Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
illes.bence #16332 üzenetére
Wifi nem jó erre. Nem internetezni akar a GPS, legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom. Amíg nem volt mobilnet, szar volt a GPS, azóta teljesen rendben van. Ha véletlen épp pillanatnyilag nincs, akkor manapság sem jön meg a hódak jele - pontosabban hódak vannak, pozíciót nem számol belúle valamiért. Ki kell lépni az aktuális GPS-ből (mindből, hogy engedje el a hardvert) aztán vissza működő net mellett.
Nekem csak ez vált be...
Más, de rokon téma, aki GPS fix, vagy hasonlót használ, az szerintem csak annyit tesz, hogy tartja a GPS-t, mintha valami ténylegesen használná. Erre szvsz jobb a GPS info widget, annak valami tartalma is van, és a widget-en keresztül lehet kapcsolgatni. Azért azt mindenki sejti, hogy a GPS életben tartása, az némi fogyasztással jár. A GPS, meg az alvás akadályozása nincs ingyen!
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest