Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe33
csendes tag
OFF!
ASamsung Omnia II-es garanciával kapcsolatban van egy dolog amit szerintem minden tulajnak érdemes tudni!
Én most vettem egy másik Samsungos cuccot, s a dobozába volt egy papír, hogy érdemes regisztálni a Samu honlapján; ugyanis ezért cserébe plusz garanciát adnak!
Én most egy fényképezőre csináltam meg a regisztrációt; s megnövelték a garanciát 2 hónappal...(erről külön Garanciahosszabbítást lehet az oldalról nyomtatni!)
A Samsung oldalon az Omnia-t is lehet regisztrálni; s erre is járnia kell visszamenőlegesen is a hosszabbításnak!
Ez a plusz 2 hónap nem sok, de azért szerintem számít, azoknak akik csak egy éves garival vették a PDA-t!!! (Én a T-Mobilnál vettem, s két év gari jár rá; de másoknak fontos lehet; különösen ingyé -
Joe33
csendes tag
válasz
user137 #4820 üzenetére
Ez a sírva menekülés elég furán hangzik... Nekem december óta megvan és még nem menekült tőle senki; sőt le akarták nyúlni
Az pedig hogy pl. egy Symbianos Nokia jobb lenne nála az szerintem egy írói munkásság része lehet.. (mese)
Ebben az árban, ilyen paraméterű, szabadon alakítgatható PDA nem nagyon van forgalomban Mo-on (az Androidnak kell még min 1év, stb.). Ez a Nokia, iPhone, s mostanában HTC mánia eléggé hasonlít pl. a nálunk jellemző német autó/Volkswagen imádatra... (A németek valamiért nem azt nézik hogy német, hanem hogy jó-e , megéri-e az árát; lást pl. Peugeot 206,Dácia Logan..)
De hasonló pl. az SE Xperia X1 esete; itthon mindenki szapulja; a GSMArena.com-on pedig több pontszáma van mint pl. a HTC Hero-nak, Nokiák-nak!
Hát így működik a K-Európai elme... -
Joe33
csendes tag
Mivel már megjelent az Opera 10 béta3; úgy döntöttem, hogy megtakarítok a főtárhelyen héhány MB-ot, s elkezdtem kiírtani az Opera9/web'walk file-okat (ugyanis T-s készülék)... Nagyjából sikerült is ; de a Windows könyvtárban az Opera9.exe-t (6,4MB) se Total Commanderrel se Fájlkezelővel nem engedi törölni...
Van valakinek ötlete hogyan tudnám törölni ezt a fájlt? Ugyanis ez a kb. +10MB mindig jól jön -
Joe33
csendes tag
i8000!
Regisztráltad az IGO-t a Naviextrs oldalán és letöltötted/telepítetted a Toolbox-ot rendben? Utána látnia kellene...
De akkor a legbiztosabb, ha kiveszed az O2-ből az SD kártyát, berakod egy USB-s kártyaolvasóba, azt laptop/PC-be: akkor sokkal gyosabb a kapcsolat és egyből lát a program mindent -
Joe33
csendes tag
válasz
viewdetails #4552 üzenetére
Kiegészítés az előző frissítési témához:
Aki használja a PDFC-én leírt TMC progit annak érdemes a frissítés után azt ujratelepítenie; ugyanis az IGo frissítés belekavar (mint nálam is)
-
Joe33
csendes tag
válasz
viewdetails #4552 üzenetére
Az a gond, hogy már az üzletekben nem működik a DC-6 sem... Akkor próbálkozok további üzletekben.
Van egyáltalán eredeti Samus micros autós töltő? Nem nagyon hallott róla senki...
A kocsiban eddig minden autóstöltő működött.
Mindenesetre kösz az infot! -
Joe33
csendes tag
Kiegészítés: 2 frissítés van a Naviextras-on: egy szoftver és egy Mo térkép.
-
Joe33
csendes tag
Egy olyan kérdésem lenne azokhoz akik autós töltőt használnak;hogy milyen típus vált be? Én jó párat próbáltam az üzletekben, s hiába szabvány micro USB; eddig egyik sem volt hajlandó tölteni (pl. gyári Nokia, noname, stb.)
A PC-ről, laptopról működik a töltés az O"2őn... -
Joe33
csendes tag
válasz
A_ScHuLcZ #4533 üzenetére
Helló!
Az IGO-t a kártyán a T-Mob ingyért csak Magyarországra adja! Az összes letölthető ingyenes frissítéssel az SD-n csak kb. 2-300 MB-ot foglal el; tehát marad kb1,6 GB szabad hely rajta!!!
Ha a teljes EU-t ráteszed annak kell kb. 2Gb!
Egyéntként ha valakit érint: van egy új frissités az IGO-ra a Naviextras-on!!! -
Joe33
csendes tag
Üdv midenkinek!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy sikerült-e valakinek az O2-n az a-GPS funkciót életre lehelni??
Elméletileg az XTRA mellett benne van! ( A PDFC-n is így tudják; de nem igazán jutottak ott se semmire...)
Egyébként ott találtam egy plusz lehetőséget a GPS pontosítására a registryben; ha valakinek nehezen talál műholdat (nálam néha előfordul):
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1099.500 -
Joe33
csendes tag
Helló!
Most olvastam az alábbi cikket egy XDA oldalas fejlesztésről! Elég érdekes lehetőség... Ha valaki nálam profibb és ügyesebb kipróbálja; kérem írja meg a tapasztalatait! Xperián működik; de az O2-ről még nem olvastam!
Íme a rövid cikk:
Dual boot okostelefonra (Mobile Tech World)
2010. 1. 28Ha van egy Windows Mobile-t futtató okostelefonuk, akkor akár kipróbálhatjuk az Androidot is. A Gen.Y DualBoot segítségével egyszerűen ténylegesen választhatunk a telefon bekapcsolásakor, hogy melyik mobil operációs rendszert kívánjuk használni.
Androidból jelenleg a 2.x valamelyik változatát használhatjuk. A dual boothoz először is a memóriakártyára kell másolnunk a Gen.Y Dualboot fájlt, majd telepíteni azt, egy újraindítás után pedig máris dönthetünk a két rendszer között.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623792 -
Joe33
csendes tag
Zack!
Nem tudom mire véljem ezt a leb..-st?? Valaki megkérdezi hogy mivel tud konvertálni 800x480-ra, én pedig válaszolok neki hogy milyen progival, s azt hogy a telefon 720x480-as felbontást tud. (Gondolom a megjelenítés sajátosságai miatt nem 800x480-as)
Ezért miért kell ilyen stílusban előadni magad? Én nem fikáztam semmit.
Az O2-őm már másfél hónapja megvan és én elég jól boldogulok vele s mások tapasztalatai miatt olvasom a Forumot; most volt időm : valaki kérdezett valamit én meg segíteni próbáltam...
De ha az a véleményed, hogy én ne próbáljak írni senkinek....
Egyébként meg nekem sem ez az első WM-es vagy Symbianos telefonom/PDA-m; ezért nekem is van némi összehasonlítási alapom..
S mint az előzőekben írtam; már egy ideje megvan az O2-m ; s nem lennék vele megelégedve akkor azonnal lecseréltem volna mint pl. az előtte kapott iPhone 3GS-st; amit három nap után cseréltem erre..
Mégegyszer: engem baromira nem érdekel hogy 720x480 v. 800x480; nem ezért vettem: nekem üzleti telefonnak kellett és annak szuper! -
Joe33
csendes tag
Zack!
Kipróbáltam; és nálam működik (szükség is van rá...)
Lenne viszont egy kérdésem!
Az első beállítás 96-ra változtatása mindig (soft reset után is) megmarad; a másidik átállítás a
9281600-ra viszont hamar eltűnik (SR se kell hozzá); s állíthatom újra..
Másnál is így van? NIncs valami mód rögzíteni???Kösz
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest