-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMoby
csendes tag
az új globel dev rommal 7.11.6-al csak én érzem úgy,hogy gyorsabban merül egy kicsit?
-
NemMoby
csendes tag
Sziasztok! Jelenleg global dev romot használok, amit a gyári updaterrel tettem fel, mert zárt a bootloader. Ha valamikor vissza akarnám tenni a stable romot, akkor azt ugyanúgy tudom a gyári updaterrel, csak betallózom és annyi?
-
NemMoby
csendes tag
Szerintetek megéri global stable romról devre váltani? Van valami új bug?
-
NemMoby
csendes tag
Sziasztok! Lenne még néhány kérdésem. A miui optimalizáció a fejlesztői beállítások között tulajdonképpen mire jó és az üzemidőre milyen hatást gyakorol? Akik 7-8 órás sot-okat produkálnak azok 3-4g kapcsolatot használnak, akkukímélő mód be van kapcsolva vagy milyen egyéb beállítást használnak még? A színhőmérsékletek között van különbség a fogyasztást illetően, ki melyikre esküszik a 3 lehetőség közül?
Előre is köszönöm a segítségeteket -
NemMoby
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mintával feloldani már lényegesen gyorsabb, mint jelszóval.(már persze nagy ritkán, ha úgy alakul, hogy nem az ujjlenyomatolvasóval). Djgabi kollégának külön extra nagy köszönet az xperia billentyűért. Most már maradéktalanul elégedett vagyok az új telefonommal. Elképesztő, hogy ennyi pénzért mit nyújt a többi telefonhoz képest.
-
NemMoby
csendes tag
Sziasztok! Csütörtökön vettem egy ilyen remek kis telót. Lenne két kérdésem.
1.
Azt nem lehet megoldani, hogy az ujjlenyomatolvasó nyisson rendesen, de ha a zárképernyőn keresztül csúsztatással nyitom, akkor ne kérjen kódot?2.
A gyári billentyűzetek valamelyikét nem lehet úgy beállítani, hogy az ékezetes karakterek ki legyenek rakva és ne kelljen hosszan nyomni?Egy sony xperia e4-ről váltottam és elképesztő a különbség. Az új global romnál is lassul az ujjlenyomatolvasó sd kártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged