Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Szoktak mellékelni az új firmware mellé egy changelog nevű fájlt, az tartalmazza a változásokat.
(#9098) dipeti
Nem lesz utánhúzás, de azt is vedd figyelembe, hogy 32 colost 2 méternél messzebbről nézni, nem nagy élmény.(#9097) ImI87
A blur és a judder csúszkákkal tudod beállítani az ideális mozgásmegjelenítést. -
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Egy LE32C650 megvételén gondolkozom. A fő profil mindenképpen a sport (főleg foci).
Milyen tapasztalataitok vannak a digisport, sport1, eurosport, tv2(BL) kapcsolatban?
Nagyon zavar az utánhúzás és hasonlók!
Köszi! -
ImI87
őstag
LE32C650 kis furcsaságot vettem észre:
(szinte ugyanezt írta cse978 kolléga is a #9076 hsz-ban)A gyorsabb mozgásoknál (kocsi megy, emberek futnak, stb....) olyan, mintha akadna egy kicsit a kép.
Nem folyamatosan, csak 1-2 pillanatig. Ugyanígy van sima analóg TV-adásnál, kábeles digitális TV-adásnál, és USB-ről lejátszott 1080p filmeknél is.
Mit kellene állítanom, hogy ne legyen ilyen?
-
-
metron
tag
Sziasztok,
Ugy nez ki megveszem a Samu LE40C650-et

A kerdesem az lenne, hogy meger e 4-5eFt plusz penzt, hogy megnezhessem kibontva a TV-t vasarlas elott. Panellotto nelkul
Termeszetesen a "jobbik" panelest hoznam el. Mit kell nezni pontosan, ahol megtalalom a jelzest az LCD panelra vonatkozolag?udv.
-
válasz
istvanszucs
üzenetére
egy usb hosszabbítóval vidd messzebb a WiFi adaptert (nekem a TV tetejénél középtájon már nem zavarja be)
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
Az alábbi hibát tapasztalom a tv-men:
(32b530, 2009 novemberi)
Jellemzően pc-n adok neki jelet, HDMI kábelen keresztül.
TV-ként jóval ritkábban használom.
A probléma, néha csinált olyat, mint mikor az analóg monitornak rossz képfelbontás/frissítés adatokat ad meg az ember, szétesik a kép egyik pillanatról a másikra. Ezt csak HDMI-n kersztül tapasztaltam, kb 8x, de ebből 5 az elmúlt 24 órában jött elő.
nem reagált sem a tv távirányítójára, sem a kezelő gombokra
csak a táp lehúzása segített.
az utolsó ilyen akció után az digitális jelek képe erős zöld színekben pompázik (a HDMI és DVB-T is!!!), de az analóg tv, és a D-SUB-on ez nem tapasztalható... viszont am enü, és a színteszt a digitális jelek esetén is jó színeket ad vissza.Kérdés: tapasztalt valaki hasonlót? Vagy bármi ötlet?
Lehet elszállt a digitális tunerben valami? -
Sc1
csendes tag
Sziasztok!
Samsung le40c530 típusú készülékem van.
Gyakran nézek USB vinyóról filmeket, és nem játszik le minden mkv-t, illetve pár formátumot nem ismer fel.
A szoftver frissítés változtat ezen? Ha igen, melyik?
Illetve melyiket kell/érdemes letölteni, melyiknek mi a tartalma?http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/lcd-tv/LE40C530F1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
köszi a segítséget
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Fel tudna vilagositani vki, hogy mit jelent a "panel lutri"?
40c650 vagy 32c650 eseteben is letezik ez a fogalom? -
amadeus11
senior tag
Egy hete vagyok boldog tulajdonosa egy Samu LEC650 -nek . A kalocsai cégtől rendeltem én is . Két nap alatt itt volt . Eddig nem vettem észre pixelhibát ( és nem is fogok keresni ) , A készülék halk , nem zúg . Szépek a színek , erős kontraszt , jó fekete . Remek hangzás . Az egyetlen amit nem szoktam meg azok a széthúzott fejek . Erre esetleg tudna valaki jó beállítást ?? SD adásokat 4 méterről a legjobb nézni , nagyobb tv nem is lett volna jó egy kis szobába, így is necces .
-
Sc1
csendes tag
Sziasztok!
Samsung le40c530 típusú készülékem van.
Gyakran nézek USB vinyóról filmeket, és nem játszik le minden mkv-t, illetve pár formátumot nem ismer fel.
A szoftver frissítés változtat ezen? Ha igen, melyik?
Illetve melyiket kell/érdemes letölteni, melyiknek mi a tartalma?http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/lcd-tv/LE40C530F1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
köszi a segítséget
-
Mathias-2120
tag
Sziasztok!
Az LE40C650-es TV-hez kapott BN59-es távirányítóval kapcsolatban írok. 1 hete van meg a TV (és a távirányító is
) és a távkapcs gomb mevilágítása mintha nem úgy működne mint eddig. Bekapcsolt világításnál, ha megnyomok egy gombot, addig elalszik a világítás és amikor elengedem, akkor újra ég, szóval arra a pillanatra nem világít amíg nyomva tartom a gombot. Ahogy nyomkodom a gombokat villog a távirányító. Erre tegnap lettem figyelmes, ezért van az a gyanúm, hogy eddig nem ilyen volt, hanem folyamatosan égett.Nos, ez így normális, hogy "villog" vagy valamit elállítottam, vagy egyszerűen meghibásodott?
Köszi és Üdv!
-
kispalya
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Koszi a valaszt
, csak megerositett a dontesben. -
JaniACE
tag
1. Igen.
2. Méret igen, hely nem. Szín sem. A feliratfile neve meg kell egyezzen a a film nevével.
3. Igen. (Amíg valamelyik frissebb fw-ben le nem tiltják...)
4. A hozzávaló Samussal megy, bármilyennel többnyire nem. (Amíg valamelyik frissebb fw-ben le nem tiltják a jelenleg nemhivatalosan működőket...)
5. Nem lehet böngészni, sem msnezni. Facebook van, twitter van, youtube van, de egyedi felülettel, jelentősen butítva. (UTP/WiFi) hálózatról dlna megosztást tud kezelni.
(5+ "webélmény-közelibb" RSS olvasáshoz, netrádióhoz, stb... nemhivatalos fejlesztésű alkalmazás. Néhány példafile: Rádiógyűjteményem, FIXHD felvételek. IDDQD hírforrás.)
6. Csak azokat, amik a leírásában szerepelnek. (pl: mkvből csak bizonyos verziószámig.) Méretkorlát "gyakorlatilag" nincs.
7. Csak usb lejátszásnál (sem mindig).
8. Érdemes hozzá venni külön, mert az többféle formátummal megbirkózik/hat, és kiküszöbölhetők a tv hiányosságai. A tv ki tudja küldeni érintetlenül a hangot.
9. PiP csak (egytuneres készülék lévén) tuner+külső forrás kombinálása esetén működik. Az usb-s lejátszás nem számít külső forrásnak.Időtállóságról egy alig 1 éves konstrukciónál nehéz beszélni, de sok a pozitív tapasztalat.

-
kispalya
tag
Szerintetek a Samu 40C650 es a Sony 40EX500 kozott realis a ~20kFt kulonbseg? Ahogy neztem es irtatok is, majdnem ugyanazt tudjak.
A Sony le tudja jatszani az .mkv formatumu videokat usb-rol?

-
Thom!
veterán
válasz
nightshadow
üzenetére
nem lesz az annyira drága... hidd el
-
cse978
csendes tag
Sziasztok, kérlek segítsetek,
LE40C650
TV vagy film nézés alatt mintha kicsit ugrálna a film.
Mintha bizonyos mozdulatoknál "sietne, begyorsulna" a mozdulat a kép.Ez a 100Hz miatt vagy a Motion Plus miatt van?
Hol tudom ezt finomítani? (menüben)
köszi
-
sb
veterán
-
vlevi
nagyúr
"Átlagos otthoni beállítással, mondjuk közepes energiagazdálkodás és 50-70%-ra visszavett fényerő mellett mennyit fogyaszt?"
A 40C650-ről tudok nyilatkozni, 10-es fényerőn, alacsony energiatakarékos beállítással 70W körül ugrált a fogyasztásmérő. Kikapcsolt panellel (tehát csak a hang, és persze az elektronika ment), 45-46W körülire emlékszem. A gyári adat (a samu honlapjáról) energia fogyasztás (IEC 62087 Edition 2) 134W
Tehát durván a fele. Ugyanez a számérték az 55-ösre 190W, ez alapján arra tippelek, hogy 100W környékén lehet tartani a fogyasztását. -
sb
veterán
Sziasztok!
LE-55C650-et nézegetek. Ahogy végigolvastam a topicot itt is mindhárom panelbe belefuthat az ember.
Nagy a különbség köztük minőségre itt is?Más: fogyasztási adatokat sehol nem találtam a neten, csak a gyárit, ami meg nem mond semmit. Átlagos otthoni beállítással, mondjuk közepes energiagazdálkodás és 50-70%-ra visszavett fényerő mellett mennyit fogyaszt? Vagy ki milyen beállítással használja?
Köszi!
-
Bendo
tag
Köszönöm a válaszokat, hétvégén neki is állok a dolognak!
A 40C650-től egyenesen el vagyok ájulva. Előtte is Samsung volt, egy CW29z408PQ, ami még hagyományos. Annyira féltem, hogy szar képe lesz SD-adásnál a régihez képest, de nem

Sima kábel Digivel az általam nézett csatornák van hogy szebbek, de hogy a mozgások gyorsabbak, az tuti. Amcsi sorozatoknál is olyan, mintha a sorozat részese lennék. Ti biztos tudjátok miről beszélek, de nekem ez még új

Ami negatívumot megfigyeltem eddig, az az, hogy például egy időjárás jelentésnél a grafika előtt álló nő csúnya volt, a hajából lemaradtak darabok, és ez ugyanígy van azoknál a dolgoknál ahol egy emberke mozog egy számítógépes háttér előtt (persze SD adásnál)
Viszont a HD adások gyönyörűek, a Diginél asszem 7 is jön

Egyszóval dupla kéjmámor

És még a penelom is az "S" betűs, abból is a 02-es

-
Szaby84
csendes tag
Sziasztok! A napokban szeretnek vasarolni egy Samsung 3D LED TV-t. Ket tipus kozott vacilalok...az egyik az UE46C7000 a masik az UE40C8000. Arban nagyjabol megegyeznek. A C7000-es vonzobb abbol a szempontbol, hogy nagyobb a kepatloja. (46")
Abban kernem a segitsegeteket, hogy a funkcionalitast tekintve melyik modellt erdemes megvennem...azaz nyujt-e annyival tobbet a C8000-es modell, hogy ugymond "felaldozzam" a nagyobb meretet? (46")
Valaszotokat elore is koszonom! -
kispalya
tag
Sziasztok,
meg tudjatok mondai, hogy a Sony kinalataban melyik TV felel meg a Samu 40C650 tudasanak?
Koszi
-
BBéci
legenda
válasz
Mathias-2120
üzenetére
Az is szempont, hogy hány év használatot tervez az új tévével, mert a 3D-t nagyon nyomják a forgalmazók és a műsorszolgáltatók is. Rendszeresen olvasom a német szaksajtót, a Bundesliga után már teniszt is közvetítenek 3D-ben, valamint egyre több - általában fizetős műholdas - csatorna ígér jelentős mennyiségű térhatású adást. Ez lassan hozzánk is begyűrűzik, mint az olajválság.
A neten is szaporodnak a letölthető 3D filmek, jórészük felnőtt (XXX) témájú.
Viszont az LCD tévék 3D képminősége (is) elmarad a plazmákétól, ezért aki komolyan gondolja a "háromdézést". ne a folyadékkristályos megjelenítők közül válogasson. -
-
atymen
csendes tag
Az itt olvasottak miatt elalltam a LED vasarlastol.es a klasszikus LCD mellett dontok..most ket eselyesem van..az egyik a LE40c650 a masik pedig a LE40c750..mivel a ket keszulek kozott van egy kis arkulombseg,kerdesem az lenne,h megeri e a 3D,es a 200Hz miatt ennyivel tobbet fizetni a 750-rt?! mas kulombseget nem igazan latok a ketto kozott.. habar nekem ugy tunik,h ez a 750 a Samsung LCD csucsmodellje..elore koszonom a segitseget..udv
-
zazahoho
őstag
hali
Samsung UE-37C5000 néztem ki sajnos nem 100 hz-es
,Samsung UE40C5000 között van méreten kívül van különbség?ill. milyen panellel szereltek?ill. ajánljátok ezeket a készülékeket? -
ImI87
őstag
Elnézést, ismét kérdezem, mert korábban nem kaptam választ:
Ha egy TV 100Hz-es, akkor az folyamatosan és minden forrásról 100Hz-es képet ad? Vagy ezzel kapcsolatban van v.mi beállítás?
UPC digitális kábel TV van nálunk, az STB HDMI-n keresztül kapcsolódik a TV-re, és néha olyan érzésem van, mintha akadna a kép, mintha ilyen mikrolag lenne. Ez v.mi hiba lehet, vagy 2 nap után még szokatlan az LCD TV képe?
-
i.attila
tag
válasz
Mathias-2120
üzenetére
Nekem nyár óta van egy ugyan ilyen TV-m, egy alpixel (kék) hibával a bal felső sarokban, én sem látom messziről.
Ha valahol a szélén van, akkor szerintem nem gond. -
i.attila
tag
Itt is megkérdezem, hátha válaszol valaki.
Szóval:
LE40C650-es TV-m van, eddig ritkán néztem rajta TV-t meg DVD-t inkább csak külső vinyóról filmeket. A UPC box meg a DVD felvevő SCART-on keresztül csatlakozik, és sajnos azt tapasztalom, hogy kicsit késik a kép a hanghoz képest. Szinkronizált filmeknél annyira nem gond, de pl. híradónál meg koncerteknél azért észrevehető. Próbáltam már kikapcsolni mindenféle képjavító izét, még game módot is beapcsoltam, de nem lett sokkal jobb. Van valakinek hasonló tapasztalata? Mit lehet ezzel kezdeni? Beállítás vagy szervíz? -
BBéci
legenda
-
törölt tag
Sziasztok! Valaki akinek van C650-es tv-je, lehetőleg 32 colos, megnézné nekem, hogy fejhallgatót csatlakoztatva a tv adóknak alacsony hangerőn van-e furcsa zúgó alapzaja?!
Nálunk analóg adás van s tesóm 26 c4000-re is csinálja meg az én 32 C530-am is. Ha C650 ok, akkor cserélek. Ja és hdmi-n csatlakoztatva az xbox 360 fura sípoló hangot ad a fejhallgatóban, szintén mindkét tv-n. Köszi a segítséget. -
Mathias-2120
tag
Hozzáértők véleményét szeretném kikérni a kedves fórumozóktól!
Adott egy új LE40C650. 1 db pixelhiba van rajta. A kiszállító cég vállalta a cserét, ám felajánlották azt is, hogy ha mégis megfelel a hibás TV, akkor az egy pixelhibáért visszafizetnek 20 ezer forintot a vételárból.
A pixelhiba a kanapéból nézve a TV-t nem látszik, a 2. nap vettem csak észre, amikor tisztítottam a készüléket. Inkább a tudat zavar, hogy nem tökéletes a TV 3 napos korában.
A pixelhiba az nem "ragályos", vagyis nem terjed tovább egy másik pixelre? (laikus kérdés biztos, de sajnos nem vagyok szakértő)
Szóval csere vagy pixelhiba + 20 ezer Forint?
UI: Tényleg ilyen nagy arányban hibásak az új LCD TV-k, vagy csak én fogtam ki egy ilyet?
Mi a (szak)véleményetek?
Köszi!
-
Voice24
őstag
Írtam, hogy nem vitatom a különbséget, de most is állítom, a nagy többségnek teljesen megfelel az 50Hz is. Nekem pl. még soha nem volt gondom az alul futó szövegek elolvasásával, pedig még csak nem is óriási tévét nézek és nem is csúcsmodellt (Sharp 32SB25E).
És mondjuk mivel az én példámnál maradva, nekem ez lenne az összehasonlítási alapom, nem hiszem, hogy csalódnék a C530-ban. (főleg úgy, hogy szinte azon az áron tudnám megvenni, mint anno a mostani tévémet
) -
Bendo
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy meg tudnám-e oldani, hogy a komplett gépemet lássa a Samsung 40C650-es, ne kelljen mindig mindent pendrive-ra kimásolni, vagy külső vinyót venni?
Van erre valami megoldás, ha már a gépre amúgy is rá lesz kötve?
Köszi!
-
BBéci
legenda
válasz
Voice24
üzenetére
A 100 hertz ma már nem számít extrának, az alsó középkategóriában is megjelenik, nem csak a csúcsmodellekben.
Azok számára megfelelő az 50 hertzes tévé, akik nem láttak a sajátjuk mellett egy 100-ast. Ebben a topikban is rengetegen ecsetelték már, mennyivel jobban tetszik nekik a 100 hertzes tévék mozgásmegjelenítése. Elég megnézni egy 50-esen a kép alján futó szöveget. Szinte olvashatatlan. -
Szaby84
csendes tag
Sziasztok! A napokban szeretnek vasarolni egy Samsung 3D LED TV-t. Ket tipus kozott vacilalok...az egyik az UE46C7000 a masik az UE40C8000. Arban nagyjabol megegyeznek. A C7000-es vonzobb abbol a szempontbol, hogy nagyobb a kepatloja. (46")
Abban kernem a segitsegeteket, hogy a funkcionalitast tekintve melyik modellt erdemes megvennem...azaz nyujt-e annyival tobbet a C8000-es modell, hogy ugymond "felaldozzam" a nagyobb meretet? (46")
ImI87
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
tupacamaru és grabla: köszi a válaszokat!

Vennék a TV-hez egy USB-s külső vinyót is. Samsung-ot szeretnék, az S2 Portable szeriából. Látom, hogy megjelentek USB 3.0 verziók is, amik 7200 fordulatúak. Tudom, hogy visszafelé is kompatibilis az USB 2.0-val, de a TV biztosan tudná kezelni? A 7200-as biztos több áramot is kér, emiatt is él a kérdésem.
-
[Ace]
aktív tag
Sziasztok!
Egy Samsung P2370HD-ben található CI kártyaolvasó alkalmas a MindigTV féle Conax kártya olvasására?
Én úgy hallottam működik, de nem találtam erre vonatkozó információt a monitor teljes leírásban sem.
A válaszokat előre is köszönöm!

-
-
ImI87
őstag
Ha bedugunk egy pendrive-ot vagy külső vinyót a tv-be a mediaplayer-hez, akkor nem kéne v.mi opciónak lennie, hogy pl "eszköz leválasztása" ? Vagy csak egyszerűen ki kell húzni, és ennyi?
A feliratokat hogy lehet lejátszani? Egy mappában van a filmmel, és sima srt, de ha megnyomom a subtitle gombot, akkor azt írja, hogy "ez az opció nem elérhető".
-
vlevi
nagyúr
Samu D7000 - Touch Control. Ez azt jelenti, amire gondolok? Lehet jól összekenni ujjlenyomattal? Vagy nem?
Egyébként a D7000-re azt írják, hogy "micro dimming". Ez valami okoskodás a LED-el?Ja, és mégegy. Az UE40D6500 kb 4 centivel keskenyebb, mint a C650.
De mindegy, mert mostmár C650 van, és teljesen jól megvagyok vele, még ötlet szintjén sem gondolkodom a cseréjén. Jó vicc is lenne, fél év után...
-
ImI87
őstag
LE32C650-en hol kell keresni azt a matricát, amin a panel típusa van? Hátul van egy matrica, de azon csak a típusszám szerepel. Az enyém "Made in Hungary"
DTS kérdésre:
A Mediaplayer-ből kimegy az 5.1-es dts hang !!! Kipróbáltam több filmmel is 32C650-en. Lejátszás alatt "tools" gomb, ott hangbeállítások, és abban van a kimenő formátum. Alaphelyzetben PCM formátum, ami csak sztereó, de ha átrakod itt az adott filmnek megfelelően dts-re vagy dolby-ra, akkor már kimegy az optikasin a valódi 5.1 hang.
Ez 1000%, nálam ez volt a kitétel, (először vettem egy LG-t, de az nem tudta ezt). -
syler123
veterán
Néztem az új Samsung tv-ket, nem lesz utódja a c650-nek, szutyok edge ledes lesz az alsó/középkategória. Még 3d-s tv is van a 6-os szériában, de minek???
Szerintem nem fejezik be a gyártását, mert gondolom jól fogy a c650, meg legalább lcd-t is árulnának, nemcsak ledeset.De viszont a ledeseknél a keskeny keret nagyon durva, meg tudnám szokni.

Mondjuk annak meg ára van, remélem hogy azért lesznek később még lcd szériák is. Ha nem akkor legfeljebb Lg-t veszek, a mostanival is elégedett vagyok. -
Imifej
senior tag
A panel tipusokról egy cikk: http://zoldpc.hu/LCD_monitorokrol_tudni_erdemes
-
metron
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Cool
Akkor lehet bizni a szerencseben..
De, hogy adhat ki egy gyarto igy egy termeket? Ugyanaz, kozben megsem ugyanaz. Ha szemmel eszreveheto a kulonbseg, akkor az mar a fogyaszto megtevesztese nem? VAgy csak naiv vagyok.. Nem volt ebbol komolyabb reklamacio eddig? -
metron
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
"A01... Az mva sq01... Az spva. Ezt hívják panel lottonak kedves samsungeknal."
Ez a "panel lotto" Mo.-on igaz v. barhol a vilagon?
Mi a helyzet a nemetorszagi forgalmazasokkal vagy mas EU-s orszageval. A nemet azert erdekelne foleg, mert itt vennem a le40c650-et.. -
syler123
veterán
Közben meg lehet, hogy meg is éri várni a 2011-es szériát, mondjuk a d650-est. Bár ki tudja milyen áron fogják adni.
37"-os c650-ben milyen panel lehet? Mert azt még be is tudnám zsúfolni, ha nagyon muszáj.
Ha nem lenne nagy eltérés képileg a nagy tesóval szemben. -
syler123
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Fúúú, akkor nem lesz mákom, mert a szekrény se jó ami a nappaliban van, mert abban meg nem fér el csak 32"-os tv, na mindegy, majd ügyeskedek valamit.
Azt olvastam, hogy az új szériában már szinte csak ledesek lesznek. -
syler123
veterán
-
syler123
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Nem gond kibontatom én, majd megmondom nekik, hogyha spva paneles akkor elviszem 100%-ra ha nem akkor pedig nem, ha rendesek akkor kibontják. 220 voltosok tuti felnyitják, ha van esély rá hogy elviszem.
Tényleg és elégedett vagy vele? Szép képe van? Egy lg lh7000-es helyére fog kerülni.
-
snefftamas
aktív tag
válasz
syler123
üzenetére
Szia. Két fajta fajta panellel találkoztam eddig az egyik az mva tipusú amit az AUO gyárt a másik az spva amit a Samsung gyárt az utóbbi a jobb szerintem de óriási különbség különbség nincs. Az hogy amit veszel milyen panellel szerelik senki nem fogja megmondani mert ahhoz ki kene bontani a dobozt a tv oldalán van egy matrica azon tüntetik fel. A01... Az mva sq01... Az spva. Ezt hívják panel lottonak kedves samsungeknal.
-
syler123
veterán
Előttem nem olyan régen kérdezte valaki, hogy a 40c650-eket különböző panelokkal szerelik, nem válaszolt rá senki....
Ez engem is érdekelne, mert ilyen tv-t szeretnék, és akkor lehetőleg a jobbik fajta panellal szeretném. Mi a legjobb panel neve, és mi a típusa? Honnan lehet tudni melyikkel van szerelve?Meg érdekelne 100%-ra megbízható internetes áruház, mert ahogy nézem 155k körül adják internetes áruházakba, 220 voltba, ahol át tudnám venni személyesen, ott meg 164k.
-
Szaby84
csendes tag
f_david
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Köszönöm szépen!
Ahogy nézem ez tényleg tudja a 100hz-et, és még usb-rol is pörgetni az mkv-t

Nem samsung, nem is túl szép, de egy próbát megér, megpróbálom valahol meglesni

-
lumixxx
csendes tag
Hali!
Végre egy használható app: vTuner.

[link] -
Samsung C650-ben megoldották már hogy a youtube videókat lehessen HD minőségben nézni?
Van már erre förm? -
ImI87
őstag
Hello!
Vettem vasárnap egy LG 32LD750 tévét, de kicseréltem gyorsan, mert nem támogatta a DTS hangot, és elhoztam helyette egy Samsung LE32C650-est. Ez prímán kiadja optikai csatin a digitális hangot, és a mediaplayer-e is okos, amit eddig adtam neki mindent lejátszott.

Na most ez ugye 100Hz-es tévé. Ezt úgy kell érteni, hogy mindig minden képet 100Hz-esen ad, vagy v.hol ezt be kell állítani külön? Nem találtam ilyen opciót.
Többen írták ezt a különböző panel kérdést is. Miből tudom meg, hogy milyen panel van a tévémben, és melyik a jobbik fajta?
Egyenlőreminden gyári beállításon van. Mik azok az opciók, amit érdemes belőni rajta, vagy megváltoztatni? Tetszik a képe, csak annyit vettem észre, hogy talán egy picit sötétebb, mint eddig a monitorom.
ImI
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, vagy fél éve be van nekem ígérve, hogy kapok tv-t (diploma ajándék), és egy elég hosszútávú/időtálló megoldást keresek, lehetőleg nagy méretben, max 300k-ért.
Eredetileg egy lg 52ld550 volt kinézve, de az nemrégiben hirtelen eléggé megdrágult, és most került a látóterembe a samsung LE55C650L1WXXH tv.
Még sosem volt samsung lcd tv-m, eléggé vegyes dolgokat olvastam róla, de személyes tapasztalataim nincsenek róla.
Itthon két lg tv van (egy 42lg5500 és egy 32ld550), amikkel nagyon elégedettek vagyunk, sosem volt velük gond.Mik a tapasztalatok az LE55C650L1WXXH-vel?
Érdemes egy ilyenbe fektetni?Illetve a következő kérdéseim lennének:
1. Usb/hdd lejátszáskor is lehet használni a 24p lejátszást avi és mkv-ra?
2. Usb/hdd lejátszáskor választható a felirat, illetve változtatható a helyzete és a mérete?
3. Láttam be lehet kapcsolni a pvr funkciót, ez 100%-osan működik?
4. Látom, hogy wifi ready a készülék: csak spéci samsung wifi vevővel megy ez, vagy bmilyen usb dongle-val?
5. Ha rá van kötve netre (utp/wifi), akkor lehet vele rendesen böngészni vagy mondjuk msn-ezni, youtube-ot nézni, esetleg hálózatról filmet lejátszani? (látom, hogy hülye kérdés nagyon, de hátha
)
6. Ha jól látom, kb 20gb-s méretig minden féle avi-t és mkv-t megeszik probléma nélkül a tv?
7. Hangsáv váltás/választás megoldható?
8. Eredetileg egy htpc-t akartam kötni a tv-re, de látom, hogy ez a tv (és elvileg az ld550 is) majdnem mindent lejátszik és van spdif kimenete. Az megoldható, hogy usb/hdd-ről játssza le a filmet, a hangot pedig érintetlenül kiküldi spidf-en keresztül egy erősítőbe, amibe van mindenféle dekóder, és így megvan az 5.1, illetve az, hogy mindenféle hanggal rendelkező filmet lejátszik, vagy mindenképpen érdemes venni hozzá egy htpc-t?
9. PiP mennyire működik? Hdmi-vel gépre kötve lehet közben dvb-t adást nézni, esetleg gép és usb lejátszás, usb lejátszás és dvb-t variációk?A válaszokat előre is köszönöm!

-
istvanszucs
tag
Samsung C650 T-Homemal CI adapterrel Wifivel jelihibákkal :-)
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a fenti konfigurációval. Valójában ez az egyetlen problémám a TV-vel amióta novemberben megvettem, de nem sikerült tartós megoldást találni.
Üdv:
István -
törölt tag
válasz
kishoris
üzenetére
A Samsung ügyfélszolgálat szerint a legújabb sw van a tv-ken. Az a fura, hogy tesóm vett Logitech hangszóró szettet s az Xbox közvetlenül rá van kötve, úgy nem sípol, ha ebbe a hangszóróba dugja a fülest. Még megoldás lehet, hogy veszek egy 32 C650-t s arra kötök hangszórót, ha az is ezt csinálja. Ha van RCA audio out a 650-n persze. Ha nincs akkor hagyom.
-
siteface
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a star wars összes részét mkv formátumban. Egy kivételével mindegyiket lejátsza a tv. Azt írja ki, hogy nem támogatott video formátum.
Abban kérném a segítségeteket, hogy mi lehet a baja? Hogy tudom átkódolni?
gúúgliztam, de megfelelő progit nem találtam hozzá.Segítséget előre is köszi.
Üdv.:
siteface -
kori18t
tag
válasz
Voice24
üzenetére
Ahogy mondod! Normál tv nézésnél nem kell a 100Hz, legfeljebb sporteseménynél ( szerintem ).Én azért javasoltam a 40C550-et, mert az már 130 ezer körül jár és tényleg jó cucc, valamint tuti SQ panel van benne.Egyébként még jó, hogy mindenki máshogy látja ezt a témát, mert így kerek a világ ( na most nagyon bölcs voltam )

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem folyamatosan, csak 1-2 pillanatig. Ugyanígy van sima analóg TV-adásnál, kábeles digitális TV-adásnál, és USB-ről lejátszott 1080p filmeknél is.
, csak megerositett a dontesben.

Nagy a különbség köztük minőségre itt is?

)