- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imifej
senior tag
válasz
zazahoho #22708 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy használ e majd valamit. Nekem tetőantennás erősítős lepke antennám van, de mindenre érzékeny. Van egy Alcor DVB-T vevőm is, de azon keresztül kevésbé jelentkezik ez a probléma. Tehát arra is gondoltam, hogy esetleg az Alcor és a Samu közötti koax is ludas lehet. Fel vannak fűzve. Az Alcor nélkül nem tudom kipróbálni, mert csak az ad ki feszültséget az antennának. Külső táppal nagyon rosszul muzsikált.
-
mezis
félisten
válasz
zazahoho #22605 üzenetére
Gondolom kábelen jön a műsor. Tegyél be egy "Galvanic isolator"-t (minimálisan csökkenti a jelet, ez még bizonyára nem ártalmas), hátha használ. (Esetleg a szolgáltatódat dumáld erre rá.)
Bár csak 20%-ra tippelem azt, hogy ettől megszűnik a hiba, de én ezzel kezdeném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest