Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Van egy C640-es tv-m. Az lenne a kérdésem, hogy digitv digitális kábeles előfizetéssel használható-e a tv oldalán található kártyanyílás? Vagy mindenképpen setup-box kell hozzá? Kösz a válaszokat!
-
Flashget
félisten
Hi.
Mi a különbség a LE32c650K és a LE32c650L tipusok közt? utóbbit láttam működés közben a saturnban.
samsung honlapon az összehasonlító tesztből nem derült ki..
Ezt leszámítva ami a méreténél írnak:
790,8 x 556,8 x 240 mm - 789,2 x 555,9 x 240 mm -
gab1ka
senior tag
Valakinek a Samsung UE-40C5100 ról esetleg valami jó/rossz tapasztalat?
Ps3hoz venném,és mivel ez az egyetlen jó input laggal rendelkező Samsung (17ms),ezért erre esne a választás.A sima LCD LE40C530 az gyengusnak van ítélve,plazma kiesett,a többi LCD/LED LCD vagy nagyon magas input laggal,vagy horribilis árral rendelkezik.Már csak erre a kérdésre várnék egy visszaigazolást és rohanok is megvenni.
-
papizs
csendes tag
Udv. Probalta mar valaki az uj firmware-t a C6500-as sorozaton? (3008.3 -tegnapi datummal)
Ezen is megy a PVR? -
Zoli-206
senior tag
LE32C530F1W-re feltettem a ma megjelent firmware-t: T-MSX5DEUC-2011.0
Változást nem vettem eddig észre (kiv. a HDMI súgóját, ez mintha változott volna), viszont szerencsére nem állított el semmit a TV-n

-
imis
senior tag
routerhez csatlakoztam, a tv programokat telepít amivel egyes oldalakat lehet megnézni, így pl. lapozgathatok az index.hu cikkei között. többet még nem próbáltam, csak a googlemapot, de az is egész barátságos.
szöveget még nem néztem, hogy lehet beírni, tehát szerintem nem teljes internet, de tévézés közben ránézni a hírekre jó.
és persze a gépemről is közvetlen tudok így nézni sorozatokat. Most pl. egy 16gigás hd (avatart) néztem allshare-on keresztül és azt is elbírta (tehát nem kell mindent usb-re tenni). -
Golyófejű
csendes tag
-
Golyófejű
csendes tag
háj,C9000-s szériában ugyan az a vezérlőpanel van mint a c7000 c8000 tévékben más beállításokkal ,sőt a 7-s szériában ahol csak egyik oldalon van egy sor led míg a 8-as szériában alul felül egy sor led,de a panel ugyanaz csak egyik csatlakozó üresen van és a táp más fajta
egyébként is jellemző hogy az újabb széria alacsonyabb számú verziókban az előző széria magasabb számú vezérlő panelje van
ez igaz a d sorozat bizonyos számú "új" belépő szintű modelljeire is -
imis
senior tag
nos én a kedvező hitel miatt választottam ezt, de hálózaton keresztül is megy a film a gépemről és internet@tv -t is tud. pl. reklám közben megnézem az index.hu-t, de tudja a googlemap-ot is.
nos boltban a 6000-es is 150 felett van és a 169ezer a kirakat.hu szerint sem drága, én meg így havi ~17ezerből megúszom, nem kellett egyszerre kiadnom 140-150ezret.
(ja és nagyobb nem fér el a jelenlegi helyen)
sok tv-t megnéztem, de szerintem ez volt a legszebb képű, bőrszínt érdemes nézni pl. arcokat ami szerintem a sony-nál sem olyan jó, mint a c6000 samunál -
lexuska
csendes tag
-
vigyed
tag
Sziasztok!
Nem tudom tudtok e nekem segíteni,kérdeztem már a Samsung szervízt is,de nekem egy kicsit hihetetlen a válaszuk.
Van egy LE32A336 típusú LCD televízió a családban. Gondoltam összekötöm a laptopommal VGA kábellel. A válasz nem engedélyezett üzemmód volt. A szervíz szerint nem kompatibilis a Laptopommal és próbáljam meg egy másik laptoppal is. Szerintetek létezik ilyen? -
Carlo009
tag
Most frissítettem a c650-es firmware-t. 3008.3. Eszméletlen jó!
-
imitto
csendes tag
C650-hez is láttam frisset mai dátummal a weben - nem vagyok otthon, így nem tudom a tv látja-e a frissítést. Kicsivel több tájékoztatás mondjuk elférne a samu weboldalán, mondjuk hogy a friss firmware milyen javításokat tartalmaz (lehet fölösleges, de pl. az asus o!play-nél megszoktam, tudom hogy fontos-e nekem az épp aktuális frissítés)
-
quasimidi
aktív tag
<már jelezték előttem, bocs>
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Épp most szólt rám a Samsung TV, hogy frissítsek firmwaret 3008-ra, és ha nem hát ő naponta fog figyelmeztetni. Nem szeretném a PVR-t elveszteni. Szabad frissítenem, vagy mostantól minden nap nyomjak neki cancelt?
Üdv:
István -
imis
senior tag
Én is az ue32c6000-t nézegettem, aztán az auchanban a 6500-as akciós (170ezer) és kamatmentes hitellel volt , így hétvégén vettem is egyet, nagyon jó upc-s digibox-szal nekem tökéletes.
szerintem a c650-nél szebb a képe. sokat nézegettem az lcd-ket, de a samu tetszett legjobban. -
Sztif
aktív tag
A felhősödésre gondolsz, a ledes tévék gyerekbetegségére? Engem az nem zavarna. Amúgy azért inkább ledes, mert a sima CCFL miatt idő kell míg bemelegszik. Na meg a dizájn, mert ezek a vékony készülékek nagyon szemrevalóak. Tudom, tudom. A képet nézem, nem a készülék profilját, de ez már az én elmefuttatásom.
A fogyasztást nem is vetem össze, mert sztem nincs egetverő különbség...
Mivel lehet jobb egy C650es?? Még mindig fenn áll a kérdés bennem... -
humax
senior tag
sziasztok
egy 46-50 Lcd vagy Ledes-lcd ( nem oldal ledes) tv szeretnek vasarolni.
Samsung 40c650- nel van jobb valasztas? olyan 250.000 forintig.
3D nem fontos.
elore is köszonom
-
Sztif
aktív tag
Hello!
Vásárlás előtt állok, és két készülék között vacilálok. Illetve egy tuti befutó van, de felmerült egy másik, és pont erről és a kettő közti különbségről kérdeznélek Titeket.
32"-ba gondolkodom és a C6000 LED LCD tévé a legvonzóbb, ami a mostani árával és tudásával elég jó ajánlat. Viszont elgondolkodtam a C650-esen is. Bár ez nem ledes (főként LEDest szeretnék) de a specifikációjuk egyezik, viszont árban valamivel olcsóbb.
Különbség alatt, azt szeretném megtudni, melyiket érdemes, melyik a jobb képminőségben, XBOX-hoz? Főként személyes tapasztalat érdekel, és egyéb észrevétel.Előre is köszi!
-
Imifej
senior tag
Ez az AllShare progi egy csúcs! Eddig nem tudtam a számítógépről vezérelni a lejátszást (vagy csak béna voltam), de ez mindent tud. Még a TV hangerejét is tudom a laptopról szabályozni. Most azzal szórakozok, hogy ha az asszony nézi a Való világ fost, akkor bejátszok neki egy kis horrort! Köszi!!!
-
Bendo
tag
válasz
tomi_mod
üzenetére
Oké, amúgy a gép egy régi fos, HD-ket sem bírja, azokat a tévén keresztül hajtom meg. HDMI meg nincs. Illetve a gépben ugye nincs

Eddig nem volt vele bajom, mármint a felbontásnál, de ha infonál a kapott jelet írja ki, akkor valami nem kóser.
A kártya még viszi az 1920*1080-as felbontást is, de ekkor baromira zavaróan kicsi rajta minden, bár kétségkívül éles.
Ha monitornak használom, akkor akár (rádiós kütyük miatt) 3m távolságból, az ágyról is szeretnék rajta elolvasni mindent. Ezt még 1280*768-al teljesíteni tudom.
Van olyan megoldás, ami egy sima XP-n 1920*1080 felbontás mellett az ablakokat, betűket, stb. hagyja akkorában, mint mondjuk egy normális monitoron az 1280*786as felbontás alatt?
Ha manuálisan állítom a betű méretet vezérlőpultban, vagy a megjelenítéseknél mindent "legnagyobbra állítok" akkor elnagyolt, aránytalan menük lesznek, kilógó betűkkel

-
tomi_mod
aktív tag
Ha torzítás nélkül idomul a kép akkor jó.
Ennek a tévének, de egyébként CRT-n kívül mindennek a saját maximum felbontása a legjobb - tehát itt fullHD jelet lenne érdemes ráküldeni. Mindez azért mert akkor egy képpont a tv-n is egy képpontnak fog megfelelni, nem úgy mint alacsonyabb felbontás esetén ahol 1 pixel a tv-n a nagyítás miatt több képpontot fog lefedni.
Ha ez a nagytás nem egész számú többszörös, mondjuk az 1024...felbontás 2,4 szeresre (csak mondtam valamit) van nagyítva teljes képernyőn akkor e töredék pixelek miatt nem lesz éles a kép - bár manapság elég jól lekezelik ezt a tv-k. Erre még rátesz egy lapáttal a sima vga kábel ami a felbontás növekedésével egyre szellemképesebb lesz.
Próbálgatni kell, amelyiknek a legjobb az eredménye az legyen beállítva.
Szerk:
BBécihez hasonlóan én is a HDMI-t javaslom ha van rá lehetőséged gép oldalról. -
BBéci
legenda
-
Bendo
tag
válasz
tomi_mod
üzenetére
Köszi!
Tényleg csak azért furcsa, mert eddig ha átnyomtam gépre, akkor azt írta ki, amin a gép megy.
Amúgy ennek a tévének mennyi lenne a megfelelő felbontás a pc felől? Az 1280*768-al amúgy nem volt széthúzott, hisz így pont a szélességét növelte a képnek, de úgy, hogy a magasságát nem
. Ergo ugyan azt látom arányaiban, mint egy 1024*768-al, csak a széléhez hozzátoldott két sávot pluszban. Nem volt semmi sem széthúzott, elnagyolt. -
tomi_mod
aktív tag
A tv 16:9 képarányú aminek az 1280*768 felbontás nem felel meg. Lényegében ezt a jelet oldalra széthúzná, hogy kitöltse a "szélesvásznat"...innen már talán egyértelmű, hogy egy torz képet látnál ami nem szerencsés. valami valamit felülbírál.
Azt írod csak pár napja ilyen...
érdekes, de sztem jobb így a fentiek miatt!Csatornalistát ki lehet importálni usb-re és utána visszamenteni, ha valami miatt megzavarodik a rendszer, vagy épp firmware-t frissítesz. Csináld meg ezt, aztán ha valami hiba van, visszateszed a mentett állapotot.
-
tomi_mod
aktív tag
Sziasztok!
C650-nél (korábbi és alacsonyabb szériánál is?) elvileg lehetséges only r/g/b módokat beállítani. Hogyan?
- Színkalibrálás miatt jönne jól. A tesztmintáim vannak, de kellene hozzá színszűrő, ami nincs, viszont samu teszteknél olvastam, hogy van olyan módja, hogy a video jelből csak az r, g vagy b küldi ki...viszont azt nem írták, hogy ezt, hogy lehet előcsalogatni.
Előre is kösz az infót!
-
Bendo
tag
Hali!
Samsung 40c650 tévénél mitől lehet az hogy PC-re átkapcsolva nagyobb felbontást ír ki, mint amire valóban a gép állítva van?
A gép 1280*768-ra van állítva a tv miatt, de a tv valami 1360*768-at ír ki.
Automata beállítást végigfuttattam rajta párszor, de semmi. Ha a gépet nagyobb felbontásra állítom, vagy kisebbre, akkor mindig a jó felbontást írja a tv is, csak ennél nem.
Eddig ilyen nem volt, egy napja csinálja.
Az összekötés sima PC-s monitor kábel.
Illetve tegnap a kábeles adások kapcsolgatása közepette hirtelen előjöttek olyan csatornák is, amiket töröltem, mert nem nézem őket soha. A 40 beállított csatorna mellé lett vagy még 100, amiknek a neve kivétel nélkül "atv" volt, az infó pedig "nem elérhető" Ezeket újra el tudtam tüntetni, pár menüben nyomkodás után. Ez is furcsa volt kicsit, hogy csak úgy egyik pillanatról a másikra megbolondul.
Köszönöm!
-
gab1ka
senior tag
Hi! Tv vásárlás előtt állok,kb a hónap végére lenne betervezve.Namármost elsősorban a PS3hoz kellene,amit csak pár hete nyüstölök,másodsorban pedig filmeket néznék szgépről.Most a konzol egy 23"os monitoron megy épp,itt szép is jó is,a tv-t ettől függetlenül is terveztem hozzá.Pár napja elvittem a ketyerét egy haveromhoz ahol összeültünk,rádugtuk az ő Samsung LE40B650-es tvjére,ami nekem amúgy baromira tetszik,hosszas tesztolvasgatások után esett arra a választás az ő esetében pár éve és teljesen elégedett is vele.Én ezen felbuzdulva belezúgtam a Samsungokba,és jelenleg egy LE40C650-est néztem ki magamnak.Igen ám de az input lag ami fogadott..hát kiderült hogy én arra nagyon érzékeny vagyok.Volt egy ugribugri játék,ahol ez miatt nem is nagyon sikerült egy egy egyszerűnek tűnő részen túljutni,a Dirt2-vel pedig valamiért majdhogynem faltól falig mentem.Roppant használhatatlan ez számomra,ezért nem szeretnék kidobni az ablakon 150.000 forintot.A kérdésem az lenne hogy van e a Samsungnak valami bevált típusa a konzolozáshoz,már ott tartok hogy lehet hogy plazmát választok be,ha kiderül hogy az új típusokba megoldották ezt a beégés stb dolgot.
Ha rossz topicban tapogatózom a témával kapcsolatban akkor előre is elnézést,csak gondoltam nyílván itt lesz a legtöbb Samsungos tapasztalat.Minden segítséget megköszönök!!
-
nicu71
addikt
win 7 alatt a hálózati megosztást is konfigurálni kell/otthoni csoport/
Nekem nincs külön progi,a win media player visz mindent,kivéve az mkv-t de arra más módszerem van.
Próbáld meg a "lejátszás a következőn"opciót,ott látnia kell a tv-t.Ha nem látja akkor még dolgozni kell a beállitásokon. -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Van egy Samsung 40B530-tvm... 2 éves lesz 2 hónap múlva... 1-2 hete vettem észre, hogy villog a képe.
Először arra gondoltam, hogy a tv adásban van a hiba, mert mindig ugyanazt a műsor nézzük esténként, aztán tegnap HDMI bemenet (medialejátszó) esetén is villogott a kép, aztán abbahagyta... olyan mintha melegedés közben csinálná, utána pedig nem.Ma reggel bekapcsoltam, ma nem villogott...
Képcső hiba lehet vagy vmi. elektronika baszaxik... nem lenne jó ha behalna, nem 2 évre vettem anno.Valaki hallott-e ilyen problémáról, ha igen akkor hogy menjek vissza a boltba, mit mondjak, hol villog-hol nem?
Előre is köszi a segítséget
Üdv.
Nimfas -
Balupapa
senior tag
hali
a héten vásároltam egy 46c750es samu 3d tv-t. sajnos amit kaptam hozzá szemüveg m,a véletlen ráültem és az egyik lencse berepedt. van esély h letudjam gariztatni hogy már igy kaptam? esetleg az egyik lencsét nem cserélik ki a szervizben? vagy marad a C lehetőség, hogy veszek 12.ért egy ujat...

szerk:a tv ausztriábol van.
-
imis
senior tag
Üdv Mindenkinek,
Ma vettem egy ue32c6500 -t, gyönyörű képe van.

Kérdésem lenne: pc-t látja, de a megosztott tartalmat nem. win7 van a gépen, megosztottam egy könyvtárat, hogy mindenki lássa, de a tévé nem látja a könyvtárat.
Mit kell tennem, hogy hálózaton elérjem? -
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung LE32B530P7 LCD televízió
Szeretnék segítséget kérni, hogy ha HDMI-n csatlakoztatok mondjuk egy media lejátszót, vagy a kábelen jövő digitális tv-adást nézem akkor miért vöröses barnásak a fekete színek?
Ha analóg tv adást nézek, vagy dvd-lejátszóról scarton nézek filmet akkor a fekete mindenhol tökéletes, főleg szélesvásznú filmeknél/TV-adásoknál feltűnő, de hangsúlyozom ha HDMI-n vagy Digitális kábeltv adást nézek akkor az összes csatornán barnás vörösessé válik a kép.Nem találtam külön beállítási lehetőséget analóg és digitálisra.
A tv szoftwerét frissítettem.
-
Camelus
csendes tag
Sziasztok!
Megosztanék néhány tapasztalatot a földfelszíni adókkal kapcsolatban, hátha érdekel valakit. Mivel adott volt egy LE37C650 tv (nyoma sincs búgásnak!) elhatároztam, hogy felszereltetek egy digitális antennát, hát belevágtam. 4.400 Ft-ba került az antenna, amit először jómagam próbáltam felszerelni, de műszerek és tapasztalat hiányában nem tudtam megoldani, amit végül egy szerelő szerelt fel helyettem.
Itt Somogy megye észak-nyugati részén (Kab-hegy viszonylagos közelsége miatt) reménykedni lehetett abban, hogy elég erős lesz a jel és tudom fogni a digitális adókat.Lényeg, hogy összejött, tájékoztatásként 80 dB a jelerősségem a tv-nél, (
) ami eredményeként tökéletes a vétel a tetőcserép alatt is!
Szóval határozottan elégedett vagyok!Csupán két kérdésem lenne. Találkozott-e már valaki azzal a problémával, hogy ha automatikusra állítom át a tv óráját, akkor késik 1 órát, ha kézivel átállítom a valós időre, akkor a viszont a műsorújság csúszik. Tud erre valaki megoldást?
Másik, hogy használt CA modult vásárolnék.
Üdv.!
-
PoPely007
csendes tag
Sziasztok !
Tervezem a közeljövőbe egy UE32C5000 vásárlását .
Ha jól tudom ez egy elég kedvelt tipus , Ha valakinek van valami tapasztalata vele azt nagyon szívesen meghallgatnám
előre is köszi !
MSN : popely16@freemail.hu -
gprspeter
senior tag
válasz
Elektrojoe7
üzenetére
Milyen tv-d van? Nem volt karcos? Garancia mennyi van rá?
-
kikiboy20
csendes tag
Sziasztok
Beüzemeltem a mai nap folyamán az új 46C650-et. Olyan kérdésem lenne, hogy összekötöttem routerrel minden rendben kapcsolat megvan frissítette magát a nettv de semmi pénzért nem hajlandó belépni a samsung appsba... Majd egy hibaüzit dob h hálózati interferencia próbálja később. Valaki találkozott már esetleg ilyennel??? Mi lenne rá a megoldás???
Előre is köszi
KiKi -
vlevi
nagyúr
válasz
Carlo009
üzenetére
Ja, már ebben is benne van a 3D. De minek? Vagy csak azért rakják be, mert mostmár nem kerül többe az előállítása? Tudja a fene.
Természetesen a 3D miatt már HDMI 1.4 van benne, és még rengeteg bizbasz, amiről egyelőre a fene se tudja, hogy szükség van-e rá. Social tévé az gondolom fészbúk, twitter, egyéb.
[link]
De, hogy elektronikailag miben fejlődött, esetleg a háttérvilágítást megoldása mennyire változott a 2010-es modellekhez képest, ezt nem tudom. -
Sergoo
csendes tag
-
Carlo009
tag
Firmware a Samsung UE40D6100SW Led tv-hez.
[link] Valakinek már van ilyen tv-je? Vajon mit tud a C650-eshez képest? 3D-t esetleg? -
need
addikt
Üdv..
Volt egy idő amikor a samu fosta a firmeket...
Most meg semmi....?
Már a 2011 modellekre koncentrálnak...?? -
1egal
tag
Szerintetek a 2011es ,D-s tévék szoftja telepíthető a C-s gépekre???
Főleg(képek alapján) az internet sokkal bővebb kínálata kapcsán kérdezem....
-
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Naccerű!
Még egy dolog eszembe jutott: STB tesztekben néha olvasni olyat, hogy (ugye digitális sugárzásnál) lassú a csatornaváltás, pár mp is lehet; TV-knél (jelen esetben 530/550-nél) ugye nincs ilyen gond? -
vlevi
nagyúr
válasz
liptaka
üzenetére
"VTS_01_1.VOB -ot szépen lejátszotta"
Sajnos a DVD-k lejátszásával én is csak eddig jutottam, a Samu LE40C650 tévével. És a képarány az jó? Mert nálam nem.
Végül két lehetőségnél maradtam.
Vagy berakom a lemez a DVD játékosba,
vagy pedig számítógépen a Media Player Classiccal játszom le. Ezzel legalább a DVD menüt is el lehet érni.
Esetleg harmadik lehetőség a médialejátszó beszerzése, de ezt azért érzem feleslegesnek, mert a DVD-k, és néhány "egzotikusabb" kodeken kívül mindent lejátszik a tévé. -
liptaka
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi a választ!
Akkor az 5m-es kábel mire használható?
Jelenlg nincs optikai kábelem, de majd kipróbálom.A másik érdekes dolog: pendrive-ra másoltam egy DVD filmet (audio_ts, video_ts).
VTS_01_1.VOB -ot szépen lejátszotta, viszont a 2-őt, 3-mat, 4-et nem!!
5-öt, 6-ot megint lejátsza. 2,3,4-nél azt mondja, nem támogatott videó kodek!!
Ennek mi lehet az oka? Minden fájl kódolása azonos, nem? -
liptaka
csendes tag
sziasztok!
A héten vettem egy UE32C6000-es Tv-t.
Akadt egy kis problémám a DVD lejétszó csatlakoztatásakor.
Nem volt HDMI kábelem, ezért AV kábellel kötöttem a TV-re.
Csak a videójel ment a TV-re, az audió egy erősítőre.
A kép nagyon sötét volt, próbéltam világosítani a TV-n. Ekkor a hang elkezdett torzulni!!
Ennek mi lehet az oka, hiszen a hang nem megy a TV-be!! Lehet hogy hülye kérdés, de a DVd nem bírja "meghajtani" a TV-t? Akkor sem javult meg a hang, ha utána a videókábelt kihúztam a tv-ből. Csak a DVD lejétszó ki-be kapcsolása után javult meg. Egy olcsó kategóriás Orion DVD-ről van szó.Ma vettem egy 5m-es HDMI kábelt, összedugtam, és semmi. A TV érzékeli, hogy be dugva a kábel, de azt írja: "nincs jel, ellenőrizze az összeköttetést, vagy a csatlakoztatott eszközt". Lehet, hogy a HDMI verziók különböznek?
előre is köszi minden vélaszt.
-
Erzsébeti
tag
válasz
bolintocska
üzenetére
NEM!
Nem működne!
Mert a Conax modulos dolog csak a digitális kábel TV-vel működik.
Neked nem ez van.
A UPC-sek nek sem működik, mert ott a Set Top Box-ot összepárosítják a központtal, és kizárólag az összepárosított box működik nekik.
Elvileg műszakilag működnie kéne nekik is, de a UPC úgy döntött, hogy így korlátozza a lehetőséget.
A T-Home nál is csak a digitális kábel TV-nél működik, de a szolgáltató nem támogatja.
Szerencsére ettől még működik a dolog. -
bolintocska
csendes tag
tegyük tisztába a dolgokat akkor: nekem le40c650 tv-m van t-home SAT tv szolgáltatással (beltéri scarttal összekötve, a belétribe meg ilyen tű végű cucc megy). Ha veszek egy conax modult működne a dolog?
-
erzol
őstag
Szia!
Nekem úgy egy hete történt, hogy DLNA kapcsolat megszűnt a tv(le 40 c650)
és a notebookom között.
Míg a mai napon az Avast frissítette magát és egyszer csak helyreállt minden
úgy, hogy nem állítottam semmit.
Én erre tudok gondolni, mert más változás nem történt a gépemen.
Vírusírtó frissítés előtt a böngészőket tiltotta az Avast.
Ez a problémám is megszűnt ez után. -
Erzsébeti
tag
Köszönöm, így sikerült megfognom őket!

Az az igazság, hogy a rádiók is hiányoztak, de azok is meglettek így!
Nem nagyon kellenek nekem, de nem baj, ha megvannak, ha már kifizettem...
Mondjuk azt nem értem, hogy milyen logika alapján hiányoztak, és azt sem értem, hogy milyen a logikája az ilyen csatornakeresésnek.
Jó lenne ismerni, hogy mi is ez...
A régi rendszereket ilyen szinten ismertem (UHF-VHF, na meg amikor sima Mhz kellett megadni az analóg régi TV-knek), de ez nekem kicsit (nagyon) idegen.Még egyszer köszönöm!
Erzsébeti
-
imagepeace
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam végigolvasgatni a fórumot de nem igazán találtam választ...
Nemrég hozzángkerült egy Samsung LE32C630 as tv
Pár kérdésem lenne bár a legfontosabbal kezdem...
Tudja-e valaki hogy vmilyen firmware feltelepítésével fel tum e "húzni" a tv-m hogy internett-tv funkció is bene legyen? asszem a C650 már tudja...azonkívül persze szeretném tudni hogy milyen lcd panel van benne? bekukucskálva azt írja AU optronics... csak ezt nem tudom mit jelent..
és a harmadik ha valaki látta vmilyen fórumon az optimális képbeállítást akkor megköszönném a linket...És az utolsó hogy ki milyen dlna szervert használ és melyik jó és esetleg melyik működik mac /10.4/ alatt...
köszönettel.. -
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
"Külön költség nélkül..."
150k Huf felett, az alatt 2.500Ft, mondjuk ennyi gondolom mindenkinek belefér.
"...hologramos garancia levelet adnak."
Azaz (most már) rendes magyarországi gar.levelet? -
vegyszer
addikt
SOS HELP!!!
Valaki tudna mondani valamit arra, hogy a ma két hete gariban cserélt LE32B530PW vezérlő panel mitől szállhatott el megint???

A szervizes azt mondta, hogy a pc tv-re kötése esetén találkoznak csak a hibával...
Kérhetem vissza a pénzem arra hivatkozva, hogy ez már másodszor fordul elő pár hét alatt???
mert nekem elsődlegesen monitorként megy, vagyis htpc megjelenítő gyanánt tartom...Most ezt látom:
Bárkinek BÁRMI ötlete???
valami HDMI kalibrálásos saktáblát emlegetett a szervizes, hogy megoldaná az előző panel gondját is, de nem tudom mire gondolhatott a szerviz menüből...
a factory reset sem segített...
-
vizo74
csendes tag
válasz
Erzsébeti
üzenetére
"Próbáld meg kézi hangolással:
frekvencia: 177 MHz
kódolás: 64QAM
Szimbólum sebesség: 5156
(az összes többi csatorna továbbra is: 6875)Elvileg, ha a TV-n beállítod, hogy NIT alapú hangolás, akkor a tv által végrehajtott következő frissítéskor megtalálja az új transzpondert."
Ez egy idézet a T-Home fórumából. Nekem bevált.
-
Wapetya
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet! Kalocsáról országosan megy a házhozszállítás? -
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
TV 40C650
Digitális kábel van bekötve.
T-HomeSikerült beszereznem egy Conax modult (Strong)
Próbálgatom, de vannak hibák

Az a baj, hogy nem talált meg minden adót az automata csatornakereső

Az extra csomagot fizetem,
és hozzá lett rendelve még egy minicsomag (HD csomag).
A HD csomag részei mind meg vannak, de pl az M1; M2; Duna1; Duna2 sehol...
Persze mint írtam az M1; M2 jön HD-ben, de a HD csomagot vissza fogom mondani, így az el fog tűnni nemsokára...
Szal hogy tudom belevarázsolni ezeket?Van valami egyéni megoldás is gondolom a csatornakeresésre (nagy részben meg is találtam a TV-ben), de a T honlapján sehol nem találtam a digitális csatornakiosztást úgy, hogy mellette legyenek a műszaki adatok is

Tud valaki valami lelőhelyet pl. az ilyen információkhoz?
A T honlapján lévő aktuális fórumban már megkérdeztem, de ott még nem kaptam semmi választ...Mit tegyek? Merre "menjek"?
Köszönöm!
-
Wapetya
tag
Kalocsáról tényleg 108e a Samsung le40c530? Azt hittem nem hiszek a szememnek

Ennyiért ajándék,nem? Tapasztalatok vannak? Ez best buy ennyiért gondolom én
-
Sergoo
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segitségre lenne szükségem, van egy Samsung LE40B750. lcd-m eredeti samsung wifi-vel használom internetezésre és dlna-ra na most a probléma az lenne, hogy a dlna megszünt működni semmi sem látja a tv-t van 2 Samsung telefonom is egy wave és egy omnia hd korábban mindkettővel mükodott és most egyik sem látja a tv-t pedig korábban müködtek.
aztán próbáltam a serviiot és a pc sharet azokat sem látja a tv, pedig a wifi benne van és az internet tv is müködik rendesen.
Még annyi, hogy a tv-n sem történt semmi változas minden megy tökéletesen csak a dlna nem.
Mi lehet a baj? Ha valaki tud akkor legyen szives és segitsen.
Köszönöm.. -
mclord
aktív tag
válasz
Freestyle79
üzenetére
az megy persze
-
szjoco59
csendes tag
Jó hallani!
Komolyan elbizonytalanítottatok!

Most akkor vegyek e egy másik beltérit, hdmi kábellel, vagy sem?
javítana a képen? -
gyugyo79
addikt
Egyszerűen nem értem valaki magyarázza már el, hogy miért lenne ugyan olyan vagy rosszabb a kép hdmi-n mint scarton.
Még ha jobb a TV "felkonvertáló képessége" akkor is.
A hdmi kábelon nem csak felkonvertált HD képet lehet ám küldeni a TV-nek hanem mehet tovább sd-ben is és majd a tv intézi a többit de legalább ez a kép továbbítás normálisan történik.
Még a gagyi szolgáltatótól kapott boxok közül is jobb választás a hdmis hdmi kábellal összekötve mint scartal ... -
sb
veterán
Elég sok dolog elhangzott itt képminőség ügyben. Kicsit keveredtek is a dolgok úgy látom:
SD kép jobban nézhet ki simán CRT-n, mint LCD-n, mivel
- Az LCD általában jóval nagyobb méretű.
- De méretfüggetlenül is sokkal érzékenyebb az LCD a rosszabb minőségű, felbontású, javarészt digitális hibákkal (analóg adásnál is!) teli képre. Nálam is sokkal jobbnak tűnik régi CRT-n a kép az említett sat forrásokból.
- Erre rájöhet a led-es egyenetlen megvilágítás, de szerintem ez kb. észrevehetetlen normál SD TV adásnál, azért ezt a led=szar témát nem kellene eltúlozni...
- Boxnál is van különbség a scart-hdmi között. Digitális adásról beszélünk, egy felesleges DA-AD átalakítással biztos hogy szarabb lesz a kép. Ha csak kicsit is. Nem arról van szó, hogy a hdmi-től jobb lenne a kép, mint eredetileg. Valaki ezt is írta...
- Analóg kábelen további zajt szedhet össze. Nem feltétlen, de előfordulhat.
- Digi vs T-Sat. A T látványosan jobb. A Digi CRT-n is gázos volt kicsit, LCD-n nem láttam, de kb. nézhetetlen lett volna szerintem. T is jobb CRT-n kicsit. Még hdmi-s LCD összeköttetésnél is. Egyszerűen mert úgyis SD és abból sem a legjobb tömörítés.
- T-Sat-on belül a hdmi jobb képet ad, mint a scart, de nálam azért nincs fényévekre a kettő. Kicsivel rosszabb csak a scart. -
krx21
nagyúr
Tudja valaki hogy az új 2011-es Samsung modellekben (D7000,D8000) hogyan működik a MICRO DIMMING technológia??? Több mint 200 cellát mond a samsung és ez a edge-led miatt kicsit soknak lárszik....
Meg érdekelne hogy a 800 Clear Motion Rate hogyan müködik pontosan...
200hz+ ledvibrálás? -
JaniACE
tag
-
BBéci
legenda
válasz
szjoco59
üzenetére
Ezt: "16:9-en szétcsúszik" nem értem.
Az előző vélemény kivételével, mindenki arról mesélt, hogy a HDMI-s box képminősége lényegesen jobb a Scartosnál.
Viszont a javasolt összehasonlítás a MindigTV-vel, remek ötlet, feltétlenül próbáld ki!
(#9704) ImI87
A külső eszközről HDMI-n bevitt hang csak sztereóban képes kimenni az optikain. -
ImI87
őstag
Hello!
Van egy laptop-om, amiben NV GT435 VGA van, és HDMI-n keresztül HDMI-HDMI kábellel rákötöttem a TV-mre, ami egy LE32C650. Elég rossz a kép, torzak a színek, és homályosak a betűk, illetve a fekete betűk körül van egy ilyen vékony fehéres árnyék.
Mit lehet ezzel kezdeni?

A TV-n kell beállítani v.mit, vagy a laptop-on? Amúgy az mindegy, hogy a TV melyik HDMI csatijára kötöm a laptop-ot?Illetve az megoldható, hogy a gépről digitális hangot a HDMI kábelen keresztül átviszem a TV-re, és onnan továbbmenjen az optikai kimeneten a hangfalszetthez? Eddig csak sima stereo hanggal tudtam megoldani. A TV-n be van állítva a külső hangszóró, de mindig csak a PCM formátumot lehet választani, a dolby vagy dts folyton szürke, így csak stereo hang megy az erősítőbe (Logitech Z5500)
Ha egyáltalán megoldható, ami szeretnék, akkor ehhez milyen szabványú HDMI kábel kéne? (most csak egy mezei kábellel próbáltam, amit a UPC-s medabox-hoz kaptam.....)Köszi!

ImI
-
szjoco59
csendes tag
Akkor azt mondod, törődjek bele, szokjak hozzá?

-
szjoco59
csendes tag
Igen értelek!
Dehát ha egy hd képes beltérit vennék és úgy kötném össze hdmi-vel akkor sem lenne jobb?
-
Anonymus23
veterán
válasz
szjoco59
üzenetére
Az adás minősége nem lesz jobb ha azt HDMI-n keresztül nézed, attól még a felbontás nem fog változni.
Szerintem te most azon vagy kiakadva, ahogy a mai magyar műholdas adások kinéznek egy TV-n.
Én kb 5 éve éltem ezt meg, akkor egy plazma TV volt az aminél majdnem besírtam, mert olyan szar volt a minősége a boltban látott HD anyaghoz képest.
Azóta megtanultam, hogy az sem mindegy, hogy milyen minőségű és tudású TV-t vesz az ember, mert Samsung és Samsung között is ég és föld a különbség.
Lehet az a c4000-es TV a HD adásokkal elbánik, de lehet közel sincs benne annyi javító áramkör és program, mint egy drágább testvérében...
Az meg, hogy ledes háttérvilágítású, attól még nem lesz űrkorszaki a belső elektronikája...Ja és igen, a mai magyar adások többsége a CRT-n szebb, LCD-n szarabb, de nem a múltnak vesz az ember TV-t, hanem a jövőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Warzone
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE75Q950TST 190CM 8K Q-LED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Xiaomi TV A Pro 43 2026, bontatlan, garanciális
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

D szériát még nem szereltem de gondolom hasonló megoldás csak több kapcsolható leddel
, a döntésem oka a kedvező hitel volt.

) ami eredményeként tökéletes a vétel a tetőcserép alatt is!