- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
hali
Samsung UE-37C5000 néztem ki sajnos nem 100 hz-es ,Samsung UE40C5000 között van méreten kívül van különbség?ill. milyen panellel szereltek?ill. ajánljátok ezeket a készülékeket?Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
Sziasztok!
UE40C6000RW 40
A gondom a következő,tv működik tökéletesen,de ha a szobában bekapcsolok vagy kikapcsolok valamilyen 220 v-os fogyasztót 1-2 másodpercre bekockásodik a kép ,utána minden rendben.Próbáltam már külön konnektorból ,de a jelenség nem változott.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
Köszönöm,mindenképpen kipróbálom,csak nem lehet egy nagy tétel megveszem amint tudom,mert nem hiszem,hogy jót tesz a tv-nek.
Akár pozitív akár negatív lesz az eredmény megosztom itt.domager2 : digi kábelen jön a jel xv.ker panelban.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
-
zazahoho
őstag
Ígértem,hogy ha ezt a galvanikus leválasztót beszereltem,megírom a tapasztalatomat.
Ott kezdem ,hogy előtte kicseréltem 3x árnyékolásúra a kábelt,ami nem hozott változást,vagyis továbbra is bekockásodott a kép 1-2 másodpercre 220 v-os bármilyen fogyasztó bekapcsolásakor UE40C6000RW tv-nél.
A leválasztó beszerelése után ez a probléma teljesen megszűnt ,xv.ker digi kábel tv adás.
köszönöm a tanácsokatAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
-
zazahoho
őstag
válasz Imifej #22943 üzenetére
Remélhetőleg beválik ,de ha már veszel és nem nagyon hosszú a koax kábeled vegyél 3x árnyékolásút (boltban ezt tanácsolták) igaz ez kizárólagosan nem oldotta meg a gondot.Én a leválasztót a tv és az elosztó között kb középre tettem,mivel falon van a tv.
Anyáméknál hétvégén megcsinálom UE-32D5000 tv-nél is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest