- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
válasz
Calogero #8389 üzenetére
Hát nem tudom, lehet bennem van a hiba...vagy az Omniámban....
De sokszor az a gyanúm, hogy aki azt mondja, hogy a GPS vevője faxa, meg minden, az életében nem próbálta vagy az Omniáját, vagy egy másik készüléket külsö GPs antennával. Lehet ha nekem is ez lett volna az első GPS-eses kütyüm, akkor én is elégedett lennék. De volt már előtte PDA-m, navigáltam vele nem keveset külső BT-s antennával. De mondom: ez csak az én vélemyényem és tapasztalatom. Más meg esküszik, hogy mennyire a jó a vevője. Az enyém is talál jelet, fog pozíciót, de nagyon bizonytalan, legalább is a BT-vevőmhöz képest. Ja! Meg a stressz amikor külföldön beülök a parkolóba a kocsiba, és parázok, hogy akkor most lesz jel vagy nem lesz jel.... :-)
Nekem ilyenem van: KATT. Valami eszméletelenűl brutál vételre képes. Nincs a házban és az autóban olyan hely ahonnan le látna műholdat, atombiztosan. Ki van hónapokig kapcsolva, bekapcsolom 5-10 sec és stabil helyzetem van. Belvárosban, hegyek között nem bizonytalankodik, csak teszi a dolgát. 6-7 órát feltöltés nélkül képes navigálni. És igazából bármilyen külső BT-s vevő megteszi. Csak próbáld ki. Meg fogod te is tapasztalni a különbséget. -
blt.62
őstag
válasz
Calogero #7227 üzenetére
Igazad van nincs szükség rá,csak azt hittem hogy ez valami probléma a telefonnál.Arra gondoltam hogy az enyémen valami régi szoftver van. Szerinted hagyjam ezt vagy frissítsem?
PDA: I8000NXXJB3
CSC: I8000XEHJB3
Telefon: I8000XXJB1Még valami:
Tudnátok olyan programot ami a hívóképet teljes kijelzőre rakja? -
cultfeca
tag
válasz
Calogero #7161 üzenetére
A szállítással nem nagyon van bajom mert most pesten lakok és azokat a boltokat keresem,ahová elmehetek személyesen érte,mondjuk ez nem elsődleges.Megbízol a bolti gariba?Vagy már ez a teljeskörű bolti gari megint mást jelent?Igaz 7 éve csak Samsung telefonom van,ami a sajátom(sajnos a céges az sony)és soha nem volt baj velük!De csak fele annyiba kerültek mint az Omnia,és ezért szeretnék valami jó üzletet csinálni.
-
-
Motaba78
addikt
válasz
Calogero #7121 üzenetére
"Az gyári időjárás widgethez kell állandó net kapcsolat hogy működjön, vagy csak a frissítéskor kell a internet?"
csak frissítéskor, ekkor pár nappal előre letölti az adatokat.Hogy összekössem a géppel kell nekem WLAn-os routert vennem vagy elég egy a gépbe elég lesz a Wlanos hálókártya (tudomy ilyen kor akkor lesz net ha gép is megy, de az állandóan megy)? Xtra
elég lesz egy wlanos karesz is de akkor a számítogép lesz az átjáród és a számítógépen keresztül tudsz netezni, tehát a lényeg mennie kell az asztalinak is ha netezni szeretnél.
Régen a cégnél is így volt megoldva az internet megosztás"Wlanon keresztülis letölti a friss adatokat?"
természetesen letölti. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest