- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

orso0355 őstag válasz  Black_Raven

üzenetére Black_Raven

üzenetéreNa hát most kicsit azért kivagyok. Mert akármit csinálok, ébresztés nincs a Mi Band 1S-emre. Minden értesítés, villogás, minden megy, de ébreszteni nem ébreszt. 
 Egyébként a MiFittel se stimmel valami, mert nem szinkronizál, akármit is csinálok. Lehúzom, hogy szinkronizáljon, aztán 0%, és ennyi. Se alvásadat, se semmi. Próbáltam ezen is ébresztést beállítani (eddig a másik appot használtam), de semmi, semmi.Azt hittem, hogy a Xiaomi Band majd milyen faszán megy a Xiaomi telefonnal. Ehhez képest...  Az Elephone P6000-esemnél csak rácsatlakoztattam, és gyönyörűen működött minden. Az Elephone P6000-esemnél csak rácsatlakoztattam, és gyönyörűen működött minden.Valami kommunikációs hiba lesz, nem küldi le szerintem az ébresztéseket a Bandre, mint ahogy nem is tudom szinkronizálni - de az alkalmazásértesítések gyönyörűen jönnek. Esetleg valami javaslat?  
- 

orso0355 őstag válasz  Black_Raven

üzenetére Black_Raven

üzenetéreKöszi  igen, minden helyen be van állítva minden - nekem picit másképp néz ki, vannak más információk is, hogy mekkora a mérete meg ilyenek, de a lényeg, hogy MINDEN helyen engedélyeztem többször, most már tényleg. igen, minden helyen be van állítva minden - nekem picit másképp néz ki, vannak más információk is, hogy mekkora a mérete meg ilyenek, de a lényeg, hogy MINDEN helyen engedélyeztem többször, most már tényleg.Most tesztelem  
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az Elephone P6000-esemnél csak rácsatlakoztattam, és gyönyörűen működött minden.
 Az Elephone P6000-esemnél csak rácsatlakoztattam, és gyönyörűen működött minden.
 igen, minden helyen be van állítva minden - nekem picit másképp néz ki, vannak más információk is, hogy mekkora a mérete meg ilyenek, de a lényeg, hogy MINDEN helyen engedélyeztem többször, most már tényleg.
 igen, minden helyen be van állítva minden - nekem picit másképp néz ki, vannak más információk is, hogy mekkora a mérete meg ilyenek, de a lényeg, hogy MINDEN helyen engedélyeztem többször, most már tényleg.