Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
SkyLine3000 #9263 üzenetére
Ha nem nagyon nyomogatom, akkor 10-12 nap.
Ha telefonálás mellett van egy kis fotó/videó akkor 7-8 nap.
Ha navigálásra használom akkor úgy is szivargyúróról megyMaximálisan elégedett vagyok a telefonnal.
-
Calogero
addikt
Eddig Mio P340, majd Mio P560-al navigáltam, és most Omniával.
Külső vevőt még nem használtam így ahhoz nem tudom hasonlítani, de ugyan azt tudja mint ez előző PDA-im.Nem tudom hogy ez számít-e valamit, de mindegyik kütyühöz eredeti Igo 8-at használtam/használok.
Köszi a linket, ki fogom próbálni.....
sinick
Lecseréltem Mio A701-esemet egy T-s i8000 Omnia2-re. Sajnos sutólag vettem észre, hogy ehhez nem jár autós szett (a mióhoz járt). Ehhez van valamiféle hozzávaló autós szett (szivartöltő, tartókar, stb) vagy darabokban kell beszerezni.
-
Calogero
addikt
válasz
CHIPman #7604 üzenetére
Én nem kaptam hozzá gyári fóliát, ami gyárilag rajta volt az meg televolt reklám szöveggel.
2 napig, amíg nem jött meg a Brando, a kijelzőből nem láttam "semmit" A hátlapra ragasztott fólia viszont még rajta van.Valami jó kis övere csatoló tok kéne hozz, de még nem találtam meg az igazit, ami nem horror áron van.
-
Calogero
addikt
Sziasztok kéne egy kis segítség.
A szeretett készülékemet szeretném összekötni úgy a géppel hogy netezni is tudjak.
Pl időjárás adatok frissítése.
Kábellel szeretném megcsinálni első sorban, bár egy wifi-s router vagy egy wifis hálókártya gépbe módszer elegánsabb lenne, de ha kábellel is menne a dolog akkor az olcsóbb.Az Oprendszer Win 7 Home 64 bit (jogtiszta), szinkronizálni tudok a géppel.
A Samung programja az viszont nem jó, próbál csatlakozni, de még soha nem sikerült, csak akkor ha az USB módót kétféle tároló kártyára van állitva. -
Calogero
addikt
válasz
viewdetails #7500 üzenetére
Köszi
És azt nem lehet valahogy megoldani hogy a kihangosítón csak telefonáláskor működjön?
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Valaki próbálta már Bluetooth-os kihangosítóval a készüléket?
Az lenne a kérdésem ilyenkor a navigálás is azon keresztül történik? -
Calogero
addikt
válasz
erniemagus #7336 üzenetére
Én ezt vettem: [link]
Nem drága, és nem gagyi.
A tok meg sokkal jobb mint a gyári, amit adtam a készülékkel. -
Calogero
addikt
Nálam az volt az első hogy kikapcsoltam ezt a funkciót (még az igoba sincs a nyomógomboknak hangja)
De kipróbáltam most, nálam rezeg a kicsike, de nem mindenhol.
Rezeg amikor számokat beütve tárcsázok, vagy ha névjegyek közt lépkedek, vagy filekezelőben., hívásnaplónál....
-
Calogero
addikt
válasz
cultfeca #7165 üzenetére
Miét ne bíznék meg a bolti gariba? Volt már bolti és volt már gyártói garanciás készülékem (nem telefon).
Egyiknél a bolthoz vittem az árut (kaptam csere készüléket), míg a gyárinál előbb keresnem kellett hivatalos szervizet. (nem kaptam semmit)
A javítási időben az eltérés minimális volt (2 nap a gyári javára). -
Calogero
addikt
válasz
cultfeca #7155 üzenetére
Én itt vettem a 8 gigásat 12 hónap teljeskörű bolti garanciával.
2 nap alatt lehozták ide vidékre. -
Calogero
addikt
válasz
CHIPman #7109 üzenetére
1 hét használata után megvagyok elégedve a kicsikével, még a "képernyő görgetéssel vannak gondjaim" (néha sikerül elindítani olyan progit is amit nem szerettem volna)
Ami nagy öröm, hogy végre van olyan opció hogy ha sarokban lévő "X"re nyomok akkor ténylegesen bezárja a programot, s nem kell hozzá külön progi, mint az Mio PDA-mhoz.Fotó: az optika méretéhez képest nem olyan rossz minőségűek. A szabadba jobban szeret fotózni a masina.
GPS: a mostani beállítással már viszonylag elég hamar észre kap, de azé Miomhoz képest még mindig lassabb, így erre csak jó minősítést tudok rá adni.
Nem tartom kevésnek az eddigi üzemidőt, csak kíváncsiság hajt.
Vasárnap késő este volt fent számítógépen (ami tölt is) (ekkor volt Full)
Most járok két egységnél (24%)CPU használat: automatikus
Használat: kézzel kellett bepötyögni telefonszámokat és a hozzá tartozó telszámokat (100 db)
Volt egy kis IGO teszt (15km navigálás) (autóstöltő még nincs)
Illetve tegnap volt egy kis Video nézés (45 perc)
Telefonhívás 5 db (hívás/fogadás együtt)
A Hátterem csak egy szimpla fekete fotó, energiagazdálkodás bekapcsolva)Más:
Az gyári időjárás widgethez kell állandó net kapcsolat hogy működjön, vagy csak a frissítéskor kell a internet?
Hogy összekössem a géppel kell nekem WLAn-os routert vennem vagy elég egy a gépbe elég lesz a Wlanos hálókártya (tudomy ilyen kor akkor lesz net ha gép is megy, de az állandóan megy)? Xtra
Wlanon keresztülis letölti a friss adatokat?Röviden ennyi lenne, bocsi a sok kérdésért.
-
Calogero
addikt
Nektek meddig bírja az akksi 1 feltöltéssel?
-
Calogero
addikt
Telefonohoz keresnék normális asztali tartót, övre csíptethető fekvő bőrtokot, vagy valami normális tokot (esetleg van olyan is amiből kivétel nélkül is belefér az autóstartóba)
Előre is köszönöm.
-
Calogero
addikt
-
-
Calogero
addikt
Én is beléptem a klubba egy 8 gigás kártyafüggetlennel.
A problémám a következő:
Nem tudom összekötni a géppel.
KIES-sel próbálkozok.
Ha telefonban a USB módot átállítom Storage-ra, akkor a program látja a telefont, de ha ActiveSync-re állítom, akkor nem történik semmi. Csak keresi a telefont.A telefonkönyvet szeretném szerkeszteni.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest