Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

Sziasztok, vagy fél éve be van nekem ígérve, hogy kapok tv-t (diploma ajándék), és egy elég hosszútávú/időtálló megoldást keresek, lehetőleg nagy méretben, max 300k-ért.

Eredetileg egy lg 52ld550 volt kinézve, de az nemrégiben hirtelen eléggé megdrágult, és most került a látóterembe a samsung LE55C650L1WXXH tv.

Még sosem volt samsung lcd tv-m, eléggé vegyes dolgokat olvastam róla, de személyes tapasztalataim nincsenek róla.
    Itthon két lg tv van (egy 42lg5500 és egy 32ld550), amikkel nagyon elégedettek vagyunk, sosem volt velük gond.

Mik a tapasztalatok az LE55C650L1WXXH-vel?
    Érdemes egy ilyenbe fektetni?

Illetve a következő kérdéseim lennének:
    1. Usb/hdd lejátszáskor is lehet használni a 24p lejátszást avi és mkv-ra?
    2. Usb/hdd lejátszáskor választható a felirat, illetve változtatható a helyzete és a mérete?
    3. Láttam be lehet kapcsolni a pvr funkciót, ez 100%-osan működik?
    4. Látom, hogy wifi ready a készülék: csak spéci samsung wifi vevővel megy ez, vagy bmilyen usb dongle-val?
    5. Ha rá van kötve netre (utp/wifi), akkor lehet vele rendesen böngészni vagy mondjuk msn-ezni, youtube-ot nézni, esetleg hálózatról filmet lejátszani? (látom, hogy hülye kérdés nagyon, de hátha:D)
    6. Ha jól látom, kb 20gb-s méretig minden féle avi-t és mkv-t megeszik probléma nélkül a tv?
    7. Hangsáv váltás/választás megoldható?
    8. Eredetileg egy htpc-t akartam kötni a tv-re, de látom, hogy ez a tv (és elvileg az ld550 is) majdnem mindent lejátszik és van spdif kimenete. Az megoldható, hogy usb/hdd-ről játssza le a filmet, a hangot pedig érintetlenül kiküldi spidf-en keresztül egy erősítőbe, amibe van mindenféle dekóder, és így megvan az 5.1, illetve az, hogy mindenféle hanggal rendelkező filmet lejátszik, vagy mindenképpen érdemes venni hozzá egy htpc-t?
    9. PiP mennyire működik? Hdmi-vel gépre kötve lehet közben dvb-t adást nézni, esetleg gép és usb lejátszás, usb lejátszás és dvb-t variációk?

A válaszokat előre is köszönöm!:R:R:R

Új hozzászólás Aktív témák