- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joe5
csendes tag
-
-
-
joe5
csendes tag
Nagyon örültem, hogy visszavette a kalocsai cég a hibás tv-t, azt hittem vége az ámokfutásodnak itt és más fórumon is. Szerintem nemcsak engem zavar, hogy még mindig szapulod őket, hanem azt a többséget is, akik maximálisan elégedettek vagyunk velük.
Kíváncsi vagyok a köv. tv-nek mi lesz a hibája, mert makulátlan készülék nincs. -
Mathias-2120
tag
Üdv!
Többen is írták, hogy az eddig nagyra dícsért kalocsai cég indokolatlan okra hivatkozva nem engedi a helyszínen leellenőrizni az esetleges pixelhibákat. Ez okot adhat a gyanakodásra, miszerint eleve pixelhibás TV-ket próbálnának értékesíteni. Ehhez azonban szükséges az, hogy a kiszállított TV már használva, illetve kipróbálva volt, tehát újracsomagolt. Ez nem tűnt fel senkinek?
Mi volt a vásárlás, kiszállítás, adás-vétel pontos menete? Milyen szakvéleményre hivatkozva állította a kiszállító, hogy a pixel teszt pixelhibát generál?
Én is tervezek TV-t venni tőlük, de nem akarom a mások által visszaküldött TV-ket én is visszaküldeni. Milyen megbízható webshop vagy áruházból érdemes akkor vásárolni?
-
-
snefftamas
aktív tag
Szia! látom próbálod meggyőzni magad, hogy ne küld vissza
Ha monitornak használod akkor már zavaróbb a pixel hiba sztem. Én is vettem monitort mondjuk az Dell volt és direkt vettem hozzá pixel garanciát, mivel a Dell alapból nem cserél pixel hibára mint a Samsung. Az első darabon volt is egy amit kibontottuk és bontottuk is a másodikat... Az már tökéletes volt és azóta is az.
-
gyemipapa
senior tag
Kétmillió pixelből egyetlen hibás...tapasztalatból mondom észrevehetetlen a tv normál használatánál, és nem egy homogén színt bámulva. Nekem is van egyetlen hibás pixelem valahol baloldalt felül, de mégy egyszer sem vettem észre tévézéskor, eszembe nem jutna csak emiatt visszaküldeni, minden másban tökéletes a tv. (LE32c530).
-
princ
csendes tag
Igazából egy hete van nálam a tv de amit eddig próbáltam azzal tökéletes volt! A legnagyobb méret egy Blue-ray film MKV változat volt (25 GB) Nagyon király! Mint eredeti blue-ray ben. Eddig nem is volt olyan amit nem játszana!! Semmi szaggatás, csuszás!! ( Ja eladó a gép!!!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest