- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem az egész PDA-t fikázom, hanem hogy sistereg. Ez irányban még jó hogy fikázom, ez tűrhetetlen így.
Dehogy viszem vissza, eladom a francba ennyi elég is votl belőle.
Csak ezt néhány fanboy nem bírja elviselni,hogy nem is olyan jó ez az egész.Mint írtam, nem vagyok igényesebb, csak annyit várok el, hogy ne sisteregjen. Azt csak megemlítettem, hogy úgy egyébként is rengetek PDA nyújt e téren többet... Nemhogy recseg... Ezt még egy 10 éves hülyegyerek is észreveszi és zavarja.
Na kész, ennyi elég volt. Látom a fától nem látszik egyeseknek az erdő.
VAgy csak nem volt előtte PDA-juk és most nagyon örülnek ennek.
-
törölt tag
válasz
CHIPman #6318 üzenetére
Nem vágom ezeket.
De szerintem azért egy N szériás nokia szintjét hozhatná. Ezen nincs mit vitázn szerintem.
És itt még mindig nem azért kellemetlenkedem, hogy egyszerűen fos az egész hangzásvilág, hanem hogy sistereg. Tehát normálisabb mp3 lejátszókhoz hasonlítani sem merem(pl Ipod vagy egy cowon). Itt a sistergésen van a hangsúly ami egyszerűen nagyon gáz. És akit ez nem zavar, háát. Most jut eszembe. Még az analóg kazettás walkman-ok sem sisteregtek így. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
nyikszi #6308 üzenetére
+bulho
Rendben, bár a gari helyett inkább eladom a francba, az egyszerűbb.
Amúgy nem, dehogy hallgatom max hangerőn, ezt ugye pont hogy halk hangerő mellett lehet hallani. Vagyis hát azért kell olyan közepes nafta, hogy már ne legyen anyira zavaró.
Utánanézek ennek a ROM varázslásnak majd ha lesz időm, aztán írok, ha valami nem világos.Sőt egyből: valaki tudna egy jó linket mutatni, ahol megtudhatom a ROM varázslás rejtelmeit?
Mert gugliból nem nagyon világosodtam meg. -
törölt tag
Nekem a számok közt nem zúg. Ha nem alatta. És ez még elmegy, de nem tudom, próbáltad-e a rádiót. Ott sokkal erősebb.
Azért egy 80K-s készüléknek nem így kéne szólni, így még egy 10K-s noname mp3 lejátszó sem szólt 5 éve.
Elég nehéz ezt elfogadni egy SE w810i, Nokia N78 és Ipod Touch után. Egyik telefonom sem szólt így. -
törölt tag
Az a helyzet, hogy mindegyik nagyon sistereg.
Meg úgy alapvetően még egy Nszériás nokia xpressmusic után nagyon gány az egész hangzás. Akkor az ipodomat meg már meg sem említem...Számváltás közben nem sistereg, csak mikor ráadhatja a feszültséget az egészre. Amikor hallom, hogy kezdődik a szám.
Rádiónál még zavaróbb, ott nagyon erőteljes, és nem a gyenge vétel miatt van. Ráadásul főként rádiót szoktam hallgatni.
Most akkor lehet egy nappal a megvétele után el kell adnom.
Csak nem értem, hogy azért egy nem olcsó készülékbe ennyire gány hangkártyát integráltak volna? Van egy ez ilyen win mobile sajátosság? -
törölt tag
Most kipróbáltam egy kis zenehallgatást, és rádiózást, DE amit hallottam az egy BORZALOM!!!
Erős háttérsistergés hallható mindkét esetben!
Alapból iylen a teló, vagy az enyémmel van valami baj? -
törölt tag
Az IGO-s memkarira lehet pakolni szabadon dolgokat?
-
törölt tag
Tudnátok ajánlani bevált kijelzővédő fóliát?
Mert a gyárival szabadtéren eléggé fakó a kép. -
törölt tag
Az IGO-val meg lehet azt csinálni, hogy átragom a teló memóriájára, vagy egy másik 4GB-os memóriakártyára? Vagy csak a saját memkarijával működik?
-
törölt tag
Üdv!
Valakinek van tapasztalata valamely PH-n is kapható turbo simmel kapcsolatban?
Tudtok oylat, ami biztosan működik 100%-osan ebben a telefonban? -
törölt tag
Üdv!
Lenne 1-2 kérdésem:
Az oldalsó hangerőszabályzó gombokkal telefonálás közben is lehet állítani a beszélgetőtárs hangerejét? Azt mindössze csak 5 fokozatban?Buszon mindig úgy hallgatom a zenét, hogy a térdemen van a telóm, és fejjel elfele néz. Zenehallgatás közben is létezik az a funkció, hogy ekkor kikapcsol a képernyő + billzár, vagy csak telefonálás közben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest