Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zigi
senior tag
válasz
Amarth #137978 üzenetére
Ez lenne amit írtál, csak sokkal több a selejt, mint kéne. Plusz sokan azt hiszik 7-es sorozatú tv-t vesznek, ami régebben jót jelentett, most meg a legalja. Ahogy már más is írta ennél nem gyárt alacsonyabb minőséget a samu. Ebből következik, hogy nem akarod megvenni csak nyomós indokkal a legszarabbat, mert sanszos, hogy felhős lesz, recsegni fog a műanyagház kihűlés közben, vagy éppen belátsz a ledekig a résen.
-
Zigi
senior tag
-
KovyBoy
tag
válasz
Amarth #39658 üzenetére
Néztem, itt a szegediben nem volt. Bent a tescoban nagyon drága volt (190e). Közbe nézegetem neten... 157e +szállítás a legjobb ár. Igaz, hogy én ezt 140e-ért vettem (plusz 2db SSG-3100GB szemüveg további 6e), de sokra nem megyek vele, ha ilyeneket művel. Sztem jobban járok, ha még idejében pontot teszek a végére és megveszem inkább drágábban... :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Pro-Ject Tube Box S2 Black Phono PreAmp
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest