Új hozzászólás Aktív témák
-
Neo3
tag
Tőletek O2 tulajoktól is megkérdezem, hátha... Működik nálatok a Vibro nevű ingyenes progi? Azt tudná elvileg, hogy saját rezgésmintát lehetne beállítani SMS érkezéshez. Nekem eredeti WinMo 6.5 Professional ROM-om van, és nem tudom működésre bírni a progit, pedig nagyon szeretném.
Innen lehet letölteni a cab fájlt: [link]
-
Neo3
tag
Ti milyen sms kliens programot használtok? Nem zavar titeket, hogy miután értesítőt kaptok, hogy az üzenet kézbesítve, újra lejátssza az SMS hangot, illetve folyamatosan vibrál?
Nem tudtok esetleg egy olyan progit, amivel az SMS rezgést át lehetne állítani, hogy ne folyamatosan rezegjen? Találtam egyet: Vibro, de nálam ez sajnos nem akar működni
Előre is köszi!
-
Neo3
tag
Sziasztok, nem tudjátok az iphone-os Labyrinth játék nem elérhető Omniára? Vagy valami hasonló játék esetleg?
-
Neo3
tag
köszi! így külsőre nem rossz! feltelepítésre gondoltam, nem felépítésre, de azt hiszem ezt sikerült megtudnom, hogy akkor ezek szerint ez IS fent lehet (nem olyan, hogy vagy ez vagy a widgetes felület és akkor a gépen (PC) kell szöszmötölni valamit, ha át szeretnék váltani egyikből a másikba.)
egyelőre csak tájékozódom, hogy majd mit, hogy kell. ez a felület amúgy gondolom jó a Pro-ra is, a B7610-re, mivel gyakorlatilag u.a. a két készülék a qwerty-t leszámítva.
-
Neo3
tag
hogy működik ez a shell rendszer feltelepítése? lehet olyant, hogy a Samsungos felület IS fent legyen és ez a shelles is és mondjuk egy program elindításával lehessen váltani a kettő között? mert mivel én még nem tapsztaltam személyesen, h milyen a Samsungos, nem akarok rögtön váltani róla. 1-2 hétig biztosan nem kezdek el ROMokat frissítgetni, meg hasonlók.
-
Neo3
tag
találtam egy oldalt, ahol elvileg bemutatják, hogy kell widgeteket telepíteni. nekem tetszik ez a kezdőképernyő, meg nem is értek még a ROM, stb. telepítésekhez, úgyhogy én megahagynám ezt. Itt az oldal: http://www.careace.net/2009/09/14/how-to-add-widgets-to-samsung-omnia/
-
Neo3
tag
egyébként mennyire nehéz widgeteket a gépről a telóba juttatni? én csak net nélkülieket szeretnék majd használni, pl van olyan, ami a hőmérsékletet mutatja a teló körül?
-
Neo3
tag
Nos arra jutottam, hogy ez a "sok" szöveg ez nagyon egyénfüggő
Nálam - ahogy azt az Omnia Pro-s topikban is leírtam az imént - napi 3-4 jegyzetet jelent, mindegyik kb. 2 mondatot tartalmaz. + 3-4 sms egy héten. Ha meg tudom szokni az érintőképernyőt, szerintem nem lesz gond. nem ér annyit a pro, hogy emiatt a magyar nyelvet dobjam. Meg amit ti mondtatok érv - hogy sokkal több embernek van O2-je - is megfontolandó, hiszen kezdő vagyok a témában. A Pro sötét ló egyelőre, nagyon kevés embernek van ilyenje (pedig nem egy rossz készülék, sőt!)
-
Neo3
tag
Nekem még egyelőre kínai ez az SPB keyboard
A lényeg az, hogy akkor nem kell a 68. almenübe belemenni, hogy elővarázsoljam az á,é,Í,ó,... betűket? És az előbbi kérdésem még, hogy jegyzetet és sms-t is lehet írni landscape módban? -
Neo3
tag
Az Omnia II-ben is működik az ékezetes betűbevitel, mint a HD-ben, vagyis:
"Az ékezetek bevitele viszont ötletesen lett megoldva: az á betűhöz először meg kell nyomni a ' jelet, majd az a betűt, és a mobil ezekből kirakja az á-t." így? -
Neo3
tag
Igen, ez a legnagyobb hátránya a Pro-nak. Most azt kellene eldöntenem, hogy a keyboard a fontosabb, vagy a segítség
Mondjuk én tuningolni, ROM-ot cserélgetni nem nagyon szeretnék, csak programokat, játékokat, zenét rátölteni. Az meg elvileg ahogy olvastam, ugyanúgy működik a kettőnél.
Olvasgattam sok véleményt erről a keyboard kérdésről, és elég sok ember írja azt, hogyha sokat gépel az ember, akkor egy idő után elkezd hiányozni neki a fizikai billentyűzet. Márpedig én napi szinten használom a jegyzeteket (napi 3x-4x biztos fel kell jegyeznem valamit, és ilyenkor fontos a gyorsaság, mert mire beírom a fél mondatot már elfelejtem a második felét
). Attól félek, hogyha nem jön be az érintőképernyős gépelés, akkor úgy fogom érezni, hogy kidobtam 100.000 Ft-t az ablakon.
-
Neo3
tag
válasz
Napfénysüti #4270 üzenetére
Hát nekem ez lesz az első WinMo-s (sőt, egyáltalán oprendszeres) telefonom, úgyhogy még nekem elég kínai a programkavalkád, ami elérhető az Omnia családra. Gondolom ami Omnia II-re jó az a Pro-ra is jó lesz.
Legalábbis remélem
-
Neo3
tag
Köszi mindenkinek! Az O2-ben mennyire lehet könnyen ékezetes betűket írni?
-
Neo3
tag
Sziasztok! Szerintetek melyik jobb telefon az Omnia II vagy az Omnia Pro B7610?
A kettő között vacilálok, és a kemény billentyűzet miatt inkább az utóbbira voksolnék jelenleg, de... Az egyik videotesztben egy hatalmas karc volt a Pro kijelzőjén, amit állítólag nagyon könnyen összeszed. Tokot, tartozékot elég nehéz hozzá találni, előbbit nem is sikerült, csak egy fóliát, de azzal nem megyek sokra...
Én főként jegyzetek készítésére, smsezésre és fotózásra használom a telefont. Ti melyiket ajánljátok inkább?
Köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest