- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helios
tag
válasz
dorka16 #3050 üzenetére
- Hard reset - (PFC-ről másolva)
A beépített software-es TÖRLI A MY STORAGE TARTALMÁT a H3 romokig!
Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszú lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amíg meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani.
(Vagy szoftveresen: Settings > Memory Settings >Clear Memory> Clear Memory )
(Vagy szoftveresen 2: Settings > General Settings > Language Change )
vagy - kóddal: *2767*3855# TÖRLI A MY STORAGE TARTALMÁT a H3 romokig!Nekem független van. Ma csináltam ezzel: Settings > Memory Settings >Clear Memory> Clear Memory.
Törölte a MY STORAGE tartalmát, de gyári állapotra állt vissza. (Nemtom milyen a ROM, de nem is tudom, h hogyan kell megnézni)
Persze, ha kerestél volna, akkor megtaláltad volna Te is a 1550-et.
-
Helios
tag
válasz
viewdetails #6460 üzenetére
Köszi, de mint fentebb írtam (#6420) próbáltam a MobiPocketet. Most is megnéztem de jónéhány dolog hiányzik belőle, és így aki elsőre ezt próbálja ki, annak el is veszi a kedvét sztem, h ebook olvasóként használja a kütyüt.
Én Alrreaderből a 2.5-öt használom egyébként (2.6 az aktuális) és ez nem használ sztem java-t. (Nem is úgy néz ki, gyors is, a memóriában sincs egy darab java utalás sem és java dll-t sem tölt be...)
-
Helios
tag
válasz
nyikszi #6449 üzenetére
Köszönöm a tesztet
, sajnálom, h ilyen kellemetlenséget okozott.
Alternatíva híján majd megnézem a Navitelt még most a PDA-n, ha beválik, akkor majd rááldozom azt a ~6000 Ft-ot ha meglesz az Omnia. (Az Allreadert is úgy is meg akarom venni, mert ha már napi 1-2 órát használom, akkor igazán nem sok érte egy könyv ára.)
-
Helios
tag
válasz
CHIPman #6414 üzenetére
Az Allreader alapvetően egy olvasóprogram, és minden funkciója annak van alárendelve. Elég sok szövegformátumot kezel (PDF-et ez sem, de az sztem nem is klasszikus szövegforma.) Össze vissza tudod konfigurálni, hogy milyen színű, hátterű, méretű, elrendezésű, stb. betűket szeretnél látni, külön megadható, pl. hogy a bekezdés első betűje milyen színű legyen. (Tudom, ez nem hasznos, de nagyon szép.
) Egy mozdulattal tudsz váltani a külön definiálható nappali és éjszakai kinézet közt, illetve kapcsolni az autoscrollt és teljes képernyőt. (De persze a lapozás is megy akár tapival, akár gombbal.) Van számos kényelmi funkciója, pl. megjegyzi, hogy hol tartottál a különböző könyvekben, stb, stb, stb...
Gyakorlatilag egy nagyon okos e-book readert varázsol a PDA-ból. (S talán praktikusabb is egy zsebre vágható 4" körüli kijelző utazás közben, mint egy nagyobb olvasó.)Az Office meg munkára van inkább kitalálva, lassúbb, kevésbé konfigurálható és nem annyira kényelmes.
Igazából Office-ból csak régieket próbáltam, de annó pár éve – mikor váltottam Palmról – elég sok olvasóprogramot (köztük MsReader, MobiPocket) próbálgattam és az Allreader messze verte a mezőnyt. -
Helios
tag
Sziasztok!
Hosszú nézelődés és összehasonlítgatás után úgy gondolom, hogy ilyen telefont szeretnék, a most használt PDA helyett.
Viszont egy - számomra - alapvető kérdés még nyitott, és bár ebben a fórumban is volt már róla szó, pontos választ sem itt, sem máshol nem találtam arra, hogy használható a Russa rajta?
Ha valaki már próbálta, vagy ki tudná próbálni, örülnék, ha beszámolna az eredményről.
(Esetleg ha valaki próbálta rajta az allreader+ alkalmazást, arról is szívesen vennék egy működik / nem működik visszajelzést, mivel ez is napi használatban van most is.)
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest