Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwm3
tag
Mindkettőtöknek köszönöm, szét fogok nézni!
Más: vettem egy másfél terás vinyót, amit Coolink külső házon keresztül csatlakoztatnék a TV-hez (még mindig 40C650). Sima egyszerű USB kábelt adtak hozzá, sehol a szűrő, amit a korábbi kommentekben említettetek. Egyszer felismerte a TV a vinyót (akkor is furcsán), azóta sem. Semmi nem használ, ki-bekapcs, USB lehúz, stb, semmi.
A kábel lehet az oka? Hol vegyek ilyen kábelt? Hirtelen átfutottam 1-2 ismerős számtech bolt honlapját, de nem nagyon találtam.
Ismétcsak köszönöm a segítségeteket!
Megnéztem az Egek urát HD-ben, meggyőzött a TV Jóra számítottam és még így is lehengerelt
-
durkonorbi
tag
A G-s stick az milyen? Nem a TV-hez hozzávaló és megbütykölted s szoftvert?
Pontosan.... ez egy G-s tplink stick, 2000 Ft-os. Azért vettem G-st, mert a routerem is csak G-s, ha lesz N-es, lehet akkor kipróbálom majd azzal is. A TV-t kellett kicsit okosítani, egy file-t bemásolni az egyik könyvtárba a TV saját szoftverében (firmware) , illetve egy alkalmazást a Játékok közé. Onnan egy gombnyomásra indul, lehet automatizálni TV bekapcsoláskor, de ahhoz bele kell kicsit nyúlni jobban a TV-be, én azt nem feltétlen akarom, nekem elég ha elindítom pár gombnyomással mikor kell... Samba serverrel használom, full HD filmekhez már szűk, de mivel nemsokára gipszkartonozunk, úgyis behúzom az UTP kábelt a TV-hez, azzal stabil minden...
-
durkonorbi
tag
Ez nem az a sebesség, amit a wifid tud, ez csak az internet TV sebessége (a widgetek tudtommal egy központi szerveren keresztül mennek)... nálam ez ma este speciel 182 kbps, de délután valszeg' lassú lenne mert többen használják... ha megnézed ekkor egy 700 megás 2 órás film (gyengus divx) is kb. 800 kbps sebbességet kér (remélem jól számoltam), egy 1080-as HD tömörített anyag meg ennek min a 10szeresét... nálam mondjuk a router is a stick között van 6-8 méter, közben egy könnyűszerkezetes (!!!) vékony fal, és a TV lapja, mert úgy áll... DLNA-n amúgy egy 8 gb-os full HD film ideális esetben gond nélkül lemegy, ha baj lenne, akkor viszont sajna megáll a film, és lép a következő anyagra - na ez kellemetlen. Samba szerverrel nem lép ki, viszont beszaggat... szóval jobb a LAN...
-
BBéci
legenda
-
H4CKmyM1ND
tag
JAJA, nekem is szar volt a megasz4r, olyan kockás volt mintha hóviharban műholdról jött volna az adás.
Na most én nekem ahogy itt nemrég írtam fel sem ment az uj 09.29 firmware vagy ahogy a paraszt samsung írja förmver.
magyarul digi tv megasztár förmver frissítés nélkül is szarul jött, az nem azért volt mert új firmware-t twttél fel. És nem lehet visszatenni már egy pár verzió óta a régi ha jól tudom. Amugy ott van inaktív menüpontként a MENÜ > ? legalsó főmenüpont > Másik szoftver almenü, de inkatív nem választhatod ki.
-
BBéci
legenda
Minden évben javítanak egy picit a képminőségen és a szolgáltatásokon. A médialejátszó nagyságrenddel használhatóbb lett.
Szerintem idei D szériásat vegyél!(#9938) CragON
Falikonzolokból óriási a választék, vedd azt, amelyik tetszik és nem túl drága.(#9935) beni77
Tipikus EDGE LED betegség, a többségük ilyen.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sandró60
addikt
Ha vársz még egy kicsit amig kinem jönnek a Samsung 2012-es modeljei,akkor a 2011-es modelek ára lefog esni remélhetőleg és a pénztárcád se bánja annyira Az eladásal kapcsolatban, sok pénzt nevárj egy 2009-es modeltól.Talán a felénél kevesebbért eltudod adni,mint amiért vetted
[ Szerkesztve ]
-
-
-
JoeYi
őstag
semmi gond, sőt így már érthető is
A kérdésedre válaszolva: napjainkban már a legolcsóbb hatos, az UE40EH6030 is jobb paraméterekkel bír adatlap alapján, mint a B7000, ráadásul fele annyit fogyaszt. Másik költséghatékony lehetőség az UE40ES6100. Ezek alá ne menj ha a pénztárcád engedi
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Ez pont így működik, csak nagyon nehezen "veszi be" a tv ezt a kombinációt. Van, hogy 20-30 próbálkozás is kell, van, hogy rögtön elsőre megjelenik a a mentés/visszaállítás menüje.
Állítólag az is segít, ha az anynet opció nincs engedélyezve ( ki kell kapcsolni a menüben).
SamyGO_ChanEdit_-_Chanel_Editor leírás(B650-en működik)
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tegla80
addikt
Szia
gondolom ezt is olvastad
Samsung LED TV tudástár - E széria
elviekben a 6100 már full-hd 3d (a 6030 még nem)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Flashget
félisten
most jobban megnéztem
ez egy sima lehúzós bolt..kapcsolatnál @gmail.com honlap címbe .com és előre kell fizetni
"- a kosár tartalom(megrendelt termék(ek)) értékének 25%-át elutalja, vagy befizeti a számlaszámunkra" több ilyen boltról olvashatsz itt rendőrségi feljelentésekről.
És az outlet része még csak ezután jönneRealme GT Master Edition
-
RudY
addikt
Nagyon meleg, inkább drágábban de megbízható helyről!
Ugyanerre a címre (1039 Budapest, Attila u. 119.) egy másik cég volt bejegyezve [Ts és Te kereskedelmi és szolgáltató Kft.], amit már felszámoltak.
Normális cég vagy vállalkozó nem titkolja se az adószámát, se más - mellesleg kötelezően feltüntetendő - adat, elérhetőség megadását. -
Flashget
félisten
Meg tudnátok mondani, hogy 55" méretben az ES6800 (árgép:467eFt), ES7000 (440eFt), valamint az F6670SS (kb. 490eFt), F6800SS (kb. 520eFt) mi a lényegi különbség a típusok/szériák között?
Tudásban a sorrend:
1.ES7000
2.ES6800
3.F6670
4.F6800lényegi különbségekhez használd a topicban a keresőt sokszor lelettek írva már.
F6800 megegyezik az F6500-al csak külsőben tér el. F6xx-en belül a legjobbak az F66xx és F67xx típusok a micro dimming miatt.ES7000 és F7000 között a különbség a megduplázott procimagok számában és a meg duplázott DDR3 memóriában van.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
VGYke
addikt
Nos sok létező forrást átnéztem (pl.) azzal kapcsolatban, hogy az UE xx ES7000S TV beépített wifi egysávos, vagy kétsávos? Azaz működési frekvenciája csak 2,4GHz (egysávos) vagy 2,4/5GHz. Nálam rohadtul nem mindegy, nincs drót. Jelenlegi Samu TV-m (belső wifi hiányában) külső USB-s Samsung WIS12ABGNX Wireless Adapterrel csatlakozik a routerhez. Tehát van tapasztalatom mit jelent a 2,4-5GHZ csatlakozások közötti különbség, főleg fullHD filmek hálózati lejátszásánál.
Sóval a beépített wifi egysávos vagy kétsávos?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Flashget
félisten
Pl. az sem világosodott meg, hogy mi a lényegi különbség az ES7000-6800 és pl. F7000-6670 között.
magában az elektronikában, panelben a 7000-ben edge led van, micro dimming, ultra clear panel, evolution kit..nem egy kávézó a két modell.
és pl. F7000-6670 között.
ugyan ez kívéve a micro dimming.skypot én PC-n sem használok ere Te tudod a választ szükséged van rá vagy nincs. nekem nincs pedig a tv tudja csak kellett volna kamerát vennem hozzá ehhez. Ennyiből jobb, hogy legalább ezt a 7000/8000-be berakták már.
Ha van rá keret akkor F7000 ha nincs akkor F66xx/F67xx vennék.
Realme GT Master Edition
-
M5Norbi
őstag
Igen ki lehet a csatornalistát exportálni USB-re akkor ezt mindenképp érdemes megcsinálni.
Az angol menü nemigazán zavarna csak fura hogy a magyar oldalon ez van fent.
Flashget : Nem igazán semmi baja sincs. Inkább arra gondoltam hátha plusz funkciókat adni pl screen mirroring telefonról.
Igazából ez még igen kezdeti SMART tv. Nekem ugyan bőven elég amit tud mert én főleg az Allshare miatt választottam.Ezért nemigen tudom mit tiltanának le belőle de mindenképp van valami abban amit mondasz.
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Flashget
félisten
UE55F6800, amiről valamiért a korábbi írásaitokból az rémlik hogy gyengébb mint az F6770
Mert az F6800 = F6500 csak külsőben tér el a CMR 400Hz.
F66xx/67xx mind egyforma belsőre csak külsőben, talpban térnek el és a CMR 600Hz + Micro Dimming amivel többet tud.
Én azt szoktam írni 55" esetében már nem LCD-t vennék.Realme GT Master Edition
-
frigoo
aktív tag
Én is hasonló cipőben jártam mint te, csak én egy 42es Pana plazmát váltottam vele. Elsősorban plazmára gondoltam, de 55 méretben a plazmák amik akkor készleten voltak igen húzós áruk volt, 50 coll meg nem játszott. Egy 55st60at vettem volna, de már elkapkodták. A gtből csak 50 volt, a vt nagyon drága. Lgtől féltem. Így maradt az lcd. Elsőre F7000 500ks árával riogatott. Így lett specifikációk alapján nagyon hasonló F6650 340k-ért. A váltásnak vannak kényelmi előnyei és jócskán képminőségbeli hátrányai, még a színeit a mái napig nem sikerült nekem tetszőre belőnöm és akkor a feketéről még nem is beszéltem. De mindent összevetve szerethető, megszokható alternatíva lett. Az F6650 minden általad választott kritériumnak megfelel, de a saját médialejátszó felejtős, a 3D pedig 3D Bd isoval adja a legnagyobb élményt, igaz egy kezemen meg tudom azon filmeket számolni, amin érnek is valamit.
-
superg
senior tag
Így a samsung topikban ajánlanám vedd számításba ebben a méretben a sony w8-asokat is.Jelenleg samukkal az a helyzet amit vázoltál,régiek kifutók,újak drágák.Az ide sonyk viszont elég jól sikerültek,igaz smart részben gyengébbek.Sony topicban segítenek hol lehet jobb áron hozzájutni.
-
BBéci
legenda
Hogy jön ide a plazma?
Ezek szerint nem igazán tetted magadévá azt az álláspontot, hogy sem az UHD-nak, sem az ívelt kialakításnak nincs semmi értelme. 2,5 méter széles vászon esetében már más a helyzet.
Volt nálam F9000 és HU7500, utóbbi tetszett jobban, de eszembe nem jutna megvenni, még féláron sem.
Eldönthetnéd, hogy 48 vagy 55 col, mert baromira nem mindegy. Sok az a 18 centi különbség.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Konkrétumot nem írok, csak "hangosan" gondolkozom.
Egy 5 éves Tv legfeljebb eredeti árának harmadát éri. De azt is figyelembe kell venni, hogy közben csökkentek a tévéárak. Egy mostani F6500/6800 lehet az alternatívája, annak árát oszd el hárommal.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Anonymus23
veterán
Elolvastam és elkezdtem ezen gondolkozni.
Én most adtam el egy 40C650-est, ami kb ennyit tudott csak CCFL megvilágítással. 68 eFT ért "ment el" (beszámolták). Hasonló módon én sem akartam ezen kaszálni, mivel olyan helyre ment.
Én a fenti árat úgy számoltam ki, hogy eggyel kisebb alap 32"-os TV, hasonló tudással (mondjuk nem 100Hz hanem csak 50Hz) mennyiért lehetne újonnan megvenni, attól még mindig jobb a 40C650, és így jött ki az ár.De el lehet indulni visszafelé is. Ma egy hasonló tudású 40 colos TV (induljunk ki az F szériából, bár már szinte nem elérhető), de kb egy F5300-asnak felel meg az akkori 7000-es (na jó erős csúsztatással, csak a műszaki tartalmat nézve), ami kb 120 körül zárt árban, mivel a 6100-as már 3D ami 140 körül zárt, bár képminőségben valószínűleg inkább erre hajaz.
Ahogy olvastam a cikket, abban ilyen majd félmillás TV-ről van szó, de ha magamnak lennék, és nagyon bele lennék zúgva, akkor sem adnék értek 80-90 eFT-nál többet, mondom ezt úgy, hogy nem láttam még a TV-t.
;) - The Power of the Light Side
-
BBéci
legenda
2009 augusztus-szeptemberben volt nálam B7000, nagyon szerettem, de azóta, ha nem is annyit, mint a plazmák, de azért fejlődött az LCD technika is. Mindenben jobb egy mai F vagy H7000, azokkal nem is érdemes összehasonlítani, azért írtam F6800-at.
A távolról nézést pedig, mint szempontot ne emlegesd, mert úgy egy vasorrú bába is szépséges királylánynak tűnhet. 40 colos képátlón, full HD filmet 1,5-1,6 méterről élvezetes nézni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest