- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #94985 üzenetére
Azt hittem az automatikusan indulo smart kavar be a TV-nek, de megsem.
A smart letiltasa utan is csak minden masodik bekapcsolasra van adas. (Amikor nincs, csak fekete kepernyo fogad.)
A TV egy UE40H6200AW, 2820-as szoftverrel. hdmi-n keresztul kapja a jelet Telekom box-bol.Talakozott valaki hasonloval? Valami tipp/otlet?
Koszi elore is.
-
Flashget
félisten
válasz
tPedro_ #65619 üzenetére
Mindenképpen tisztázd velük, hogy:
a; refurbished készülék vagy sem
b; kiállított darab vagy semugyanis amit állítanak a 275K-ról sem igaz.
Samsung UE55F6400 ez kerül 275K-ba. -
steveke6
csendes tag
-
st6969
őstag
válasz
tPedro_ #64118 üzenetére
Valóban működik, köszi
Nálam nem ugrásnak, hanem keresésnek hívják, de a lényeg ugyanaz.
(#64113) Gicz de nem is akkor néztem
(#64121) Flashget Ha esetleg megszűnne a bolt és gariztatni kell (remélem nem), akkor van valami lehetőség, vagy magamra maradok? Nekem rémlik olyasmi (viszonylag friss szabály), hogy a vevő közvetlenül a gyártóhoz is fordulhat reklamációval bizonyos esetekben (csak pont ezeket a bizonyos eseteket nem tudom pontosan, guglival sem lelem...). Remélem nem álmodtam
Más: ma este M1-en foci, M2-n koncert volt, mindkettő élő (SD adás): minősége nézhetetlenül rossz volt, pixeles, borzasztó. Talán azért lehetett, mert élő?! Jobban tömörítik?!
Vajon ha scart kábel helyett HDMI-re váltok (vagy mediacard-ra), számíthatok némi minőség javulásra SD adásoknál vagy nem? -
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #63477 üzenetére
Szombaton kihoztak a cseretevet. Karc nincs, hibas LED nincs.
Viszont a TV a kovetkezot produkalja. A SMART menuben epp az applikaciokat probaltam rendbetenni (sorrend valtoztatas/eltavolitas a listarol) mikor is a TV ujraindult. Ez elofordult kb 3x, de mindig mas app ikonjkanak babralasakor.
Talalkozott valaki hasonloval? Gondolom szoftveres hiba lesz, de mivel vegul sikerult beallitanom mindent es ez nem is olyan dolog amit naponta (hetente) babralok, igy nem feltetlenul frissitenek szoftvert.
Olvastam, hogy par napja ment itt a "vita" a fw frissitesrol pro es kontra. Lehet olyan regibbi szoftver a most vasarolt TV-n (UE46F6670) amit mindenkeppen frissiteni kene?
-
tPedro_
őstag
válasz
tPedro_ #63431 üzenetére
Ma reggel ujra hivtak a szervizbol, egy uj kollega, igy ismet el kellett magyaraznom, hogy mi a baja a keszuleknek (ez volt a 3. alkalom, nem ertem miert nem irjak le).
A karccal kapcsolatban megkerdezte, hogy kivul vagy belul van-e
, mikor mondtam hogy kivul, ravagta, hogy azzal nem tudnak mit kezdeni... de mivel van a hibas pixel, igy cserelik. Azt azert meg megkerdezte, hogy panel vagy TV cseret szeretnek-e, mondtam, hogy termeszetesen az utobbit. Oke, akkor visszahivnak.
Itt mar rosszat sejtettem, de nemsokkal kesobb ismet hivtak, hogy megneztek, van raktaron, holnap delelott kihozzak. -
Flashget
félisten
válasz
tPedro_ #63402 üzenetére
Volt ugye a hetfon kiszallitott TV-n egy kb. 4 cm-es hajszalkarc,
Úgy gondolom egy zsír új készüléken semmilyen karc nem megengedett mert az úgy van becsomagolva. Amennyiben ez valamilyen okból már nem gyári csomagolás különösen nem elfogadott.
Én biztos, hogy karcos, pixelhibás tv-t nem tartanék meg mert akárhányszor ránéznék csak idegesítene. -
BBéci
legenda
válasz
tPedro_ #63334 üzenetére
Talán ebben a cikkben megtalálod a választ.
-
cd930
senior tag
válasz
tPedro_ #63264 üzenetére
Már én is várom őket múlt hét óta, de azt mondták, 7végéig nincs raktáron.
A soundbar kicsomagolásán még gondolkodom, kérlek teszteld pár napot!
Azon tűnődöm, hogy ha eladnám, milyen 5.1-es rendszert kaphatnék érte.
Vagy fogjam hadra a régi házimozi rendszeremet (Philips 3900-as),
aminek nem is tudom már, milyen csatlakozója van,
amit a STB-vel a legjobban összeköthetnék.A kamerával kapcsolatban azt szeretném tudni, hogy játékvezérlésre használható-e.
Vagy nem is futnak rajta (Samu F6670 típus lesz a kicsike) játékok
(pl. angry birds) csak a 7-es vagy 8-as sorozaton? -
doc
nagyúr
válasz
tPedro_ #63264 üzenetére
milyen a soundbar hangja a TV hangszoroihoz kepest?
nagyon gondolkodom rajta hogy vegyek egyet, de az ar/ertek aranya nagyon rosszjelenleg a kovetkezo a setup:
van ugye a TV (F6400), alapesetben csak ennek a hangszorojat hasznaljuk, ami pl. tv-nezeshez (TV-ben levo MindigTV kartya) teljesen jo is
Van rakotve egy 5.1-es erositoszett, de mivel az csak analog bemeneteket eszik, van a ketto kozott egy kulso D->A atalakito. Igy ahhoz hogy tudjak 5.1-es hanggal filmet nezni, be kell kapcsolni az erositot, bedugni a konvertert, beallitgatni a hatso es a center hangerejet egymashoz kepest ugy hogy a beszed is ertheto legyen, megse' a hatam mogul jojjon (sajnos a hangfalak elhelyezese nem tul szerencses), aztan atallitani a Tv-t kulso hangszorora, ez eleg maceras (de legalabb nagyon jol szol)van a TV-re kotve egy ocska T-home-os STB is, ami viszont brutalisan halk, mig a normal TV-adast 20-25-os hangerovel nezzuk, a T-home-oshoz kell legalabb 40-50, es mivel a TV hangeroszabalyzoja nem logaritmikus, amikor az 50 is halk, akkor 80-90-re fel kell tolni hogy rendesen hallhato legyen, ott meg mar irtozatosan hallatszanak a hangtomoritesi hibak, zajok (kisebb hangeronel nem)
Szoval arra gondoltam ha radugnek egy sound bart, akkor mindig lenne egy normalis, telt hangzas, es TALAN meg a t-home-os STB-rol jovo adas is normalisan hallgathato lenne. Nem kell 5.1, eleg lenne ha szepen szolna, es ha nem kene 1000 taviranyitoval zsonglorkodni, hanem csak a TV-jevel tudnam kezelni azt is. (ha mindenaron 5.1 kell mondjuk filmezeshez, akkor meg mindig be tudnam izzitani az emlitett erositoszettet)
Szoval a fentiek figyelembevetelevel szerintetek erdemes-e soundbarban gondolkodni?
-
doc
nagyúr
válasz
tPedro_ #63134 üzenetére
ez a mozgasvezerles vajon melyik sorozatu TV-khez hasznalhato/aktivalhato?
en kozonseges USB-s billentyuzetet dugtam a TV-re, a Youtube appnal sajnos valoban nem lehet rendesen gepelni vele, de a balra/jobbra nyilak, stb. mukodnek, vagyis a taviranyitos megoldasnal egy kicsivel azert gyorsabb
-
cd930
senior tag
válasz
tPedro_ #63118 üzenetére
Ha választ kapsz valahol a kérdéseidre, kérlek küldd el pü-ben, mert engem is érdekelnek.
Skype kamerából én is a 4000-est nézegettem, ha valaki ír tapasztalatot, lehet, hogy belevágok, főleg ha tényleg be lehet kapcsolni szerviz menüben a mozgásvezérlést (ami alapból 7000-től felfelé van aktiválva).
Ezzel pár játékot is ki lehetne próbálni, ami a gyerkőcöknek jó mulatság volna.Ha csak skype-olni lehet vele, akkor meggondolandó 20ezeret rákölteni, de ha lesz rá keret, talán veszek.
Persze az volna a legjobb, ha a fórumból írna valaki tapasztalatot (sőt a legjobb lenne kipróbálni valahol).Szemüvegből az SSG-5100GB típus kell, én 2 darabos készletet vettem pár hónapja 5000-ért, de lehet, hogy azóta még olcsóbban hozzá lehet jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest