- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Ki vett, hol és mennyiért akksit a telefonba? Megmérte-e, hogy mennyi a tényleges kapacitása a hirdetett 4000mAh-val szemben?
Kell vennem egyet...Ez jó áron és közel van:
[link] https://www.speedshop.hu/mobiltelefon-akkumulator/xiaomi-bm47-redmi-3-kompatibilis-akkumulator-4000mah-oem-jellegu-18033.html
6 hónap garancia és elméletileg cserélik, ha nem tetszik, mármint a tényleges kapacitása miatt...
Habár máshol olvastam olyat, hogy reklamálni csak akkor lehet, HA szakszerviz szerelte be. Ez üt mindent. -
DeFranco
nagyúr
sziasztok,
vanilla rendszerre tudtok ajánlani valami nagyon alap de széles formátumtámogatású videoszerkesztő programot a telefonra?
sokat nem kell tudnia, tudjon vágni, hangot levenni vagy libraryból alárakni, max. még alap korrekciók (fényesítés stb.) de az nem fontos, a lényeg, hogy vágni lehessen vele.
az a problémám, hogy a dashcam-ról (xiaomi 70mai) letöltött videókat a gyári videoszerkesztővel nem tudom megvágni mert nem támogatott formátumként ismeri fel (mp4, nem tudom milyen kodek) pedig néha igény volna rá
-
siddis
őstag
Felraktam a tegnapi lineage-18.1-20210209-UNOFFICIAL-santoni.zip -et, februári security patch és 4.9.255 LightPhoenix+ kernel van benne, megyeget szépen, ahogy kell..
-
beef
őstag
válasz
macssessz #30392 üzenetére
Töltsd le ezt, ez tudja és személyre is szabható, nem egy buta egybites tárcsázó: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free
-
macssessz
tag
válasz
spiderpig820 #30391 üzenetére
Igaz a híresztelés, hogy abban már nincs benne az automatikus hívás rögzítés?
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
Melyik jelenleg kapható okostelefont tartjátok a Redmi 4X méltó utódjának? Elsősorban olyan véleményekre volnék kíváncsi, akik már váltottak, vagy tervezik a váltást, és már alaposan kiszemelték az utódot.
Ezek számítanak: üzemidő, megbízhatóság, infraport, jó ár/érték arány, és ne MediaTek CPU legyen benne. Én eddig a Redmi Note 8T típusra gondoltam, de már kifutott, utoljára tavaly év végén lehetett kapni.
Sajnos kevés kezd lenni a 32GB belső tárhely, ami nagy gondot okoz, illetve előfordul, hogy lassúnak érzem már a készüléket. És néha már érzem, hogy jobb lenne a nagyobb kijelző. Egyáltalán nem bántam meg egyébként, ennyire olcsó okostelefont ilyen sokáig még nem használtam gond nélkül. -
bb71
őstag
Ez a CrDroid 7.2 nálam bekapcsolt mobilnettel 4-5% per órát fogyaszt...
-
csabulaxi
senior tag
Nálam augusztus óta Redmi Note 8 PRO van.
Féltem a mérettől, de hamar meg lehet szokni. (fél óra) és semmi gond nem volt eddig.
Bánom, hogy nem hamarabb léptem, mert a fényképezője közt mintha 100 év lenne.
K@rva jó a pro fényképezője. -
Bambuszpro
tag
Nálam is az volt a helyzet hogy a szeretett redmi 4x-em csere érett lett mert jobb oldalt egy ujjnyi sávban nem érzékelt. A mérete miatt ragaszkodtam hozzá és használtam ennek ellenére tovább. Karácsony elott elkezdtem nézelődni az utód után hasonló árkategóriában mint annó ezt. Ha a merethez rgaszkodtam akkor vagy ennél mar gyarilag rosszabb teljesítményű telefont találtam ujonnan vagy használtan szóba jött a Samsung s7/edge talán az s8 illetve az a40 ha lehet kapni, meg a oneplus 3 illetve az 5/5t. Volt akkora szerencsém hogy 5t árban sikerült kifogni egy oneplus 6-ot. Annak ellenére hogy ez már sokkal nagyobb a kijelzője ténylegesen 2 óra volt megszokni. Azóta használhatatlanul kicsinek tűnik a redmi. Nem akarok senkit meggyőzni az hogy a nagyobb jobb de sajnos ha ragaszkodunk a mérethez akkor már gyárilag elavult telefont veszünk vagy hasonló korú csúcsot aminek kérdéses a hosszabb támogatása. Esetleg engedünk ebből az igényből és méretet váltunk. Akkor újonnan is vannak relatív jó vételek használtan meg végképp.
Nem akartam hittériteni senkit csak leírtam a saját véleményem mivel már többször merült fel itt fórumban is hogy mire lenne érdemes cserélni.
-
FélénkSAS
csendes tag
Köszi, akkor Xiaomi Mi 9 SE ami közel van méretben de ott aksi gond, ami viszont nekem fontos így az nem jó.
Huawei P20, Honor 10 ami méretben és tudásban hasonló, csak drágább ?
Akkor rájuk nézek.Nekem a redmi 4x kéne méretben hasonló kijlezővel, aksi mérettel és kornak megfelelő belsővel, ha más típus akkor fájú szívvel de lehet más típus lesz.
-
FélénkSAS
csendes tag
válasz
albiosz #30367 üzenetére
Nekem pont jó volt. Mérete és amit tudott. Tökéletes. De édesanyámnak is magamnak is szeretnék egy újat, elhasználódtak az évek alatt és most van egy lehetőség a cserére.
Nem kell nagyobb kijelző. Talán ha gyorsabb egy kicsit, vagy jobb fényképezés hisz megy az idő, de alapvetően 4x hasonló kéne. -
szimi57
őstag
válasz
FélénkSAS #30366 üzenetére
Pl. az árukereső ezeket hozza ebben az árkategóriában max. 5,7 colig.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ahogy picit lentebb is írtam: Ami nem sokkal nagyobb, az a Xiaomi Mi 9 SE, de annak kisebb az aksija, így max 1 napot bír, esetleg Huawei P20, Honor 10, de ezek már lényegesen drágábbak és csak használtan tudod megvenni őket.
Vagy lemondasz a kis méretről és nézel egy Redmi Note 7/8/9-et szintén apróról, vagy az előttem ajánlott Redmi 9-et újonnan. -
albiosz
őstag
válasz
Szia!
Mi az oka a cserének? Feleségem nemrég sajnos pókhálósította az övét, így nálunk is kellett utód. Redmi 9-re esett a választás. 4/64, nagyobb akksi, nagyobb kijelző, modernebb. Jó cucc, de egy tepsi. 6,53" szemben a 4X 5"-os kijelzőjével. Baromi nagy, ami egy nőnek nem feltétlen gond, mert majdnem mindig van náluk táska. Viszont én komolyan nem tudom mit veszek majd, ha feladná a 4X-em. Ez még pont elfér a zsebemben és én nem hordozok táskát, ha elugrok a gyerekkel a játszótérre vagy átszaladok a boltba. Nem tudom ez nálad mennyire szempont. Ha nem, akkor 50 körül elhozható a Redmi 9, pl. innen: [link]
szerk.: ja az lemaradt, hogy ennél kisebbet nem találtam olyat, ami nem visszalépés a 4X-hez képest. Azért lett ez a tepsi.
-
FélénkSAS
csendes tag
Segítségeteket szeretném kérni.
Redmi 4x készülékem volt és van szeretném lecserélni
Nagyon elégedett voltam vele, ár-érték arányában pláne ! Minden tudott mi nekem kellett.Tudtok ajánlani az új Redmik közül - a MOST kaphatók közül -hasonlót ami 40-65 ezer közt árban kb és jónak tartjátok, megbízhatónak ?
Redmi 7es 8 és 9es sorozatból melyik ami rossz (kerülendő) és melyik ami érdekes a fentiek alapján ?
Előre is köszönöm ha valaki válaszol.
-
G.F.
aktív tag
Találtam egy megoldást a felugró ablakok tiltására, beteszem ide a linket, hátha másnak is kell majd:
http://techsarjan.com/2017/12/solve-screen-overlay-error-problem-xiaomi-mobiles.html
Kikapcsoltam az összes alkalmazást, de továbbra is ugyanazt a hibaüzenetet kapom.... -
Telda
addikt
Sziasztok!
Csinált valaki MIUI12-es romot erre a telefonra?
Vagy túl öreg hozzá szegény? -
beef
őstag
Aki custom ROM-on él, melyik firmware-t használja?
Mert van egy olyan problémám, ami több ROM-nál is jelentkezik (ezért gondolom, hogy nem attól függ), hogy néha véletlenszerűen nem tudok felhívni embereket. Azt közli a telefon, hogy a hívott számon előfizető nem kapcsolható.
Mást tudok hívni, az illető tud engem, sms-t tudok neki küldeni.
Már próbáltam fixen 2G/3G/4G-re váltani, nem segít.
Olyan mint ha területfüggő lenne, mert otthoni hívásnál sosem volt ilyen gondom. -
G.F.
aktív tag
válasz
SenorGrande #30352 üzenetére
-
siddis
őstag
Pixel Experience Android 11 Béták Gameover Stormbreaker-kernellel az utolsó - by Silent27 Team..
-
szimi57
őstag
Nálam még ezek vannak ugyan itt: Eszközrendszergazdai alkalmazások, Rendszerbeállítások módosítása, Hozzáférés értesítésekhez és még egy jó pár. A keresett beállítás alkalmazás specifikus. Kapcsolódhat még akár a fejlesztői beállításokhoz is vagy éppen a biztonsághoz, kisegítő lehetőségekhez, ha nem érhető el közvetlenül az alkalmazás beállításain belül.
-
SenorGrande
senior tag
Szerintem ezt keresed, próbáld ki:
Nincs globális beállítás, apponként lehet szabályozni; appra nyomsz hosszan, ⓘ alkalmazásadatok -> egyéb engedélyek -> jelenítse meg a felugró ablakokat, miközben a háttérben fut.
A fordítás eléggé nyaka-tekert, nem teljesen adja vissza, mit engedélyezel pontosan. -
kamant
csendes tag
válasz
kamant #30333 üzenetére
Válaszolok magamnak, hátha más is így jár: tényleg a Macrodrid volt a ludas. Néhány újraindítás, kikapcs-bekapcs után magához tért és működik, de ha sokat "játszom" a Macrodroiddal (illetve időnként, ha memóriaoptimalizálást kérek), akkor újra elkezdi, de már elég neki egy újraindítás, hogy utána működjön.
Azért a kérdés 2. fele (milyen utódot javasoltok) él és ahogy nézem, nem csak engem érdekel a dolog. -
albiosz
őstag
válasz
Mercutio_ #30344 üzenetére
Valószínűleg így lesz. Írtam pár helynek, eddig egy ajánlat jött helyben: 20e, annyiért nem éri meg.
Ha csere lesz, akkor újat vennénk. Kis méret nála annyira nem feltétel, zsebben nem hordja. Inkább valami hasonló bestbuy kellene, mint ez volt anno. Elmerülök a céltopikban is, köszi a tippeket!
-
Mercutio_
félisten
válasz
albiosz #30343 üzenetére
Szerintem annyiért kapsz aprón másik 4X-et amibe a kijelző és annak cseréje kerül.
Ami nem sokkal nagyobb, az a Xiaomi Mi 9 SE, de annak kisebb az aksija, így max 1 napot bír, esetleg Huawei P20, Honor 10, de ezek már lényegesen drágábbak.
Vagy lemondasz a kis méretről és nézel egy Redmi Note 7/8/9-et szintén apróról. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Kedves feleségem ma leejtette a masinát és betört a kijelző. Működik, más baja nincs, csak pókhálós. Cseréltetett valaki kijelzőt mostanában Budapesten esetleg Pest megyében? Ha igen, hol és mennyiért?
B opció: mire érdemes cserélni? Mióta megvannak a 4X-eink (nekem is az van) teljesen leálltam a piac követésével, mert tökéletesen megfelelő a mai napig.
-
G.F.
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni! (Redmi4x) OTP mobilalkalmazás. PIN kódot szeretném beírni, erre hibaüzenet: "A képernyőd egy részét kitakarja egy másik alkalmazás, ezért ideiglenesen letiltottuk a billentyűzetet...." Másik alkalmazás nem fut, de nem enged gépelni... A guta meg itt kerülget ...
-
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Ma este nézegettem a telefonon a Macrodroid alkalmazást (nem tudom, hogy van-e jelentősége, hogy pont ezt, de hátha), mert szererném lecserélni az E-robotot.
Közben vettem észre egyszer csak, hogy a képernyő alatti kezelőgombok nem működnek.
Van valami "házi" gyógyszer erre? Vagy szerelő, ha egyáltalán még érdemes egyáltalán... (3 és fél éves)
Meg vagyok elégedve a telefonnal, akárhány éves is, belaktam, minden oké, ha nem muszáj nem cserélném.
Vagy ha inkább csere, akkor mit ajánlatok, ami ma megfelel annak, ami a 4X volt akkor, amikor viszonylag új volt? Méretben nem szeretnék sokkal nagyobbat, meg persze az ár sem mindegy. Egy dolog jó lenne, mivel sokat használom lenémítva, jó lenne értesítő led, ha még van egyáltalán olyan...
Köszönöm. -
siddis
őstag
Van új official CrCroid (Jabiyeff) és Resurrection Remix (ZhanTech) a szokásos helyeken, 4.9.252+ kernel-ekkel..
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert van egy probléma a telóval, amit nem igazán értem, hogy mitől van. A lényeg, hogy egyszer csak nem akart tölteni. Gondoltam lehet a csatlakozó koszos vagy valami, ezért leszedtem a hátlapot, szétszedtem a boardot, megtakarítgattam és miután összeraktam újra töltött. Mivel másdok/ tartalék telefon, ezért használva nem volt. Másfél hét után újra töleni akartam és megint nem töltött. Megint leszedtem a hátlapot és úgy dugtam töltőre és töltött gond nélkül. Visszaraktam a hátlapot és már nem töltött. Tehát, ha lepattintom a hátlapot akkor tudom tölteni, ha visszarakom, akkor meg sehogy. Volt már valakinek ilyen? Mit lehetne vele csinálni?
-
snyper990
őstag
Inkább "Ha kihagyod, várnod kell egy egész évet"-nek fordítanám (Google Translate elég buta, ha magyarra fordíttatsz vele. Ha tudsz angolul, érdemesebb arra, aztán azt magadtól magyarra)
#30290 orso0355 Mennyi szabad hely van a belső tárhelyen? Ha egy bizonyos szintnél jobban tele van, akkor előfordulhatnak hasonló lassulások tudtommal.#30320 beef Mondjuk azt jó tudni, hogy ha egy kicsit jobban eltéved az ember az erdőben, valószínűleg lemerül a telefonja, mire megint szolgáltató által normálisan lefedett helyre ér...
-
beef
őstag
válasz
bobalazs #30313 üzenetére
Csak ideteszem, hogy 21 óra alatt mit produkát, ebből 3 óra erdőben, gondolom látszódik melyik szakasz az. Miközben ebben az időben is idle volt. Szóval attól is függ épp milyen térerő érhető el.
A gyári töltő az nem gyorstöltő emlékeim szerint. Nekem egy QC3.0-as Blitzwolf tudja a ~ 2600mA-t megfelelő kernellel. Crdroid alatt most max 2000.
-
bobalazs
nagyúr
4 nap alatt 40%ot merült az akksija 100->60, úgy hogy nem volt használva, csak bekapcsolt állapotban volt. Ez jónak számít?
Tudtok megoldást a gyorstöltésre? csak 800-1100 mv tölt a gyári töltojével. -
siddis
őstag
Láttam az előbb a Mega.nz-n Pixel Experience 11 2020-01-08 Unofficial Beta-t Silent27-től, valakit érdekel.?.?
-
siddis
őstag
Csinált új LOS 18.1-et is.. jegyezte meg hősünk meglepetten..
-
siddis
őstag
Van új CrDroid 11, annak aki azzal él..
Changelog:
• Updated 7.2 version (January security patch)
• Updated blobs from LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0
• Updated shell scripts from LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0
• Updated ipacm from LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0
• Updated CarrierConfig from LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0
• Some camera improvements
• Removed Moto Dolby (Added dirac)
• Selinux: Fixed denials
• Kernel: 4.9.249 - LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0 (GCC10.2)
• Misc. Fixes and ImprovementsAjánlott a Jabiyeff-féle OrangeFox (amiből szintén van egy nagyon-nagyon friss, de még tesztelés alatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest