- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #13622 üzenetére
Állítsd be úgy, hogy ne korlátozza az unlocker háttérben futását.
-
kidnou
őstag
válasz
Más telefonon is bele futottam ebbe és olvastam, hogy többen is. Ha nem volt net akkor ezt csinálta, de úgy látom nálad be van kapcsolva. Én pont emiatt váltam meg tőle
-
padzso
tag
válasz
Csak 1 rövid off: ok, hogy az akksi 20-80% között tart legtovább, viszont a 30 C feletti hőmérsékletet sem szereti, meg az 1 óra alatt 80%-ra töltöm-öt sem. Szóval tényleg kinek a pap, kinek a papné! :-) Befejeztem.
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #12746 üzenetére
Voda is ad... szóval
😃
-
qge
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #10997 üzenetére
Kérdés, hogy aki nem a gyári launcher-t használja és beállít "végtelen görgetést" (vagy hogy hívják) az asztalok közt, annak hogy fog ez kinézni...
-
qge
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #10984 üzenetére
Mi ezzel a baj? Szokatlan, de ha nem akarod, nem használod, én is így voltam vele, aztán most már használom. Még csak a jegyzet részét, de azt aktívan.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #10992 üzenetére
Okos dolog az, nekem kifejezetten hiányzik.
Memóriához szerintem nem sok köze van. -
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #10984 üzenetére
Global romokon nem lehet kikapcsolni, eu-n igen.
-
válasz
LyonnaisFan1 #8935 üzenetére
Talán ez a megoldás működhet: [link] (vagy valamelyik a megelőző oldalról)
-
válasz
LyonnaisFan1 #8659 üzenetére
Grant access, aztán kiválasztod az SD kártya gyökérkönyvtárát.
-
Black_Raven
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #8659 üzenetére
Igen az Sd kártyához kér hozzáférést, katt a GrantAccessra.
-
aelod
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #8457 üzenetére
Biztonság-fogaskerék-akkumulátor értesítések. Ott felugró értesítéssel jelez nálam ha merül. A led értesítés is működik merülő akkunál de azt nem találom hirtelen. Én mondjuk kikapcsoltam mert zavart, mindig azt hittem, hogy jött valami (fehér only ugye....)
Viszont ma ez fogadott led értesítés menüpont alatt:
Csak azt nem tudom, hogy ezt, hogy? Eddig nem volt ilyen opció. -
vince
őstag
válasz
Jelzett valaha lemerült akksit? Nekem nem rémlik, hogy láttam volna ilyet ezen a telefonon.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Nem ajánlom idáig levinni, ezzel nyírtam ki az előző akksimat. Nem tudom, 18% alá még nem mentem, de húsznál jelez az tuti.
-
Black_Raven
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #8455 üzenetére
Tudjuk hogy jó. Operát nem használtad hogy ilyen keveset eszik? nekem 30% körül eszik mindig, viszont az android kevesebbet ~12% körül.
-
Black_Raven
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #7575 üzenetére
Nekem nem tünt el a widget, ugyanott maradt.
[kép] a sárga..
-
pcnet
addikt
válasz
Widget valóban nincs, csak parancsikont lehet kitenni az eszközhöz. Szintén M9 Beta.
-
ati05
aktív tag
válasz
Le kell tölteni a playról
Mi remote controller a neve.
[link] -
Black_Raven
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #7013 üzenetére
Sajnos a Helium se arról híres hogy mindent hiánytalanul ment. Ilyen szempontból a Titanium Backup a legmegbízhatóbb, de az csak roottal.
-
Black_Raven
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #7010 üzenetére
Miért nem a Gyári mentést próbálod?
Sajnos nem tudom, hogy menti e, a 3.party appokat is.Sorry. -
gingerbalm
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #6595 üzenetére
az eleje meg nem is arany
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #6595 üzenetére
Igaz 😃 nekem már mindenféle színű telefonom volt, fekete, fehér, kék, bordó... (Ez pl. most azért arany, mert olcsóbb volt 😂)
-
Dhampir
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #6534 üzenetére
Tényleg, ebben már van fülhallgató is?
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #6538 üzenetére
Igen? 😃 kérdésed van a nőkhöz? 😃
-
hroberto
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #6522 üzenetére
Az Emag által forgalmazott 4X, akkor biztosan tudja a B20-at?
-
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #6163 üzenetére
ja, jónak tűnik ez a verzió. rom kezelésben is sokkal jobb.
+ a nagy fájdalmam is javították: ha közvetlen az appból nyomsz task managert már onnan is ki lehet lőni
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #5713 üzenetére
És vannak a 4,5"-ra tervek? Mert ha jövőre kiadnának egy ekkora készüléket, kivárnék.
-
lócitrom
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #5529 üzenetére
azért, ha egy mód van rá ekkora magabiztossággal ne ajánlj neki olyasmit, amit pár oldalon keresztül már vitatott a társaság. a 8.2.12.0 béta. nagyon úgy néz ki, hogy visszavonták és valami oka is lehetett. továbbra is érdemes mindenkinek észben tartania, hogy az, hogy adott telefonokon nem jelentkezik egy-egy hiba, nem biztos, hogy hibától mentes a dolog. tegnap éjjel majdnem bedöntöttem a telefonon a rendszert. próba gyanánt megnéztem mi a véleménye a 8.2.12.0-ról a 8.2.10.0 után:
ennél egyértelműbb jele nemigen lehet. így más sem fogja tudni belülről telepíteni ezt a kiadást. fastboot módban igen. de őszintén szólva nem javaslom, ha már odáig eljutottunk, hogy a szoftver fórumán kívül szó sem esik igazából erről a kiadásról. a hálózati hibára egyébként simán rá lehet mondani az áment, pár kolléga itt is eléggé megerősítette ezt. ez már csoda ahhoz képest, hogy tényleg mennyire nem óvatosak. elnézve a hivatlos fórumot irtózatosan nagy a sötétség még a moderátorok körében is.
-
bb71
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #5529 üzenetére
Nekünk is az van fenn, használható, sőt semmi problémát nem érzékelünk vele. Tehát akár használható is, de lehet, hogy másnál problémát okoz(hat).
-
bb71
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #5527 üzenetére
visszavonták.
-
Nimda
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #5484 üzenetére
Igen, folyamatos 4G.Sajnos azóta rátöltöttem, de legközelebb csinálok képet az alkalmazásokról is.
-
aelod
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #5213 üzenetére
Nekem sem elérhető már...
-
Nimda
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #5213 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy 8.5.2-ről mire fog majd frissíteni...
-
kamant
csendes tag
válasz
LyonnaisFan1 #5077 üzenetére
Javították az 1 órán belüli hívások kijelzését is.
Ha találtam hibát (külső sms-küldő beállítása esetén a partnerlistában üzenetküldés gomb a "gyári" programot indítja, ha ezt letiltottam, nem csinál semmit), hol tudom/érdemes jelezni a fejlesztők felé?
-
Nimda
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #5081 üzenetére
Közvetlen bekapcsolás után, 1.7GB, ami kis idő után visszaesett 1.6GB-ra.Kikapcsolt MIUI és memória optimalizáció mellett.Szerintem ez nem változott.
lócitrom csak volt valami vele, ha nem dobták ki OTA-ra.
-
Nimda
addikt
válasz
Nem hiszem, hogy ráengedik a népre úgy stabilként, hogy komolyabb baj van vele.Sajnos én nem tudtam megakadályozni, automata frissítésként települt.Eddig semmi változást nem tapasztaltam a fehérre varázsolt ikonokon kívül.Ha erre gondolnak lócitrom a visszajelzésekben.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
Ezeket a frissítéseket muszáj telepíteni? Vagy úgy van mint a win, ha működik nem kell stresszelni rajta, nekem ki van kapcsolva az automatikus frissítés a gépen, eddig nem tűnt fel, hogy hiányozna.
A telefonokkal nem tudom mi a helyzet, itt is áll hogy a frissített verzió még rosszabb is, mint a régi? Most hiba nélkül működik, úgyhogy nem telepítgetnék rá minden sz*rt, ha nem létszükség.
-
orso0355
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #5020 üzenetére
Csuda tudja. Nekem egyelőre még Elephone-om van, amin a két gomb nem világít, és kb 5 perc után tökéletesen megszoktam. Még jobb is pl. sötétben, mert nem égeti ki a retinám
Igaz, nem fizikai gombok, de akkor is, tényleg könnyű vele az élet. (Még pár nap, és érkezik a 4X, kíváncsi vagyok...)
-
válasz
LyonnaisFan1 #5020 üzenetére
Köszi
Akkor arany színűt keresek asszem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #4663 üzenetére
Ez nem MIUI, az összes android így működik.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #4661 üzenetére
Akkor semmi.
-
Cyrin
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #4604 üzenetére
én nem mentem vele semmire a kórházi asszem Orion TV-n...
-
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #3904 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #3898 üzenetére
Nem értem. Ha nincs bekapcsolva a mobilnet akkor minek 2gre rakni? Ha gondolod leírom az adatkapcsolást neked e robotban. Root kell hozzá. Mindkét parancsnak csinálsz ikont és kész.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #3904 üzenetére
Akkor marad a manuális kapcsolgatás.
Szvsz ez csak root után fog működni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #3898 üzenetére
Egy próbát megér.
(#3899) Vjankovics82:
Tiszta telepítés kell. -
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #3896 üzenetére
Régi SIM-et mindenképp cserélném, 2 év után elvileg díjmentes minden szolgáltatónál. Btw ha gyenge a térerő, márpedig az ilyen csarnokokban általában az, akkor az szívja az aksit.
-
Departed
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #3799 üzenetére
Összehasonlításként: Redmi 3-on mindig max 10%-on van az Android rendszer fogyasztás buherálás nélkül. Ennél több túl sok. Meg is van az eredmény a 10 helyett 5-6 óra SoT.
Ja és a wifi fogyasztása kicsi mindkettőn azzal nincs gond. -
Sutee89
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #3796 üzenetére
A térerőnek nagy hatása van, főleg 4G-n, de inkább a rengeteg felébresztés szembetűnő. Gondolom a folyamatos BT miatt lehett.
-
trebrona
nagyúr
-
DJGABI
addikt
válasz
nem nagyon van mit elemezgetni rajt, oké látszik volt használva, de azért merült is rendesen. elég harmatos. bt-ra mindig azt mondják minél újabb annál kevesebbet fogyaszt, gondolom a vevő oldalon régebbi cuccok voltak, nem tudom úgy is igaz-e, mindegy is.
4g helyett nálam fixen 3g-n van, hogy ritkábban váltogasson (bár vidék, szal edge-re is leesik néha) sync minden kikapcsolva, ma is max 6 óra SoT-t tudtam vna kihozni belőle
holnap elvileg megjön az új sim, bár visszakerestem, tévedtem, csak 1 éves volt ez a mostani bluemobilos
-
fzoli86
tag
válasz
Előző verzióhoz képest, hasonló intenzitású felhasználás mellett észre veszel különbséget?
Android rendszerben, korábban hány százalék körül szoktál lenni? -
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #3688 üzenetére
nem akarom elkiabálni, de mintha akkuban is jobb lenne. reggel legalábbis a 100%-ról alig akart elmozdulni
-
fzoli86
tag
válasz
LyonnaisFan1 #3688 üzenetére
Kérlek jelentkezz az üzemidőről, ha már lesz mérésed... Android rendszer érdekel kiváltképp... Nálunk átlagban kb. 40%.
-
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #3595 üzenetére
mondom akkor a sorrendet: beállításokban a fülhallgatók és hanghatások vannak ilyen hogy zenevezérlőgomb beállítások, most az nem tudom BT-ra is vonatkozik-e,
másik lejátszóprogi,
factory reset,
végső esetben downgrade -
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #3585 üzenetére
A global dev. verzió már nougat.
-
kidnou
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #3582 üzenetére
Legfisebb alatt is működött nálam. Ha jól emlékszem át kellett állitani a beállításokban a fülhalgatö vezérlőgombok menüben
-
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #3582 üzenetére
-
Bambuszpro
tag
válasz
LyonnaisFan1 #3578 üzenetére
Én csak egy jbl bt450-et használok. Nekem működik a hangerő fel-le illetve a zene megállítás/indítás és a zene léptetés is ahogy kell. (spotify)
Global stable 8.2.10Más. Ma reggel vettem észre hogy olyat csinált ,hogy kikapcsolta magát a képernyőzár ujjlenyomat kombót. Egyszerűen amikor lezártam nem kérte egyiket sem csak simán beengedett. Beállításokban megnéztem de nem lett átállítva semmi. Szerencsére egy újraindítással megoldódott de attól még furcsa volt.
-
DJGABI
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #3575 üzenetére
melyik lejátszó?
kedvedért kipróbáltam: lark freesound és poweramp frankó, hosszan nyomásra vált (pont ahogy kell)
x3 rövid nyomásra szintén vált. -
csp01
tag
válasz
LyonnaisFan1 #3531 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
LyonnaisFan1 #3473 üzenetére
Same here. (Redmi 4 Prime)
-
válasz
LyonnaisFan1 #3232 üzenetére
Nem.
-
snyper990
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #3014 üzenetére
Az első töltés anyukám új 3/32-es 4X-én is lassú volt. A következő már normális volt. Sztem nincs baj a gyári töltővel.
(#3023) Krisszalai ha rájössz, engem is érdekelne a megoldás. Új névjegy hozzáadásakor a telefonon felül át kell állítani, hogy a Google fiókba mentse, utána a következőnél már az az alapértelmezett. De importált/már telefonra mentett névjegyeknél nem tudom, hogy lehet átállítani
Mondjuk én kézzel beírtam gépen a Google kontaktokba a névjegyeket, egyszerűbb és tisztább volt így egy buta Nokiáról a költözés, főleg, hogy egyrészt a régin káosz volt, másrészt csak kb 90 névjegy volt...(#3027) orso0355 Ha külön rendeled meg, még olcsóbb lesz, mert a füles az ára alapján nem vámköteles, nem fogják egybe számolni csomagként a telóval. A hátrány tényleg az idő lehet, ha fennakad a vámon, majd csak ősszel lesz új telód...
-
lócitrom
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #3010 üzenetére
működik. de egy dolgot nem értek. miért nem próbálod ki? látom, hogy próbálsz ismerkedni folyamatosan a rendszerrel, de rendre mindent csak hallásból tudni...
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #2150 üzenetére
4G kevesebbet fogyaszt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1964 üzenetére
Próbálkozzatok ezzel, hátha: [link]
(#1967) bunnyhu:
Neked is. -
vince
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1803 üzenetére
Teljesen jól mér, jól testre szabható.
-
lócitrom
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1729 üzenetére
valószínűleg kerekítenek. valamint környezettől függ, hogy pontosan mennyi. de nem ilyeneken kellene fennakadni. ha biztosan letöltötted egyben, akkor meg főleg.
-
Jakuu
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1724 üzenetére
Amugy meg erdemes melle hasznalni a pc-n a Mi PC Suite programot, azzal menteni is tudsz, tudsz hasznalni reverse tetheringet, tehat a pc internet elereset hasznalni es egyeb finomsagokat, teszem azt rom updatet is elvegezni a programon keresztul. stb
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1724 üzenetére
Nem vesznek el az adataid. Persze mentést ettől függetlenül készíthetsz.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1720 üzenetére
Letöltöd, belső tárhelyre másolod,
Frissítés alkalmazásban a jobb felső sarokban a három pöttyre nyomsz és a "ROM telepítés kiválasztása" opcióra böksz. A fájlkezelőben pedig megkeresed a letöltött rom-ot, majd alul "OK"Így mehet.
-
Jakuu
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1720 üzenetére
Akkor bl nyitas es egyeb feltetelek nelkul, nem tudsz csak gyarit feltenni, custom romot nem, se vipert. A miuihu-ra pedig mindig kiirjak az uj verziok valtozasait,javitasait. Javaslom latogass el oda, regisztralj es minden kerdesedre valaszt fogsz kapni, valamint a tapatalk is mukodik az oldalukon.
Trebona: mar latom en is, csak megtevesztett a kerdese, azt hittem nem az oldalra, hanem a miuihu romra irta, a megjegyzeset. "Miuihu rom frissitese"
-
Jakuu
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1716 üzenetére
Kerdes, hogy gyari romod van, vagy mar miuihu? Mert miuihu romhoz, a telepitesehez vegig kell menni, a bootloader nyitas,root,twrp folyamatan mint a custom rom feltetele, vagy viper4android telepitesenel. Ha az mar megtortent, akkor egyszeru dolgod van a viper telepitesenel is, keresel miui forumon megfelelo vagy szimpatikus viper verziot (tobb fajta van) es twrp alol feltelepitheted.
-
Jakuu
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1713 üzenetére
Nekem meg csak egy redmi 1s van 7es miui-val, ket het mulva kapok fizut, akkor szandekozom lecserelni. Igen root kell a viper4androidhoz,twrpvel szoktam feltenni,de ezekhez eloszor a bootloadert is ki kell nyitni.
-
logarithm
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1708 üzenetére
Nekem működik! Igaz én alpha-build-et 703-as verziót használok.
Próbáld meg azt, ha egy fx progit bekapcsolsz megjelenik-e, lehet az a gyári miui eq vagy a snapdragon audio+ (lehet ugyan az a kettő).
Én személy szerint viper4androidot használok és imádom, nélküle nem tudnék már élni sem
-
Jakuu
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1708 üzenetére
Nalam igen, nalad a rom nem tamogatja.
-
miku84
tag
válasz
LyonnaisFan1 #1540 üzenetére
A Beállítások/További beállítások/Gombok menüben állíthatók a gombok rövid és hosszú nyomásakor, mi történjen.
-
válasz
LyonnaisFan1 #1537 üzenetére
Az android nem engedi, nem a MIUI.
-
trebrona
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1540 üzenetére
Gombokat nem lehet megcserélni, csak a másodlagos funkciók konfigurálhatóak.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Mielőtt teleszemetelnéd a topikot, pláne ebben a stílusban, minden eddigi kérdésedre megtaláltad volna a választ, ha használod a keresőt...
-
sunavlys
senior tag
válasz
Itt nem szokás sexelni
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1536 üzenetére
Update: A gyárival sikerült
A cheetah mobile fájlkezelőjével kéne valamit majd basznomAz nem akarja engedni.
De sok bajom van, de idővel kiismerem a mijjújájjt.
-
vince
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #1531 üzenetére
1.) Beállítások / Képernyőzár és ujjlenyomat / Alvó mód
2.) Beállítások / Alkalmazások zárolása (itt be kell állítanod pöttyösszekötős jelszót, de a későbbiekben ez kiváltható ujjlenyomattal ha bekapcsolod ennél a pontnál ezt a lehetőséget a jobb felső sarokban a fogaskerék ikonnal)lassú voltam én is
-
zojjektum
őstag
válasz
Beállítások-képernyőzár-alvó mód
Megelőztek😁
-
mdraco
őstag
válasz
Elsőre: Settings-> Lock screen & password -> Sleep.
(#1533) zojjektum, (#1534) vince Lehet hasznosabb magyarul
, ha azon a nyelven használja. Én nem tudom a magyar megfelelőit.
-
nordo
tag
válasz
LyonnaisFan1 #201 üzenetére
Nálam működik,de nem biztos,hogy minden telefonnal ez a helyzet.
-
nordo
tag
válasz
LyonnaisFan1 #197 üzenetére
Ezt,hogy érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged