- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
tupacamaru #139006 üzenetére
Update-elek hamarosan, vannak fejlemények!
-
natë
nagyúr
válasz
tupacamaru #138930 üzenetére
A magyar Samsung nem tudott segíteni, most az ausztrálokat nyaggatom. Lehet egy firmware reflash segítene?
-
Celtis
veterán
válasz
tupacamaru #138326 üzenetére
Inkább HDMI audio extractor. A splitter ugyanazt a jelet osztja ketté, azt továbbra sem fogja ismerni az erősítő.
Ha több forrás is van, akkor van okosabb extractor is, ami tud ARC-ot is. -
james008bond
őstag
válasz
tupacamaru #138272 üzenetére
Azt honnan tudni?
-
Rolvik
csendes tag
válasz
tupacamaru #138161 üzenetére
Igen, elinditottam a projektoron es a tvn is. (Bizok benne hogy jol csinaltam🙂)
-
tothjani81
senior tag
válasz
tupacamaru #138139 üzenetére
Én a boxra gyanakszom. Minden tartalmon ami azon keresztül megy látható a jelenség. A youtub ugye alkalmazásként megy így nincs köze a boxhoz. Ez a fehér kép is youtubos. Az a baj a samu szervízben olyanokkal beszélsz akiknek gőzük sincs az egészről. Az egész tv t nem szivesen küldöm szervízbe, ha csak a boxa a gatya.
-
mpo
veterán
válasz
tupacamaru #137873 üzenetére
A MU8002-nek középen van a talpa, de jó messzire kilóg oldalt, arról nem volt adat, hogy milyen szélességet foglal el. Most 3-3 centivel lóg túl a tévészekrényen.
Kecskelábú nem is lett volna jó, nem is néztem, ezért eddig nem tudtam, hogy adnak-e róla adatot.
Nem véletlen a displayspec oldalt nézegettük. -
FirstAndroid
tag
válasz
tupacamaru #137302 üzenetére
Sötétnél, feketénél látszik főleg, de este majd töltök fel fehér háttérrel akkor.
-
jambiyya
őstag
válasz
tupacamaru #137255 üzenetére
Remélem ez csak egy városi legenda...
-
S e t h
nagyúr
válasz
tupacamaru #137247 üzenetére
Arra sikerült rájönni akármilyen forrásból, hogy mi okozza?
-
S e t h
nagyúr
válasz
tupacamaru #137243 üzenetére
Atyaég, mintha az enyémet látnám.
40-es, gyerek tévéje és filóztam lehet-e vele vmit kezdeni, vagy kezdjek el nézni vmi mást. -
Thom!
veterán
válasz
tupacamaru #137211 üzenetére
megnézem remélem megtalálom
Plex szimpatikus amúgy nagyon -
busman
veterán
válasz
tupacamaru #137130 üzenetére
Te mit keversz itt gyerek?
49Q70 van valakinek?
-
koko52
nagyúr
válasz
tupacamaru #137130 üzenetére
No, kismegszakító le, 1 perc és megy a TV. (így nem kellett levenni).
Most mi legyen? Adjam el? Mert márciusban lejár a garancia. Vagy nem lesz baja? Mi lehetett ez? -
Csabi1984
addikt
válasz
tupacamaru #136877 üzenetére
Sikerült bekapcsolni a Bluetooth-t "off"-on volt.
De ami kicsit problémázik,hogy ugyan megjegyzi az eszközt de automatikusan a TV-ből jön a hang. Ha átváltok Bluetooth fejhallgatóra átvált de süket a füles -
Csabi1984
addikt
válasz
tupacamaru #136877 üzenetére
vajon egy UE40 F6770-es Tv-n?
-
Celtis
veterán
válasz
tupacamaru #136400 üzenetére
-
pigster
senior tag
válasz
tupacamaru #135981 üzenetére
Amit én rendeltem 10 napja, az sem volt először, aztán másnapra már lett belőle. Ügyfélszolgálat azt mondta, szokott érkezni új készlet. Nem tudom, meddig érdemes várni vele, mert hivatalosan 30 nap a kiszállítás, bár én 4 nap alatt megkaptam.
-
IntelKiller7
veterán
válasz
Én még hozzátudtam adni a kosaramhoz, de megvenni már nem tudtam tegnap.
Support szerint jön készlet, 1-2 héten belül. -
válasz
Neztem igen de ketlem, hogy toltenek keszletet. Az oledre hajtottam de kb 3db ha lehetett. Szerintem a telekomos dealek mar felejtosek.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tupacamaru #128853 üzenetére
Végül úgy látszik marad a kisebb 55", az újabb
Mondjuk én inkább LG Oledet vennék, de samsung pártiak
-
woros
őstag
válasz
tupacamaru #127341 üzenetére
Ha nem transzkodol a szerver akkor tuti h eleg a 100mbit a 4k-hoz tekintve h en is ugy hasznalom. A buffereles lehet felirattol is ami az mkv-ben van. Azt vagy kiszeded belole srt-be vagy toltesz le hozza.
-
Rp526
aktív tag
válasz
tupacamaru #102321 üzenetére
Köszi! Én erre gondoltam kínai alatt:
[link]
Egy ilyenből nem sokat néztem ki.
Amit linkeltél akk az teljesen megfelelő, semmi különbség kb a 10e Ft-ostól? Mióta használod, minden ok? Látom van USB, akk pl ezt a TV is megtáplálja?
Köszi még1x! =) -
Celtis
veterán
válasz
tupacamaru #102330 üzenetére
Ár/képminőség arány.
Jelen esetben nem a készülék tudásával van a gond, hanem a minőségével. -
Celtis
veterán
válasz
tupacamaru #101532 üzenetére
Két helyen is? A bal alsó sarok durván bevilágít a felül középen meg brutálisan.
-
dethroner
veterán
válasz
tupacamaru #99915 üzenetére
Miért ne lehetne véleményem? Gondolom neked sincs Ferrari-d és talán nem is ültél még benne, de véleményed biztosan van róla. Szóval ha az itt leírtak alapján teljesen látatlanban dönthet valaki úgy hogy neki ez a program tetszik, szüksége van azokra a tudásokra amivel rendelkezik, akkor azt hiszem arra is lehetőség nyílik, hogy megjegyezzem nem való nekem, mert nincs igényem ezekre a plusz ficsörökre.
Hidd el, érdekelt a téma: Épp ezért kérdeztem rá hogy miért is jó, mert még soha nem találkoztam vele, és amikor néha eszembe jut egy plusz eszköz vásárlása filmlejátszás céljára, akkor a max összeg amit rászánnék egy ilyen S905-ös masina lenne, amin ugye a KODI az előretelepített lejátszó.
És sok más mindenről lehet még tőlem olvasni, légy figyelmesebb! -
törölt tag
válasz
tupacamaru #99915 üzenetére
Miért is ne lehetne véleménye? Van Samsung tévéje, és itt a topikban megoszthatja nyugodtan a tapasztalatait.
Az ilyen beszélgetésekből meg mások is okulhatnak. -
zsiz
őstag
válasz
tupacamaru #96671 üzenetére
Csak állítva és rögzítve
-
sityupityu
veterán
válasz
tupacamaru #96671 üzenetére
Én úgy vittem haza az enyémet. Két-három takarót leterítettem előtte, és kijelzővel felfele beraktam. Semmi baja nem lett.
-
sityupityu
veterán
válasz
tupacamaru #96317 üzenetére
Egyébként lehet, hogy túlzottak voltak az elvárásaim. Mivel a 3D Mkv felezett anyag a BD50 ISO-val szemben, én valami olyasmi felbontásbeli különbségre gondoltam, mint ami Sd és HD adó között van. Vagy legalább is megközelítőleg. De nem volt, csak minimális.
-
sityupityu
veterán
válasz
tupacamaru #96315 üzenetére
Jó nektek. Mi egy Mede8er MED600X3D próbáltunk ki, ebből is a wifis verziót. Sajnos ment vissza ahonnan vettük.
-
sityupityu
veterán
válasz
tupacamaru #96313 üzenetére
Én is csak azt írom le amit tapasztaltam. Mint írtam, jobb egy külső lejátszóról BD50 ISO-t nézni, szebb lesz valamennyivel a kép, de korántsem volt akkora a különbség, hogy hanyatt kellett volna esnem tőle. Számomra egy nagy csalódás volt. Itt a fórumon is többen megerősítettek ebben, hogy ők szintén ugyanezt tapasztalták.
Ebből az egészből csak azt akartam kihozni, hogy egy jó minőségű Mkv anyag igen is nézhető. Ha valakinek kifinomultabb a képi ízlése azt elfogadom, csak azt nem szeretem amikor nézhetetlennek titulálnak valamit. Az itt olvasottak hatására próbáltam ki én is egy 3D külső lejátszót, ami valóban jobb volt mint ha a tévé lejátszóján néznék Mkv-t, de korán sem annyival mint amiről itt regélni szoktak. -
Tottalino
tag
válasz
tupacamaru #96293 üzenetére
Ja. Csak 40h6400 tv-m van ha nem gond
-
dethroner
veterán
válasz
tupacamaru #95483 üzenetére
Ezekben nincs irányváltás. Ami bemegy az egyik oldalon, az kijön a másikon
-
Anubis_9
addikt
válasz
tupacamaru #95432 üzenetére
Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem már az őrületbe kergetett.
Nagyon reméltem, hogy le lehet tiltani. Egyszer sem használtam, szerintem teljesen felesleges funkció.
-
sityupityu
veterán
válasz
tupacamaru #95301 üzenetére
Már fél éve megvan a tévé.
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #93462 üzenetére
Az okosok szerint nem érdemes a szerviz menüben mászkálni, ha csak nem valami nagyon fontos, de inkább olvass vissza, hogy a keresőben miket írtak erről.
galaxys80Ok, részemről lezárva (mert elnéző vagyok
), és bocs.
-
PuMbA
titán
válasz
tupacamaru #92351 üzenetére
-
dethroner
veterán
válasz
tupacamaru #92081 üzenetére
Igen, már korábban is nézegettem ezt az írást. Nem vagyok egy nagy buhera bajnok, ezért inkább megvenném a kész DIY szettet, abból is a drágábbat, de sajna nem olyan a falon a tapéta és a tévé is több mint fél méterre a faltól lóg, nem érvényesülne a fény. Pedig marhára tetszene.
-
BBéci
legenda
válasz
tupacamaru #91877 üzenetére
De bizony azt, tehát nincs 23,976p és 24p lejátszás.
-
Flashget
félisten
válasz
tupacamaru #90735 üzenetére
Én hiába írom le ezt csak mondjuk média vagy BD lejátszóra pont akkor sosem jön senki írni, hogy ez igaz.
Köszönöm a megerősítést
Mindenki aki átáll valamilyen külső lejátszóra amit erre terveztek, hamar elfelejti a tévéét. -
Imi1981
veterán
válasz
tupacamaru #90694 üzenetére
Én mindig teljes képernyőre zoomolm a filmeket mpchc-val, nem tudom azt hogy érzékeli.
Ha kész a tiéd azért írd meg milyen lett mert kíváncsi vagyok rá.Én még majd kb tavasszal fogom megcsinálni . -
Imi1981
veterán
válasz
tupacamaru #90681 üzenetére
Valószínű én is a legolcsóbb verziót fogom megpróbálni majd valamikor.A többi nagyon drága.15 ezer még elmegy és tényleg frankó.Kár ,hogy csak a Philips alkalmazza gyárilag mert azon kívül hogy hangulatos még a kontrasztot is (lcd gyengéje)jobbnak látni ami jó dolog.
-
Imi1981
veterán
válasz
tupacamaru #90681 üzenetére
Kösz! Mar olvasom is!
-
sandró60
addikt
válasz
tupacamaru #22291 üzenetére
Az ujabb készülékben is benne volt az előzőre visszaállitás- D5500.Tavaly áprilisban amikor vettem a tv-t akkor benne volt az"előzőre" menűpont.Az utána következő frissités már letiltotta
-
Tutu7030
veterán
válasz
A B650-nél a 3000-es fw verziótól is tiltva volt a fw visszaállítás.
-
sityupityu
veterán
válasz
Ez már a C szériában sem volt benne.
-
draff
aktív tag
válasz
tupacamaru #21132 üzenetére
Kicsit körbenéztem a témában a hálón és mintha okosodtam volna.
Itt van egy eléggé érdekes Samsung oldal, amelyen különleges ötletekkel lehet találkozni: http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/melyviz.html
Most nem azt mondom, hogy ma estére azonnal nekiesni és hazavágni a TV-t, de a jelek szerint egyesek már próbálkoznak ...
-
draff
aktív tag
válasz
tupacamaru #21132 üzenetére
Hát azért - ha a procit gyorsabban járatom, azzal bizony a gépem gyorsabb lesz.
Egyáltalán nem kötekedésként mondom, csak úgy tapasztalatból, otthon a gépemben a 2,4 MHZ-es Pentium proci fel van húzva 2,8 MHz-re, és attól simán gyorsabb. Pont azzal a 0,4 MHz-cel.
De ha egy videokarira nem a kimondottan saját driverét töltöd rá, hanem valami hasonlót, (mert mások is azt ajánlják, vagy mert éppen jó hozzá) hát bizony van olyan eset, amikor többet fog tudni, mint a gyári adatok. Nekem az Inno3D NVidiás karim egyáltalán nem a saját, hanem egy jóval modernebb NVidia driverrel van megpiszkálva (talán éppen a Detonator-ral) s hozzá még a Powerstrip-programmal is kissé megtolva, mert vele a kártya procijának órajelét + a videoRAM-ok frekvenciáját is feljebb tudtam tolni, amivel a képi megjelenítés gyorsabb lett. Na nem sokkal, de azért illedelmesen.Azért kérdezném tehát, mi van olyankor ha a TV-k alaplapi driverével variálgat az ember egy tipuson belül?
Régebben az olcsóbb zsebszámológépek tudása kimerült a négy alapműveletben. Miközben az agyuk sokkal többet tudott, de hát az olcsóság kedvéért nem használták ki. Nem egyszer olvastam róla az okosoktól, hogy a gép lelkének becézett "százlábú" akárminek ezt a lábát meg azt a lábát kivezetve, a gép utána tudott hatványozni vagy éppenséggel gyököt vonni - meg a többi.
A gyártók általában ugyanazt a lapot teszik bele minden gépbe, csak a tipustól és ártól függően kissé felhuzatják, vagy direkt lebutítják.
Ha a TV-kben is teljesen véletlenül így működnének, akkor mi van olyankor, ha ráérez az ember? -
Harlond
tag
válasz
tupacamaru #20947 üzenetére
most kipróbáltam, egy ADATA C903-mal nincs semmi gond -.- de ez csak 8gigás, arra meg nem sok full HDs fér... akkor magam a vinyó nem tud annyit, vagy mi lehet a baja? :S
-
bbtamas
csendes tag
válasz
tupacamaru #20939 üzenetére
Képet nem tudok felrakni, de itt egy link, a 6. kép mutatja. http://www.geeks.hu/tesztek/100426_samsung_ue46c7000_3d_teve_teszt
-
JoeYi
őstag
válasz
tupacamaru #15461 üzenetére
A TV játssza le. A PC csak amolyan fájlszerver. A DLNA kommunikációs szabvány tulajdonképpen csak egy keret, hogy az ennek megfelelő eszközök könnyen megtalálják egymást. Megszabja a támogatott formátumokat, de azt nem a média szerver rendereli le, hanem csak elérhetővé teszi fájl szinten
-
nightshadow
veterán
válasz
tupacamaru #15464 üzenetére
Az is lehet, hogy a tévé, abszolút nem vagyok benne biztos, hogy a PC. Szerintem a BBéci majd meg tudja mondani.
-
nightshadow
veterán
válasz
tupacamaru #15461 üzenetére
Ha összedugom LAN-on a TV-t a PC-vel, és valamivel (pl. serviio) megosztom a tartalmat, akkor mi játsza le a filmeket, a TV vagy a PC??
Szerintem a PC, de ez csak egy logikai következtetés, abszolút nem vagyok benne biztos.
-
nightshadow
veterán
válasz
tupacamaru #15459 üzenetére
Akkor én tévedtem, nyugodtan ajánljátok játékra.
-
medek3
aktív tag
válasz
tupacamaru #15444 üzenetére
Szeretem újvárost, nagyon pöpec hely, laktam ott 2évet
-
medek3
aktív tag
válasz
tupacamaru #15441 üzenetére
egyébként üdv majdnem földi. Nem vagy Jabilos véletlen.
-
medek3
aktív tag
válasz
tupacamaru #15441 üzenetére
Gondolom a progi media lejátszója.
-
szaszapi
őstag
válasz
tupacamaru #15381 üzenetére
hi,nem megy,annó írtam is neked szarakodtam a samygo-val én most is 650-ként használom,de nem műxik az usb wifi sajna
egy 650-es alaplap kéne,de nem nagyon lehet beszerezni már sajna. -
ImI87
őstag
válasz
tupacamaru #9035 üzenetére
tupacamaru és grabla: köszi a válaszokat!
Vennék a TV-hez egy USB-s külső vinyót is. Samsung-ot szeretnék, az S2 Portable szeriából. Látom, hogy megjelentek USB 3.0 verziók is, amik 7200 fordulatúak. Tudom, hogy visszafelé is kompatibilis az USB 2.0-val, de a TV biztosan tudná kezelni? A 7200-as biztos több áramot is kér, emiatt is él a kérdésem.
-
Bandus99
őstag
válasz
tupacamaru #8617 üzenetére
igen egy ido utan kiderult, hogy eleg ennyi is.
Sajnos eleinte keringett masik leiras is ahol nem csak 1 dolgot kellet atallitani -
Dog 11
tag
válasz
tupacamaru #8523 üzenetére
Szabad visszalapozni .
-HSz :8363,8364,8367. -
válasz
tupacamaru #8523 üzenetére
mert néhány típust másfajta chip set-tel gyártottak
-
válasz
tupacamaru #8501 üzenetére
A HDMI-n digitálisan bármilyen hang kimehet, de itt maga a kérdés alapvetően hülyeség az én olvasatomban
-
DaDy0219
tag
válasz
tupacamaru #8208 üzenetére
Köszi így sikerült megoldani a gondot.
Viszont van a távirányítón felvételi gomb.
Milyen körülmények közt tudok vele felvenni?(LE40C550) -
jollyjoker94
csendes tag
válasz
tupacamaru #8185 üzenetére
Segítséget kértem, nem véleményt!
Egyébként nem tudok már vissza menni se a szervíz menübe se!A "tuner"-t állítottam el VÉLETLENÜL!
Aki tud légyszíves segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest