Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz
siddis
üzenetére
Adiutorral használtam. Kipróbltam ezzel is, itt már jól látszik, hogy engedi és használja is az alacsonyabb frekiket. Viszont ezzel párhuzamosan felraktam a Rockstar 8-at, ugyanazokkal a beállításokkal mint eddig, de éjjel dupla annyit merült mint a ROM saját alap kernelével (a hibás frekikkel). Pedig láthatóan szépen kapcsolgatja le a magokat, órajeleket veszi vissza ha nem kell.
-
lócitrom
őstag
érdekes, hogy ugyanaz a főverzió, de ebben bezzeg nincs sötét mód.
észrevétel: cseréltem benne akksit és ami érdekes, hogy valamivel jobb a telefon teljesítménye. nem vagyok műszerész, de ami egy ideje zavart az az, hogy random elidőzött dolgokon a telefon. nem tudtam hovatenni. nem volt húdeszar állapotban az eredeti akksi sem csak már olyan 3000mAh lehetett benne átlagban. melegedni sem melegedett látványosan. szóval fura. ja és az a ragasztószalag egy halál. konkrétan nekem mindkettő füle leszakadt és a vázról úgy kellett levakarni a régi akksit...
-
siddis
őstag
Előfordult már, de leginkább a Kernel Adiutor-ral, mióta Smartpack Kernel Manager-t használok, azóta nem találkoztam ilyennel. Nálad mi van fenn.?
-
beef
őstag
válasz
siddis
üzenetére
Nem szokott olyan problémátok lenni kernelekkel, hogy az addig jól működő frissítés után nem jegyzi meg a min cpu órajeleket?
Nekem mindig visszadobja jobb esetben 900, rosszabban 1400MHz-re. Pedig a kernel engedné a 2xx MHz-et is.
Nem segít ilyenkor már ha visszarakom régebbit sem vagy ha a ROM sajátját.
Egy esetben javul meg, ha full wipe és mindent újra rakok. Gondolom valahol valami bejegyzést kelle csak törölni, hogy helyreálljon, de ezt még nem sikerült kinyomoznom. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
csferke
üzenetére
??? Már kint van napok óta...
-
ChRiS_RS
aktív tag
Hűha, srácok.
Köszi!
Egyelőre siddis verzióját próbáltam, a MIUI Themeeditorral betenni, de nem sikerült... több időt most hirtelen nem tudok ráfordítani. -
sharp007
tag
válasz
ChRiS_RS
üzenetére
Fent Összefoglaló.
1. Telepítsd fel a MiFlash-t innen. (csak a driverek miatt kell)
2. Menj az Intézővel (Sajátgép) a C:/Program Files(x86)/Xiaomi/MiPhone/Google/Android/ mappába. (adb.exe, fastboot.exe, AdbWinApi.dll, stb. ilyen fájlokat fogsz itt látni)
3. Kapcsold ki a Redmi 4X-et.
4. Nyomd le és tartsd nyomva a bekapcs. + hangerő lefelé gombokat, míg a FASTBOOT feliratot nem látod.
5. Kösd össze a számítógéppel a Redmi 4X-et.
6. Tartsd nyomva a Shift-et és kattints jobb egér gombbal, majd kattints a felbukkanó menüben a "Parancsablak nyitása itt" lehetőségre.
8. Írd be: adb shell settings put secure ui_night_mode 0 -
siddis
őstag
válasz
ChRiS_RS
üzenetére
Azóta valaki kiszedte egy Pie-os MIUI-ból a témát, felpattintottam ide, keresd meg és próbáld meg telepíteni, már marha rég telepítettem témát MIUI-ra..
-
siddis
őstag
Állítólag az " "adb shell settings put secure ui_night_mode 0" parancs kiadásával elővarázsolható a MIUI 11-ből a dark mode..
LOS-on vagyok, nem tudom tesztelni..
-
Forraszto
tag
Hello
Pár hónapja megjelent egy kis sárga elszineződés a kijelzőn. Nem nő, viszont kezd kicsit zavarni. Neten kijelzőcserét ilyen 20k körül találtam, ez reális? Hol érdemes Budapesten? Vagy kerekítsem fel még 40k-val, és vegyek újat telót, ha nem bírom megszokni? (a két kép között 4 hónap telt el, a bal oldali a régebbi)
-
ChRiS_RS
aktív tag
MIUI11-en másnak nincs gondja a Gmail klienssel?
"Fiók beállítása sikertelen
Ismeretlen hiba.
Invalid providerGmail (ez itt különösen "vicces")
Login help feedback add WeChat public number: mail_feedback" -
siddis
őstag
Frissítettek tegnap a Rockstar-kernel-eken, úgy hogy én is update-eltem..
-
siddis
őstag
Az igazán bátrak kipróbálhatják a Lineage OS 17 ma kiadott treble system image-ét.. Csak system.img, vendor nélkül.!!!
-
ekkold
őstag
A beszélgetések felvételének lehetősége megmaradt? Mert amúgy az újabb androidokból kivették....
Ja és még valami, (ha lehet még szerkeszteni) nem oldották meg véletlenül, hogy menjen a vowifi a digi hálózatán?
-
ChRiS_RS
aktív tag
Töltés közben látványosan repülnek befelé az elektronok.... azt hittem ez Android9 fícsőr, de ezek szerint Miui11. Még egy (abszolút nem hasznos) észrevétel: Indítás/újraindítás alkalmával a kis Android robot kukucsál a képernyő alján.
-
mucsi07
csendes tag
Bocsánat most jöttem rá, hogy nem a fissitést nyomkodtam, hanem a MIUI – verzió feliratot, de hogy lehet visszacsinálni. És a MIUI 11 -et letölteni. Csak egy buta telefon használó vagyok semmilyen mókoláshoz nem értek, viszont közel kétéves lesz a telefon azóta olvaslak benneteket. -
mucsi07
csendes tag
Segítség kellene a fentiek alapján elkezdem nyomogatni a frissítést és egyszer csak kiírta, hogy most már fejlesztő vagyok, hogy tudom ezt visszacsinálni mert én csak a MIUI 11 -et akartam letölteni.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
bododani
senior tag
A naptár ikonon kínai a felirat, csak észrevétel:)
-
snyper990
őstag
válasz
bododani
üzenetére
Vagy esetleg megpróbálhatnál egy custom ROM-ot. Lineage OS 16 problémamentesen, gyorsan működik rajta eddigi tapasztalatok alapján, és Android 9 alapú... (persze a leharcoltságon az nem segít)
Szolgáltatós telefont nem feltétlenül vennék... Eleve zárt, más szolgáltató kártyájával nem működik, és még a frissítéseket is jóvá kell hagynia a szolgáltatónak, mielőtt megkaphatja a készülék, ami ugye további késéseket okoz... -
SenorGrande
senior tag
Visszavonhatták a frissítést?
Reggel még felajánlotta, úgy voltam, délután lesz rá időm. Újraindítottam a telefont, most már nem talál frissítést.
-
bododani
senior tag
Beállításokban nem találom a menüpontot, ahol eddig, hogy a zip-et ki tudjam választani. Mit tegyek?
-
bododani
senior tag
válasz
SSlyTR
üzenetére
Á, azt pedig vártam :/ hát igen, eljárt az idő frissítés terén ez a telefon felett is... Én még idén váltani fogok, de ezzel a telefonnal nem voltak problémáim, minden rendben volt a kicsikével. Sajnos már nagyon leharcoltam szegénykét, ezért lesz a váltás valószínűleg egy Note 8-ra. Még idén lesz a telekomnál Note 8T, lehet hogy valami csomagba megéri majd kihozni onnan

-
Idod
csendes tag
Van benne (MIUI 11) sötét mód?
-
siddis
őstag
MIUI HM4X v.11.0.2.0 Global NAMMIXM 7.1
CHANGELOG :
• Comprehensive design optimized for full-screen display devices.
Removing visual clutter, improving touch controls, and refining the use of color allowed us to create a system where nothing stands between you and the content• Sounds of nature.
¹Wake up to the gentle sounds of nature with our new alarm ringtones.
²Notification sounds won’t make you tired. Now, they keep changing dynamically, just like nature does• Documents
¹Preview your documents before you open them
²Stay productive and efficient with our all-new Mi Doc Viewer• More features
Tasks: Manage and edit your tasks in the Notes app. Receive timely notifications and mark things done.
Quick replies: Reply to messages from any app.
Game Turbo: Turn your device into an ultimate gaming console.• System
¹New: Editing, sharing, and customizing your screenshots is now much easier
²Optimization: Lock screen pocket mode• App lock
New: Locking Google contacts is available now• App vault
¹New: You can swipe down to view more shortcuts now
²Optimization: All-new design and UI• Battery usage
Fix: Some Battery saver setting options didn’t appear -
mrbadger
friss újonc
Üdv!
A Redmi 4X telefonom nem rég letöltött egy kisebb méretű, a képernyőn is mozgatható billentyűzetet, amely összességében megnehezíti a szövegbevitelt.

Van ötletetek, hogy hogyan tudnék visszaváltani a korábbi swift key alkalmazásra?
-
siddis
őstag
Passz, még nem volt érkezésem kipróbálni egyelőre.. Link
A Gamers biztos hogy 'húzva van'. -
siddis
őstag
Vannak új Rockstar v8-as kernelek - Gamers Edition, OC, non-OC- és holnapra ígérte a MIUI-változatot, érdekel valakit a link.?
-
rin33
senior tag
válasz
siddis
üzenetére
Az enyém új kijelzőt+akkut kapott és ghost touch (kamu érintések) jelentek meg LOS 16 alatt, fastboot-tal újrahúztam, Miui-nál nem jelentkezett a hiba (de csak pár percig használtam
), vissza is raktam a Los-t mert sokkal gyorsabbnak érzem. (Még akkor is ha a root-tal eltávolítom a bloatware-t a Miui-ból) -
A végleges megoldás - legalábbis a következő belassulásig - úgy tűnik, hogy egy wipe cache törlés volt, twrp alól. Most már a gmaps és Waze is gyorsan felismeri a poziciót Igo nélkül is.
-
válasz
SSlyTR
üzenetére
snyper990; SSlyTR, köszi a válaszokat!. A tanácsaitok alapján újra megpróbáltam, Waze, Google Maps továbbra sem működött, nem ismerte fel a poziciót.Azonban, egy Igo-t telepítve, a gps tökéletesen elindult, sőt ezt követően Waze és a Maps is használta már az Igo által indított gps-t. A legújabb eu. rom van a telón, és érdekes, mert korábban is tapasztaltam azt, hogy a gps egy idő belassult, és a frissítést követően egy darabig minden ok. volt. Szóval egyelőre az Igo segített.
-
batapepe
csendes tag
[kép] Sajnos még várni kell A miui 11-re

-
SSlyTR
senior tag
válasz
snyper990
üzenetére
Nekem anno a redmi2 valamelyik valtozatan doglott ki a gps. De valami update miatt volt. Miutan visszatettem a frissites elotti rendszert jo lett. Ezzel megprobalkozhatnal.
Nalam az volt a tunet, hogy gmaps navigalas kozben nem tudta hasznalni a gps-t. (waze es semmi massal se mukodott) De ha csak a tervezes reszenel voltam (nem nyomtam ra a navigalas inditasra), akkor tokeletesen mutatta, hogy hol vagyok.
-
snyper990
őstag
Javítás/csere kizárt, a GPS modul a SoC ("CPU/processzor") része, csak egyben lehetne cserélni, de kb. kivitelezhetetlen.
Biztos, hogy hardver gond? Helymeghatározás beállításokban van valami olyan beállítás, hogy helymeghatározás pontossága? Mert a Google-féle nagy pontosságú helymeghatározás nagyban rontja a helymeghatározási időt. Ha van olyan beállítás, állítsd át, hogy csak a készülék GPS vevője alapján dolgozzon. (Nekem mondjuk nem 4X-em van) -
Úgy néz ki, hogy hosszas szenvedés után a gps végleg feladta. Sosem volt olyan gyors, mint a Redmi 3S modulja, de most már műholdat sem talál. Lehetséges egyáltalán az egység javítása vagy cseréje?
-
siddis
őstag
-
batapepe
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap este kikapcsoltam a telefont. Ma hajnalban bekapcsolás után meglepődve tapasztaltam hogy egy új ikon került fel a telefonra. A neve : Ram Jet. Tud erről valaki valamit mondani? Mi ez? Hogy került a telefonra? -
siddis
őstag
Mármint https://download.lineageos.org/santoni .?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

firmware-t meg hiába cserélgetem...
Majd biztos ott lesz napokon belül.

Köszi!
bár a puskás őrület meg rogánék miatt úgyis gyásznapot kell tartani, annak meg pont jó egy update..

), vissza is raktam a Los-t mert sokkal gyorsabbnak érzem. (Még akkor is ha a root-tal eltávolítom a bloatware-t a Miui-ból)