- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonline.
aktív tag
Hali!
Van valakinek tapasztalata a gyárinál nagyobb akksikkal? Ebayen van rengeteg, 2500-től 4500- mAh-ig, de eléggé kételkedem ezeknek a minőségében, lehet 1 év után semmit sem fog bírni. A mostani akksi még gyári, most lesz kövi hónapban 3 éves, azért kéne csere. Javaslatok esetleg konkrét akksira?
-
Moonline.
aktív tag
Na, gyermekeim!
Valamit sikerült úgy elbaszarintani ezzel a rommal hogy elment a GÉPEMRŐL a net. Frissítettem, minden ok, USB-n rá van dugva a gépre, erre feljött valami új opció hogy USB megosztás, alapból ezzel csatlakozott a gépre. Ez azt eredményezte hogy valami csuda folytán a mobilról veszi a netet, a gépem meg nem azonosított hálózat hibával nem kap netet. Na, ezt most miért...effektíve ha nincs rádugva a gépre USB-vel bekapcsolt wifivel a teló, akkor nem tudok netezni. Valaki help..
A hálózati és megosztási központban így jelenik meg: SAMSUNG Mobile USB Remote NDIS Network Device
-
Moonline.
aktív tag
válasz
jjeahh #14525 üzenetére
Isten ments, nem vagyok hajlandó újrarakni minden programot ezért...marketből már töltöttem le egy tök jó ébresztőt, youtubet meg amúgy sem használom telón...minden más működik
-
Moonline.
aktív tag
válasz
Pete55555 #14521 üzenetére
Nekem sem működik, a youtube-val egyetemben.
Más: Előbb olyat csinált a teló hogy volt az akksi 65%-on, aztán újraindítottam és leesett 15-re...nagy ritkán csinálja ezt, de nem tudom mitől lehet. Másnak nincs ilyen probléma? CM 10.1-et használok. 10-ről frissítettem, wipe nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest