én februárban már vettem egy D6500-at -
Tippmix46
senior tag
válasz
Anonymus23 #32457 üzenetére
ja, én nem azt mondtam, hogy ezt akarnám DVB-S tunernak használni, hanem csak mint ötlet , hogy ne kelljen műholdas beltérit venni...azt hittem van valami köztes megoldás...de igen, ez a link ez egy pc-s dolog lehet....
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Anonymus23 #31615 üzenetére
Az M3D-vel kapcsolatban tapasztalata valakinek? Olimpia milyen a 2d-hez képest?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Anonymus23 #29077 üzenetére
Ha már infó..
Tartsd benyomva az infó gombot ~10mp-ig. -
válasz
Anonymus23 #16043 üzenetére
Igen végül én is a 46C750 mellett döntöttem.
Az normális hogy vesz az ember egy 3D-s TV-t és még egy nyamvadt szemüveget sem adnak hozzá?
Pedig a C750 szerintem nem a leggagyibb kategória...
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #15788 üzenetére
Igen ez a tápfesz..
Ezt emlékezetem szerint csak és kizárolag első inditáskor vagy reset után jön elő. De lehet hogy keverem és pana készülék volt?? -
sityupityu
veterán
válasz
Anonymus23 #15318 üzenetére
Persze tudom! Ez nekem be is van állítva 10 percre mind a két esetben.(hálózati ill telepről való működés) Ezért voltam biztos ebben,de azért kipróbáltam a tévén is,és ott is kikapcsól ugyanannyi idő múlva.(20 perc) Tehát a Hdd tudja ezt.
-
engine88
aktív tag
válasz
Anonymus23 #14175 üzenetére
Köszi az infókat
Átgondolom még egyszer akkor, mert az 5MB/s tényleg kevés. -
Bull Boss
őstag
válasz
Anonymus23 #14175 üzenetére
esetleg nincs valami kisebb kapacitású mini merevlemezes meghajtó? egyik ismerősömnek volt asszem valami picike 32Gb-os vagy mekkora csak nem emlékszek rá milyen
-
vlevi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #13880 üzenetére
Igazad van, semmi. Az USB2 is kb a 10 szeresét tudja a tömörítetlen Bluray lemez bitrátájának, ami asszem 40MBit, tehát semmi pluszt nem adna egy gyorsabb adatátvitel.
Az USB3-as vinyónak pedig működnie kell USB2-be dugva is, bár mintha hallottam volna ezzel kapcsolatban érdekességeket, mindenesetre az én USB3 vinyóm működik a tévé USB2-be dugva. -
aag
őstag
válasz
Anonymus23 #13880 üzenetére
-
PLaci58
addikt
válasz
Anonymus23 #13743 üzenetére
Azt értem én, meg azt is, hogy drágább TV-k, akár 3 képet is beszúrnak és 200 Hz-nek nevezzük, de a TV szabvány akkor is csak 25 képet küld másodpercenként és ha ezt megduplázzuk vagy beszúrunk közé képeket, az nálam még mindig csak 50 kép/s.
A 24p lejátszásnál meg a 3:2-vel 100 kép/s-et érnek elBBéci! Főleg az élvilágítású LED-LCD-knél nagyon látszik az egyenetlen fényerő. Sajnos az enyém ilyen. Normál képtartalomnál nem feltűnő, csak fekete képnél. Plazmánál ilyen kizárt.
-
Kija
aktív tag
válasz
Anonymus23 #13301 üzenetére
Kicsit megelőztél!
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Anonymus23 #13288 üzenetére
Honnan veszel USB 2.0 -ás kábelt, amikor speckó a HDD csatlakozó vége
Most küldtem vissza a futárral a 2TB Samsung 3.5" Story Station külső winchester HX-DT020EB/A62, bármit csináltam nem volt jó
-
laca71
aktív tag
válasz
Anonymus23 #13288 üzenetére
Szia !
Nekem is ez a tipus van , ugyan ezzel a TV-vel és jól működik az USB 3-as módban
Laca
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Anonymus23 #13271 üzenetére
Ezeknek a HDD -knek speckó kábeljük van, az egy dolog, hogy az egyik vége USB 3.0, de a HDD -be bemenő vége speckó, mind a Samsung és a WD külső HDD -nek más a házba csatlakoztatható vége.
Most akkor azt akarjátok mondani, hiába kompatibilis az USB 3.0 visszafele az USB 2.0 -val akkor sem lesz jó. Múltkor azt írták többen, hogy USB 3.0 -ás külső HDD -t használnak és jó is, most akkor meg nem
-
soldi3r
veterán
válasz
Anonymus23 #12868 üzenetére
miért kell a külső hnagokat érzékelni? elég tudnia a hangszórókra kiküldött áramot, azt meg tudja
valóban piszkosul idegesítő, hogy valóban így csinálják meg a filmeket, meg a reklámokat, de szerintem ezen egy 5.1-es szett sem segít
talán egy komolyabb erősítő, segíthet, de az nem az olcsóbb megoldás -
soldi3r
veterán
válasz
Anonymus23 #12859 üzenetére
a TV-ben is van valami dinamikus hangerő szerűség
-
BBéci
legenda
válasz
Anonymus23 #12568 üzenetére
Volt nálam B7000, azon nem zavart a bevilágítás, haverom B8000-esét pár hete nézegettem, azon sem. Valamit nagyon elrontottak az újabb modelleken.
Sonykon nem annyira vészes. -
BBéci
legenda
válasz
Anonymus23 #12509 üzenetére
Létezik jó képminőségű projektoros tévé, SIM2 és JVC, de a többi egy rakás hulladék.
(#12508) soldi3r
Nekem még nem sikerült egyik tévével sem. -
birashok
csendes tag
válasz
Anonymus23 #12291 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos átvételkor már személyesen nem lesz módunk megtekinteni a felhősödés mértékét, másra pedig ezt a felelősséget nem hárítjuk át, ezért első körben megpróbálunk máshol beszerezni egy c650-t. Hiszen ha mégsem ok a c6000, már csak a csere jöhet szóba.
Tény, az internetet mi sem használnánk, de áruházban megtekintve számunkra túlságosan fényes a c6000 képernyője. -
gabort
csendes tag
válasz
Anonymus23 #11924 üzenetére
Nem tudom, valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy televízió márkaszervízben külön ultrahangos szárító berendezést tartanak azért, hogy hátha ötévente betéved valaki egy TV-vel, hogy ki kéne szárítani
Mondjuk hajszárító, vagy ventillátor, vagy hősugárzó, az lehet, hogy előbb van...
-
jegenye77
addikt
válasz
Anonymus23 #11924 üzenetére
Félreértettél,mert csak vicc volt.
-
aag
őstag
válasz
Anonymus23 #11921 üzenetére
Én ultrahangos víztelenítésről beszéltem...
Húha, az milyen?
-
gabort
csendes tag
válasz
Anonymus23 #11914 üzenetére
Persze, csak egyáltalán nem biztos, hogy kényelmesebb (és célravezetőbb) becipelni a szervízbe, hogy ott ventillátorozzák. Egyébként a hátlap miatt nem aggódnék, mert nem csak annak leszerelése, de a TV eláztatása is hatással van a garanciára...
Amennyiben standby-ban volt a TV, akkor is nagy valószínüleg csak a táp ment ki benne, és ez nem hiszem, hogy javíthatatlanná tenné. Biztosítót mindenképpen izzítsd be viszont.
-
Freestyle79
tag
válasz
Anonymus23 #11811 üzenetére
No, megcsináltam teljesen sötétben is Katt
A TV háttérfénye 20-ason, dinamikus kontraszt kikapcsolva.
A kamera fix fókuszon, és fix fényértéken, a legérzékenyebb állásban.De ha jobban felhősödne, bevilágítana se zavarna, mert én sötét szobában 5-ös fényerőn nézem csak.
Előtte egy Le32C650-em volt, Samsung paneles. És az ehhez képest felhősödött szépen.... -
Freestyle79
tag
válasz
Anonymus23 #11808 üzenetére
A lámpa, ami megy hátul, az nem más mint a Nap
De most már sikerült lakapcsolnom, így megcsinálom a videót még egyszer, de a kamerát is fix helyre teszem. -
Golota
aktív tag
válasz
Anonymus23 #11756 üzenetére
Értem, akkor ezt benéztem. Ha ennyilrt edge led van, akkor olyat veszek. A többi sempontot figyelembe véve javaslat?
-
Jakuu
őstag
válasz
Anonymus23 #11621 üzenetére
Ilyen erovel akkor mar vehet 46-ert Dell U2311H-t ami ezerszer jobb a annal a monitornal es a gepbe egy TV tuner kartyat.
En pedig a helyeben ha TV-t akar, akkor varnek meg kicsit tennek mondjuk +20-30k-t ahhoz az otvenhez es vennek 70 korul egy TV-t.
Szerintem a kifuto szeriaju 100Hzes 2010-es modeleket hamarosan meg lehet szerezni a nagy kiarusitasoknal. -
user137
őstag
válasz
Anonymus23 #11160 üzenetére
tezsvérem, ha neked már úgy se kell a C650 tudása, adnék érte egy tavalyi B650-et meg némi kp-t
-
canniball
nagyúr
válasz
Anonymus23 #11160 üzenetére
"Van aki inkább a számítógépet járatja, 100-150W fogyasztással még a TV mellett."
20-30W-ból is megoldható a dolog.daniel2121!
550-en van LAN csati és +1 HDMI, médialejátszó mindegyikben van. -
jegenye77
addikt
válasz
Anonymus23 #11076 üzenetére
Most már elég sötét van,hogy látszódjon a felhősödés.
Azt kell,hogy mondjam elég jól kifogtam a készüléket.Minimálisan látszódik a nagyon sötét jelenetnél a készülék 4 sarkában.De ahogy írtam is,a led csíkkal teljesen eltűnik.
Jól döntöttem,hogy kicseréltem a c650-et,erre. -
jegenye77
addikt
válasz
Anonymus23 #11076 üzenetére
Nem.
Most 40C650-et cseréltem ki 37c6000-re.Még a c650-előtt volt egy c6000-em csak az 32"-os volt.Onnan akartam váltani nagyobbra.Gondoltam legyen 40c650 de nekem nem jött be.Így lett 37c6000. -
jegenye77
addikt
válasz
Anonymus23 #11073 üzenetére
Est minden kiderül.Reggel nem láttam rajta semmit.
De napközben az előző c6000-en se láttam.Sötétben viszont észrevehető volt a sarkoknál.De csak ha olyan film volt ahol alul-felül fekete csík volt.Ha kinagyítottam akkor ott se látszódott.
+ led csík a tv-hátulján és tökéletes.Itt egy példa,mennyit is jelent. -
vagyula
senior tag
válasz
Anonymus23 #10806 üzenetére
Nekem is 40C650-esem van és napfényben szerintem kicsit zavaró a tükröződés(nekem legalábbis), de hát filmet nézni tök sötétben igazán jó
(Meg hát azért van a redőny)
-
Martintailor
csendes tag
válasz
Anonymus23 #10760 üzenetére
Igaz. 40 colos a tv.
-
snefftamas
aktív tag
válasz
Anonymus23 #10732 üzenetére
A szerviz menüben ami van az a tekinthető mérvadónak. Illetve a szubjektív teszt
.
-
snefftamas
aktív tag
válasz
Anonymus23 #10476 üzenetére
2,5 méterről pont eleg az 50" es
32" nagyon kicsi max konyhába jó sütés főzés melle
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Anonymus23 #9995 üzenetére
Szia!
Had kérdezzem már meg a 32c650-ben is ugyan olyan panel van csak kisebb vagy teljesen más szerinted? Nekem a 101cm már sok egy kicsit...
-
Amarth
aktív tag
válasz
Anonymus23 #9627 üzenetére
Szeptembertől várható HD-s box a Digitől,addig tarts ki.
-
Dave-11
tag
válasz
Anonymus23 #8941 üzenetére
Nos hát szeretném használni egyszerre számítógép monitorként is, illetve TV-t is szeretnék rajta nézni, meg persze DVD.
Jah és az is jólenne, pontosabban csak úgy kéne, hogyha van rajta TV Tuner. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Anonymus23 #8899 üzenetére
Semmi gond, én csak idéztem, nem tényként kívántam közölni a dolgokat.
Érdekelt a véleményetek.
Mathias-2120: Srác behozta, kicsomagolta, összerakta, odaadta az ajándék kábeleket, összedugta a kábeltévével, bekapcsolta, elindított rajta egy "demót" is (jégkorszak), elmondta a fontosabb tudnivalókat a tv-ről, gariról, kitöltötte a papírokat és annyi. Szerintem korrekt h így hozzák ki és a futár nem csak leteszi a kapuban...
-
BBéci
legenda
válasz
Anonymus23 #8874 üzenetére
Ez volt az i-re a pont!
Te és a többiek megadtátok a szükséges választ, nincs mit hozzátennem. -
Ton1
tag
válasz
Anonymus23 #8595 üzenetére
köszi az infot, ez lehet jo is lesz nekem, van személyes atvetel is
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Anonymus23 #7943 üzenetére
Ja, értem. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest