- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zigi
senior tag
válasz
Amarth #137978 üzenetére
Ez lenne amit írtál, csak sokkal több a selejt, mint kéne. Plusz sokan azt hiszik 7-es sorozatú tv-t vesznek, ami régebben jót jelentett, most meg a legalja. Ahogy már más is írta ennél nem gyárt alacsonyabb minőséget a samu. Ebből következik, hogy nem akarod megvenni csak nyomós indokkal a legszarabbat, mert sanszos, hogy felhős lesz, recsegni fog a műanyagház kihűlés közben, vagy éppen belátsz a ledekig a résen.
-
Zigi
senior tag
-
KovyBoy
tag
válasz
Amarth #39658 üzenetére
Néztem, itt a szegediben nem volt. Bent a tescoban nagyon drága volt (190e). Közbe nézegetem neten... 157e +szállítás a legjobb ár. Igaz, hogy én ezt 140e-ért vettem (plusz 2db SSG-3100GB szemüveg további 6e), de sokra nem megyek vele, ha ilyeneket művel. Sztem jobban járok, ha még idejében pontot teszek a végére és megveszem inkább drágábban... :/
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest