- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
Bull Boss #95531 üzenetére
lenne wifis elérésed a tévén DLNA lejátszáshoz + Allshare progival.
ezek a tv felokosító kütyük nem tudom a D széria belépő tévénél működnének egyáltalán.
Billből csak samsung - 45K volt
Kamera csak samsung - 10K volt
wifi stick csak samsung - 10K volt
úgy emlékszem.USB wifi modul
A D65xx és nagyobb modellek beépített wifi modullal rendelkeznek, az ennél kisebb típusokhoz viszont csak utólagosan lehet megvenni a drótnélküliséget USB stick formájában. Ezen a téren válogatósak a D szériás Samsungok, ha jól vagyok informálva, csak és kizárólag a Samsung WIS09ABGN típusú eszközt ismerik fel (trükközés nélkül). Épp ezért óvatosan pl a "WIS09ABGN2" nevű stickkel, mivel az a Samsung Blu-ray eszközökhöz lett tervezve (mindazonáltal a kézikönyv kompatibilisnek említi, mint ahogy a WIS10ABGN-t is)
-
attamero81
senior tag
válasz
Bull Boss #76563 üzenetére
A háttér kezd döglödni.Ez két irányba mehet el.Vagy nagyobb felületen hal meg a háttér vagy az egész.Bár erre kicsi az esély.Az is lehet,hogy csak a táp gyengélkedik a tv-ben,mert ugye nem 2 napos a tv.Ezt a későbbi háttér helyre állásáért gondolom.Szerintem egyszerű alkatrész fáradás van a dologban.
-
sandró60
addikt
válasz
Bull Boss #47417 üzenetére
Ezt a linket nézd meg led világitás Van egy pár ötlet.Más megoldás is van az ajánlott oldalon.Nézz körűl!
-
Bull Boss
őstag
válasz
Bull Boss #40829 üzenetére
igen közben rájöttem, hogy azért nem tudom frissiteni, mert alapjáraton már be sem hozz a tv-met csak a 2012es modellt.. arra bezzeg van friss firmware. Nem tud valaki megoldást arra, hogy D5000-en lossless zenét flac. ot tudjak lejátszani? Az erősítővel összekötve a TV a multimédia centerem is egyben és az MP3 a szűk keresztmetszet a hangminőségben zenénél..
-
sandró60
addikt
válasz
Bull Boss #40829 üzenetére
Talán azért nem tudod frissiteni a firmware-t,mert már fent van a tévéden.Amúgy ha ezen az oldalon a firmware-menűben megnézed az utolsó hivatalos kiadás 2012 szeptemberi.
-
-
salapp
addikt
válasz
Bull Boss #26787 üzenetére
H/K: A céget 1953-ban alapították Dr. Sidney Harman és Bernard Kardon elektromérnökök.
Rögtön esztétikus, modern, kiváló hangú saját fejlesztésű készülékekkel léptek a piacra.
A 1970-es évek közepére a Harman-Kardon döntő tényezővé vált az USA sztereó iparában. Harman mindent megtett a dolgozók elégedettségéért a munkavállaló-orientált munkakörnyezetért, ami a későbbi sikerek alapja lett.1990-es években felismerték a High End és a professzionális elektronika elkövetkezendő térhódítását. Rájöttek, hogy ha az általuk felvásárolt leányvállalatoknak minél több önállóságot adnak, azok annál hatékonyabbak. Így a Harman-Kardon egy hatalmas, laza halmazává vált több önállóan működő vállalatnak. Ennek tagjai a JBL, az Infinity, (neves hangsugárzó gyártók), a Lexicon, (etalon a házimozi rendszerekben), Revel (vezető a High End házimozi és audió területén), a Mark Levinson, (mely vezető a High End audióban).
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bull Boss #20821 üzenetére
Nem lett akkor gondolom semmi megoldás erre?
Ismerosomnek is van egy LE46C630-as cucc, és hiaba kapcsolja be a külső hangszóró opciót, barmit csinalunk csak annak a TV adásnak a hangja jön ki amiről átkapcsoltunk HDMI-re....ez a hatso fulhallgato-jack atdugas lenne az egyetlen megoldas?
-
mezis
félisten
válasz
Bull Boss #20821 üzenetére
Üdv.!
Én kaptam egy olyan ötletet, hogy próbáljam meg a SCART csatlakozóról vinni a hangot sztereo HiFi-be. Bár a TV dokumentációja nem szól erről, de analóg és digitális TV műsor esetében tényleg jön kifelé is a hang a SCART-ról ! Most próbáltam ki, USB-ről való lejátszás esetén nem jön ki a hang a SCART-ból.
(Volt búgás a hangban, amit főként a UPC kábel okozott. Ezt egy "Galvanic isolator" tökéletesen megszüntette.) -
pucni
csendes tag
válasz
Bull Boss #20705 üzenetére
Tesóm domestos-os törlőkendővel plazmatévé képét pucolta meg egyszer. Azóta azon is van "felhősödés", de a legdurvább fajta. Bekapcsolva szerencsére nem látszik. Vegyi anyagokkal és oldószerekkel jobb vigyázni. Érdemes csak a TV sarkában kipróbálni a hatást és ha nincs gond akkor telibe törölni.
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Bull Boss #20700 üzenetére
Nem ajánlott a hagyományos ablaktisztitóval tisztitani
Viszont lehet kapni abban a bizonyos 290-es boltban alkohol mentes lcd tisztitót kb 2,5dc műanyag flakkonban."A mozgó tárgyaknak mozogni kell"
A tisztitást enyhén nedves kendővel is meg lehet csinálni áramtalanitott tévénél. -
BBéci
legenda
válasz
Bull Boss #15575 üzenetére
A fejhallgató kimenetből csak sztereó jelet tudsz kinyerni, ami ráadásul elég vacak minőségű. Normálisan csak az optikairól fog szólni.
Másik lehetőség egy külső médialejátszó - ami sok egyéb szempontból is jobb választás - aminek van vonalkimenete sztereó erősítő számára.
A 6,3 milliméteres Jack a komolyabb készülékekhez (pl. fejhallgató erősítő, CD-játszó) való csatlakoztatásra szolgál. -
törölt tag
válasz
Bull Boss #15552 üzenetére
Nem azt külön kell megvenni,párszáz forintos tétel: Így néz ki.
-
Gabesz1019
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
Bull Boss #14176 üzenetére
Én ilyen 30 GB-os cuccosról tudok:
Asus 30 GB 1,8"
Ez mostanság 7000 Ft alatt van nem sokkal.Lent a hozzászólásokban találsz egy linket egy tesztről is. Érdemes elolvasgatni.
Szerintem ár/érték/tárkapacitás arányban messze veri ezeket a legolcsóbb 320 GB-os 2,5"-os bármelyik külső vinyó. -
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss #14160 üzenetére
Megnyitod a progival az usb-n lévő fájlt majd a bal közép részen választhatsz hogy mire is vagy kíváncsi. Már nem tudom pontosan melyik dobja fel a csatornáid kiosztását.
A ctrl segítségével több csatornát is ki tudsz választani majd jobb klikk és törlés.
A csatornák áthelyezésére már nem nagyon emlékszem. A csatornakiosztást meg úgy tudod változtatni, hogy klikkelsz a csatorna számára és beírod azt a számot ahova szeretnéd, hogy kerüljön.ALI_G: BD25.....stb 20Gb -tól 50 ig
-
soldi3r
veterán
válasz
Bull Boss #14151 üzenetére
hátőő,
a nagyobb hdd-k 3.5"-osak és 12v-tal működnek
a kisebbek (laptopba valók) 2.5"-osak és 5v-tal működnek
nagyhoz kell táp, de nem izzasztja annyira a gészüléket, van 1-2 olyan laptop, amik nem szeretik a folyamatos terhelést az usb-n, a tv-knél majd kiderül, hogy mennyire veszi igénybe -
Bati0501
őstag
válasz
Bull Boss #14108 üzenetére
Jó,persze ha neked jobban tetszett és még pénzed is volt rá,akkor a helyedben én is azt választottam volna.De nekünk ez fért be a keretbe.Egyébként itt is 140e volt,csak volt 14%-s kedvezmény és így jött ki ez az ár.
Én azt kívánom,h mindenkinek tetsszen az,amije van! -
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss #14077 üzenetére
Elindítod az allshare progit. A beállítások fül alatt találsz valami olyat, hogy mappa beállítások. (Nem emlékszem már rá pontosan mert letöröltem.)
Alapból van ott három mappa a C meghajtóról kijelölve : Képek, videók zenék.
Ezt kitörlöd, majd a mappa hozzáadásával megkeresed azt a mappát ahová a filmjeidet raktad, hozzáadod. Ugyan itt a beállításoknál van egy fül hálózati kapcsolatok, ott felsorolja a sajátgép , tv stb Jobb oldalon engedélyezheted vagy letilthatod a kapcsolatokat.
Engedélyezd. Le ok zod.
A bal felső sarokban van egy ikon ahol kijelölheted, hogy mit akarsz használni a jobbik a tévé.
Bal alul van egy + gomb megnyomod, feldob egy ablakot mire elkezdi frissíteni az eszközkezelőjét azokkal a filmekkel amik abban a mappában vannak amit az előbb beállítottál.
Ha végzett hozzá adhatod a filmet play és már tolja is át a tv-re. -
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss #14075 üzenetére
próbálj mp3 at átküldeni, ha azt sem játsza le akkor a hálózattal van valami bibi.
A pc-d eszközkezelőjével kerestesd meg a tv-t ha megtalálta akkor van kapcsolat.
Avi filmre jobb klikk és lejátszás xxxtévével. Avit minden progi nélkül le kell tudnia játszani.
Milyen oprendszert használsz? -
medek3
aktív tag
válasz
Bull Boss #14071 üzenetére
nem igényel semmi különöset.
Hálózati kábellel összekötöd a tv-t és a routert.
A pc-nek gondolom van wifi kapcsolata. Engedélyezed a pc hálózat és megosztási központ speciális megosztási beállítások alatt a média adatfolyamot. (Win7)
Telepíted az allshare progit és már filmezhetsz is.
Persze a router is igényel némi beállítást. -
Mappa
addikt
válasz
Bull Boss #14060 üzenetére
nem nagyon van kedvem átolvasni
..... picit furcsa hozzáállás na mind1
recseg a hang ??? tv adásnál is vagy csak film,játék alatt? nagy hangzavart a tv-től mondjuk ne várj, abban nem erős
ha recseg mindenhol akkor szerviz
szoftverfrissítést lehet csinálni de nagy előre lépés nem lesz...
fehér pontok beugrottak - egy bizonyos filmnél? próbálgasd a formátumokat, akár egy pendrive-rol akár hálózaton keresztül
-
Mappa
addikt
válasz
Bull Boss #13870 üzenetére
Általános FullHd filmezéshez mindegyik kiváló 15-30k ig ...a fölötte már beépített merevlemezes és meghajtó (bluray) van felspékelve pl. a popcorn termékei ami aránylag "high tech" kütyünek számít a média lejátszók között...(szvsz enyhén túlárazva)
de ez már nagyon OFF .. van média lejátszós topik inkább ott kéne folytatni
-
prochris
csendes tag
-
prochris
csendes tag
válasz
Bull Boss #13763 üzenetére
A Samsung beépített médialejátszója a legjobb ebben a kategóriában, a legtöbb mkv-vel nincs gondja, ha külső fájlban van a kellő hangsáv, akkor kell matekolni, egyébként sztem jó, én egy ideje együtt élek vele.
A képminőségen sztem nem változtat a LED-es megvilágítás, 32col-ban nap mint nap nézem egymás mellett a 32D550-et és a D5000,5500,6100 LED-es trió-t és a 6xxx-eket leszámítva sztem nincs különbség egyik javára sem. 40colban pedig már elég nagy az árkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest