Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz
krisztofer55
üzenetére
Őszintén megmondom, hogy nem igazán értem a hozzászólásodat, egész pontosan azt a részét, hogy valótlant állitok. A kérdés úgy szólt, hogy mi lehet az alternatívája a C650-nek minőségben és árban? Erre válaszoltam, hogy a C650 utóda idén az LE-40D670 (illetve D679). Ez nem vélemény, hanem tény kérdése. Az más kérdés, hogy ez nálunk hivatalosan nem forgalmazott típus, ezért (meg a DVB-S tuner miatt) nálunk magas az ára: kb. 205k. S ennek edge-Led-es változata gyakorlatilag a D5000(/5500), ami nálunk is forgalmazott modell, ezért az ára is barátságosabb: jelenleg 175k.
Abban igazad van, hogy idén ennél a két típusnál (D670, D5000) a frame-interpolationt felváltotta a black frame insertion (bővebben itt: [link]), de mindkét eljárás célja ugyanaz, azaz az elmosódás csökkentése, és a mozgókép felbontás növelése. Ez utóbbi adat a geeks tesztje szerint 850 sor a D5500 esetében. Egy sima 50Hz-es tévé 250-300-nál többet nem tud. Tehát azért „álmegoldásról” nem beszélnék.
Abban nincs vita köztünk, hogy a D6000/6500 sokkal jobb tévé, mint a D5000, illetve C650. Csak hát nincs értelme összevetni őket, mivel ahogy mondani szokták: „nem egy ligában fociznak”, amit a D6000/6500 ára is megmutat. S főleg ez utóbbi miatt, aki a C650 ársávjába keres tévét (kb. 150k-ig), annak már csak a 260k-ás vételár miatt sem alternatíva a C650 helyett.
Úgyhogy az én részemről továbbra is fenntartom a véleményemet, hogy aki a C650 helyett keres idei modellt, annak jó alternatíva lehet a D5000(/5500), főleg, hogyha a következő hónapokban tovább csökken az ára.Ami pedig a képszaggatást illeti, én is eddig két helyen láttam kirakva, ahol mindkét helyen film ment rajta. Én személy szerint nem láttam, hogy szaggatott volna, de ez nyílván nem mérvadó, mert más otthoni körülmények közt kipróbálni. Viszont itt a fórúmon, ha jól emlékszem, már két D5500 tulaj is van, s eddig nem számoltak be képszaggatásról. Sőt inkább az ellenkezőjéről, mégpedig hogy elégedettek a tévével, legalábbis eddig.
-
-
dezz
nagyúr
válasz
krisztofer55
üzenetére
Ha 50 Hz-en váltogatott képkockák közé "lökne be" feketét, akkor egy 50 Hz-es villogás lenne az eredmény, mint a régi CRT-knél...
Nem lehet, hogy egyszerűen ki volt kapcsolva a Clear Motion?
-
Jakuu
őstag
válasz
Thomaster12
üzenetére
Max fejhallgatot kotsz arra ugy hogy szoljon is erosito nelkul.
Amugy miert akarsz 50Hzes TV-t venni, inkabb fontold meg es vegyel 100Hzest, ha nem akarsz szappanoperat nezni a TVn. Jo persze olcso (mar ha a kozel 80k olcsonak mondhato egy szereny tudasu TVnel) az a 32c530, de olyan is. -
BBéci
legenda
válasz
Thomaster12
üzenetére
Az utóbbi években megjelent tévékből optikai kimeneten lehet a legjobb minőségű hangot kinyerni, ez vonatkozik a C530-ra is. Ebből következik, hogy optikai bemenettel rendelkező erősítő (hangrendszer)kell hozzá.
Hangfalat nem tudsz hozzákötni. -
Thomaster12
tag
Üdvözlet!
A kérdés valószínűleg egyszerű de eléggé ciki lenne ha utólag derülne ki hogy mégse... Szóval tervezek venni egy Samsung LE32C530 típusú TV-t illetve mellé egy Logitech Z623-as 2.1-es hangrendszert. A kérdés az, hogy a hangfalat rá tudom-e kötni a TV-re úgy, hogy még szóljon is?
A válaszokat előre is köszönöm! -
BBéci
legenda
válasz
ORCA58
üzenetére
13 hónapja csak 3D tévék vannak nálam, korábban nekem is ellenérzéseim voltak az aktív szemüveg iránt, de az első öt percben beleszerettem a velük megvalósuló térhatásba. De számomra csakis plazmán, leginkább Panasonicon élvezhető.
tomgabor
2 terást is kezelnek, én csak saját táposokat használok. -
Att1la.
őstag
Mekkora a legnagyobb HDD-t amit tud kezelni a TV? külső tápos lenne a HDD
-
ORCA58
addikt
válasz
istvanszucs
üzenetére
Ezt samuhoz készült : [link]
BBéci: Az tény, a 3D szép látvány. Mivel hosszabb ideig nem volt szerencsém kipróbálni, nem tudom fáraszt-e avagy sem. Ettől függetlenül az aktív megoldást nem tartom szerencsésnek, de mint látszik engem nem kérdeztek meg a gyártók.
-
krisztofer55
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
Nem szeretnék veled vitatkozni a C650 vs. D5000/D5500-at illetően, de ha jó tanácsot szeretnél adni, akkor ne állíts olyan dolgot ami nem teljesen igaz, mert sokan támaszkodnak az ezen az oldalon leírt információkra.
A D5000/D5500-as készülékek nem tudják a valódi 100hz-et!!!
Ez csak egy markerting fogás, semmi több. Két képkocka közé csak egy feketét "lök be" hogy: "így a mozgás kevésbé lesz elmosódott, élesebb lesz elvileg a végeredmény."
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ég és föld a különbség. Volt szerencsém egymás mellett kipróbálni a C650, C6500, D5500-as készülékeket. A D5500-on olyan volt a kép, mintha szaggatott volna (mivel szaggatott), (Ice Age 3 ment rajtuk) a 6-os szérián pedig olyan sima, és gördülékeny volt, mint egy csinos lány olajozott teste.
Aki valódi 100-hz-s tv-t szeretne, és nem szeretne csalódni, annak a C szériát ajánlom (650,6X00), illetve a D-ből a 6X00-est.
Illetve még egy tanács: nézzétek meg élőben, működés közben őket vásárlás előtt. A műszaki áruházakban (reklám nélkül) készségesen segítenek az eladók (mivel ez a dolguk)!
Van lehetőség hozott eszköz/anyag bevitelére is!
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Két csatornaszerkesztőt is letöltöttem, de egyik sem működik:
A SamyGoChannelEditor 0.42 a map-AirD, map-CableD-re is azt mondja hogy nem jó a hossza. A map-SateD-t megnyitja, de műholdas TVm nincs, azon ráadásul ismeretlen csatornák vannak.
a chlpced-0.72 pedig azt mondja, az .scm filera hogy invalid file format.
46C650-ről exportáltam.
Van valakinek ötlete?
Üdv:
István -
BBéci
legenda
válasz
torma1981
üzenetére
Ezt írtad, erre válaszoltam: "Szerintem az LG passzív 3D-s tv-i jobbak mint a Samsung."
(#11583) ORCA58
Óriási élmény az aktív szemüveges 3D, ha tehetném, minden filmet abban a változatban néznék. Na persze nem LCD tévén, mert az áthallás, szellemkép miatt számomra élvezhetetlen. -
pepe4
tag
Mi a különbség a passzív és az aktív 3d között?
-
ORCA58
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Soha sem értettem miért erőltetik az aktív 3D-t. Gondolom egyszerűbb, vagy olcsóbb, vagy csak nagyobb hasznot lehet belőle kihozni, mint a full HD-s passzív 3D-ből.
Az biztos ha lesz is rá keret, csak akkor lesz 3D-s tv-m ,ha a Full HD-s passzív megoldás elfogadható áron lesz elérhető.
Ezt most is meg tudnák csinálni, csak kétszer annyi pixel kellene, de gondolom a panel ára ezzel hatalmasat ugrana. -
sonkamiki
tag
Sziasztok!
A Samsung LE 40C650 LCD Tv-nek mi lehet még a "vetélytársa minőségben/árban? Adnék pár ezerrel többet .....ha megéri
.
Félelmem csak attól van,hogy ez már kifutó modell
!
Egyébként a "mély fekete" a 100Hz és a médialejátszó ami "fontos" Nekem
.
Tv-ni-filmet nézni használnám elsősorban, másodlagosan pedig PC monitort váltana ki.
Ennek a modellnek mennyi a válaszideje? -
torma1981
veterán
Nem azt mondtam hogy jobb hanem hogy kevésbé fárasztotta a szemem. A Samsung kb 60Hz-n villogott. Majd kifolyt a szemem. De szerintem most még nem éri meg a 3D. Azért a pár filmért nem érdemes.
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Nekem is csak véletlenül tűnt fel, hogy mások lettek a médialejátszó színei.
Egyébként az is megfigyelhető, hogy a film nézés, ha be van állítva a "film" módra, akkor a médialejátszó először az alap beállítással kezd neki, és 1-2mp múlva vált át film módra. -
Üdv!
Sikerült amit mondtál!

Felraktam pár képet a hdd-re és ténnyleg ott lehetett állítani rajta.
Mint írtam még soha nem néztem képeket rajta,és ha nincs elérhető kép a számára nem is lehet hozzáférni ehez az állítási lehetőséghez. Nem szoktam magam lebecsülni,de szerintem az életben nem jöttem volna rá.
Amúgy marha érdekes,nekem alapból ahogy megvettem nem volt ezzel gond. És volt egy párszor,hogy elmentek a beállításaim(firmware frissítés stb),de ez a része soha. Csak most,hogy a szervízmenüben jártam,ez után állítódott el. Na mindegy,most már ezt is tudom.Hálás köszönet még egyszer!

-
Azur76
tag
válasz
torma1981
üzenetére
Sajna nem nagyon marad választásod ha jó tévét akarsz.
Ami csak 2d megjelenítést tud az általában már nem tud se 200 se 100hz megjelenítést és természetesen felszereltségben is gyengébb.
A 3d-t meg vagy kitudod használni vagy sem, igazából egyenlőre a ps3 az amivel a legjobban kilehet használni egy ilyen készüléket szerintem.
Az aktív szemüveg jobban fárasztja a szemedet, de ez is megszokás ill. beállítás kérdése.
A passzív készülékeknek meg van több más gyenge pontja is. -
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu
üzenetére
Azért írtam, mert alapból nekem is rikítóan világított a médialejátszó menüje, és ettől a beállítástól lett este elviselhetőbb.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sityupityu
üzenetére
Nalam is igy van, kopkodtem is mert nem volt felirva.
Aztan egy kulfoldi oldalon talaltam javasolt beallitasokat, kicsit szokni kellett, mert kiderult hogy a fehernek is vannak arnyalatai. (le37b679) -
torma1981
veterán
Megmondom őszintén szerintem még nincs kiforrva a 3D-s technológia.
Biztos egy eredetileg 3D kamerával felvett film (Pl:. transformers 3 stb) nagyot üt de 2D-t átkonvertálni 3D-be nem nagyon látom az értelmét. Pár év múlva biztos ez a jövő de most még nem érdemes 3D-s tv-t venni. Inkább egy jobb minőségű 2D-st. De ez csak az én véleményem.Meg ahogy a MM-ben láttam a Samsung 3d-s tévéknek elégé vibrálós volt a képe a szemüvegen keresztül. Az LG passzív tv-je messze nem erőltette meg a szemet.
-
válasz
ORCA58
üzenetére
Hát most meg is nyugtattál meg nem is.
Azért nem mert én biztos vagyok benne,hogy elötte nekem nem volt ilyen. Azt még elfelejtettem mondani,hogy miután kilépek a szervizmenüből az összes beállításom alaphelyzetbe áll! A beállított tv csatornák megmaradnak,de az összes többi (fényerő stb)a gyári értékre áll vissza. Ez nektek is így van?Vlevi! Nem állítottam el semmit a médialejátszónál,képeket még csak nem is néztem róla mióta meg van. Ezért nem értem az egészet!
De köszönöm a hozzászólásokat!
-
ORCA58
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Nekem is így működik mióta megvan a tv. kb egy éve. Soha nem mászkáltam a szervízmenüben, és frissítés sem változtatott rajta.
-
pepe4
tag
Sziasztok!!!!!3D tv-t szeretnék vásárolni a közeljövöben 40" Samsung max 300.000 ft-ig.Szeretnék segitséget kérni milyet vegyek?
-
vlevi
nagyúr
válasz
üzenetére
"nem a "Pana plazma az istenkirály" "
Ma mászkáltam az MM-be. Egymás mellett volt egy 55"-os Samu D8000, egy LG plazma 60"-ban, és egy 55"-s Pana plazma. Sajnos a plazmák típusát nem jegyeztem meg, de a 600 ezres árcédulából gondolom, nem az alja kategória. Mindhárom készüléken ugyanaz a film ment, valami gyerekfilm, de nem rajzfilm, viszont egyértelműen nem SD tévéadás volt. Valszeg BR-ről. Hogy is mondjam. Valahogy természetesebbnek tűnt a plazma képe, de feltűnt, hogy a világos jeleneteknél vibrál. Próbáltam átállítani a kiemelt módról film módra, de akkor is látszott. Viszont a gyors mozgásoknál nem láttam, hogy annyival sokkal élesebb lenne a plazma képe, mint a Samu D8000-é. Ha már a film is elmosódott (motion blur), azzal a plazma sem tud mit csinálni. -
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni!
Van egy nem nagy,de felettébb bosszantó problémám.Van egy Samsung c650 lcd tévém,és bekapcsoltam a pvr funkciót.Az itt leírtak alapján nem volt nagy dolog,sikerült is ,működik! Viszont! Észrevettem egy problémát amióta bent jártam a szervíz menüben. A tv ugye rendelkezik fényérzékelővel amit tetszés szerint be lehet állítani. Amikor este nézem a tévét,ami az általam beállított minimális háttérvilágítással működik ilyenkor,és belépek a media menübe akkor kivilágosodik a képernyő,minha ki lenne kapcsolva az Eco érzékelö!? Viszont miután kiválasztottam pl az adott filmet és elindítom,akkor ismét működik,és leveszi az általam beállított értékre. Nem vagyok szakember,de nem is vagyok teljesen láma,tudom hogy mindenhol(média lejátszó,kimenetek stb)külön be kell állítani az Eco érzékelőt hogy működjön! És mint írtam működik is,amint elhagytam a média lejátszó kezelőfelületét. A másik az internet tv,ahol ezt tapasztaltam. Ott annyi külömbséggel,hogy amikor belépek az alapképernyön még minden rendben van,csak miután beléptem egy alkalmazásba,ott történik megint,hogy kivilágosodik a képernyő. Mi a fenétől lehet ez??? Elötte tuti hogy nem volt. Több mint fél éve meg van már a tv,alaposan kiismertem. A szervizmenüben meg biztos,100% hogy nem állítottam el semmit!!! Nappal nem gond ez,de este amikor hozzá van szokva az ember szeme a halványabb háttérvilágításhoz,és a médialejátszóba vagy az internet tv-be belépve elvakít az iszonyatosan rossz. Miután olvasgattam a fórumokat,és megbizonyosodtam,hogy a 3009-es firmware nem veszélyezteti az aktivált Pvr funkciót hát frissítettem. De ez sem segített. Ha valaki tudja az okát,hogy mitől van ez és mi lehet rá a megoldás azt nagyon megköszönném. -
törölt tag
válasz
Carvus
üzenetére
Engem például érdekelne egy összehasonlító teszt a 2 modell között 40c650 és 40d5500.Javult-e az idei évben az edge ledes bevilágítás,lehet-e ugyanolyan bestbuy mint a c650 volt.
És itt most nem a "Pana plazma az istenkirály" BBéci véleményére vagyok kíváncsi aki egy privátra annyit sem tud nyögni, hogy olvasgasd a fórumot
-
sandró60
addikt
válasz
Carvus
üzenetére
Szia!
Nekem is volt,de úgy oldottam meg,hogy a hozzáadot csavarral előbb szabályosan menetet vágtam a furatba(esztergályos a szakmám) persze még azelőt,hogy összeillesztettem, utána már könnyen össze tudtam szerelni.Gondolom te a talpról beszélsz
küldtem PÜ-t hasznos információval
-
balu999
tag
Na akkor írom mi hova van dugva mert sehogy sem találom , hogy váltsak forrást a pip-hez .
HDMI1-re pc
HDMI2-re IPTV setup box
Analóg coax bemenetre coax kábel (tv)
Scart1-re IPTV setup box
Scart2-re házimozi dvd lejátszója
Comozitra (rca bemenet) IPTV setup boxSzóval bedugtam már minden kábelt amit találtam itthon .
-
Carvus
senior tag
Sziasztok,
beléptem én is eme klubba...sok teszt és utánajárás után kinéztem a 40C650-es típust, amit mki bestbuyként emleget, de sajnos elég nehéz beszerezni már, főleg megfelelő pénzkonstrukcióra. Így mai napon hirtelen felindulásból vettem is 40D5500.

Első tapasztalatok:
-qrva nagy...
-kicsit fura még, eddig egy 71' 8000éves Orion monstrum volt.
-2,5"-es külső vinyót egyből rá is dugtam, simán vitt eddig mindent, 10+gigás mkv-t is röhögve viszi. kicsit talán lassan tölti be a vinyó tartalmát az elején.
-hálózati alkalmazásokat még nem volt lehetőségem megnézni, de remélem azzal se lesz gond.
-ami viszont rohadt idegesítő volt, hogy a tartókonzolt megértem becsavarozni, mivel el voltak csúszva a furatok...4-ből egyiket nem is tudtam rendesen becsavarni. Ebből lehet később gond? v elég a "3.5"?Összességébe eddig tetszik, megváltás a régi után(elég sok gond volt vele az utóbbi időben, mképpen megérett az upgrade). Remélem nem nyúltam nagyon mellé vele. Sztetek?

-
ORCA58
addikt
válasz
rocket
üzenetére
Nem tudom milyen panel van a TV-dben, de a teszteket szinte mindig SAMU paneles TV-vel végzik és a beállítások is ahhoz tartoznak.
Egy másik ok lehet, hogy Te is a harsány színeket kedveled, a beállítás pedig soha sem azt, hanem lehetőleg a legjobb élethű színeket próbálja elérni. -
rocket
nagyúr
válasz
nightshadow
üzenetére
Ez a beallitas pocsek, sarga kontrasztos, es szintelen a kep.
-
Delta74
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem - remélem jó helyen teszem fel !
Tegnap vettem a szüleimnek egy Samsungot, ezt itt:[link]A kérdésem az lenne, hogy ez a készülék alkalmas e alapban a MIndigtv extra kártya vételére? Az okés, hogy van benne kártya hely, de nem tudom az a tipus e ami ehhez kell - a honlapon Conax CAS7-s kártyaolvasót irnak, de nem találtam információt a Samu honlapján, hogy a készülékben milyen van.
A nyilt 7 csatorna simán jött, a minősége kiváló - mivel egy hétvégi házba van, ezért nem akarunk a nagyoknál (T-home, Digi, stb) szerződni, viszont ha ez a Mindigtv extrás dolog menne, az akkor még beleférne, mert a készüléket most 75.000-t meg tudtuk venni.A válaszokat előre is köszönöm!
-
balu999
tag
válasz
torma1981
üzenetére
Van tools gomb a távkapcsolón és el is érem a pip-et de nem tudok forrást állítani csak hang meg csatorna . De nem is igazán a forrással van a bajom , az a problémám , hogy csak 7 csatorna közül lehet válogatni pip módban . De ha átkapcsolok full képernyős antenna módra akkor is csak 7 csatorna közül lehet választani .
Elég is lenne az a 7 csatorna mert nem is nagyon nézek több adót . Ha tudnám , hogy arra a 7 csatornára hogyan tudom behangolni a kívánt adókat az fasza lenne .
-
tibiska
csendes tag
Oks már jó szoftvert frissitettem

-
tibiska
csendes tag
Hy! Ma én is egy 40c650es tulaja lettem ,van 1 problémám beteszek 1 pendrivet rajta avi- s filmekkel és a TV látja ami rajta van , de elinditás után tölt vagy 2 percet és utána kiirja hogy nem tudja lejátszani vmi tippet tudtok megoldásképpen? előre is köszi
-
pepe_g
tag
válasz
nightshadow
üzenetére
1000 kösz!!!

-
Sellia
csendes tag
Hellosztok van egy körülbelül 3 4 éves samsung 26 " os LCD TV m ami néha fogja magát és beáll a kép elkezd változni a kép és nem javul semmit . Bekapcsolásnál 10 percet kell várni míg megjön a kép és lehet tv zni . Valami ötlete van esetleg valakinek mi lehet a baja vagy hogyan lehetne orvosolni köszönöm a válaszokat előre is .

-
nightshadow
veterán
válasz
pepe_g
üzenetére
LE-32C530 Calibration settings:
Mode: Movie
Backlight – according to your room.
Contrast: 90
Brightness: 44
Colour: 43
Tint: G53/R47
Sharpness: 0 for HDAll other features/”enhancers” off. Colour Space: Auto.
Leave the Greyscale/White Balance settings at their defaults. We only made very minor adjustments for this individual panel.forrás: [link]
-
pepe_g
tag
Valaki tud segíteni? [link]
Sokszor olyan mint ha valótlan lenne a színösszeállítás, és a fekete is elég erős tud lenni, és zavaró!
De amúgy jó a tv!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
krisztofer55
tag
válasz
botiking
üzenetére
Szia!
Én (és szerintem sokan mások) nagyon örülnék egy általad leírt véleményről PC-re kötve, monitorként használva. Megoldható lenne?
Feltettem már ezt a kérdést, (32" esetében) de választ sajnos eddig nem kaptam.
Fps és autóversenyzős játékra használnám....
Nagyon köszönöm előre is!
-
torma1981
veterán
Az érdekes. Nálam az A656-nál simán lehet a forrásokat pip módban változtatni. Nincs a távirányítón egy tools nevű gomb? Nálam azzal rögtön el lehet érni a PIP-et és lehet változtatni a forrást.
-
balu999
tag
válasz
balu999
üzenetére
Sziasztok
Lenne még egy kérdésem 650-es tévével kapcsolatban .PIP (kép a képben) móddal van még kérdésem . Nem tudok csak 7 (ATV1-7) csatorna közül válogatni a PIP módban de azt se én állítom be . Hogyan tudom azt beállítani , hogy PIP módban tudjak IPTV-t nézni ?
Köszi
-
Źşë'
addikt
Samsung UE-46C6000 erről mi a véleményetek?
-
nfsu17
veterán
Samsung honlap:
LED/LCD tévék:
"Szűkítse le a találatokat"
-Full HD
-37"-40"
-100HzÉs mind LED, mind LCD esetén csak 2010-es modelleket ad ki.
Nagyok lennének az igényeim 2011-re, vagy ennyire elkorcsosult a "kívánságom"? Vagy még nincs minden modell kint? -
botiking
csendes tag
válasz
botiking
üzenetére
Alaposabban is szemügyre vettem a c6510-esem.
- Némi finomhangolás után sikerült meglehetősen szép, és valósághű képbeállításokat elérni SD adásoknál. Szóval már majdnem olyan jó, mint a korábbi, CRT képe. (ez azért vicces, hogy ezért felárat kell fizetni, mert a belépőszintű tévéknél nem soknál mondható el ugyan ez).
- HD tartalom: nincs mit kommentálni rajta, lenyügöző
- DLNA + allShare progi: Nem volt olyan egyszerű beállítani, de végül is működik (maga az allShare program hagy némi kívánnivalót maga után), és élvezem, hogy az 1080p videók direktbe streamelődnek a laptopról
- Médialejátsz: pendrivera másolgattam kb 10 különféle tömörítésű és felbontású filmet, és mindet megette (term. az MKV filmeknél, ahol volt angol vagy egyéb hangsáv, az MKVToolnix-al ki kellett szednem a "felesleget".)
- Internet@TV: jopófa, van 1-2 értelmes widget, de azért nem egy nagy szám
- Hangzás: pont olyan, mint amilyet ki lehet hozni egy iszonyat vékony tévéből.
- Csatlakozások: szívás, hogy nincs rajta SCART, de az átalakító, ami jár hozzá, működik. Gáz, hogy a set top box-on nincs HDMI, de ezért nem fogok felárat fizetni az upécééknek, mivel egyelőre nincs tervbe a HD csomag vásárlása). Laptop + HDMI tökéletesen működik.
- Betekintési szög: azért nem 178°, mint ahogy az összes LCD tévéken feltüntetik, de meglehetősen nagy (a többi tévéé, amit a médiában néztem, sokkal ratyibb volt)
- Felhősödés: teljesen besötétített szobában néztem sötét tartalmakat, és egy picit se tűnt fel hogy lenne ilyen (bár lehet hogy én vagyok a vak)Hátrányok:
- Eddig csak egyet tapasztaltam: a színátmenetek megjelenítése nem az igaz, eléggé zavaró, az hogy feltűnik, hogy ha színátmenetek vannak megjelenítve a képen.Amikor megvettem, eredetileg 37 colosat szerettem volna, mert meg voltam róla meggyőződve, hogy nagy lesz a 40es.
Így hogy már megvan a 40es, ez is kicsi, és jó lenne valami nagyobb...
-
sandró60
addikt
válasz
üzenetére
Szia!
Én is csak a a különböző fórumokból itélve mondom,hogy mivel ez egy 2011-es model
szerintem a leddes tv-k már kinövik a kezdeti gyerekbetegségeiket(felhősödés)
Felhősödést itt csak akkor látsz,de akkor is minimálisan amikor a távirányitóval csatornát váltasz és abban a pillanatban ugye lesötétűl a képernyő ami még 1-másodperc se lehet.
tehát melegen ajánlom pláne,hogy neked ingyen meglehet oldani :
A feketéjét meg úgy állitod a menüben ahogy neked tetszik
-
balu999
tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Szia
Köszi , sikerült is megoldani . Most éppen m1-et nézek miközben ezt írom
-
pepe_g
tag
Sziasztok!
Sikerült megvennem a Samsung LE32C530-at!
Aminek külön örülök, sikerült Samsung panelest vennem!
Szóval a kérdésem az lenne hogy: Nem tudjátok véletlenül hogy mik a jó manuális képbeállítások?? Mert valahol láttam egyszer, de már nem találom azt az oldalt!
Nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni!
-
bigdigit
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
akkor ha jól veszem ki 3009.2-őt kerüljem ha PVR-t szeretnék kapcsolni.igaz csak ez van a samsung honlapján.
eddig még sosem volt bekapcsolva egyébként.
másik kérdésem az lenne pendrive-ról is frissíthetek gondolom?már csak azért is mert ugye netről alapból csak az utolsót szedné a tv. -
Jakuu
őstag
LE37C679 -t megeri szerintetek megvenni 100k-ert ?
-
törölt tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lenne lehetőségem lecserélni egy 1 éves samsung le40c650 tv-t egy új ue40d5500-ra teljesen ingyen.Szerintetek megéri?
-
rokapet
tag
Előzőhőz kieg.:
Összesen 6 Euronics üzletben van ilyen, ha minden igaz, több termékre is. Csepel, Vecsés, Lurdy, Savoya, Újpest, Érd.
-
rokapet
tag
Üdv!
Gondoltam megosztom, közérdekű:
Euronics (a Vecsésen levőben voltam)
Samsung UE32D5000PW
Ár (amennyiben áruhitelre veszed): 120.400 Ft + kezelési k. (16856 Ft)
Ár (teljes): 139.990 FtAz áruhiteles ár eléggé verhetetlen, webshop-okban nincs ennyiért. Ja és rendes Samsung garanciával adták. A többi típust igazából nem is néztem, a fenti volt a kiszemelt.
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Egy LE40C650 tulajdonosa lettem. Lan kábelt rádugtam és figyelmeztet, hogy frissítsem a szoftvert, ha nem akkor meg 24óránként újra felugrik az ablak.
Nyugodt szívvel frissíthetem? -
botiking
csendes tag
Megvan életem első samu LED tévéje (meg úgy amúgy LCD tévéje).
Samsung UE40C6510.... Hát elsőre le vagyok nyűgözve.
Még alapbeállításokon sem gáz az SD adások képe
De majd este írok egy kis összefoglalót. -
bigdigit
addikt
páromnak van egy 40C650-es tv-je.korábban olvastam lehet rajta aktiválni a PVR funkciót de sehol nem találom már a menetét,hogy is kellene.
ha valaki leírná vagy belinkelné megköszönném.
illetve az is érdekelne figyelni kell-e melyik szoftverre próbálom beállítani...igaz tavaly decemberben lett frissítve utoljára és azóta nem tudom kijött-e újabb szoftver rá mert jelenleg nem lóg a neten a tv.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Tegnap megjött a Fuji A530-as laptopunk. A kérdés az hogy rákötöttem a tv-re(Samsung A656). Tökéletes a képe. Annyi hogy mikor full HD videót játszok le vele akkor nem az igazi.
A kérdés: Lehet hogy nem is Full HD felbontásban játssza le a tv? Én azt hittem ha rákötöma laptopot akkor úgy ismeri fel mint egy monitort ami simán megy 1920*1080-as felbontásban.
De mivel a laptop kijelzője csak HD felbontás bír lehet az a baj?Egy asztali gépre is rá van kötve a tv. Monitorként használom. Ott jó a Full HD felbontás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
A válaszokat előre is köszönöm!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

!
Aztan egy kulfoldi oldalon talaltam javasolt beallitasokat, kicsit szokni kellett, mert kiderult hogy a fehernek is vannak arnyalatai. (le37b679)