- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Sajnos nekem is visszaáll. Akkor azt hagyd. Nem véletlenül áll vissza.
Van egy progi aminek a neve MemMaid. Töltsd le, és létre fog hozni 3 ikont. Az egyik lesz maga a progi parancsikonja, a másik kettő pedig: MemMaid QuickClean, és MemMaid Reclaimer. Tedd ki ezt a 2 ikont gyorsan elérhető helyre, mert nagyon hasznos. Nekem van hogy 4-5Mb RAM-ot is fel tud szabadítani úgy, hogy nem fut semmi a háttérben. 1-2mp művelet, újraindítás sem kell.
Mindenkinek ajánlom!Fcsabi:
Ha pedig találtál, jól dugd meg az Omnia USB csatlakozójával.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
És mi a probléma a 720x480-al?
Szerinted milyen különbséget vennél észre egy 800x480 és egy 720x480 videó között minőségben? Nem értelek titeket komolyan. Kevés telefon ill. PDA tudja 30fps sebességgel lejátszani akadásmentesen 720x480 videókat, de már ez se jó mert nem 800x480 ? Nekem ez a megjegyzésed fikázásnak tünt és teljesen alaptalanul.El sem hiszed mennyire jó PDA-t tartasz a kezedben, ezt igazából akkor kezdenéd értékelni ha másra váltanál. Ma kb. 1 órát csak a kiállított PDA-kat és telókat nyomkodtam a gyorsboltban. És amit most leírok ide véleményt teljes meggyőződéssel fogom tenni. Jelenleg 2 PDA telefon van ami működésben és sebességben felveszi a versenyt az O2-vel. Az egyik az iPhone 3GS, a másik a HTC HD2. Most csak és kizárólag a natív sebességről beszélek, pl. kinetikus görgetés folyamatossága, menüben navigálás, fényképek csúsztatása...stb. Ilyeneket néztem meg, hogy az összes kiállított HTC, az összes Android rendszerű teló, ebben benne volt a legújabb Motorola Milestone is.
Nem írom le mindegyikről a véleményemet, de a Milestone-ra nagyon kíváncsi voltam, és persze nagyot is csalódtam. Kinetikus körgetés meg-meg röccennt, és nem volt az az érzésem hogy egy olajozott működésű rendszert nyomkodok. A G sensor aktiválva volt, de csak fektetett módban volt hajlandó működni, amit nagy blamának tartok, mert csak egy telefon, amit ha arról van szó egykezes használattal is lehessen már kényelmesen nyomkodni. Ezt én úgy vettem észre Milestone esetében nem lehetett megvalósítani, gondolom a hardveres qwerty miatt oldották meg így ami kicsúsztatható. A sebességével se voltam kibékülve, a mi kis O2-es PDA-nk sokkal olajozottabban, gyorsabban "hasít". Lehet én álltam hozzá negatívan, de az első kézbevételkor egy szimpatikus készüléknek tünt a Milestone, amit ahogy telt az idő a nyomkodásával, annál kevésbé tetszett. Sajnos Acer S100 és S200 nem volt kint valamiért, és a 2db kiállított Blackberry-t se bírtam működésre bírni...
Ha sorrendet kellene felállítanom gördülékenységet és sebességet tekintve, 1. helyere az iPhone 3GS-t tenném, 2. helyre a HD2-öt, bár nem tünt gyorsabbnak mint az O2, tehát szivem szerint holtversenyben végeztek a második helyen, de mivel a sebességkülönbség több helyen is megnyilvánulhat, ezért a HD2 össszességében biztos gyorsabb, de ez a menüben kavarogva, kinetikus görgetést próbálgatva, alkalmazásokat megnyitva bezárva, nem tünt fel.
Multimédiát direkt nem emeltem ki, mert ebben egyértelműen az O2-öt tartom a legjobb választásnak, ami azért is dícséretes, mert majd az összes HTC drágább nála, iPhone 3GS-ről, nem is beszélve. Mindent tud amit kell, és ehhez még kiemelkedő multimédiás képességek is társulnak, tipikus "all in one" PDA ami egyedülálló a jelenlegi mezőnyben.mod:
Azt sem értem miért konvertáltok rá bármit is, amikor a *.avi-t konvertálásmentesen lejátsza. Ez a formátum meg annyi van a neten mint égen a csillag.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nem leb@szás volt.
De úgy hangzott, és a smiley is arra utalt hogy ez számodra probléma ill. negatívum hogy a 800x480-at nem tudja. Félreérthető volt amit írtál. Én csak azt közöltem hogy ez nem negatívum...de mint mondtam félreértettük egymást.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
-
viewdetails
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest