-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megérkezett az arany színű az Eustockba, ha még keres valaki. Gondoltam szólok.
-
válasz
Kicsit Bob #6640 üzenetére
A rózsaaranyból biztos nincs B20-as, azaz global kiadás. A feleségem is azt akart, utánajártam. Én az alza.hu-ról vettem az aranyat neki. Van 2000 ft-os kupon náluk most, így kb. 45k.
-
Üdv! Nem sikerül megoldani a közelségérzékelő működését. Beírtam a *#*#6484#*#* kódot, majd a Single item test-ben azt írja, hogy “The sensor is not support”. Ennyi. Mit tudok csinálni?
-
Üdv! Az asszony állandóan arra panaszkodik, hogy telefonálás közben nem kapcsol ki a képernyő és a füle hívást kezdeményez, vagy leteszi az épp aktuálisat stb. Van valami megoldás, vagy ez ilyen?
-
Üdv! Kerestem a fórumban, de nem találtam választ. Beállítottam hogy a nevek rendezésénél elől a vezetéknév van és az alapján rendez. Ez a telefonkönyvben működik is. Azonban bejövő hívásnál már fordítva írja ki. Valahol lehet ezt állítani?
Ugyanez a gondom pl. a Viberrel is. Ott sem tudom átállítani vezetéknévre.
Köszi előre is.
-
válasz
LyonnaisFan1 #5020 üzenetére
Köszi
Akkor arany színűt keresek asszem.
-
Üdv! Valaki tud boltot jó szívvel ajánlani itthon ahol az arany színű, B20-as verzió kapható jó áron?
A másik kérdés, hogy a feketén mennyire láthatók a világítás nélküli gombok? A képek alapján annyira nem. Az asszonynak lenne és ezért nézem az arany színűt, nehogy ez legyen a panasz tárgya, de a fekete meg ugye jó áron van az eustocknál.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest