- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyesidr
tag
válasz
#41635072 #6322 üzenetére
Vagy csak te vagy egy kicsit nagyarc ? Vagy talán nem is kicsit vagy nagy arcú? Én ha egy áru nem felel meg az előírásoknak és ráadásul garanciális is, vissza szoktam vinni a pénzemért és általában ki is cserélik. Fogadd el a náladnál okosabb és tapasztaltabbak tanácsát, vagy ne kérj itt segítséget, ha úgysem érdekel senki véleménye, úgylátom elvagy te saját magaddal is. Egyébkét pl. nekem ez a hatodik pda-m kezdve az ETEN-nel a HTC-ig , de én nem fikázom, nekem bejön, igaz, a komolyzenét azt otthon a házi rendszeren halgatom, mert azt arra találták ki. Én is csak azt tanácsolom, vagy dobd ki, vagy add el, nem neked való, túl jó ez neked !
-
zack
nagyúr
válasz
#41635072 #6322 üzenetére
"Látom a fától nem látszik egyeseknek az erdő"
Az biztos. Főleg hogy pár napja eladtam, főleg azért, mert zenei téren találtam egy számomra megfelelőbb tipust. Szóval tényleg..fanboy vagyok.
Fikázhatnám, mert nincs már meg, de nem teszem, nincs rá alapom, mert zenei hangzásban az EGYIK LEGJOBB ma kapható PDA/telefon.
A stílusod azon túl, hogy tenyérbemászó, legközelebb legalább annyi eszed lehetne, ha el akarod adni, valószínűleg hibásan, ezzel a következő tulaját esetleg átverve, a Prohardver alapelveit megsértve, ne óbégasd tele a topikot, mert így magad alatt vágod a fát.Személy szerint ha meglátom a hirdetésedet, és lesz gyanútlan vevő jelölted, ha mást nem is, de ide fogom irányítani a topikba, hogy olvassa el az ámokfutásodat...
Egyébként jó is hogy eladod, mert nem hinném hogy az Omnia2 topiknak szüksége van hozzád hasonló júzerre.
-
zack
nagyúr
válasz
#41635072 #6317 üzenetére
Értelek én, csak nem értem a problémádat még mindig, és tegnap óta fikázod azt a PDA-t non-stop, amit itt mindenki nagy megelégedettséggel használ sok-sok hónapja. Kicsit kezd unalmas lenni. Többen is írták, többek között én is, vidd vissza, és nézesd meg, mert egyedi hiba lesz. Erre te kitalálod hogy szerinted nem egyedi hiba. Ezt mégis miből ill. melyik infóból szűrted le??
Abból hogy mindenki azt mondta nála ilyen gond nincs?
Hibás pédányok minden tipusból vannak, te pedig lehet pont ki is fogtál egyet. Előfordul, de ezért a PDA még nem szar. Ha pedig netán a rádió rész minősége nem felel meg, az is az Omnia2 hibája mert te igényesebb vagy a júzerek 99%-nál? Szerintem nem.
Egyszerű lett volna a döntésed, megspóroltál volna egy Omnia2 vételt, ha tanácsot kérsz, és közlöd mire is akarod használni. Mert bár nagyon erős a multimédiás része az Omnia2-nek, de csak egy "mindenes" PDA, és lehet a rádióhallgtás aspektusából lett volna más alkalmasabb tipus is.
Ettől függetlenül azt mondom gyári hibás.kosturica is írta már neked...add el, az lesz a legjobb. Mindenkinek.
-
zack
nagyúr
válasz
#41635072 #6284 üzenetére
Valami nagyon nem oké ott.
A számok közötti minimális zúgás szerintem abszolút nem zavaró. Számok alatt meg nincs semmi gond. Tisztán szól.Aztán lehet nincs semmi baja, csak elfelejted hogy ez nem egy Marantz hi-fi hanem egy PDA, de továbbra is fenntartom, hogy PDA és telefonok között is nagyon jól szól.
Elképzelhető hogy túl magas az elvárás...
Nokia Xpress? Csak nem az 5800? -
zack
nagyúr
válasz
#41635072 #6280 üzenetére
Számok közben hallasz sistergést?
Az nagyon nem normális. Bár én is kicsit nagyobb alapzajt hallottam Sennheiser CX500-al mint a gyári fülesével, de számok közbe nem. Az azért durva lenne. Valószínű ez azért van amit már mondtam. A Sennheiser csúcs minőségű hi-fi füleseket gyárt, ami nem feltétlen egy telefonhoz/PDA-hoz való, mivel a "hibák" is jobban érezhetők érzékenységük miatt. A gyári fülese kissebb Hz tartományban dolgozik és dB-ben is gyengébb. Nem véletlenül.
Ezért is lepődtem meg, hogy lényegesen jobban szól a DS980 BT cucc, mint a Jabra + Sennheiser. Valószínű jobban van optimalizálva telefonokhoz. Lehet el is fogom adni a CX500-at annyira profin szól a DS980.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
#41635072 #2476 üzenetére
lehet úgy is állítani a hangerőt zenehallgatás közben ha ki van kapcsolva a kijelző, ill. akkor is ha le van zárva a készülék!
Érdemes úgy csinálni hogy a pda-n maxra feltolod a hangerőt, és a füles potméterével utánaállítasz, ha esetleg nem bírnád az erejét!én így szoktam, de általában nem kell babrálni egyikkel sem, minden csutkán van, és teljes az élvezet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest