- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Vesztor87
senior tag
Segítsen már ki valaki PLS. Nem vagyok jó angolból. Rendeltem tokot aliról, egyik jó méretű, másik színű meg nem. Eladónak írtam, ezt írta:
Black is good.Gold is not good.
I recommend giving you a full refund, can you accept it?
Can you put black and gold together for me?Addig oké, h pénz vissza, de mit akar cserébe? Köszi
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Az akkumulátor kapcsán írta itt nekem valaki (köszi!!) hogy rém kevés az egy nap amit bír úgy ahogy használom. Alig van használva, igaz, hogy GPS, wifi be van kapcsolva, meg semmit nem korlátoztam (kivéve mobilnetről a szinkronizálást), de sztem gyorsan merül.
Töltök fel képet, Wp utáni kezdő androidos vagyok, nem vágom mit kell nézni. Véleményeket előre is köszönöm. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok! Az akku nektek hogy bírja? Nekem max 2 óra böngészéssel, félóra zenével nap végére 20-30% százalék marad benne... Ez nem nagyon kevés?
-
Vesztor87
senior tag
Nokia 5 tesztjének hsz-ei közt írták hogy a Xiaomi legendás dasan anyaghianyos cuccokat gyárt. Ez tényleg így van? Nekem nem tűnt fel. Kellően masszív akkor tűnt a 4X.
Kérdés, dupla koppal feloldás működik itt is? Nem találtam sehol. -
Vesztor87
senior tag
Sziasztok! Az eustock-ról mit érdemes tudni? Ha garos bajom van lehet számítani rájuk? Mennyire macera? Gondoltam rá hogy a Wp-t egy ilyen telóra cserélném, ennyiért nem látok jobb alternatívát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest