- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dancsuri
veterán
válasz
CHIPman #7043 üzenetére
Egyébként az említett összeállításon felül ezzel a sys.txt-van szerelve:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"[Rawdisplay]
HighRes=1
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
laneinfo_signpost_enabled = 1[map]
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=3000
3dcarsizemax=3000
3dcarsizemul=300[gps]
port=7
baud=57600
source="nmea"
disable_advanced=0
set_messages=0 -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
CHIPman #7025 üzenetére
Van egy két anomáliám.
Viszont én nem a Nakedre tettem fel hanem eleve TF 1.3-as rommal frissítettem. PIN kód kérésnél szarakodik úgy hogy le kell zárnom a kijelzőt meg felébresztenem különben olyan mintha lefagyna, az induló menünek csak a felső sora látszik. Ettől eltekintve nekem bejön mert normális a sebessége és más komolyabb hibát még nem találtam.
-
nyikszi
őstag
válasz
CHIPman #6971 üzenetére
A PDA-ról elérheted oda-vissza pda-ra és -ról a pc-re és -ről a resco explorerrel. "Rescot elindítod, majd Menu, File, Network, Map drive. Jelszó nem kell, ha egyébként sincs."
Ha viszont a PC-ről szeretnéd elérni, akkor WIFI Remote Access.
"Sokan és régóta vártunk már olyan programra, amivel Wifin keresztül a PC-ről is láthatjuk a pda-nkat és nem csak fordítva.
Eljött végre ez a program is, és kiválóan működik!
Elég egyszer megadni a nevet és a jelszót, majd a pc-ről a böngészőbe beírva a pda ip címét, máris böngészhetünk a tartalomban, és másolhatunk is a pda-ra. "Bocs, de egyszerűbb beidézni, mint elírogatnom
-
blt.62
őstag
válasz
CHIPman #6871 üzenetére
Szio!
Beállítottam amiket mondtál a névjegyzéknél de mindig visszaáll a kettős módra.Szűrőnél beállítom a telefont az X-el kilépek és mégis visszaáll. De ok gombot nem látok,pedig olyan mintha nemfogadná el valamiért. Nálad is így van,hogy a beállítás után csak az X-el lépsz ki a telefonkönyvből? -
fairi
őstag
válasz
CHIPman #6826 üzenetére
http://www.throttlelauncher.com/portal/News/Latest/throttlelauncher-11-almost-here
Ez se néz ki rosszul,de le van írva m a baja
Csak a HD2-ön működik igazán jól,de dolgoznak az optimalizáláson...gyakorlatilag ha legtöbb fület kikapcsolod akkor már használható is a sense...
ennyi erőből már TW 2.0 is szuper,főleg a 6.5.3-ban a javított gyorsított verzió(összes kritizált részt részben vagy egészben javították)..
sense előtt(JD1-et) azt használtam..
ott van egy zeneléptető shortcut...kedvencek a neveket onnan lehet elérni,persze shortcutba is megoldható...
-
hegyesidr
tag
válasz
CHIPman #6797 üzenetére
Hellóka ! Ezt egy kicsit /nem is kicsit / eléggé pongyolán csinálod pestiesen szólva, ezzel nem igazán segítettél ! Beállítások-általános beállítások-tápellátás beállítások-teljesítmény-CPU teljesítmény- magas,normál,alacsony és automatikus a helyes út !!! Ha már segíteni akarsz, akkor azt úgy tedd, hogy ne káosz legyen belőle ! Bár van erre egy jó mondás- " a pokol tornáca is a jószándék köveivel van kikövezve "- milyen igaz ! A legrövidebb út pedig, ha rányomsz az akkumulátor ikonra a jobb felsö sarokban és feladja az Akkumulátor, Külső energia, Teljesítmény hármast, nyomd meg a teljesítményt és máris a procinál vagy.
-
Motaba78
addikt
válasz
CHIPman #6689 üzenetére
#6689 és #6690 köszönöm a válaszokat.
nekem telefonban 1 év bolti garit mondtak, de akkor lehet csak 6 hónap lesz mire megyek érte
videózni nem igazán fogok vele, arra van egy kis panasonic digi cam azt szeretem, fényképezni ha jobb nincs kéznél párat biztos fogok.
a gps jelre kapcsolódóan már teljesen megszoktam az asus p750 től hogy legalább 3-5 perc időjárásfüggően amennyit várnom kell a poziciónálásra, addig melegszik az autó vagy egy cigi vagy mindkettő egyszerre.
furcsa lesz fizikai bill nélkül a telókezelés szerintem, illetve az 5 pontos joy hiánya, ami az omnián nincs.
ezen kicsit könnyebb volt a tárcsázás meg minden [link]
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #6604 üzenetére
Nálam nem volt ilyen gond, pedig én is volt hogy lemerülve dugtam az USB-re.
Azt azért hozzátenném, hogy az USB-s töltés nem túl egészséges, főleg lemerült állapotban nem, pont az ilyen problémák végett, ami a PDA-nak nem igazán tesz jót. Valószínű nincs meg a megfelelő áramfelvétel mennyisége nálad, és többet fogyaszt mint amennyit felvesz. Ez lehet a gond. Gondolom ez gépenként változó, ezért is célszerűbb hálozaton feltölteni, majd utána USB-re dugni. Én egyébként pont e miatt sosem töltöttem USB-n, csak akkor, ha nagyon kellett valami a gépről és pont le volt merülve. Bár én csutkára sosem merítettem.Egy dologgal lehet kinyírni egy Li-Ion aksit...ha teljesen lemeríted. De ez már nagyon sokszor volt téma. Ha nem tudsz rá odafigyelni, tedd fel a Batti nevü aksi figyelő progit (PFC-n fent van), és be tudod állítani hány százaléknál figyelmeztessen. Alapból 5% a kritikus és 10% a gyenge telep jelzése. Én ezt 10 és 20%-ra módosítottam. Sosem merült le.
De ha lehet többször ne tedd ki ilyen tortúrának, ha sokáig meg akarod tartani, mert simán kinyírhatja alaplapot, procit vagy bármelyik hardvert. -
Helios
tag
válasz
CHIPman #6414 üzenetére
Az Allreader alapvetően egy olvasóprogram, és minden funkciója annak van alárendelve. Elég sok szövegformátumot kezel (PDF-et ez sem, de az sztem nem is klasszikus szövegforma.) Össze vissza tudod konfigurálni, hogy milyen színű, hátterű, méretű, elrendezésű, stb. betűket szeretnél látni, külön megadható, pl. hogy a bekezdés első betűje milyen színű legyen. (Tudom, ez nem hasznos, de nagyon szép.
) Egy mozdulattal tudsz váltani a külön definiálható nappali és éjszakai kinézet közt, illetve kapcsolni az autoscrollt és teljes képernyőt. (De persze a lapozás is megy akár tapival, akár gombbal.) Van számos kényelmi funkciója, pl. megjegyzi, hogy hol tartottál a különböző könyvekben, stb, stb, stb...
Gyakorlatilag egy nagyon okos e-book readert varázsol a PDA-ból. (S talán praktikusabb is egy zsebre vágható 4" körüli kijelző utazás közben, mint egy nagyobb olvasó.)Az Office meg munkára van inkább kitalálva, lassúbb, kevésbé konfigurálható és nem annyira kényelmes.
Igazából Office-ból csak régieket próbáltam, de annó pár éve – mikor váltottam Palmról – elég sok olvasóprogramot (köztük MsReader, MobiPocket) próbálgattam és az Allreader messze verte a mezőnyt. -
fairi
őstag
válasz
CHIPman #6383 üzenetére
fairi: Ha jól be van lőve, akkor seperc alatt fog szabadban jelet, régebben leírtam. Az i780-ra valóban kellett várnom 10-20 perceket, erre nem.
az lenen a normál ha rengeteg belövés nélkül is produkálná magát,de én nem találtam meg az optimálisat, minimum 2 perc míg feléled...
com4, 9600,friss phone rész,és xtra adatok...igaz a 10-20 percnél jobb...
-
törölt tag
válasz
CHIPman #6318 üzenetére
Nem vágom ezeket.
De szerintem azért egy N szériás nokia szintjét hozhatná. Ezen nincs mit vitázn szerintem.
És itt még mindig nem azért kellemetlenkedem, hogy egyszerűen fos az egész hangzásvilág, hanem hogy sistereg. Tehát normálisabb mp3 lejátszókhoz hasonlítani sem merem(pl Ipod vagy egy cowon). Itt a sistergésen van a hangsúly ami egyszerűen nagyon gáz. És akit ez nem zavar, háát. Most jut eszembe. Még az analóg kazettás walkman-ok sem sisteregtek így. -
törölt tag
-
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #6227 üzenetére
Mindenképpen!
Most megyek érte!
Előre is köszi a segítséget!
Persze azért ide is fogok írni, mert nem rossz a brigád.De így eladóvá vált egy teljesen új, bontatlan Brando Ultra Clear fólia. Ára 2k.
Akinek kell jelezze: 06-30-522-75-85 számon. Ennyi belefér a topikba azt hiszem. -
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #6203 üzenetére
Én ezt a kérdést egyszerűen orvosoltam. Csak szinkronos filmeket teszek fel.
Eddig nálam a Touch Player minden DivX kódolást lejátszott. Volt olyan, talán 1x, ami enyhén akadt, de le is töröltem, mert valószínűleg hibás konvertálás volt.
Nekem amit tud a Touch Player az elég.
A feliratokban tényleg rosszul jelenik meg az ékezet, és némelyik magánhangzó, de ettől még olvasható a felirat. Én legalább is tudtam olvasni. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
CHIPman #6196 üzenetére
Ez viszont érdekes, mert én sok sebességbeli különbséget nem észlelek, 7végén cseréltem le az IK5-öt rapid JB3-ra. (bár lehet jc1-re kellett volna, mindjárt fel is rakom azt, kíváncsi vagyok a Sense-re)
1 kérdés: a koreai mainmenu.exe-t hova másoljam, hogy programként is észlelje? Szeretném gyorsbillentyűre beállítani, ahogy IK5-nél is volt, de ott csak programok közül lehet választani, fájlra nem mutathat..
-
scapegt
őstag
válasz
CHIPman #6189 üzenetére
fura, mert nálam a kezdőoldal kissé máshogy néz ki
de azért köszi
elsőre egy gondom akadt a telóval: a rendszer hangerejét ha leveszem (utálom ha valami csipog, a rezgést is kinyomtam érintésre) akkor nincs hangja a filmnek...0-n volt, viszont a telefon csörög rendesen, és valami azt írta, hogy nem tud lejátszani hangot mert némítva van a teló...ez szoftveres hiba? mindenkinél ilyen? kissé logikátlan, nem? videolejátszás miatt kell hogy hallgassam a csipogást mikor egy widget-et kiszedek az "asztalra"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest