- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz
pitrikzoli #102752 üzenetére
Szuper
50 es fér el max a szekrénybe. Havernak aki veszi, a 32" orion lcd után elég jelentős lesz a változás -
jegenye77
addikt
válasz
Pokolika #102701 üzenetére
Ismerősöm venné ezt a tv t.
Ha nem tudná beszerezni akkor melyik ajánlott még?
Már írtam, hogy nem kell ívelt és 4k se.
Ragaszkodik a Samsung hoz és 48" vagy 50" a max méret.
Újabb sorozatból, idei esetleg?
Vissza olvasva ez tűnik a legjobbnak az ő igényeinek de ha nincs már akkor mit vegyen? ( nem Magyarországon venné ) -
jegenye77
addikt
Így kérdezem hátha lesz segítség
Samsung ue50H6400
Ez mennyire ajánlott darab?
4K, smart tv, és ívelt képernyő nem érdekel illetve nem kell. -
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
50" os Samsung tv t szeretnék venni.
Smart funkció nem érdekel és a 4k sem.
Max 300 ezerig mi a legjobb választás? -
jegenye77
addikt
Mennyire ajánlott ez a tv : SAMSUNG UE50JU6800WXXH UHD ?
50" ba 200k ig van másik ami ajánlott?
Smart tv nem fontos és az UHD-t se tudom igazán,hogy jó e ha tudja de szinte mindegyik tipus ilyen már.
Monitorként is lenne használva valamint filmnézésre.Kevés sima tv adás. -
jegenye77
addikt
válasz
Flashget #34712 üzenetére
300000-a plafon amit rászánnék.
Ha már veszek akkor fontos lenne.
Plazmán is gondolkodtam mert van a családban egy Pana G30 és nagyon tetszett a képe.Sőt azután a Samu C6000-esem nagyon furcsa volt.
A 3D része jó a plazmáknak?Tegnap láttam egy Philips-en 3D filmet és nagyon tetszett!Tű éles volt a kép 3D ben is.Viszont a sima tv-adás az borzalmas volt. -
jegenye77
addikt
46" vagy 50"-os Samu 3D tv-t szeretnék vásárolni.
Milyet érdemes most venni?
A smart része érdekel a legkevésbé.
A lényeg,hogy a sima tv adás adott esetben a digi-is elfogadható minőségű legyen.
Mkv és 3D filmeket néznék még rajta. -
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Dobjatok egy led csíkot a tv mögé és máris kevésbé látszódik a felhősödés.
Nappal úgy se látszódik,este meg hangulatos is.
Hasonló lesz mint itt csak elég egy sima fehér,nem kell,hogy változtassa a színét. -
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
Az miért lehet,hogy a tv /Samu C6000/ beépített lejátszójával nézek filmet,és szinte minden filmnél egyszer megáll.Ilyenkor ki kell húznom a külső vinyót és újra bedugni /usb/.
-
-
jegenye77
addikt
válasz
nightshadow #12321 üzenetére
Meg abban,hogy nem LED!
-
jegenye77
addikt
válasz
Anonymus23 #11924 üzenetére
Félreértettél,mert csak vicc volt.
-
jegenye77
addikt
válasz
nightshadow #11896 üzenetére
Az nem semmi,hogy bírja a tv a püfölést.
És még a hiba is megszűnt! -
jegenye77
addikt
válasz
nightshadow #11814 üzenetére
Az gyönyörű!
Úgy látszik a D sorozat se lett tökéletes.
De hát mindegyiknek megvannak a maga hibái és előnyei is. -
jegenye77
addikt
válasz
Freestyle79 #11812 üzenetére
Én úgy látom,hogy nincs ezzel semmi probléma.
És ahogy írtad is egy minimális felhősödés elviselhető!Mert az is csak csatornaváltáskor látszódik tök sötétben.
Nem olyanra gondolok,mint az imént linkelt Sony ahol a világos jelenetnél is látszódik!!!
Bár szerintem ez azért ritka,hogy ennyire sz@r legyen. -
jegenye77
addikt
válasz
Freestyle79 #11789 üzenetére
Ennyit a sz@r edge-led felhősödéséről.
-
jegenye77
addikt
válasz
istvanszucs #11379 üzenetére
Örülök neki.
Az a lényeg,hogy annak tetsszen aki nézi. -
jegenye77
addikt
Az is unalmas,hogy csak a C650 az isten!
De mint korábban is volt már a sima lcd-ről is lehet ilyen képeket linkelni.Szóval ez egyáltalán nem meggyőző.
Én csak a tapasztalatomat írtam le,de ha téged ez zavar akkor bocs,és mindenki vegye a C650-et!Tomekk. Én is sötétben is nézem a led-est és semmi bajom vele.
Sőt!
-
jegenye77
addikt
Hihetetlen,hogy még mindig két sorozattal régebbi típusok a "jónak" mondott készülékek.
Vagy lehet nálam is hibás C650 volt,de nagyon gáz volt a kép minősége.
Bár sok felhasználó nem is látott az otthonában jobb tv-t,és ezért mondja,hogy a C650 az mennyire tuti.Mellé tenne egy újabb sorozatú,és abban hasonló kategóriájú tévét,akkor lehet ki is dobná a régit.
Viszont árban tényleg jó!Csak kérdés mire?
-
jegenye77
addikt
Mikor C650-em volt /kb 1 hétig/ azt hittem milyen frankó,hogy van benne internet.Aztán majdnem az lett a legnagyobb csalódás!Ill.nem sok értelmét láttam.
Nehézkes az irányítása is és ha netezni akarok akkor ott van a gépsárkányom meg egy laptop.Azon egy picit könnyebb és gyorsabb. -
jegenye77
addikt
Az normális ha kikapcsolom a TV-t /37C6000/ akkor mielőtt teljesen elsötétedne,a képernyő alsó részén egy fehér csík látszódik kb 1-2mp-re.
Eddigieknél /32C6000,40C650/ ilyet nem láttam. -
jegenye77
addikt
A LED-eseket könnyű olyan parasztvakítóra állítani, hogy a hozzánemértők hanyattdobják magukat tőle.
Ha be lehet úgy állítani,hogy szebbnek lásd a filmet rajta akkor valószínű,hogy jobb is. Nem?
Ha egymás mellé rakom a két tv-t és a ledesnek a képe jobban tetszik,akkor mi a fenének venné meg valaki a rosszabbat?
Teljesen mindegy,hogy milyen led vagy csak,hogy marketing az egész.Az a lényeg,hogy Én otthon melyiket nézem szívesebben.SZERINTEM! -
jegenye77
addikt
Én itthon tudtam egymás mellett kipróbálni egy c650-et és egy c6000-et.Egyértelműen a led-es jobban tetszett.Szebbek voltak a színek,nem volt akkora mosódás a mozgásoknál de még mkv 1080p-s filmnél is a led-es jobban tetszett.
A c650-nek a képét /nem tudom jobban leírni/ olyan szemcsésnek láttam.
Az mindenképpen befolyásolta az ítéletemet,hogy a c6000-es 37"-os volt a c650 meg 40"-os.A kisebb méret miatt nem látszódnak SD adásnál annyira a hibák. -
jegenye77
addikt
-
jegenye77
addikt
válasz
Anonymus23 #11076 üzenetére
Most már elég sötét van,hogy látszódjon a felhősödés.
Azt kell,hogy mondjam elég jól kifogtam a készüléket.Minimálisan látszódik a nagyon sötét jelenetnél a készülék 4 sarkában.De ahogy írtam is,a led csíkkal teljesen eltűnik.
Jól döntöttem,hogy kicseréltem a c650-et,erre. -
jegenye77
addikt
válasz
Anonymus23 #11076 üzenetére
Nem.
Most 40C650-et cseréltem ki 37c6000-re.Még a c650-előtt volt egy c6000-em csak az 32"-os volt.Onnan akartam váltani nagyobbra.Gondoltam legyen 40c650 de nekem nem jött be.Így lett 37c6000. -
jegenye77
addikt
válasz
Anonymus23 #11073 üzenetére
Est minden kiderül.Reggel nem láttam rajta semmit.
De napközben az előző c6000-en se láttam.Sötétben viszont észrevehető volt a sarkoknál.De csak ha olyan film volt ahol alul-felül fekete csík volt.Ha kinagyítottam akkor ott se látszódott.
+ led csík a tv-hátulján és tökéletes.Itt egy példa,mennyit is jelent. -
jegenye77
addikt
Megtörtént reggel a csere.
Tesómat is elhívtam,hogy nézze meg a különbséget C650 és C6000-között.Bár Én nézem majd és nem más,de kíváncsi voltam más véleményére is.Ő is egyértelműen a led-est választotta.
Szóval lehet velünk van valami hiba de a c6000 Sd-ben és mkv 1080p-s filmekben is jobb volt mint a c650.
Persze másnak lehet más a véleménye.Az a fontos,hogy nekem tetsszen,hiszen Én fogom nézni nap mint nap. -
jegenye77
addikt
Csak nekem nem jött be a C650?
Mindenki meg van vele elégedve.Illetve tomic fórumtársnak se jött be,de mást nem hallottam panaszkodni.Lehet velem van a baj? -
jegenye77
addikt
Na sikerült úgy belőnöm a 40c650-et,hogy a mostani RTL-es Templomos lovag film,tökre nézhető.
Viszont elfordítottam a tv-t és 3m-ről nézem.Ami nekem sehogyan sem jó mert nem így van berendezve a szoba és nem is tudnám átrendezni,hogy meglegyen a 3m.
Szal 2,2-ről ahogy normálisan nézem előjön az,hogy a mozgásoknál látom a hibát.+ mikor egybefüggően nagy valami van a képen,akkor mosódik.
Lehet megkérdezem,hogy van-e lehetőség kipróbálnom egy 37c6000-et. -
jegenye77
addikt
Amit még észre vettem,hogy nem kell túl gyors mozgás ahhoz,hogy függőlegesen becsíkozódjon a kép.Ami szintén nagyon zavaró.
Tonyo nem néztem mert 150k volt amit tv-re szántam.Gondolom ennyiért nem fogok találni olyat ami jó. -
jegenye77
addikt
Valahogy nem tudok megbékélni a 40"c650 nyújtotta pépminőséggel.
Tv-adásoknál borzasztóan zavar az elmosódás.Sportközvetítésnél /foci/ meg számomra nézhetetlen a tv.
Még mindig azt mondom a c6000-nek szebb képe volt.Lehet közrejátszik az is,hogy az kisebb volt és nem jöttek elő annyira az sd adások hibái.
Most azon vagyok,hogy 37c6000-re ki kellene cserélnem a készüléket.A felhősödéssel tisztában vagyok de akkor is szebb volt mint ez. -
-
jegenye77
addikt
A02-est látok a matricán.Meg azt,hogy made in china.
A tv-oldalán meg:version01
Akkor ez melyik is? -
jegenye77
addikt
c650-es tv bekukkantok a szellőzőn.Látom a matricát.Melyik sorban van ami a lényeg,hogy megtudja milyen panel van benne?
-
jegenye77
addikt
Reggel odáig jutottam,hogy még a motion plust-is bekapcsoltam.
A C6000-en ezt ki kellett kapcsoljam mert szappanoperás lett a kép tőle.Ezen meg nem látom ezt a jelenséget,viszont javított a helyzeten egy kicsit.
Hogy lehetne tökéletesen beállítani mindent rajta?
Tv-t lehet kalibrálni ment a monitort? -
jegenye77
addikt
válasz
nightshadow #10944 üzenetére
Ha visszacserélném egy 40"C5000 et tudnék venni az árából.C6000-hez képest ez mennyivel másabb?Mi lehet a különbség közte?
-
jegenye77
addikt
válasz
nightshadow #10942 üzenetére
Eddig nem néztem meg direkt a panelt.Mondom ha nincs bajom vele akkor nem érdekel.
Az oldalán AO1 van a matricán.A szellőzőn még nem néztem be.De este megnézem.
Hány napig gondolhatom meg a vásárlást internetes rendelésnél?Úgy értem vissza adhatom különösebb ok nélkül a tv-t?Mert meghibásodás nincs,csak nem tetszik ez a típus nekem. -
jegenye77
addikt
válasz
ORCA58 #10937 üzenetére
Nem is a színekkel van bajom,bár azt is fakóbbnak látom mint a C6000-en.
A mozgásoknál az elmosódás ami nagyon zavar.
37"-ban egyáltalán nem gyárt panelt a samu?
Mert arra gondoltam,hogy lehet kicseréltetem egy 37"C6000-re.Árban hasonló mint ez.
Vagy melyik ajánlott még 150k körül? -
-
jegenye77
addikt
Hát,mit is mondják?Egyáltalán nem győzött meg a c650 képe.c6000-nek sokkal szebb volt.Csalódtam benne.
-
jegenye77
addikt
válasz
nightshadow #10919 üzenetére
Nálam se jöttek be azok a beállítások.
Így most magamtól próbálgatom,hogy mi lenne a legjobb. -
jegenye77
addikt
válasz
nightshadow #10919 üzenetére
Reggel vettem át a tv-t és sok időm nem volt állítgatni.
Este lesz alkalmam foglalkozni vele.Kipróbálom azt amit linkeltél. -
jegenye77
addikt
2-2,5m-ről 63"?
Az szép.
Nekem még ezt is szokni kell.De mint írtad is 1-2 hét és simán hozzászokom majd.
Tulajdonképpen azért cseréltem le a 32-est,mert azt meg kicsinek véltem.De az most batár nagynak tűnik ahhoz képest.Erzsébeti A sörös példád az nem igazán jó!Bár ha belegondolok,finom 2%-os sört még nem ittam.Csak ami 4-en felül volt.
-
jegenye77
addikt
32" után a 40" egy kicsit nagynak tűnik 2,2m-ről nézve.Lehet ezt fel kellene szerelnem a falra.Akkor egy picivel hátrébb kerülne tőlem.
nightshadow ezek a beállítások a sima tv-adásokra vagy fullhd-s tartalmakra vonatkoznak?
-
jegenye77
addikt
Na megérkezett a C650!
Egy ajánlott beállítást linkelne nekem valaki! -
-
jegenye77
addikt
válasz
snefftamas #10878 üzenetére
+táp,+kábe,+kapcsoló.De kb 5k-ból kijön az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest