- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
22"-ra még én is monitort vennék nem TV-t csakhogy külön kérés volt a TV funkció, amúgy meg szgép asztalon áll a jelenlegi monitor és nem korlátozza semmi a nagyobb képátlót. Max az, hogy közvetlenül előtte ül lakótársam ha monitorként üzemel, mert az asztalhoz kötött a bill.tartó (ergó annál messzebbre ülni nem tud vagy nem érdemes neki).
32"-nál mi az ideális távolság?
Ha augusztusig tud rászánni 70 körül akkor talán meggyőzhető, ha nem marad az öszvér.
Konkrét javaslat esetleg 32" 70k (inkább alulról közelítve) környékére, ami már tényleg megéri azt a +20k-t? -
stratova
veterán
vlevi, Anonymus23 és Jakku:
Köszönöm a válaszokat. A TV tuner kártya megoldását azért is vetném el mert egyrészt kevéssé kényelmes másrészt ez nem egy mai vas, némi étvágya de elsősorban zavaró hangja is van. Ez utóbbi játéknál szükséges rossz, de ha már film alatt ki lehetne szűrni akkor miért ne.
A FullHD felbontás mellett meggyőzhető a tegnapi tesztelgetés után.
Ha monitort kellene én/mi is az említett Dellel paktálnánk le :] -
Thomaster12
tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az itt olvasottak alapján inkább átpártolok egy LE32C650-es modellre, az már 100 Hz-es. Illetve kerestem valami Samsung házimozit hasonló árkategóriában és meg találtam a HT-C450-est. Itt is az lenne a kérdésem, hogy ezt már rá tudom-e kötni a TV-re úgy, hogy a TV-adás is szóljon és ha berakok egy DVD-t a hozzá kapott lejátszóba akkor az is szóljon? Jah és mellesleg mi a véleményetek az új választottaimról? Bocsánat az ilyen amatőr kérdésekért, ez lesz az első komolyabb berendezésem, eddig egy 17 collos Samsung CRT-m volt
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest