- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
válasz
Carlo009 #21104 üzenetére
A Samsungokra a magyarországi gyártó és forgalmazó 24 havi garanciát vállal.
Ám ha felmész a Samsung cég weboldalára és a terméket (jelen esetben a TV-det) neveddel, címeddel, a TV tipusa és gyártási száma alapján regisztráltatod, akkor plusz még 12 hónap pótgaranciát kapsz!
A keletkező weboldalt ki kell nyomtatni (de ezt a lehetőséget az oldal egy az egyben fel is ajánlja) és hozzá kell tenni a bolti garancialevélhez, mert szükség esetén még jól jöhet.
Gyakorlatilag mindettől eltekintve nem kerül semmibe, de annyit csak megér! -
mrzed
senior tag
válasz
Carlo009 #19661 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mit mondanának rá a szervizben, ha meglátnák, de a SamyGo nem írja át a firmware-t, csak a futtatásánál kikapcsolásig élnek a módosításai. A tv-ről könnyen eltávolítható nyom nélkül.
(#19670) Flashget:
Sajna ezt csak 7000-től tudja.(#19655) leslieke:
Nálam minden funkció elérhető a mobilos távirányítóval is. -
-
jupp008
senior tag
válasz
Carlo009 #10570 üzenetére
Szia,
nekem AA -s 46C650 -es TV van, és meg vagyok elégedve vele...semmi hibát nem találok benne. Minimális felhősödés a jobb oldalon, de ez csak akkor látszódik ha oldalról nézed és másodpercekig tök sötét a képernyő, szal átlag felhasználás mellett nem látható. Ne aggódj, ha szép a képe akkor tök fölösleges ezen rágnod magad. Sztem egy kicsit túl van lihegve a panel mizéria ezen a fórumon...nem feltétlen jelenti azt a más panel, hogy egy tök szar TV -t vettél
-
gyugyo79
addikt
válasz
Carlo009 #10026 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű.Nem mindegy ki hol lakik melyik toronyról veszi a jelet és attól milyen távolságra és milyen antennával. De nálunk ahol én lakom 2 házzal arrébb is már más a helyzet ...
De ha ez megnyugtat nekem szegeden a tv és a fal közé berakott pcs dvb-t kis antennával 95% .Ugyan ezzel az antennával a 2 házzal arrébb a havernál nincs jel szép időben sem ott ahol a tv-je van. -
-
vlevi
nagyúr
válasz
Carlo009 #9739 üzenetére
Ja, már ebben is benne van a 3D. De minek? Vagy csak azért rakják be, mert mostmár nem kerül többe az előállítása? Tudja a fene.
Természetesen a 3D miatt már HDMI 1.4 van benne, és még rengeteg bizbasz, amiről egyelőre a fene se tudja, hogy szükség van-e rá. Social tévé az gondolom fészbúk, twitter, egyéb.
[link]
De, hogy elektronikailag miben fejlődött, esetleg a háttérvilágítást megoldása mennyire változott a 2010-es modellekhez képest, ezt nem tudom. -
copperhead
aktív tag
válasz
Carlo009 #9146 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az IPS panelek a legjobbak, mostanában a monitoroknál is kezd elterjedni. Nekem a monitorom HP, TV-m Panasonic IPS paneles, nagyon természetesen adja vissza a bőr színét, úgy tudom ezt a legnehezebb megjeleníteni, de a fekete nem olyan mély, kicsit világos. Továbbra is az lenne a kérdésem, hogy ismertek-e olyan kereskedőt ahol lehet panel típus szerint vásárolni. Azt mondták, hogy februárban befejezték a gyártást, nem tudom meddig tartanak a készletek.
-
BBéci
legenda
válasz
Carlo009 #9100 üzenetére
Ha mindkettőt nullára állítod, azzal adsz a szarnak egy pofont, gyakorlatilag olyan lesz a kép, mintha kikapcsoltad volna a Motion Plust.
(#9101) ThorsHUN
Talán a legtöbbet boncolgatott téma, amiről kérdezel, rengeteg hozzászólás foglalkozott a "panel lottóval", ami leggyakrabban éppen az általad kérdezett méretekben létezik. -
-
edward2
addikt
válasz
Carlo009 #8119 üzenetére
Bocs, de érveléseddel vitáznék. Miért is jobb megvenni az új modellt drágábban mint egy kifutó modellt most akcióban?
Ráadásul a 2 érved hogy 3D és teljes webböngésző totálisan értelmetlen.
Tényleg nem kötekedni akarok, de ha ő filmet akar nézni jó áron akkor most érdemes venni tv-t amikor csökken a készlet meg az ár.
-
Flexy90
senior tag
-
-
harrincourt
csendes tag
válasz
Carlo009 #6273 üzenetére
Hali,
Köszönöm a válaszod.
Az Internet@TV megjavult. Én semmit sem csináltam, de megy!A megosztás még mindig nem megy!
A Samsung PC Share manager a 3962, 3963-as UDP portokat nyitotta meg vígan üzemel a szerver engedélyeztem a TV-t, de még mindig nem látok semmit! A fő problémám az, hogy nem is tudom, hogy hol kellene látnom!
Hol keressem a TV menüjében a PC-n megosztott fájlokat?Ja még egy dolog:
1080p, H.264@AC-3 5.1, framerate: 25 próbált már valaki USB2.0 storage-ról lejátszani?
720p, H.264@DTS 4.1, framerate: 23.976 megy...
A container mindkét esetben *.mkv volt.Spec szerint: mkv@H.264@25fps@1080p szóval elvileg mennie kellene...
-
BBéci
legenda
válasz
Carlo009 #6267 üzenetére
"a 100Hz-et csak a motion plussal együtt lehet bekapcsolni"
Ezen miért vagy kiakadva? Samsungék a 100 hertzes megjelenítést "Motion Plus"-nak nevezik, a kettő egy és ugyanaz. LCD tévék esetében a 100 Hz tulajdonképpen köztes képkockák beillesztése, interpolálása a mozgóképfelbontás növelése céljából, ami 50 Hz esetén csak 300-350 soros.
Ezzel igyekeznek a gyors mozgások elmosódását csökkenteni. -
harrincourt
csendes tag
válasz
Carlo009 #6257 üzenetére
Hali,
ma kaptuk meg mi is a 40C650-ünket, Sajna van egy-két dolog ami nem megy:
1./ sem az Internet@TV sem pedig a számítógépes megosztás nem működik...
Frissítettem 3005.1-re de semmi változás! A hálózat elvileg megy kap IP-t pingetni is lehet nem értemAz Internet@TV akkor sem megy, ha közvetlen a kábelmodembe dugom
1b./ Amit a gépen megosztok azt az AllShare menu alatt kellene látnom??
2./ A PIP sem megy ennek több analog tunerja is lehet?Persze az IP-s öndiagnál azt mondja minden ok...
Valakinek volna ötlete?
-
villamos
őstag
-
-
-
-
BBéci
legenda
válasz
Carlo009 #6216 üzenetére
Valami nagyon nem stimmel azzal a weblappal, vagy üzlettel, ugyanis a 42X20 150-155000 forint, pedig csak HD ready, az U20 149000 Ft, valamint az S20 4 különböző árért található, többek között 199-ért is. A 46 colos S20 301000 Ft, a 37 colos X20 186000.
Kamuszaga van, kár volt belinkelni! -
vlevi
nagyúr
válasz
Carlo009 #6099 üzenetére
Ahhoz tudtommal 120Hz-es megjelenítés és 1.4-es HDMI kell. A 3D ugyanis a tévé szempontjából semmi más, mint kétszer annyi képkocka másodpercenként. A fele a bal, a fele a jobb szemedbe
Az 1.3-as HDMI csatlakozó viszont nem tud akkora adatátviteli sebességet, hogy a mostaninál kétszer több 1080p-s képanyag átjöjjön. És a 120Hz is hiányzik.
-
Xmodule
őstag
válasz
Carlo009 #6071 üzenetére
nem vagy zokni nekem is ilyen Tvm van. Ha siman bekapcsolt tv nel. elöször megnyomod a mute gombot aztan megnyomod az 1 es gombot kétszer utanna a 9 es gombot és végul az enter gombot (ez a közepsö gomb ahol van a 4 iranyu gomb) es ekkor belep egy menube a tvn a bal felsö sarokban fogod latni es ott elsö menu a Hotel Mod.
amugy 3003 as a firmware? mert en ugy tudom csak ennel(most legfrisseb) megy ez a lehetöseg.
-
Xmodule
őstag
válasz
Carlo009 #6007 üzenetére
Nálam detto. Nem is az hogy belassul, hanem egy par masodpercig megy jol aztan igy begyorsul a kép mintha elötte lemardt volna. elég idegesitö. Ki is kapcsolom en is mindig. Meg en szeretem ha egy film nem ugy nez ki mint egy szappanopera vagy mint egy dokumentum film. Jo egy termeszet filmnel jo ha be lenne kapcsolva mert ugy tenyleg gyönyöru.
-
JaniACE
tag
válasz
Carlo009 #5866 üzenetére
Szia!
1. Számítógépen beüzemelsz egy webszervert (a mikéntje nem ide tartozik, kismillió faq létezik róla).
2. Kitömöríted könyvtárakkal együtt a letöltött filet a webszerver rootdirectoryjába.
(kieg: Engedélyezd a tűzfalon a webszerverrel történő külső kommunikációt.)
3. A TV-n az internet@tv üzemmódban 'develop' nevű felhasználót létrehozol, belépsz vele.
4. Ugyanitt a beállítások menün belül a Fejlesztés (ami más felhasználóként belépve nem létezik!) pontnál az ipcímnek beírod a webszervered ipcímét, leokézod.
5. Alkalmazások szinkronizálása (vagy valami ilyesmi néven van) kiválasztod, megvárod amíg a progi települ a tvre.
6. Visszalépve az alkalmazásokhoz, elindíthatod.
7. Váltogathatsz a tvcsatornák között, mint ahogy eddig, a teletext kezelő gombokkal meg a műsorújságot böngészheted.ui: NE használd egyszerre a netplayert és ezt az alkalmazást, mert ütik egymást! (mindegyik a saját ipcímével akar kommunikálni).
-
CLAWz
tag
válasz
Carlo009 #5614 üzenetére
Esküszöm megcsinálom, bár vidáman mentek a sorozatepizódok NTFS-ről.
Most másik irányból közelítettem meg a dolgot, supportnál rákerestem a TV-mre és annak a firmware linkjét töltöttem le... grammra megegyezik a 650-esével. Mondjuk ez nem meglepő, csak esztétikailag más.
-
CLAWz
tag
válasz
Carlo009 #5609 üzenetére
Csodálatos. Nem megy.
Kipróbáltam már a
-T-CHL7DEUC_3000.2_Step1-et is és a T-CHL7DEUC_3001.1_Step2-t is. Elvben mindkettő a B650 support oldaláról való ami ugye ugynaz mint az én B651-em.Felmásoltam ott kicsomagoltam, de azt mondja frissíthető file nem található, bármelyik is van rajta.
Eric: józan ésszel ezeket tettem magam is.
Úgy látszik a TV-m a nejemre hasonlít, nem hagyományos megoldások szükségesek hozzá.
-
-
dani1812
csendes tag
válasz
Carlo009 #5185 üzenetére
Sajnos hiába kéred úgy, nem bontják ki előre a TV-ket az emlegetett cégnél sem (ők mondták), gondolom azért mert minden vevőt megillet a bontatlan csomagolás. Aki SQ panelest kér és olyat kap annak csak szerencséje volt. Egy szállítmányban többnyire ugyanolyan panelesek vannak.
-
-
-
gejala
őstag
válasz
Carlo009 #5089 üzenetére
Az overdrive a panel elektronikájához tartozik, nem lehet szoftveresen állítgatni.
Zoliy:
40"-tól a 650-ben Ultra Clear Panel van, ami látványosan javítja a képminőséget. Jobb észlelt kontraszt, látószög, illetve lenyűgöző mélységérzet. Cserébe tükröződik, de az előnyök miatt bőven megéri. -
BBéci
legenda
válasz
Carlo009 #4989 üzenetére
Az a 2 év lehet 4 is. Ráadásul eleinte biztosan drágább lesz, mint a mostani 3D.
Órákig néztem 3D filmeket, semmi bajom nem lett tőle, pedig az IMAX-ot nem tudom elviselni, felborul tőle az egyensúly érzékelésem.
Teljesen jó és élvezhető a most kapható technológia, viszont 40 colosban nem sok értelmét látom. -
-
válasz
Carlo009 #4936 üzenetére
hát...
jobb ha figyelembe vesszük, hogy ez amit te írsz (3000.6) kisebb verziószámú mint ami előtte pár napig fent figyelt (3001.1).
Sztem lehet vmi a 130MB-osban ami vagy még nem tökéletes és a 3000.6-ban még nincs benne, vagy erősen hekkelhető és átdolgozzák még.Azért 30MB egy fimware-ben HATALMAS CUCC ÁM!
-
válasz
Carlo009 #4876 üzenetére
Nekem is felment az új firmware simán, azzal nincs is baj, de nekem most először álltak a dolgok vissza alapra, pedig már most frissítek kb harmadszorra.
Persze az ilyenkor szokásos, hogy nem ismer fel külső adattárolót firmware frissítés után az megintcsak előjött. Pár óra mulva vagy másnap reggel újra felismeri a pendrive-ot vagy a külső vinyót, mikor milyen kedve van.Viszont most, hogy frissítettem erre az új verzióra, ha valami beállítás menübe lépek, mindegy melyikbe, több menüpontnál is előfordult, a tv fogja magát és kikapcsol.
Lehet az én tévémmel komoly gondok vannak, már jeleztem ma is a kalocsai cégnek a médialejátszó problémát, de ha már ki is kapcsolgat, mindenképpen cserélni kellene egy újra. Nagyon jó tévé lenne pedig, bejön összességében a képminősége, a tudása, de ha ennyi baj van vele mindig, akkor ez így nagyon nem lesz jó.
Kicsit már bánt is a dolog, majd 180 ezer forint volt és a működése közel sem nevezhető tökéletesnek.Most megint megjavult a médialejátszó, kb 20 percet ki volt kapcsolva a tv és újra megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest