Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsy21
csendes tag
Elküldtem múlt héten romot cserélni garival és ma megjött kiváncsi vok ez szerintetek egy stabil rom lett-e?
PDA: i8000nxxjb3
CSC: i8000xehjb3
TELEFON: i8000xxjb1Amugy ugy nézem gyorsabb lett és több funkció is van benne.
-
Kacsy21
csendes tag
Sajnos nem sikerült a múltkori kódos újrainditás mert újra elkezdte hogy nem lehet vele sms-t írni szal vagy küldöm vissza garival vagy egyik ismerős megoldja a rom cserét csak abban kérném segítségetek hogy mondjatok egy magyar nyelvű független O2-re való romot ami stabil is.Köszi
-
Kacsy21
csendes tag
Sikerult a telomon a hibat elharitani
Felhivtam a szervizet ott adtak egy kodot amivel ujra indult a telo es minden torlodott rola de most megy az sms iras is es minen mas egyenlore
Szerintetek kesobbiekben elo fog jonni ujra ez a hiba?
Amugy ez a rom jo ami az enyemen van a magyarnyelvu zavarokon kivul? -
Kacsy21
csendes tag
a rom frissitéssel a garancia nem uszik?
el lehet szurni a frissitést?
amugy valami magyar részletes leírás nincs a rom frissitésröl mert nekem egyenlöre úja a Windows mobil a symbian után.... -
Kacsy21
csendes tag
Akkor legyszi segitsetek abban melyik a legjobb rom es honnan vagy hogyan telepitheto.
Amugy fuggetlen a telom ha van jelentosege ebben a kerdesben.
Elore is koszi -
Kacsy21
csendes tag
Csáó
Ma vásároltam én is egy omnia 2-t de még barátkozom csak vele föleg a windows oprendszer miatt eddig csak symbianos telóim voltak.
Két gyors kérdésem lenne
Nem tudok sms-t irni mert ezt irja ki a teló pedig 0 karakter irtam és ki is irja hogy 0/160 hogy 1 sms-nél járok:
NEM SZÙRHATÒ BE SZÖVEG.ELÈRTE A MAX. HÀTÀRÈRTÈKET.A másik hogy a IGO 8 honnan tölthetö le+ térképek?
Kösziiiii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest