- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyurasz
tag
válasz
Departed #3652 üzenetére
Én Redmi 3-ról váltottam. Nagyobb ROM, RAM. Ennyit a pozitív dolgokról.
A negatívakat meg leírták az előttem hozzászólók.Akksi: nekem csalódás a Redmi 3 után, de gyengébb akksis készülékről váltva lehet valaki elégedett vele. Én nem. Ettől eltekintve számomra összességében a telefon rendben van.
Viszont a 4 Prime-ot ajánlom a 3 helyett, érezhetően gördülékenyebb kezelni a Prime-ot. A B20 hiánya ne akasszon meg, ha városban laksz, pláne ha vodás vagy. Sehol nem fogod hátrányát érezni, kevés hely van, ahol 3G ne lenne náluk, amivel viszont bőven elvagy. Hangsúlyozom, hogy kizárólag az én személyes (bel-és külföldi) tapasztalatom alapján mondom, hogy kicsit túl lett lihegve a B20 megléte/hiánya.
-
-
shifty!
senior tag
válasz
Departed #3640 üzenetére
Ki fogja ez nőni magát, ha a ROM-ot rendesen megheggesztik az orosok (a kernel source code-okkal a kezükben), lesz itt kánaán. Megcsinálják a LED-es értesítést is többszínűre (hardveresen tudja, cask szoftverrel le van butítva)
Ha az anrdoid rendszer nem fogyasztaná le arányaiban a 25-35%-át a teljes fogyasztásnak, rendben is lenne minden. Valami nem stimmel ott, amúgy valaki vállalkozó szellem letesztelhetné, hogyha nem lépsz be gmail fiókba akkor mennyit fogyaszt a telefon (külső forrásból telepített napi használathoz szükséges appokkal)
-
-
shifty!
senior tag
válasz
Departed #3632 üzenetére
Nagyon vegyes felvágott, de én többre számítottam, megmondom őszintén.
Az előző telómhoz képest csillagrendszernyi az előrelépés, a haldokló 2300 mAh-s HTC M7-nél nagyjából egy gyertya is tovább bírta...
Nekem eddig 4.5 óra volt az alja, az egy elég intenzív, GPS-Mobilnet-navigáció nap volt, szóval ebből a szempontból jó.
De volt olyan napom, ahol átlag felhasználás, 5 óra és pukk, sírt töltőért.Most EU Dev 7.1.2 alatt szépen teljesít meglepően jó a RAM kezelés (tegnap indítottam újra, most 25 óra futásidővel 1.6 GB RAM szabad alapállapotban, zene és Messenger rögzítve memóriában), 5-7 óra SOT, vegyes használattal, muzsika, szinkronizálás, mobilnet, telefonálás, Messenger...
Szóval furcsán viselkedik, majd december magasságában kiváncsi leszek a fejlesztések hatására, addigra kb. kiforrja magát a dolog.
-
DJGABI
addikt
válasz
Departed #3632 üzenetére
ha jól emlékszek lineage os-szel is ilyen 6 órát tud. valamit nagyon elcsesztek. talán ha kijön a kernel source az oroszok varázsolnak valamit.
(#3634) aelod annyival mondjuk én kiegyeznék, a folyamatos merülés miatt inkább ilyen 5 óra nálam... picit nagyobb akksival, mtk-val, kevesebb szenzorral az MX Base [link] 8 óra felett tudott
-
fzoli86
tag
válasz
Departed #3632 üzenetére
A családban van jó pár ilyen, mind zabálja az aksit...pedig én megígértem nekik, a korábbiakat figyelembe véve, h brutális lesz...erre tessék. Gyomlálás és root nem volt egyiken sem. Global stable mind. Néhányon csináltam rendszer visszaállítást, de hasztalan. Van olyan amelyikre WhatsApp-on kívül semmi extra nem lett rakva, persze az is van, h 10-12 perc múlva kapja meg az értesítést. Van olyan, amelyikben a miui fiók sincs, nincs szinkron, minden energiatakarékosra van belőve de az sem az igazi...
Remélem ezt összecsapták mert a 7-es androidra és a miui 9-re ment az erőforrás és az majd elhozza a kánaánt
-
pasztoha
tag
-
kzsolt86
csendes tag
válasz
Departed #3243 üzenetére
Eleinte nálam jelentkezett a hiba, ezért egy darabig 3G-re állítva használtam a telefont. Miután frissítettem a 8.2.10.0-ás globál stabil verzióra, akkor gondoltam kipróbálom újra és visszaállítottam 4G-re. Azóta én nem tapasztaltam a hibát, pedig ez már több héttel ezelőtt történt.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Departed #2666 üzenetére
Az számít, hogy az akksi hány volton 4.1Ah. Mert ha 5V-on töltöd 4.1A-rel, de az akksi meg mondjuk 10V-os akkor nem egy óra hanem 2 óra a töltési idő (most leegyszerűsítve). Tehát az, hogy az akksink 4.1Ah-s még semmit nem mond a töltési időre vonatkozóra, erre próbálok rámutatni
-
nyikszi
őstag
válasz
Departed #2217 üzenetére
Én nem használom, egy ideig rajta volt az előző telefonomon, de aztán leszedtem, csak idegesít a sok app engem is
Egyébként tegnap egy kis Pokemon go volt, egy órát ment kb és 100%-ról 84%-ra ment le az akksi
Az LG G2-m olyan felére ennyi idő alatt simán lement volna már. Szóval nagyon meg vagyok elégedve az akkumulátor idejével.
Más: a programok ikonjait át lehet helyezni? Mert letöröltem két programot és ott virít az üres helyük
EU romot honnan tudok letölteni, tegnap kerestem, de 4-es és 4a-t találtam, 4x-t viszont nem. Itt kerestem: [link]
-
starr
őstag
válasz
Departed #2215 üzenetére
Egyszerűen arról van szó, hogy töltéskor a Li kis mennyiségben olyan anyaggá is alakul, amiből már később nem tud energiát nyerni, így elfogy a Li elektród egy idő után. Fél töltés idő alatt fele annyi keletkezik, tehát pl. 50-ről 100%-ra töltés csak féltöltésnek számít.
-
nyikszi
őstag
válasz
Departed #2215 üzenetére
Van olyan ami figyeli és be is tudod állítani, mikor csipogjon, amikor eléri a bizonyos töltöttséget az akkumulátor. Sok helyen sok gyártó leírta, hogy 80% körüli feltöltöttség jó az akkumulátornak. Én a tableten vettem észre, hogy nagyon hamar lemerül új korához képest.
-
shifty!
senior tag
válasz
Departed #2104 üzenetére
Tudom, ezért is említettem meg. Kikapcsolni nem szoktam, munka miatt nem tehetem meg. Mobilnet, wifi estére kikapcsolva, ez alap. Bár elég gyakran lövöldözöm ki a háttérfolyamatokat, az ugye kicsit CPU igényes, lehet le kéne szoknom róla. A helyzet azonban még így is óriási előrelépés a haldolkó aksis HTC M7-hez képest
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Departed #2043 üzenetére
A beállításokban illogikus helyen vannak dolgok. Vagyis nagyjából minden.
A MIUI saját alkalmazásokban macera egy csomó minden beállítása ami stock androidon kézreáll.
Kipakol mindent az asztalra (ez mondjuk orvosolható pl. nova laucher telepítéssel, nálam az első dolog volt).stb. Én most hirtelen semmit nem tudom felhozni a MIUI mellett. De persze ez egyéni preferencia kérdése.
-
kokopo
aktív tag
-
-
Frida(y)
újonc
válasz
Departed #1313 üzenetére
Most egy lenovo s660-am van (amúgy félelmetes, hogy két és fél éve ez volt az 'ennyiért a hülyének is megéri', meg az 'ahhoz képest hogy 50ezer, elég sokat tud'- kategóriás darab, ma meg kb már őskövületnek számìt), ez sem viszi az exFATot, már megszoktam hogy a nagy fájlokat darabolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest